Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTBurgemeester Chevallierplein 4

Vraagprijs €259.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1966
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 BS
Straat
Burgemeester Chevallierplein 4
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Burg. Chevallierplein 4

Aan een rustig, kindvriendelijk en doodlopend pleintje gelegen TUSSENWONING met 3 volwaardige woonlagen. Deze gezinswoning heeft een gezellige doorzon-woonkamer met elektrische haard in een schouw, een complete inbouwkeuken met o.a. een vaatwasser, in totaal 5 (slaap)kamers, meerdere inbouwkasten en is bijna volledig voorzien van rolluiken (deels elektrisch bedienbaar).

Naast een groene voortuin heeft de woning ook een verrassend grote achtertuin van ca. 15 meter diep. De tuin heeft een gunstige ligging op de zon (zuid/westen) en heeft bijna 100% privacy doordat er nauwelijks tot geen inkijk is. Opvallend is de grote, stenen schuur van ca. 15m2 (!) met zadeldak welke met dakpannen bedekt is. De achtertuin is middels een bijzonder brede brandgang en extra brede poort (dus ook voor een motor) toegankelijk.

Quote van de makelaar: “Zoek je geen luxe, instapklare woning maar juist veel woonruimte op een goede plek tegen een betaalbare prijs? Dan mag je deze woning niet missen. Dit huis zal je verrassen wat leefruimte en mogelijkheden betreft. Bovendien heeft het een aantrekkelijke achtertuin en mogen de rolluiken als een groot pluspunt gezien worden”.

WOONKAMER
Deze woning heeft een klassieke doorzon-woonkamer wat wil zeggen dat het aan zowel de voor- als achterzijde een groot raam heeft. Hierdoor valt er veel licht naar binnen wat ten goede komt aan de woonsfeer. Bovendien kijk je vanuit de woonkamer vrij weg de diepe achtertuin in. Mocht het buiten warm (of koud) zijn, dan sluit je de ramen eenvoudig af met de rolluiken. Een leuk element is de schouw waar vroeger een gaskachel heeft gestaan. In deze schouw is een elektrische haard geplaatst die voor een aangename warmte kan zorgen. Zeker met de hoge gasprijzen kun je de woonkamer op deze manier relatief goedkoop op temperatuur brengen.

INBOUWKEUKEN
De keuken is voorzien van een complete inbouwkeuken. De apparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een aparte vriezer (4 lades), een 4-pits gaskookplaat met afzuigschouw en een combi-magnetron. Achter één van de frontjes vind je de aansluiting voor de wasmachine, maar deze aansluiting zou je eventueel ook op 1e of 2e verdieping kunnen maken. Opvallend is het aanrechtblad dat dieper is dan normaal waardoor je veel praktische werkruimte hebt. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras. Leuk detail is de glaspui naar de woonkamer waardoor er een ‘doorkijk’ is. Mocht je een voorkeur hebben voor een open keuken, dan zou je de tussenmuur kunnen doorbreken i.c.m. het plaatsen van een draagbalk.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag is ingedeeld met een overloop met inbouwkast, 4 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers bestaan uit 2 grote (beiden 11m2) en 2 kleine kamers (beiden 4,5m2) waarvan de 2 grote kamers beiden zijn v.v. een dubbele inbouwkast. De grote inbouwkast op de overloop zou je bij één van de kleinere kamers kunnen voegen. De kamers hebben allen rechte muren waardoor de kamers optimaal zijn in te richten. Bovendien geven rolluiken de mogelijkheid om de kamers 100% te verduisteren. Dit is ideaal bij kleine kinderen en wanneer je de kamers op warme dagen donker wil houden.

BADKAMER
Bij dit type woning is de badkamer tussen de slaapkamers in gelegen en is daardoor niet groot te noemen. Het betreft nog de originele badkamer met alleen een douche en een wastafel. Boven de wastafel is een planchet (schap) en een spiegel geplaatst. En ook het kolomkastje voor de nodige toiletspullen blijft achter.

Mocht je voorkeur uitgaan naar een grotere, modernere badkamer, dan zijn er zeker mogelijkheden. Je zou de badkamer kunnen verplaatsen naar één van de 2 kleinere slaapkamers. Je creëert dan veel meer ruimte waardoor bijvoorbeeld ook een 2e toilet zou kunnen realiseren. De huidige badkamer zou je dan kunnen gebruiken als wasruimte waarbij je de wasmachine van de keuken naar de 1e verdieping verplaatst.

2e VERDIEPING
Op de overloop is een ‘flexibele, vaste’ trap geplaatst waardoor je de 2e verdieping relatief eenvoudig kunt bereiken. Deze woonlaag is verrassend ruim, mede door de hoge nok die op ca. 2,6 meter hoog ligt. Hierdoor is de 2e verdieping zeer bruikbaar en daar is dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een 5e slaapkamer.

Op de voorzolder is de CV-ketel geïnstalleerd. Een dakvenster zorgt hier voor een prettige lichtinval. Middels een mooie en praktische schuifpui (geen ruimteverlies door draairichting) bereik je de 5e slaapkamer. Met ca. 12m2 is dit zelfs de grootste slaapkamer van de woning (gemeten van 1,5m hoogte). Ook hier is een klein dakvenster aanwezig, maar je zou er met gemak een grote dakkapel kunnen plaatsen.

DIEPE ACHTERTUIN
Een tuin van ca. 15 meter diep is tegenwoordig al een uitzondering, zeker in dit prijssegment. Deze woning heeft zo’n tuin waar je ook nog eens veel zonuren hebt. De tuin ligt namelijk erg gunstig op de zon (zuid/westen). Bovendien is er weinig tot geen inkijk waardoor je veel privacy geniet. Er is een terras aangelegd en achterin de tuin is er een vijver te vinden. Enkele bomen achterin zorgen voor een groen karakter. Aan de achtergevel is een watertappunt te vinden. Een royaal achterpad geeft middels een brede poort toegang tot de achtertuin. Hierdoor kun je prima de draai maken met een motor of een bakfiets.

ROYALE STENEN BERGING
In de bouwperiode van deze woning werden er relatief grote schuren gebouwd. Dat zie je ook hier terug waarbij de schuur maar liefst 15m2 (!) groot is. Dit is zo ongeveer 2x zo groot als wat je bij een nieuwbouw tussenwoning tegenkomt. En vaak zijn die ook nog eens van hout.
Deze stenen schuur heeft een pannengedekt zadeldak en dus geen plat dak die veel meer onderhoud nodig heeft. De schuur is ideaal voor het plaatsen van een vriezer en/of een werkbank. Ben je een klusser of ben je een motorrijder, dan zal je deze schuur zeker kunnen waarderen.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Deze woning ligt op loopafstand van voornoemde rivier. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Er zijn 2 basisscholen gevestigd en in het naburige dorp Zetten is en middelbare school te vinden. Ook is er een (nieuw) dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, verdiepte kelderkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met schouw en elektrische haard
Dichte keuken v.v. inbouwapparatuur, wasmachine-aansluiting en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast en 2e trapopgang
Slaapkamer 1 met dubbele inbouwkast
Slaapkamer 2 met dubbele inbouwkast
Slaapkamer 3
Slaapkamer 4
Badkamer met douche en wastafel.
2e Verdieping:
Voorzolder met CV-ketelopstelling en dakvenster
Slaapkamer 5 met dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Betaalbare gezinswoning op een goede plek
Elektrische haard in schouw van woonkamer
Complete inbouwkeuken met o.a. een vaatwasser en een aparte vriezer
Maar liefst 5 (slaap)kamers
Diverse praktische inbouwkasten
Meterkast: 6 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Atag Enigma HR-combiketel, geplaatst medio 2008
Volledig v.v. rolluiken (m.u.v. voordeur en achterdeur), deels elektrisch bedienbaar
Geheel v.v. enkele beglazing (rolluiken zorgen ook voor isolerende werking)
Wasmachine-aansluiting is op zowel de 1e als op de 2e verdieping te realiseren
Aantrekkelijke achtertuin met veel zonuren en privacy
Grote, stenen schuur
Praktische achterom met brede poort en achterpad
Parkeren kan voor de deur
Gelegen aan autoluw en kindvriendelijk woonerf
Binnen enkele autominuten ben je op de snelweg A15.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning