Remko Stevens Makelaardij

ELSTVisstee 10

Vraagprijs €449.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1993
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6662 GD
Straat
Visstee 10
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ELST
Visstee 10

Aan een doodlopend straatje en op steenworp afstand van het levendige dorpshart gelegen, moderne en volledig geïsoleerde 2-ONDER-1-KAPWONING met grote, stenen GARAGE voorzien van dubbele deuren naar comfortabele oprit.

Deze verrassend grote gezinswoning (ca. 132m2 woonoppervlak) bestaat uit 3 volwaardige woonlagen met o.a. een tuingerichte woonkamer met gashaard en schuifpui, een moderne inbouwkeuken met dik granieten werkblad, op de 1e verdieping 3 volwaardige slaapkamers en een luxe, complete badkamer. De 2e verdieping is aanzienlijk vergoot met onder meer een brede, kunststof dakkapel. Deze woonlaag is vervolgens opgedeeld in een royale 4e slaapkamer en een logeer/werkkamer. Achter de knieschotten is veel opbergruimte te vinden. In totaal zijn er 12 zonnepanelen geplaatst.

Doordat er een stuk grond is bijgekocht, is de achtertuin maar liefst ca. 18 (!) meter diep. Bovendien ligt de tuin zeer gunstig op de zon, namelijk op het zuid/westen. En door de vrije ligging aan de achterzijde, geniet deze tuin niet alleen veel zonuren, maar ook veel privacy. Er zijn 2 zonnige terrassen aangelegd (waarvan 1 overkapt). Twee volwassen dakplatanen zorgen op een warme zomerdag voor de nodige schaduw.

Quote van de makelaar: “Dit is een woning die je zowel van binnen als van buiten gezien moet hebben. De voorgevel laat niet zien hoeveel ruimte er in de woning te vinden is. Onder meer de moderne keuken en badkamer, 4 volwaardige slaapkamers, de brede dakkapel, de garage van meer dan 7 meter lang en de vrij gelegen en zonnige achtertuin zullen je verrassen”.

ROYAAL UITGEBOUWD
Deze woning is ooit ontworpen als levensloopbestendig woonhuis met zowel een slaapkamer als badkamer op de begane grond. Bij dit huis is het er nooit van gekomen. Direct bij de bouw is er al een badkamer op de slaapverdieping gerealiseerd. Vijf jaar later (1998) is de kapconstructie flink verhoogd waardoor er een volwaardige 2e verdieping is ontstaan. De brede dakkapel van de 1e verdieping is vervolgens op de 2e verdieping geplaatst. De verbouwing is vakkundig uitgevoerd, alsof de woning al vanaf de bouw dit formaat had. Uiteindelijk is het een volwaardige en complete gezinswoning geworden met o.a. 4 goede slaapkamers met nog een extra hobby/werkkamer.

En niet alleen de woning is aanzienlijk vergroot, ook de oorspronkelijke carport naast de woning is verbouwd tot garage. De stenen berging die achter de carport stond, is direct bij deze garage getrokken waardoor het één geheel is geworden. Hierdoor is de garage ook langer dan gemiddeld, namelijk 7,2 meter lang. Een gezin met tieners kan hier met gemak een aantal fietsen kwijt.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daarmee tuingericht. Een schuifpui geeft direct toegang tot het zonnige buitenterras. Leuk element is de moderne gashaard tussen de glaspuien in waar je in de wintermaanden veel gezelligheid aan kunt beleven. Verder heeft de woonkamer een ruime opzet (binnenwerks 5,7m breed) waardoor je er met gemak een leuke hoekbank en andere grote meubelstukken kwijt kunt. Het extra zijgevelraampje zorgt voor een prettige lichtinval. In het afgelopen jaar zijn er nog verbeteringen doorgevoerd waaronder een trendy, vergrijsd eiken PVC-vloer en een stijlvolle zwarthouten deur met glas.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de woonkamer wat optisch voor een ruimtelijk gevoel zorgt. Er is zelfs plek voor een 6-persoons eettafel zonder dat het propperig aanvoelt. De keuken is in 2 delen geplaatst, namelijk het lange blok met 10cm dik granieten aanrechtblad en er tegenover het hogere wandmeubel. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, een koelkast met vriesvak en een combimagnetron/oven. Verder heeft de keuken een neutrale en moderne uitstraling met hoogglans witte fronten. Opvallend zijn de vele, praktische ladekorven waarvan enkele lades maar liefst 120cm breed zijn.

1e VERDIEPING
Via een hardhouten trapopgang in de hal bereiken we de 1e verdieping. Opvallend is de ruime en lichte overloop. Een zijgevelraam zorgt voor een prettige lichtinval. Onder de trapopgang (naar de 2e verdieping) zou je zelfs nog iets van een (handdoeken)kast kwijt kunnen.

Er zijn 3 prima slaapkamers te vinden van respectievelijk 18m2, 9m2 en 7m2 groot. De grootste kamer springt er wel uit wat formaat betreft en zou je best een masterbedroom mogen noemen. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn 100% te verduisteren middels de aanwezige rolluiken. Daarbij zijn de draai/kiepramen erg praktisch aangezien je op deze manier ideaal kunt ventileren. De 3e slaapkamer (voorzijde) heeft een dakvenster en is v.v. een verduisteringsscherm waardoor je het ook hier goed donker krijgt.

BADKAMER
De badkamer heeft een moderne en luxe uitstraling, mede door het smaakvolle sanitair dat is toegepast. Onder meer de kranen zijn in het design van het merk Hotbad uitgevoerd. De badkamer is optimaal ingericht met een comfortabele inloopdouche, een ligbad, een 2-persoons wastafelmeubel en een 2e toilet (wandcloset). De inloopdouche bestaat onder meer uit een rainshower (uit het plafond), een extra handdouche en een drainafvoer. Het wastafelmeubel heeft ladekorven waar je de nodige toiletspullen kunt opbergen. Boven het wastafelmeubel is een grote spiegel geplaatst. Een designradiator en een spotplafond maken de badkamer compleet. En niet te vergeten het vernieuwde (wit gelamineerde) dakvenster dat niet alleen voor daglicht zorgt, maar ook voor een prima ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Een gezin met 2 of 3 kinderen zal deze 2e verdieping zeker kunnen waarderen. Dit is de verdieping die de woning een echte gezinswoning maakt, mede doordat deze woonlaag is opgedeeld in 2 extra kamers en veel kastruimte te bieden heeft. Dit zien we al meteen op de overloop waar achter de dubbele schuifwand veel opbergmogelijkheden te vinden zijn.

Een brede dakkapel zorgt op deze verdieping voor veel extra woonoppervlak. Mede hierdoor is deze kamer met ca. 17m2 verrassend groot. En dan tellen we de opbergruimte achter de schuifpanelen nog niet eens mee. De dakkapel is overigens uitgevoerd in kunststof en heeft eveneens draai/kiepramen. En ook hier kun je de kamer 100% verduisteren middels een rolluik.
Hetzelfde geldt voor de hobby/werkkamer ernaast aangezien de dakkapel doorloopt. In deze kamer is tevens de CV-ketel en een extra wasmeubel geïnstalleerd.

18 METER DIEPE ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber of zoek je een tuin met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, dan zal je deze tuin zeker aanspreken. De achtertuin is veel dieper dan gemiddeld (ca. 18 meter), zeker wanneer je het gaat vergelijken met ‘nieuwbouwtuinen’. Bovendien is er geen directe bebouwing achter de tuin wat een vrij gevoel geeft. Door de gunstige zonligging kun je er een groot gedeelte van de dag van de zon genieten. Op warme zomerdagen ben je blij dat er ook 2 grote dakplatanen in de tuin staan die voor de nodige schaduw zorgen. Zonwering aan de achtergevel zorgt voor schaduw op het terras. Achterin de tuin is een 2e terras aangelegd met een eenvoudige overkapping. Hier kun je een tuinset gewoon droog laten staan. Verder bestaat de tuin uit gras waar je meerdere speeltoestellen zoals een schommel, een duikelrek en/of een trampoline kwijt kunt.

GROTE GARAGE
Bij een gezinswoning hoort ook een grote schuur of bij voorkeur misschien wel een garage. Deze woning heeft een wel heel aantrekkelijke garage doordat het aantal pluspunten heeft. Laten we beginnen met de dubbele deuren aan de voorzijde waardoor de garage voor fietsen en een motor goed toegankelijk is. Onder het overstek aan de voorzijde zijn overigens inbouwspots aangebracht.

Zoals eerder al verteld is de garage ook langer dan normaal (7,2m bij 3m) met aan de achterzijde een extra deur naar de achtertuin. Enkele ramen zorgen hier voor een prettige lichtinval. De garage is voorzien van elektra- en wateraansluiting (met gootsteen). Tevens kun je hier zowel de wasmachine en de wasdroger kwijt. Daarnaast is er nog meer dan voldoende ruimte voor een vriezer en eventueel een extra koelkast. Ook heeft de omvormer van de zonnepanelen een plekje in de garage gekregen.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Een Albert Heijn supermarkt is zelfs op loopafstand aan het begin van de winkelstraat te vinden. Terrasjes en een groot en divers winkelaanbod liggen in het verlengde ervan.

De dorpskern is zeer uitgebreid en heeft een grote diversiteit aan winkelvoorzieningen, zowel ambachtelijk als bekende winkelketens. Het is er altijd levendig terwijl het dorpse karakter behouden is gebleven. Aan gezellige terrassen en horeca is er geen gebrek. Het hele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd.
Elst heeft een treinstation met een directe verbinding op Arnhem en Nijmegen. En ook wat uitvalswegen betreft heeft Elst een gunstige ligging waarbij de snelwegen A325 en A15 binnen handbereik zijn.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Royale woonkamer (volle breedte) met gashaard, schuifpui en extra zijgevelraam
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en eethoek
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang en extra zijgevelraam
Slaapkamer 1 met rolluik
Slaapkamer 2 met rolluik
Slaapkamer 3 met dakvenster v.v. verduisteringsscherm
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2-persoons wastafelmeubel, 2e toilet en dakvenster.
2e Verdieping:
Overloop met opbergruimte (achter schuifpanelen) en zijgevelraam (nokhoogte 3 meter)
Slaapkamer 4 met grote dakkapel (met rolluik) en opbergruimte (achter schuifpanelen)
Werk/hobbykamer met doorlopende dakkapel (met rolluik), wastafelmeubel en CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN:
Verrassend grote gezinswoning met vele pluspunten
Woning is aanzienlijk vergroot, mede door de nokverhoging
Gashaard in de woonkamer
Schuifpui geeft direct toegang tot buitenterras
Nieuwe PVC-vloer in de woonkamer (2021)
Complete en moderne inbouwkeuken
Het dikke granieten werkblad geeft de keuken een stijlvolle uitstraling
In totaal 4 volwaardige slaapkamers, allen te verduisteren
Complete en trendy badkamer met zowel een inloopdouche als een ligbad
Extra werk/hobbykamer aanwezig
Handige draai/kiepramen
2e Verdieping met grote dakkapel v.v. rolluik
Volledig geïsoleerd (m.u.v. beglazing voordeur en toilet)
Energielabel A
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi, geplaatst 2007
Meterkast: 7 groepen (waarvan 1 voor zonnepanelen) en 2 aardlekschakelaar
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
12 Zonnepanelen (2019 geplaatst)
Luifel bij voordeur
Comfortabele oprit
Grote garage
Heerlijk privacyvolle en zonnige achtertuin
Gelegen aan autoluwe straat
Gemoedelijke woonomgeving
Op loopafstand van de Albert Heijn en dorpsstraat met uitgebreide winkelvoorzieningen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning