Remko Stevens Makelaardij

HETERENZesmorgen 30

Vraagprijs €387.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HS
Straat
Zesmorgen 30
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Zesmorgen 30
 
Schitterend aan het water gelegen, speels opgezette en volledig geïsoleerde 2-ONDER-1-KAPWONING met onder meer een brede, tuingerichte living met een mooie eikenhouten vloer en openslaande terrasdeuren, een moderne inbouwkeuken, maar liefst 4 slaapkamers waarvan de grootste met Frans balkon, een complete badkamer met o.a. een ligbad én inloopdouche en een flinke dakkapel op de 2e verdieping in de stijl van de woning. Deze aantrekkelijke gezinswoning is volledig geïsoleerd, heeft een inpandige berging en een heerlijke, vrij gelegen tuin aan het water met meerdere terrassen. De voortuin is relatief diep, heeft een extra terras en een fietsenstalling, je kunt er zelfs meerdere auto’s (naast elkaar) op eigen terrein parkeren.
 
Quote van de makelaar: “Luisteren naar het geknisper van de rietkragen terwijl je een boek leest op het houten vlonderterras aan het water… Je hoeft niet eens op vakantie om lekker te kunnen relaxen en te genieten van het buitenleven. De speelse en ruime indeling van de woning maken het plaatje helemaal compleet”. 
 
UNIEKE LIGGING
Een van de grootste pluspunten van de woning is toch wel de ligging. Direct aan het water geniet je hier extra van het buitenleven. Vanaf de loungeset kijk je heerlijk van je af over het water. De woning heeft tevens een opvallend diepe voortuin waar een extra terras (op de zon) is aangelegd. Doordat de woning aan een doodlopend en kindvriendelijk hofje is gelegen, geniet je hier veel meer vrijheid en rust dan in de gemiddelde woonwijk. Ben je een natuurliefhebber, dan is dit een plekje om verliefd op te worden. In de wijk loop je zo een steiger op om de eenden te kunnen voeren en/of de uiterwaarden in om een ommetje te maken. Wij nodigen je graag uit om van deze plek (en woning) te komen genieten…
 
WOONKAMER
De woonkamer is tuingericht en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Op de begane grond is deze woning breder dan gemiddeld, namelijk 6,6 meter breed en dat ruimtelijke gevoel ervaar je meteen bij binnenkomst. Dit ruimtelijke gevoel wordt nog eens extra versterkt door de openslaande deuren naar het buitenterras. Hierdoor loop je direct het buitenterras op waardoor je op een zomerse dag het leefgedeelte aanzienlijk vergroot. Op de vloer ligt een mooie eikenhouten vloer met geborstelde groeven die voor een warme sfeer in huis zorgt. De tussendeur naar de hal is vervangen voor een trendy zwartstalen exemplaar.
 
KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een open verbinding met de woonkamer. Opvallend is het vele lichtinval door de brede raampartij. Het keukenblok bestaat uit 2 delen, namelijk een royale hoekopstelling en een hoge kastenwand. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een brede gas-op-glas kookplaat en een afzuigschouw. Indien gewenst is er de mogelijkheid om weer een koelkast in te bouwen, maar de huidige bewoners hebben gekozen voor meer kast/serviesruimte in combinatie met een Amerikaanse koel/vriescombi. Verder heeft de keuken een strakke en moderne uitstraling met een composiet (natuurstenen) werkblad, RVS grepen, plintverwarming en praktische 120cm brede ladekorven. Om het af te maken zijn er nog inbouwspots in een kof verwerkt.
 
1e VERDIEPING
Via een open trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Om te voorkomen dat alle warmte naar boven trekt, is de overloop met een extra deur af te sluiten. Deze woonlaag telt 3 slaapkamers van respectievelijk 15m2, 9m2 en 7m2 groot, echter tussen de 2 slaapkamers aan de achterzijde is een doorbraak gemaakt waardoor deze kamers bij elkaar zijn getrokken en er een soort van masterbedroom met walk-in-closet is gecreëerd. Indien je toch liever 3 afzonderlijke slaapkamers wenst, is dit vrij eenvoudig weer te realiseren mede doordat de deurpost er nog in zit. De grootste slaapkamer aan de voorzijde is al royaal en heeft bovendien dubbele deuren met een Frans balkon.
 
BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze badkamer is compleet ingedeeld met een ligbad, een aparte inloopdouche (met regendouche én handdouche), een 2e toilet en een wastafel. De wastafel wordt vergezeld door een planchet en een spiegel. Ook is er een kolomkast aanwezig waar je de nodige toiletspullen en/of handdoeken kwijt kunt. Verder is de badkamer neutraal zwart/wit betegeld. Door het zijgevelraam is er niet alleen daglicht aanwezig maar ook een prima ventilatiemogelijkheid. Uiteraard is ook gewoon mechanische ventilatie geïnstalleerd.
 
2e VERDIEPING
De 2e verdieping is een volwaardige woonlaag met een nokhoogte op 3 meter. Deze woonlaag is opgedeeld in een washoek, enkele vaste inbouwkasten en een royale 4e slaapkamer. Deze extra slaapkamer is verrassend groot (ca. 15m2), mede door de mooie dakkapel die in de stijl van het huis ontworpen is. Het betreft dan ook niet zomaar een dakkapel aangezien deze groter is dan gemiddeld en is v.v. warmtewerende folie in de beglazing. Het dakvlak loopt schuin naar de nok omhoog en de zijkanten zijn van glas. Beide aspecten versterken het ruimtelijke gevoel.
 
De washoek is ook aantrekkelijker gemaakt doordat er een extra Velux dakvenster is aangebracht. Tussen de wasmachine en wasdroger is een gootsteen (in een werkblad) met warm en koud water geïnstalleerd. Ook vinden we hier de opstelling van de cv-ketel terug.
 
BUITENLEVEN
Deze woning staat op een perceel grond van 201m2 groot waarbij de woning mooi op het midden van de kavel staat. De woning heeft dus niet alleen een prettige achtertuin, maar ook een diepere voortuin dan gemiddeld. De voortuin is dan ook meer dan alleen een oprit waar je meerdere auto’s (naast elkaar) kwijt kunt. Er is een terras op het zuiden en een overkapte ‘fietsenstalling’ zodat de fietsen niet in de berging gestald hoeven te worden. De berging is inpandig gelegen (ca. 8,5m2) en vanuit de hal toegankelijk.
 
De achtertuin is zeer de moeite waard, mede door de vrije ligging aan het water. Er zijn twee terrassen aangelegd, zowel bij de achtergevel als een vlonderterras grenzend aan het water. Het vlonderterras heeft tevens een frame voor een zonnedoek zodat je op warme dagen uit de zon kunt zitten. Dit laatste terras geniet tevens een heerlijke avondzon waarbij je over het water wegkijkt. Zowel in de voortuin is een stukje tuin ‘bekleed’ met kunstgras zodat het tuinonderhoud minimaal is.
 
DE MELKWEIDE
Deze woning vinden we terug in de nog relatief jonge woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met veel groenvoorzieningen, een waterpartij en is aan de voet van de Rijndijk gelegen. De opzet tussen straatbeeld en woningen is zeer prettig, met name aan de Zesmorgen. Het betreft een autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer, terwijl je binnen een handomdraai ook zo de wijk uit bent. Dit deel van de wijk kenmerkt zich vanwege de overwegend vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen. De waterpartij is daarbij een broedplaats voor eenden, zwanen en andere watervogels. Kinderen kunnen hier (vanuit de tuin) met een bootje varen en bij strenge vorst geniet je eindeloos schaatsplezier.
 
HETEREN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het dorp heeft o.a. een eigen Jumbo supermarkt, meerdere basisscholen en diverse sportverenigingen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een recreatieplas in de uiterwaarden van de Rijn dat op loopstand van deze woning is gelegen. Ook is de kans groot dat het dorpshart van Heteren binnen enkele jaren flink wordt uitgebreid met een gezellig dorpsplein en diverse leuke winkels.
 
Een groot pluspunt is de centrale ligging in de regio met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!
 
INDELING
Begane grond:
Overdekte ontvangst bij voordeur
Hal/entree met meterkast en toilet
Toegang naar inpandige berging
Lichte woonkamer met openslaande tuindeuren en open trapopgang
Keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping
Hoofdslaapkamer met Frans balkon
Twee overige slaapkamers (in huidige situatie bij elkaar getrokken)
Badkamer ingedeeld met ligbad, een aparte douche, een 2e toilet en een wastafel.
2e Verdieping:
Voorzolder met washoek en gootsteen, CV-ketelopstelling, extra dakvenster en vaste kastruimte
4e Slaapkamer met grote dakkapel en inbouw/linnenkast.
 
BIJZONDERHEDEN
Bezienswaardige gezinswoning op een toplocatie
Houten vloer in de woonkamer
Openslaande deuren naar het buitenterras
Moderne keuken met inbouwapparatuur en composiet werkblad
Hoofdslaapkamer met Frans balkon
In totaal 4 slaapkamers
Extra dakkapel en dakvenster op de 2e verdieping
Meterkast: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting
CV-ketel: Remeha Calenta HR-combi, geplaatst in november 2016
Volledig geïsoleerd
Energielabel B
Woonoppervlak ca. 130m2 (incl. inpandige berging)
Buitenschilderwerk in 2015 en 2018 uitgevoerd
Diverse terrassen, zowel in voor- als achtertuin
Inpandige berging en aparte ‘fietsenstalling’
Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
De vrije natuur ligt binnen handbereik!
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuin indeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning