Remko Stevens Makelaardij

HETERENDe Dries 43

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HV
Straat
De Dries 43
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
De Dries 43
 
Volledig geïsoleerde, in een kindvriendelijke wijk gelegen UITGEBOUWDE TUSSENWONING (1999) met onder meer een tuingerichte woonkamer met openslaande deuren, een keuken in hoekopstelling v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur, een werkhoek, 3 slaapkamers waarvan één met Frans balkon, een moderne badkamer met o.a. inloopdouche, een 2e toilet en een dubbel wastafelmeubel, een multifunctionele 2e verdieping met een breed dakkapel. De woning is vrijwel geheel voorzien van rolluiken er is tevens zonwering aanwezig. De tuin is voorzien van een groot terras met appelbomen, achter in staat een STENEN BERGING en achterom.
 
Quote van de makelaar: “Zoek je een woning die het complete plaatje te bieden heeft, dan ben je hier aan het juiste adres. De uitbouw, de dakkapel en de stenen schuur maken deze woning helemaal compleet. Bovendien is de woning instapklaar waardoor je alleen je meubels maar hoeft te verhuizen”.
 
COMPLEET & INSTAPKLAAR
Deze woning heeft meer te bieden dan een de voorgevel wellicht doet vermoeden. Een groot pluspunt van deze woning is de uitgebouwde woonkamer waardoor je hier van meer leefruimte geniet. Op de 2e verdieping is een maximaal breed dakkapel geplaatst welke is voorzien van kunststof kozijnen. Hierdoor is deze woonlaag aanzienlijk vergroot, je kan hier dan ook met gemak nog een riante 4e slaapkamer creëren. Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken en aan de achtergevel is een elektrisch bedienbare zonwering geplaatst. In de afgelopen jaren zijn de keuken, de badkamer en het toilet vervangen waardoor alles is voorzien van een moderne uitstraling. Zelfs de originele houten schuur is vervangen voor een stenen schuur welke is v.v. elektra. Kortom, deze woning heeft veel comfort te bieden en is daarbij ook nog eens instapklaar!
 
WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is daarmee tuingericht. Door de uitbouw is de woonkamer groter dan gemiddeld waardoor je hier met gemak een riante hoekbank plaatst. Middels de openslaande tuindeuren betrek je in de zomerdag de tuin eenvoudig bij de woonkamer. De radiator is in een convectorput geplaatst waardoor er geen radiator in de weg staat bij het inrichten van de ruimte. De vloer is verzorgd afgewerkt met een pvc-vloer. Tussen de woonkamer en de keuken is een plaats voor een bureau waardoor je een fijn werk-/studieplek creëert.
In de hal bevindt zich de trapkast waardoor je veel extra opbergruimte hebt. Ook het vernieuwde toilet en de meterkast zijn in de hal te vinden.
 
KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen, deze ruimte staat in open verbinding met de woonkamer. De eethoek bevindt zich in de keuken waardoor je tijdens het koken prettig contact kunt houden met je tafelgenoten. De keuken is in een hoekopstelling geplaats waardoor je van veel werkruimte geniet. Bij het plaatsen van de keuken is aan alle wenselijke inbouwapparatuur gedacht, zijnde een inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast en een combi-oven/magnetron. In de hoek is een carrouselkast geplaatst waardoor ook de hoek optimaal benut wordt. Door de grote raampartij geniet je ook hier van veel lichtinval.
 
1e VERDIEPING
Middels de trapopgang met traprenovatie in de ruime hal komen we op de 1e verdieping terecht. Hier tref je naast 3 slaapkamers en de badkamer ook een vaste kast met veel opbergruimte. De masterbedroom is aan de voorzijde van de woning gelegen en betreft de gehele breedte van de woning. Deze kamer is voorzien van een Frans balkon en een vaste kast. De andere 2 slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 11m2 en 7m2 groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken waardoor de kamer geheel te verduisteren zijn.
 
BADKAMER
De badkamer is tussen de slaapkamers in gelegen. De badkamer is voorzien van een moderne uitstraling. Bij het vernieuwen van de badkamer is de ruimte praktisch ingericht. Achterin tref je een brede inloopdouche welke is voorzien van een betegelde scheidingswand. Voor deze wand is een breed wastafelmeubel geplaatst welke is voorzien van een dubbele kraan. Uiteraard is ook het 2e (zwevend geplaatste) toilet aanwezig. Tevens is een hoge toiletkast aanwezig waardoor je in de badkamer extra opbergruimte hebt. Ventileren kan middels de mechanische ventilatie, deze unit is in 2017 vervangen voor een nieuw exemplaar.
 
2e VERDIEPING
Wanneer je via de vaste trap op de 2e verdieping komt, valt de grote ruimte direct op. Door de hoge nok van de woning is deze woonlaag van zichzelf al ruim. Daarbij komt de dakkapel wat over de volle breedte van de woning is geplaatst. Mocht je een scheidingswand plaatsen dan creëer je hier met gemakt een riante 4e slaapkamer. De dakkapel is voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen en een rolluik. Op deze woonlaag tref je tevens de witgoedaansluitingen alsmede de opstelling van de cv-ketel en de mechanische ventilatie unit.
 
ACHTERTUIN
Via de openslaande deuren kom je in de achtertuin terecht. Ondanks de uitbouw van de woning heeft de tuin een goed formaat. Dit komt mede doordat de achtertuin aan het einde van het achterpad is gelegen waardoor de tuin dieper is. De tuin is ingericht met meerdere terrassen welke gescheiden worden door appelbomen. Aan de achtergevel is elektrisch bedienbare zonwering aanwezig. De tuin is op het oosten gelegen waardoor je hier het grootste gedeelte van de dag van zon geniet.
Opvallend is dat de houten schuur is vervangen voor een degelijk stenen exemplaar. Bij het plaatsen van de nieuwe stenen schuur is het dak een stuk doorgetrokken waardoor je tussen de poort en de schuur ook droog en beschut staat. Uiteraard is de schuur voorzien van elektra.
 
DE MELKWEIDE
Deze woning vinden we terug in de nog relatief jonge woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met veel groenvoorzieningen en een waterpartij. De opzet tussen straatbeeld en woningen is zeer prettig. De straat is ruim opgezet met bomen en parkeergelegenheid. Groene buffers in de voortuinen zorgen voor de nodige privacy en aankleding. Dit deel van de wijk kenmerkt zich vanwege de diversiteit aan woningen.
 
HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er in 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
 
INDELING
Begane grond:
Entree met meterkast
Hal met toilet, trapkast en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en eethoek
1e Verdieping:
Overloop met open trapopgang naar 2e verdieping
3 Slaapkamers waarvan 1 met Frans balkon
Badkamer met inloopdouche, een 2e toilet en dubbel wastafelmeubel
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met breed dakkapel
Witgoedaansluitingen, cv-ketel opstelling en mechanische ventilatie unit
Knieschot opbergruimte.
 
BIJZONDERHEDEN
Instapklare eengezinswoning
Volledig geïsoleerd
Verzorgd afwerkingsniveau
Vrijwel geheel v.v. rolluiken
Uitgebouwde woonkamer
Openslaande tuindeuren
Keuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur
Ruimte voor een werkhoek in de woonkamer
Toilet vernieuwd in 2018
Traprenovatie
3 Volwaardige slaapkamers
Vaste inbouwkast op de overloop
Moderne badkamer met o.a. inloopdouche, 2e toilet, dubbel wastafelmeubel
Dakkapel over de maximale breedte
Kunststof kozijnen in de dakkapel
Mogelijkheid voor een riante 4e slaapkamer
Cv-ketel: Remeha Avanta met bouwjaar 2012
Achtertuin onderhoudsvriendelijk aangelegd
Tuin dieper door ligging aan het einde van de brandgang
Stenen schuur v.v. elektra
Zonwering aanwezig
Kindvriendelijk woonomgeving
Speeltuin in de straat
Parkeergelegenheid voor de deur
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning