Remko Stevens Makelaardij

ZETTENHammarskjoldpark 13

Vraagprijs €475.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1981
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BN
Straat
Hammarskjoldpark 13
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Hammarskjoldpark 13
 
Aan een autoluwe straat gelegen, verrassend ruime en speels ingedeelde 2-ONDER-1-KAPWONING welke is gelegen op een verrassend groot perceel. Deze gezinswoning heeft o.a. een gezellige woonkamer met houtkachel, een complete inbouwkeuken, een eethoek in de uitbouw v.v. lichtstraat en schuifpui, een kantoor/multifunctionele kamer met gashaard, een wasruimte/bijkeuken, een entree met garderobe, een hal met toilet en trapopgang, 3 slaapkamers op de verdieping, een luxe badkamer en een ruime zoldervliering met veel opbergruimte. Op het dak zijn meerdere zonnepanelen geplaatst welke een opbrengst hebben van ca. 5.000 KWh per jaar.
 
Een ander groot pluspunt van deze woning is het perceeloppervlak van maar liefst 523m2 groot. De tuin is niet alleen breder dan gemiddeld, maar vooral ook veel dieper, namelijk bijna. De tuin heeft een groen karakter met gras, fruitbomen en een vijver. Bij de achtergevel is een overkapping geplaatst om beschut te zitten. In deze tuin zit je nagenoeg helemaal vrij aangezien er nauwelijks tot geen inkijk is. Achter in de tuin staat een vrijstaande garage met zadelkap met daarbij een oprit met elektrische poort. Ook aan de voorzijde van de woning is een ruime oprit gelegen.
 
Quote van de makelaar: “Om verschillende redenen is deze 2-kapper uniek in het segment. Niet alleen vanwege de ruime indeling en dat de woning op verschillende vlakken is voorzien van extra’s, maar ook vanwege de bijzonder diepe achtertuin zon en privacy. Dit is zo’n gezinswoning waar je maar zo verliefd op kunt worden”.   
 
UNIEK PERCEEL
Wat direct opvalt bij deze woning is het grote perceel waar de woning op staat. De 523m2 perceel is uitzonderlijk voor een 2-onder-1-kapwoning. De ligging van de achtertuin is daarbij zeer gunstig, namelijk pal op het zuiden. Daarbij is er nauwelijks inkijk waardoor je van veel privacy geniet. Een bijkomend voordeel is ook dat er naast de gebruikelijke oprit aan de voorzijde van de woning, ook aan de achterzijde een ontsluiting is gecreëerd naar de Bernadottestraat. Naast de twee opritten heb je ook een vrijstaande garage met zadelkap welke aansluit op de achterste oprit.
 
Naast het perceel is ook de woning erg prettig te noemen. Er is hierbij veel aan comfort gedacht. De voormalige garage is bij de woonkamer betrokken dient nu als kantoor en wasruimte. Mocht je het wensen dan zou je hier goed een slaapkamer en badkamer kunnen creëren. Ook is er aan comfort gedacht, zo zijn er 2 airco units geplaatst zodat je de woning in de zomerdag heerlijk koel houdt. Ook zijn er meerdere zonnepanelen geplaatst waarbij de jaaropbrengst ca. 5.000 KWh is. Kortom, de woning en het perceel hebben beiden veel te bieden. Wil je de woning en de tuin op waarde kunnen schatten, dat is dit zeker een bezichtiging waard.
 
HAL/ENTREE
Het is prettig binnenkomen bij deze woning. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning waar je binnen komt in de lichte entree. De grote ramen naast de voordeur bieden veel lichtinval. Vanuit hier loop je door naar de hal waar zich de trapopgang, het moderne toilet en de meterkast zich bevinden.
 
WOONKAMER
Aan de voorkant van de woning is de woonkamer gelegen. Wat direct opvalt is het prettige lichtinval wat de ruimte binnenkomt door de grote raampartijen. Op de vloer liggen eikenhouten vloerdelen wat een rustieke, warme uitstraling biedt. Sfeervol is de vrijstaande houtkachel waar een gezellig vuurtje de ruimte in de winter verwarmt. Om de woonkamer in de zomerdag heerlijk koel te houden is een airconditioning geplaatst.
 
INBOUWKEUKEN MET EETHOEK
Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. De keuken betreft een lang keukenblok met bovenkasten waardoor de keuken veel opbergruimte heeft. Diverse inbouwapparatuur in aanwezig, zijnde een vaatwasser, een oven, een keramische kookplaat, een afzuigkap en een koelkast. Onder de trap is een praktische kast te vinden met opbergruimte. Tegenover de keuken is plaats voor een 4-persoons eettafel, echter zou je hier ook nog een 2e keukenblok kunnen plaatsen voor nog meer werkruimte. Aan de achterzijde is de woning voorzien van een brede uitbouw waardoor er plaats is voor een extra zit- of grote eethoek. De lichtstraat en de brede schuifpui maken dit een lichte prettige ruimte.
 
KANTOOR / MUTIFUNCTIONELE RUIMTE
Van uit de aanbouw is het kantoor te bereiken, voorheen was dit de garage. Mocht je levensloopbestendig willen wonen of een extra slaapkamer willen creëren dan is deze ruimte perfect. Je kan hier gemakkelijk een slaapkamer maken, en de naastgelegen wasruimte gebruiken als badkamer. In deze ruimte een gaskachel aanwezig waardoor de ruimte fijn te verwarming is als je hier aan het werk bent. Ook hier ligt de eikenhouten vloer en is er een groot raam voor veel lichtinval.
 
WASRUIMTE
Tussen het kantoor en de entree is een wasruimte gelegen. De wasruimte is via beiden naastgelegen ruimten bereikbaar. In deze ruimte zijn de witgoedaansluitingen te vinden en is er plaats voor een extra koelkast en/of vriezer. Tevens heb je hier de mogelijkheid om en grote kast te plaatsen voor veel opbergruimte. Zoals benoemd zou je hier ook een badkamer kunnen maken indien je het kantoor als slaapkamer in gebruik neemt.
 
1e VERDIEPING
Via de rechte trapopgang komen we op de eerste verdieping terecht. Hier tref je de 3 slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is aan de achterzijde van de woning gelegen. Op deze slaapkamer is een dakkapel geplaats welke is voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken. Om goed te kunnen slapen in de warme zomerdag is ook hier airconditioning geplaatst. Aan de voorzijde van de woning zijn nog 2 slaapkamers te vinden. Een slaapkamer is voorzien van praktische rechte wanden, bij de slaapkamer met de schuine kap is een dakkapel geplaatst.
 
EXCLUSIEVE BADKAMER
Deze woning is niet zomaar voorzien van een badkamer, de badkamer is in 2006 vernieuwd en geplaatst met het exclusieve merk Dornbracht. In de badkamer tref je een ruime douche aan welke is voorzien van een regendouche en handdouche. Daarnaast is er ook een zwevend geplaatst toilet aanwezig, alsmede een urinoir. Het tegelwerk is uitgevoerd is een combinatie van grote witte tegels en stijlvolle roestkleurige tegels. Een dakraam zorgt voor lichtinval en een mogelijkheid tot ventileren. De badkamer is in de huidige opstelling in een open verbinding geplaatst met de overloop, mocht je een dichte badkamer wensen dan is dit eenvoudig te realiseren.
 
ZOLDERVLIERING
Vanaf de overloop is de ruime zoldervliering te bereiken. De vliering is toegankelijk middels 2 aparte vlizotrappen. Naast veel bergruimte tref je hier ook de opstelling van de cv-ketel (2021) aan.
 
DIEPE ACHTERTUIN
Een achtertuin als deze tref je maar weinig! Menig tuinliefhebber zal hier dan ook zeker enthousiast van worden. Doordat er in de loop van de jaren diverse stukken grond zijn bijgekocht is deze woning voorzien van een zeldzaam grote achtertuin. In totaal is het perceel 523m2 groot waarvan het grootste gedeelte achter de woning is gelegen. De tuin is tevens gunstig op het zonnige zuiden gelegen. Opvallend is dat er nauwelijks inkijk is waardoor je van veel privacy geniet. Aansluitend aan de woning is een overkapping geplaatst waar je heerlijk beschut kunt zitten. Door het prettige formaat kan je hier gemakkelijk meerdere zithoeken, een moestuin en speelruimte voor de kinderen creëren. De tuin is verder aangekleed met gras en fruitbomen en een vijver. Achter in de tuin is de garage en de 2e oprit te vinden.
 
GARAGE & OPRIT
Achter in de tuin is de garage te vinden, alsmede een tweede oprit. Deze oprit komt uit op de Bernadottestraat en is voorzien van een elektrische poort. De garage is heeft dubbele deuren naar de oprit, een zijdeur en twee ramen wat de garage maakt tot een ideale stalling en/of klusruimte. Uiteraard is de garage voorzien van elektra. De zadelkap zorgt voor nog meer opbergruimte in de nok van de garage. Achter de garage is een overkapping geplaatst waardoor je nog meer opbergruimte hebt. Voor de garage heb je mogelijkheid om de auto op eigen terrein te parkeren. Deze mogelijkheid heb je ook aan de voorzijde van de woning, waar je door de ca. 12m diepe oprit gemakkelijk meerdere auto’s kwijt kunt.
 
OP LOOPAFSTAND VAN VEEL VOORZIENINGEN
Vind je voorzieningen op loopafstand belangrijk, dan zal je deze plek zeker aanspreken. De woning is centraal in het dorp gelegen met basisscholen, een middelbare school en een uitgebreid winkelaanbod met meerdere supermarkten binnen handbereik. Desondanks is de woning rustig en aan een autoluwe straat gelegen. Je loopt vanaf hier zo het dorpsplein op of even iets verder Landgoed Hemmen binnen. Landgoed Hemmen heeft veel vrijheid en natuur te bieden en waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.
 
CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Begane grond:
Entree met garderobe
Hal met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met houtkachel
Keuken v.v. inbouwapparatuur en trapkast
Eethoek in de uitbouw met lichtstraat en schuifpui
Kantoor/multifunctionele ruimte met gashaard
Wasruimte/bijkeuken
1e Verdieping:
Ruime overloop
Slaapkamer 1 met dakkapel en airconditioning
Slaapkamer 2 met dakkapel
Slaapkamer 3
Luxe badkamer met douche, 2e toilet, urinoir en wastafel
2e Verdieping:
Middels 2 vlizotrappen te bereiken zolder
Bergruimte met opstelling van de cv-ketel.
 
BIJZONDERHEDEN:
Verrassend grote gezinswoning met speelse indeling
Uniek perceel
Airconditioning in de woonkamer en slaapkamer
Schilderwerk buiten uitgevoerd in 2021
Cv-ketel: Remeha HR uit 2021
Zonnepanelen met een opbrengst van ca. 5.000 KWh
Grote ramen met veel lichtinval
Eikenhouten vloer op de begane grond
Sfeervolle woonkamer met houtkachel
Complete inbouwkeuken
Eethoek in de uitbouw met lichtstraat én schuifpui
3 Slaapkamers waarvan 2 met dakkapel
Luxe badkamer met o.a. een 2e toilet
Grote bergzolder welke te bereiken is via 2 vlizotrappen
Ruime garage met zadelkap v.v. elektra
Heerlijk vrij gelegen achtertuin met veel privacy
Uitzonderlijk diepe, brede achtertuin
Achtertuin gelegen op het zuiden
Rustige straat om te wonen
Op steenworp afstand van alle (winkel)voorzieningen.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning