Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDr. A.R. Holstraat 2

Vraagprijs €369.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1971
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 XX
Straat
Dr. A.R. Holstraat 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Dr. A.R. Holstraat 2

Op rustige locatie gelegen, sfeervolle HOEKWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een vernieuwde inbouwkeuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur, een speelse woonkamer met Z-indeling, in totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen, een moderne badkamer met o.a. een ligbad/douche, diverse verduisterende rolluiken, een brede dakkapel op de 2e verdieping, een verzorgd aangelegde tuin met privacy en een vergrote garage van maar liefst 33m2 groot. Ook gunstig: een snelle oplevering van de woning is mogelijk.

Quote van de makelaar: “Deze gezinswoning is absoluut een bezichtiging waard wanneer je een instapklare hoekwoning zoekt met een aantrekkelijke tuin en flinke stallings- of hobbyruimte. De centrale ligging t.o.v. de dorpskern en basisschool krijg je er gratis bij”.

HOEKLIGGING MET VERGROTE GARAGE
Een groot pluspunt van deze woning is de vrije ligging op de hoek van de straat. Hierdoor heb je geen directe bebouwing naast de woning, en zelfs een 3 meter brede zijtuin. Dit is ook terug te zien in de achtertuin, die daarmee ook een stuk breder is dan gemiddeld. Achter in de tuin staat een vrijstaande garage welke tevens is vergroot. Zoek je veel stallingsruimte of een hobbyruimte, dan is deze ruimte ideaal! Achter de uitgebouwde garage is een extra houten overkapping geplaatst waar nog meer opbergruimte te vinden is.

WOONKAMER
De Z-indeling maakt dat de woonkamer een speels indeling heeft. De zithoek en eethoek zijn hierdoor duidelijk van elkaar te onderscheiden. In de zit hoek kan je met gemakt een grote hoekbank kwijt. Ook een 6-persoons eettafel plaats je eenvoudig in de eethoek. Het geeft een knusse en gezellige sfeer waarbij het extra zijgevelraam voor extra daglicht zorgt. Overigens zijn de ramen ook middels rolluiken (deels elektrisch) geheel af te sluiten. In de hoek van de eetkamer is er een vaste trapkast aanwezig die erg handig is voor een stofzuiger en voorraad van levensmiddelen.

INBOUWKEUKEN
Vanuit de eethoek is de keuken te bereiken. De keuken is geheel af te sluiten, maar wanneer je een voorkeur hebt voor een open keuken, dan zou dit prima kunnen door de draagmuur (middels een balk) open te breken. Een gesloten keuken heeft zo zijn voordelen dat er door gasten niet direct op het aanrecht gekeken wordt. Het keukenblok is in 2 delen geplaatst. Een recht keukenblok v.v. de vaatwasser, een inductiekookplaat en een afzuigkap. Daartegenover is een 2e keukenblok geplaatst voorzien van de koelkast en de combi-oven/magnetron. Ook is hier een extra werkblad geplaatst. Een buitendeur geeft een directe toegang tot het buitenterras.

1e VERDIEPING
De overloop schakelt 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Tevens is op de overloop een vaste kast aanwezig waardoor je hier extra opbergruimte hebt. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 12m2 en 6m2 groot en zijn allen voorzien van een keurige laminaatvloer. De 2 grote slaapkamers zijn voorzien van een nis waar je eenvoudig een vaste kast kunt plaatsen zonder ruimte verlies te krijgen. De ramen hebben zowel horren als rolluiken, waardoor de kamers geheel te verduisteren te zijn.

BADKAMER
Naast de keuken is ook de badkamer vernieuwd en voorzien van een moderne uitstraling. De ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche, een 2e (zwevend geplaatst) toilet en een wastafelmeubel. Aan opbergruimte geen gebrek wegens de aparte kolomkast en ook de spiegel betreft een spiegelkast. Ook is er een raam aanwezig, waardoor er niet alleen daglicht maar ook een extra ventilatiemogelijkheid is. Overigens heeft ook dit raam een rolluik. Mechanische ventilatie is ook aanwezig.

2e VERDIEPING MET DAKKAPEL
Via een vaste trap is de 2e verdieping toegankelijk. Deze extra woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en royale 4e slaapkamer. Op de voorzolder vinden we o.a. de witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel terug. Ook is hier veel opbergruimte aanwezig onder de schuine dakvlakken.
De 4e slaapkamer verrassend ruim, mede door de brede dakkapel die over de volle breedte van de kamer doorloopt. De dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas. De kamer is voorzien van wand met daarachter veel extra opbergruimte. Mocht je het ruimtelijke gevoel willen versterken dan zou je deze wand ook kunnen verwijderen.

ACHTERTUIN
In het verleden is een strook grond bijgekocht waardoor de tuin een flink formaat heeft gekregen. De ligging op de hoek maakt de achtertuin tevens breder dan gemiddeld. De uitgebouwde garage staat midden in de tuin maar desondanks blijft er voldoende ruimte over om heerlijk van het buitenleven te genieten. De tuin heeft hierdoor een speels indeling waarbij er achter in de tuin een fijne ruimte is voor de speeltoestellen van de kinderen. In de tuin vinden we de gehele dag zon, maar er zijn ook altijd schaduwplekjes te vinden, zodat je de koelte kunt opzoeken.
Zoek stallingsruimte of ruimte voor je hobby, dan is de garage een fijne bijkomstigheid. Doordat deze is vergroot heb je hier ca. 33m2 ruimte tot je beschikking. Een elektrische garagedeur is erg fijn wanneer je een voertuig wilt stallen. De ruimte heeft tevens via twee loopdeuren een toegang tot de tuin waardoor je de ruimte ook eenvoudig op kunt delen om te gebruiken als hobby ruimte.

KINDVRIENDELIJKE LIGGING
Deze woning vinden we terug aan de rand van Zetten, gelegen aan een rondlopend hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Kinderen kunnen hier rustig op straat spelen, aangezien autoverkeer incidenteel is. De auto is pal voor de deur te parkeren, waarbij er altijd plek is. Een basisschool is letterlijk op steenworp afstand gelegen. Lopend kunnen kinderen binnen 3 minuten op school zijn.
Kortom, zoek je een leuke gezinswoning waar je je meteen thuis voelt, dan nodigen wij je graag uit om sfeer te proeven en de woning eens van binnen te bezichtigen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.000 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer (Z-indeling) met zijgevelraam en trapkast
Dichte keuken v.v. inbouwapparatuur en met tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast
3 Volwaardige slaapkamers
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Voorzolder met o.a. wasmachine-aansluiting, cv-ketelopstelling en knieschot bergruimte
4e Slaapkamer met brede dakkapel en extra (knieschot) opbergruimte

BIJZONDERHEDEN:
Sfeervolle gezinswoning
Spouwmuur na-geïsoleerd
Alarm aanwezig
Woonkamer met speelse Z-indeling
Vernieuwde keuken v.v. inbouwapparatuur
Praktische, diepe trapkast
Moderne badkamer met o.a. een ligbad/douche en 2e toilet
In totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen
Breed dakkapel v.v. kunststof kozijn en HR++ glas
Woning grotendeels af te sluiten middels rolluiken
Cv-ketel: Nefit HR-combi met bouwjaar 2014
Meterkast: 5 groepen en glasvezel-aansluiting
Diverse praktische inbouw/opbergkasten aanwezig
Privacy volle tuin met gunstige ligging op de zon
Riante, uitgebouwde garage met veel mogelijkheden
Elektrische garagedeur met afstandsbediening
Rustige ligging in een gemoedelijke woonwijk
Basisschool, dorpsplein en supermarkten op loopafstand gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning