Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTNassaupark 13

Vraagprijs €475.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1979
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 WR
Straat
Nassaupark 13
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ANDELST
Nassaupark 13
 
aan een rustig en autoluw hofje gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING (1979), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen met onder meer een royale inbouwkeuken, een praktische berging/bijkeuken mét vliering, 3 tot 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een moderne badkamer en een riante werkruimte op de 2e verdieping met dakkapel en airconditioning.
 
Deze aantrekkelijke gezinswoning staat op een gunstig gelegen perceel van 246m2 met een mooie verdeling tussen de voor én achtertuin. Aan de woning is een overkapping geplaatst welke tevens is voorzien van zonwering. De tuin biedt daarnaast mogelijkheden tot het creëren van meerdere zithoeken. De voortuin is gezamenlijk met de buren in stijl ingericht, de oprit biedt plaats aan 2 auto’s.
 
Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een comfortabele, rustig gelegen gezinswoning? Dan is dit de uitgelezen kans! De moderne keuken en badkamer maken de woning geheel instapklaar. Je hoeft alleen de meubels over te verhuizen en het genieten van je nieuwe thuis kan beginnen”.
 
IDEALE GEZINSWONING
De woning is aan een hofje gelegen waar alleen bestemmingsverkeer komt. Hierdoor woon je niet alleen rustig, ook kinderen kunnen gerust op straat spelen. De woning zelf is ruim opgezet waardoor je als gezin veel ruimte hebt en ieder een eigen plekje kan zoeken. Daarbij biedt de woning veel comfort. Zo is de begane grond aangenaam voorzien van vloerverwarming en zijn op de 1e verdieping de kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met HR++ glas. Ook de tuin is sfeervol ingericht met o.a. een overkapping waardoor je veel buiten zult genieten. Kortom, dit is een woning die je zeker zal doen verrassen.
 
WOONKAMER
De woonkamer van deze woning kan met recht een living genoemd worden. Het ruime oppervlak zorgt ervoor dat je een riante hoekbank en een 8-persoons eettafel met gemak kwijt kunt. Bij de eethoek tref je een tuindeur aan waardoor je in de zomerdag zo de achtertuin in loopt. Grote raampartijen maken de woonkamer een lichte ruimte. Aangenaam is de plavuizen vloer welke is voorzien van vloerverwarming. Het plafond is modern afgewerkt met een spanplafond met spotverlichting. De grote vaste kast bij de eethoek blijft achter, waardoor je veel opbergruimte hebt.
 
OPEN KEUKEN
Bij deze woning hoort een royale, halfopen keuken. De keuken is royaal opgezet waardoor er ondanks het grote keukenblok nog veel bewegingsruimte overblijft. Het keukenblok heeft een moderne uitstraling met donkere houtlook fronten en een stoer, grijs werkblad. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 4-pits inductiekookplaat, een afzuiger, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een koffiemachine en een koelkast. Zelfs de Quooker ontbreekt hier niet. Vanuit de keuken is er een doorloop naar de berging/bijkeuken. Hier kan je nog een (extra) koelkast of vriezer plaatsen. In de koof boven het werkblad zijn spots verwerkt.
 
1e VERDIEPING
Via de ruim opgezette hal met open trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Van oorsprong heeft deze woonlaag 3 slaapkamers. Echter is in de huidige indeling een tussenwand weggehaald waardoor 2 slaapkamers zijn samengevoegd tot 1 grote kamer. Mocht je het wensen dat is deze kamer weer eenvoudig terug te brengen naar 2 ruimtes. De slaapkamers zijn respectievelijk 10m2 en 25m2 (opgedeeld 12m2 en 13m2) groot. De 1e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.
 
BADKAMER
Bij deze woning hoort een luxe badkamer. De ruimte is compleet ingericht met o.a. een inloopdouche en 2e toilet (zwevend geplaatst). Het dubbele wastafelmeubel is voorzien van lades met veel opbergruimte. Een hoge toiletkast én een spiegelkast bieden nog meer opbergruimte. De vloer voelt aangenaam aan wegens de (elektrische) vloerverwarming. Een groot raam biedt veel lichtinval waardoor de ruimte licht en aangenaam aanvoelt. Het tegelwerk is neutraal uitgevoerd met houtkleurige vloertegels en grote crème-witte wandtegels.
 
2e VERDIEPING
Via de tweede, open trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. De 2e verdieping is opgedeeld in de voorzolder en een slaapkamer. De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is ca. 10m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De voorzolder is voorzien van een brede dakkapel waardoor een fijne, lichte werkruimte is ontstaan. Een vaste airco is aanwezig om ook deze verdieping koel te houden in de warme zomerdag. Uiteraard is het mogelijk om hier nog een slaapkamer te creëren. Op deze verdieping is tevens een berging aanwezig waarin naast veel opbergruimte ook de opstelling van cv-ketel terug te vinden is.
 
ACHTERTUIN
Niet alleen de woning maar ook de achtertuin is erg comfortabel te noemen. De ligging op de zonkant is gunstig, namelijk het zuidoosten. Aan de woning is een overkapping geplaatst waardoor je hier heerlijk beschut kunt zitten. De overkapping is voorzien van glazen platen waardoor deze niet de lichtinval in de woonkamer ontneemt. Mocht je schaduw wensen, dan zet je eenvoudig het zonnescherm onder de overkapping uit. De tuin is verder ingedeeld met kunstgras, diverse planten en een vijver. In de hoek is tevens een houten berging te vinden welke geschikt is om de containers netjes uit het zicht te plaatsen. Ook de achterom ontbreekt niet.
 
Naast de achtertuin is ook de voortuin erg comfortabel. Opvallend is dat deze in samenspraak met de buren is ingericht waardoor het een mooi geheel vormt. Naast de woning is een oprit gelegen waardoor je comfortabel 2 auto’s op eigen terrein parkeert.
 
ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Beide dorpen zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn daardoor in ca. 20 minuten aan te rijden. Tevens is treinstation Zetten/Andelst binnen handbereik.
 
Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een (nieuw) dorpshuis (aan het dorpsplein) en worden er gedurende het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Doorzon-woonkamer
Halfopen keuken met hoekopstelling en inbouwapparatuur
Bijkeuken v.v. witgoedaansluitingen
Berging met opbergruimte in de nok
1e Verdieping:
Ruime overloop
2 á 3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel
2e Verdieping:
Slaapkamer
Werkruimte met dakkapel en airconditioning
Berging met opstelling van de cv-ketel.
 
BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Lichte doorzonwoonkamer
Vloerverwarming op de begane grond
Moderne, ruim opgezette keuken v.v. inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
In totaal 3 tot 5 slaapkamers op de verdiepingen
Luxe badkamer met o.a. inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
Elektrische vloerverwarming op de badkamer
Ruime bergkast met opstelling van de cv-ketel
Dakkapel en airco op de 2e verdieping
Glasvezelaansluiting aanwezig
Berging met toegang naar de oprit toe
Riante vliering in de garage met veel bergruimte
Tuin op het zuidoosten
Stijlvolle overkapping aan de woning
Overkapping voorzien van glas en zonnescherm
Ruime oprit
Centrale ligging
Gelegen aan een autoluw hofje
Speeltuin om de hoek
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning