Remko Stevens Makelaardij

ZETTENGieser Wildeman 43

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1994
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 HC
Straat
Gieser Wildeman 43
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Gieser Wildeman 43

Aan een rustige en autoluwe straat gelegen, levensloopbestendige HOEKWONING MET GARAGE en 2 afzonderlijke schuren. Deze volledig geïsoleerde woning is uniek in het segment met niet alleen een slaapkamer en badkamer op de begane grond maar ook 2 royale slaapkamers en een 2e badkamer op de verdieping. Door de hoekligging heeft de woning extra zijgevelramen die voor extra lichtinval zorgen. De kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd en v.v. draai/kiepramen. Verder zijn alle ramen en deuren (m.u.v. dakvensters) met rolluiken af te sluiten wat ook prettig is wanneer het buiten zomers warm is.

De voortuin is verzorgd aangelegd met aan de zijkant een comfortabele oprit naar de garage. De aangebouwde stenen garage heeft een goed formaat (3m bij 6m) en is v.v. een elektrisch bedienbare roldeur. De achtertuin is gunstig op de zon gelegen (zuid)westen waardoor het veel zonuren heeft. Om die reden is er ook zonwering aangebracht. De erfgrens loopt schuin weg waar op creatieve wijze mee omgesprongen is door een overkapping voor containers en een extra tuinhuis te plaatsen. Achterin de tuin staat nog een volwaardige, stenen schuur. Er is zowel een achterom langs de garage op als via een achterpad.

Quote van de makelaar: “Een praktische en levensloopbestendige woning vinden is vaak niet eenvoudig. Zeker niet wanneer je er ook een oprit met garage bij wenst. Deze flexibel in te delen woning is specifiek voor de doelgroep gebouwd waardoor de slaapkamer en badkamer op de begane grond ook volwaardig zijn”.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Een woning wordt al snel levensloopbestendig genoemd wanneer het een slaapkamer en badkamer op de begane grond heeft. Dat is uiteraard ook hier het geval, maar deze woning is nog veel completer te noemen. Het heeft namelijk een extra verdieping die volledig is ingedeeld alsof het een gezinswoning betreft. Het voordeel hiervan is dat je nog zou kunnen kiezen of dat je wel niet of op de begane grond wil gaan slapen.

Mocht je met het oog op de toekomst levensloopbestendig willen wonen, dan kun je hier prima uit de voeten. Door de flexibele indeling zou je ervoor kunnen kiezen om (voorlopig) de slaapkamer op de begane grond bij de woonkamer te betrekken voor meer leefruimte. Hetzelfde geldt voor de keuken die ruim is opgezet, maar eventueel ook bij de woonkamer te betrekken is waardoor je een open keuken creëert. En mocht je niet willen inleveren op de garage en oprit dan voldoet deze woning aan al jouw wensen. Kortom, deze woning is optimaal en zeer flexibele te bewonen en dat maakt deze hoekwoning juist zo bijzonder.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en kijkt daardoor uit op de straat. Overlast van de straat hoef je hier niet te verwachten omdat de straat rustig en autoluw is. En mocht je de woonkamer willen afsluiten, bijvoorbeeld vanwege een veilig gevoel en/of vanwege de warmte buiten, dan kun je de rolluiken laten zakken. Het grote rolluik aan de voorzijde is overigens elektrisch bedienbaar. Door de hoekligging is er ook nog een extra zijgevelraam aanwezig wat voor een prettige lichtinval zorgt.

RUIME KEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer, maar is volledig af te sluiten. Direct bij de bouw is er gekozen voor een grotere variant waardoor de keuken ruimer is opgezet dan standaard. Hierdoor zou er bijvoorbeeld een ontbijttafel en/of een extra kast kwijt kunnen. Het keukenblok is eenvoudig, maar neutraal te noemen. Het losse fornuis (5-pits met oven) blijft staan en hetzelfde geldt voor de afzuiger erboven. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras. Wellicht handig om te weten is dat de binnenmuren niet dragend zijn, waardoor de indeling éénvoudig te wijzigen valt. Mocht je een voorkeur hebben voor bijvoorbeeld en open keuken, dan is dat eenvoudig te realiseren.

SLAAPKAMER BEG. GROND
Slapen en wassen op de begane grond wordt steeds belangrijker aangezien we graag langer in de eigen, vertrouwde omgeving willen blijven wonen. De slaapkamer heeft een goed formaat (ca. 12m2) waardoor je er met gemak een groot 2-persoons bed en een volwaardige linnenkast kwijt kunt. Het raam aan de achterzijde (zuid/westen) is met een rolluik af te sluiten waardoor de kamer 100% te verduisteren is.

BADKAMER BEG. GROND
De badkamer heeft een centrale ligging in de woning en is zowel via de hal als de slaapkamer (en-suite) te bereiken. De ruimte is praktisch ingedeeld en toegespitst op de senior om het gemakkelijk te maken. De inloopdouche (met glaswand) is ruim opgezet en voorzien van een douchezitje (opklapbaar aan de muur) en meerdere muurbeugels voor houvast. Verder is deze badkamer ingericht met een wastafel, een planchet (schap) en een spiegel. Een handdoekradiator maakt deze badkamer compleet.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is verrassend ruim van opzet wat je al direct ziet op de overloop. Hierdoor is er veel bewegingsruimte om de 2 slaapkamers, de 2e badkamer en de wasruimte te bereiken.

De slaapkamers zijn met respectievelijk 16m2 en 13m2 groter dan gemiddeld. De grootste voelt aan als een ‘balzaal’. Dit zou een prima hoofdslaapkamer kunnen zijn met ruimte voor een groot 2-persoons bed en een linnenkast. En ook deze kamer is weer voor de 100% te verduisteren middels de rolluiken (ook zijgevelraam). De slaapkamer aan de achterzijde (met dakvenster) zou een prima hobby- of logeerkamer kunnen zijn.

Een groot pluspunt is de aparte wasruimte. Deze inloopkast biedt ruimte aan een wasmachine, een wasdroger en een (extra) vriezer. Ook vinden we hier de CV-ketel terug.

2e BADKAMER
Voor het geval je op de verdieping wil slapen, is de extra badkamer een groot pluspunt. Een 2e badkamer in een woning van dit segment is überhaupt al bijzonder te noemen. Daar komt bij dat deze badkamer compleet is ingedeeld. Het sanitair bestaat uit een inloopdouche, een separaat ligbad, een 2e toilet en een wastafel. Boven de wastafel is ook hier een planchet en een spiegel geplaatst. Een dakvenster zorgt voor daglicht en de ideale ventilatiemogelijkheid.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een stenen garage aangebouwd (direct bij de bouw van de woning). Het betreft een volwaardige garage waar prima een auto in past (6,1m bij 2,9m). Noemenswaardig is de roldeur die elektrisch bedienbaar is. Aan de achterzijde is een extra loopdeur aanwezig met toegang tot de achtertuin.

Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen. Hier parkeer je met gemak een auto terwijl je ook goed kunt uitstappen. Dit komt mede door het naastgelegen pad waardoor de oprit breder is dan gemiddeld. Wel moet het pad toegankelijk blijven als achterom, maar het biedt je wel veel meer bewegingsruimte.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber en zit je graag in de zon, dan zal je deze achtertuin zeker aanspreken. De tuin ligt namelijk op het (zuid)westen waardoor je met name in de middag- en avonduren veel zonuren hebt. Om die reden is er aan de achtergevel ook zonwering (een uitvalscherm) geplaatst. Bij de achterdeur is tevens een gootsteen met wateraansluiting aanwezig, ideaal wanneer je in de zomer de planten water wil geven.

Achterin de tuin staat een schuur (opgetrokken in beton) welke is voorzien van elektra. Deze is met bijna 9m2 verrassend groot te noemen. Hier kun je met gemak meerdere fietsen en/of een werkbank kwijt. En mocht het niet groot genoeg zijn, dan heb je altijd nog het extra tuinhuis waar je bijvoorbeeld tuingereedschap in kunt opbergen. Ook is er nog een overkapping gecreëerd waar je de containers onder kunt plaatsen. De achtertuin is goed toegankelijk doordat er 2 poorten zijn, namelijk via de zijkant (langs de garage op) en aan de achterzijde bij de schuur.

RUSTIGE, KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK
Ben je op zoek naar een rustige en kindvriendelijke woonomgeving, dan kan dit maar zo de straat zijn waar je je meteen thuis voelt. De straat kent alleen maar bestemmingsverkeer en bezoek kan eenvoudig tegenover de woning in één van de parkeerhavens parkeren. Verder is de straat ruim opgezet met in het midden een groene (speel)weide. Tevens woon je hier (bijna) aan de rand van het dorp met het uitgestrekte Betuwse landschap op steenworp afstand. Aan de buitenrand is een wandelroute aangelegd die rechtstreeks naar het bosrijke Landgoed Hemmen leidt.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Uiteraard ontbreken een dokterspraktijk, een apotheek en dagbesteding voor senioren niet. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen of om in de ochtend baantjes te trekken.

UITVALSWEGEN
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Zetten heeft zelfs een treinstation dat op loopafstand is gelegen.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet met fonteintje, een trapkast en trapopgang
Woonkamer met extra zijraam
Dichte keuken v.v. basis keukenblok, een fornuis en een tuindeur
Ruime slaapkamer met doorloop naar…
Badkamer ingedeeld met een inloopdouche, een wastafel en een deur naar de hal (met toilet).
1e Verdieping:
Ruime overloop
Slaapkamer 1 (masterbedroom) met extra zijraam
Slaapkamer 2 met groot dakvenster
Badkamer 2 met ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet, een wastafel en een dakvenster.
Wasruimte met wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling en opbergmogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN:
Unieke, levensloopbestendige hoekwoning
Ca. 102m2 woonoppervlak (excl. garage)
Alle voorzieningen op de begane grond zoals de slaapkamer en 1 van de 2 badkamers
In totaal 3 grote slaapkamers
Flexibele indeling op de begane grond waardoor de leefruimte aanzienlijk te vergroten is
Meterkast: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst 2017
Separate wasruimte op de verdieping
Onderhoudsarme woning vanwege kunststof kozijnen
Volledig geïsoleerd (vloer, muur en dak)
Geheel v.v. isolatieglas
Energielabel B
Alle ramen en deuren zijn v.v. rolluiken (m.u.v. de 2 dakvensters)
Volwaardige, stenen garage
Comfortabele oprit
Zonnige achtertuin met zonwering
Naast een garage ook nog een dubbele schuur (beton en hout)
Overkapping voor een fiets en/of containers
Twee poorten naar achtertuin (2x achterom)
Tuin is overzichtelijk en onderhoudsarm aangelegd
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving
Alle voorzieningen en vrije natuur binnen handbereik.

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning