Remko Stevens Makelaardij

HETERENDe Dries 36

Vraagprijs €329.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HW
Straat
De Dries 36
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
De Dries 36

Fraai gemoderniseerd, volledig geïsoleerd en trendy bewoonde TUSSENWONING met 3 volwaardige woonlagen en een zonnige achtertuin op het zuid/westen met praktische (fietsen)berging.

Deze hoogwaardig en luxe afgewerkte gezinswoning heeft alleen maar pluspunten met o.a. een tuingerichte woonkamer met dubbele terrasdeuren, een strakke en zeer complete inbouwkeuken (2021) met o.a. een Quooker en vloerverwarming, 3 slaapkamers op de 1e verdieping waarvan de grootste (ca. 15m2) met Frans balkon en een stijlvolle badkamer (2020) met o.a. trendy sanitair en een inloopdouche. De 2e verdieping is opgedeeld in een royale voorzolder met washoek en een 4e slaapkamer v.v. kunststof dakkapel. De slaapkamers (1e verdieping) zijn 100% te verduisteren middels moderne rolluiken. Het grootste rolluik is elektrisch bedienbaar alsmede de brede zonwering aan de achtergevel.

Quote van de makelaar: “Dit is weer zo’n ‘krent in de pap’ die voor veel zoekers interessant zal zijn. Luxe, comfort en instapklaar en ook nog eens op een goede plek met een zonnige tuin. Deze woning heeft meer te bieden dan de doorsnee tussenwoning in de wijk en daarom móet je deze woning gezien hebben”.

GEZINSWONING
Deze woning voldoet aan het ideale plaatje voor een jong gezin die op zoek is naar rust, ruimte en een kindvriendelijke woonomgeving. Speeltuinen om de hoek, een autoluwe straat en een aantrekkelijke tuin met veel zonuren. De woning telt 4 volwaardige slaapkamers en veel onderscheidende elementen wat het extra aantrekkelijk maakt wanneer je geen standaard woning zoekt. Door de relatief jonge leeftijd van de woning is het volledig geïsoleerd. De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing en bijkomend voordeel is dat alle slaapkamers zijn v.v. verduisterende rolluiken (1e verdieping). Door het hoge en smaakvolle afwerkingsniveau is de woning direct te betrekken en daardoor dus instapklaar. Zie jij je hier al wonen?

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde en over de volle breedte van de woning gelegen. Openslaande tuindeuren geven het gemak om het buitenterras eenvoudig bij de leefruimte te betrekken. De grote glaspui tot aan de vloer aan de achterzijde zorgt niet alleen voor veel daglicht (zuid/westen), maar ook voor een ruimtelijk gevoel en een vrij gezichtsveld in de achtertuin. De vloer is bekleed met een moderne en lichte V-groef laminaatvloer die doorloopt in de hal.

LUXE INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en biedt tevens plaats aan een eettafel. De keuken is in 2021 vervangen door een zeer degelijke en complete inbouwkeuken met alles erop en eraan. Grijstinten, strakke grepen en zwarte accenten geven de keuken een trendy uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een aparte vriezer, een inductie kookplaat, een stijlvolle afzuigschouw en een combi/ovenmagnetron. Een groot pluspunt is de Quooker (2-in-1) die voor direct kokend water zorgt. Noemenswaardig zijn verder de hoekkast met zeer praktische, maar ook prijzige Le-manslede en een apothekerskast. De bovenkasten zijn v.v. handige liftdeuren waarin je een compleet servies kwijt kunt.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met modern (zwevend) toilet bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag is opgedeeld in 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben allen rechte muren waardoor ze optimaal zijn in te richten. De hoofdslaapkamer is verrassend groot doordat deze over de volle breedte van de woning is gesitueerd. Een Frans balkon geeft de kamer een extra element. Noemenswaardig is dat alle ramen zijn voorzien van rolluiken. De kamers zijn hierdoor 100% te verduisteren én koel te houden.

BADKAMER
Net als de keuken en het toilet is ook de badkamer bijzonder luxe uitgevoerd. Zo zien we ze vaak alleen maar in een showroom of in een woonmagazine. De badkamer is praktisch ingedeeld met o.a. een comfortabele inloopdouche, een breed 2-persoons wasmeubel en een 2e (zwevend) toilet. De inloopdouche heeft glaswanden met zwart stalen accenten, een drainafvoer en zowel een rainshower (grote ronde kop) als een handdouche. Het wasmeubel is eveneens smaakvol gekozen met een natuurstenenlook wasbak, een grote ladekorf eronder, een grote spiegel erboven en een extra kolomkast waar je veel toiletspullen kunt opbergen. Aan elektrapunten is er ook geen gebrek. Groot formaat tegels worden afgewisseld door slanke striptegels (natuursteenlook) wat voor een speels effect zorgt. Een strakke designradiator en spotverlichting in het plafond maken de badkamer helemaal compleet.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Vanuit de bouw betreft het een open ruimte met 2 dakvensters, maar bij deze woning is er al veel aan verbeterd en toegevoegd. Er is onder meer een extra (4e) slaapkamer gecreëerd die een goed formaat heeft, mede door de grote dakkapel die extra is aangebracht. Deze dakkapel is in kunststof uitgevoerd (daardoor onderhoudsarm) en is v.v. een handig draai/kiepraam. Onder de knieschotten zijn schuifpanelen aangebracht waar je de nodige spullen kunt opbergen.

Ondanks de extra (slaap)kamer is de voorzolder nog verrassend ruim. Dit komt ook mede door de hoge nok die op bijna 3 meter hoog ligt. Hier vinden we onder meer de washoek terug waar je zowel een wasmachine als de wasdroger naast elkaar kunt aansluiten. Tevens is hier de CV-ketel geïnstalleerd alsmede MV-unit (mechanische ventilatie). Onder de schuine kanten zijn eveneens schuifpanelen aangebracht. Twee relatief nieuwe Velux dakvensters (wit gelamineerd) zorgen voor een prettige lichtinval. Rolhorren zorgen ervoor dat insecten geen kans krijgen.

ACHTERTUIN
Ben je een tuin- en zonliefhebber, dan zal je de achtertuin zeker aanspreken. Deze onderhoudsvriendelijke tuin is overzichtelijk en verzorgd aangelegd met 2 terrassen, een stukje kunstgras en aan één zijde twee borders met verschillende planten en bloemen. Op beide terrassen is het genieten aangezien je hier veel zonuren hebt. De achtertuin ligt namelijk gunstig op de zon (zuid/westen). Om die reden is er ook een breed zonnescherm aan de achtergevel geplaatst (elektrisch bedienbaar).

Achterin de tuin staat een houten schuur (8m2) waar je de nodige tuinspullen en meerdere fietsen en/of een motor kwijt kunt. Er is een achterom aanwezig met een ontsluiting op het achterpad. En doordat de percelen van de achtergelegen 2-kappers royaal zijn opgezet, is de inkijk minimaal.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in de relatief nieuwe woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen, waardoor geen straat hetzelfde is. Groenvoorzieningen en waterpartijen kleden de wijk aan met o.a. een aansluiting naar de dijk die de wijk met de uiterwaarden van de Rijn verbindt.
De Dries is een gemoedelijke, kindvriendelijke en autoluwe straat met alleen maar bestemmingsverkeer. In de straat zelf zijn meerdere speeltuinen aangelegd, waardoor kinderen zelfs kunnen kiezen. Auto’s kunnen pal voor de deur geparkeerd worden.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een gezellig ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit najaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 2 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet en trapopgang
Woonkamer met openslaande tuindeuren
Half-open keuken v.v. inbouwapparatuur en met handige trapkast.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Hoofdslaapkamer met Frans balkon en rolluik
2 Kinderkamers v.v. rolluiken
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet, een 2-persoons wastafelmeubel en een kolomkast.
2e Verdieping:
Voorzolder met washoek, CV-ketelaansluiting, MV-unit, knieschot opbergruimte en 2 dakvensters
4e Slaapkamer met dakkapel en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke gezinswoning met veel comfort en extra’s
Instapklaar en ideaal voor de starter
Openslaande deuren naar de tuin
Verzorgde laminaatvloeren met een ruimtelijk effect
Moderne en kwalitatief hoogwaardige keuken v.v. inbouwapparatuur en Quooker
Vloerverwarming in de keuken
Stijlvolle badkamer met een moderne twist
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Rolluiken op de slaapkamers (1e verdieping)
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Remeha Calenta HR-combi, geplaatst in 2012 (eigendom en elk jaar onderhouden)
Brede dakkapel welke voor veel extra leefruimte zorgt
Dakvensters zijn vervangen door strakke, witte exemplaren (Velux), v.v. verduisteringsschermen en rolhorren
Volledig geïsoleerd
Nieuwe MV-unit (2020), tegelijk met nieuwe badkamer
Verzorgde onderhoudsstaat
Gunstig gelegen achtertuin met veel zonuren
Zonwering aan achtergevel (elektrisch bedienbaar)
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuur- en recreatiegebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning