Remko Stevens Makelaardij

ZETTENGandhistraat 42

Vraagprijs €299.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1970
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BD
Straat
Gandhistraat 42
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Gandhistraat 42

In gewilde en kindvriendelijke woonomgeving gelegen, UITGEBOUWDE TUSSENWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en onder meer een gezellige doorzon-woonkamer met erker aan de voorzijde, een degelijke keuken met o.a. een vaatwasser, een praktische bijkeuken in de aanbouw, op de verdiepingen in totaal 4 slaapkamers en een vergrote, moderne badkamer met o.a. een inloopdouche en vloerverwarming. De toiletten zijn beiden zwevend uitgevoerd. De woning is grotendeels v.v. kunststof kozijnen, isolerende beglazing en rolluiken waarbij cassettes in de gevels zijn weggewerkt. In 2021 is de CV-ketel nog vervangen.

De achtertuin is zeer gunstig op de zon gelegen, namelijk het zuid/westen. De tuin heeft hierdoor veel zonuren waarbij het terras is v.v. zonwering (uitvalscherm). Het terras is aangelegd met o.a. groot formaat tegels (60×60) en is daardoor overzichtelijk en onderhoudsarm te noemen. Achterin de tuin staat een stenen schuur van meer dan 8m2 groot met ernaast een overkapping voor het stallen van fietsen en containers. Een poort geeft toegang tot het bijzonder brede achterpad.

Quote van de makelaar: “Deze woning is dan misschien niet de meeste luxe tussenwoning, maar het heeft wel grote en zeer praktische pluspunten die je zeker niet bij elke tussenwoning tegen komt. Denk daarbij aan de erker, de aangebouwde bijkeuken, de ingebouwde rolluiken, kunststof kozijnen en de dakopbouw over de volle breedte van de 2e verdieping waardoor je een maximaal brede dakkapel hebt. Bovendien ligt de opvallend brede achtertuin gunstig op de zon en heeft de woning een stenen schuur die groter is dan de gemiddelde ‘nieuwbouwschuur’. Kortom, deze woning kan je nog wel eens verrassen, zeker wanneer je al verschillende andere woningen gezien hebt”.

WOONKAMER MET ERKER
Deze woning is vanuit de bouw al breed opgezet (binnenmaat 6,1 meter) en dat zie je onder meer terug in de woonkamer. Een grote hoekbank gaat hier al snel passen. Bovendien zorgt de erker met hoekraam aan de voorzijde voor een speels karakter en een prettige lichtinval. De kunststof kozijnen zijn v.v. draai/kiepramen en inzethorren waardoor ventileren geen enkel probleem hoeft te zijn. Noemenswaardig zijn de radiatoren die al eens zijn vervangen door moderne, strakke exemplaren.

KEUKEN
De keuken is naast de woonkameer gelegen en heeft een doorloop naar de aangebouwde bijkeuken. Het keukenblok is degelijk te noemen en bestaat uit 2 delen tegenover elkaar. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat met afzuiger en een vaatwasser. Aan de andere zijde is er ruimte voor een koelkast en vriezer. In 2020 heeft de keuken een upgrade gekregen waarbij het werkblad is vervangen alsmede de kraan en de kookplaat.

Sommige mensen vinden een dichte keuken erg prettig, maar mocht je voorkeur uitgaan naar een open keuken, dan is een doorbraak voordehand liggend. De tussenmuur is wel een draagmuur, maar bij veel woningen in de straat is de doorbraak al gerealiseerd. Dit biedt dan tevens de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor een hoekopstelling te kiezen.

BIJKEUKEN
Wie wil er nu geen bijkeuken in de nieuwe woning? Zo is hier ook gedacht. Als er geen bijkeuken is, dan maar aanbouwen. En het is niet zomaar een aanbouw geworden. De bijkeuken is op voorhand al erg praktisch aangezien je vanuit de tuin niet direct in de keuken staat, maar het heeft nog meer voordelen. Je kunt hier zowel de wasmachine als de wasdroger kwijt. In het dak zijn maar liefst 2 lichtkoepels geplaatst, terwijl de ramen ook al niet klein zijn. Aan lichtinval is er geen gebrek zullen we maar zeggen. Overigens zijn de ramen af te sluiten met elektrisch bedienbare rolluiken. Ook kan de bijkeuken erg handig zijn als je bijvoorbeeld huisdieren hebt.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping is ingedeeld met een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. Een 2e trapopgang geeft toegang tot de vergrote 2e verdieping. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 9m2 en 7m2 groot. Door de opvallende breedtemaat van de woning zijn de kamers goed bemeten en kun je prima om een 2-persoons bed heen lopen. De grootste kamer heeft tevens een vaste schuif/kastwand met ruimte voor een flinke garderobe. In de kunststof kozijnen zitten draai/kiepramen waardoor de kamer praktisch te ventileren zijn. Erg handig zijn de bijpassende vliegenhorren en de aanwezige rolluiken waardoor elke kamer geheel te verduisteren is.

BADKAMER
De badkamer zal je verrassen, ook omdat deze is vergroot en daardoor ruimer is geworden. Tegelijkertijd heeft de badkamer een frisse en moderne aankleding gekregen. De ruimte is ingedeeld met o.a. een inloopdouche (met drainafvoer), een 2-persoons wastafelmeubel met ladekorven eronder en een 2e zwevend toilet. Handdoeken hang je te drogen aan de designradiator en koude voeten hoef je ook niet te krijgen aangezien er vloerverwarming is aangebracht. In het plafond is spotverlichting ingebouwd en er is mechanische ventilatie aanwezig. Uiteraard is het draai/kiepraam ook hier voorzien van een hor.

2e VERDIEPING
Van oorsprong was de 2e verdieping meer een zolder, maar na verloop van tijd is er over de volle breedte een nokverhoging geplaatst. Hierdoor is er een volwaardige 2e verdieping ontstaan. Je zou het kunnen vergelijken met een grote dakkapel, maar dan zonder plat dak, maar met een pannengedekt zadeldak. De nok ligt op meer dan 2,5 meter hoog wat ook weer voor een speels karakter zorgt. Bovendien bestaat de achtergevel over de gehele breedte uit glas met een bijzonder prettige lichtinval tot gevolg. Deze woonlaag is vervolgens opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer.
Op de voorzolder vinden we de CV-ketel terug. Ook zou je hier een studie- of werkhoek kunnen creëren.

De 4e slaapkamer heeft een formaat van 12m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte) en is dus bijna net zo groot als de hoofdslaapkamer. Een gezin met meerdere kinderen zal deze extra kamer zeker kunnen waarderen. Op zowel de voorzolder als op de slaapkamer is er praktische opbergruimte achter de knieschotten te vinden.

ACHTERTUIN
Door de opvallende beukmaat (breedtemaat) van de woning is ook de achtertuin breder dan gemiddeld, namelijk 6,5 meter. Doordat de tuin ook een zeer acceptabele diepte heeft én op het zuid/westen is gelegen, vangt de tuin de gehele dag zon. Tot in de avonduren kun je hier in de zomer in de zon zitten. De zonwering aan de achtergevel is dan ook geen overbodige luxe. De tuin heeft een verzorgd karakter en is grotendeels bestraat. Daarbij zijn onder meer groot formaat tegels van 60cm bij 60cm gebruikt. De borders met planten zijn te besproeien met het waterkraantje aan de achtergevel.

Achter in de tuin staat een vrijstaande, stenen berging voorzien van elektra. Hier kun je prima de fietsen en/of eventueel een motor kwijt. De achterom is dermate breed dat je je geen zorgen hoeft te maken of dat je de draai wel haalt. Bovendien is er een overkapping naast de berging gecreëerd waardoor bijvoorbeeld fietsen en containers droog kunnen staan.

LIGGING
Deze woning vinden we terug midden in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Er wonen veel kinderen die elkaar graag opzoeken. Achter de woning is een speeltuin gelegen (Marshallstraat). Door de rustige ligging en alle voorzieningen voor kinderen binnen handbereik, heerst er een gemoedelijke en prettige sfeer in de wijk. Basisscholen en de sporthal zijn op loopafstand gelegen, alsmede het dorpsplein van Zetten. De auto kun je pal voor de deur parkeren. Kortom, zoek je een leuke gezinswoning waar je je meteen thuis zult voelen, dan nodigen wij je graag uit om sfeer te proeven en de woning eens van binnen te bezichtigen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Het dorp heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, garderobe (onder de trap) en trapopgang
Doorzon-woonkamer met erker
Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur en doorloop naar…
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, lichtkoepels en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan de grootste met vaste schuif/kastenwand
Vergrote badkamer met inloopdouche, 2-persoons wastafelmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met CV-ketelopstelling, studie/werkhoek en knieschot opbergruimte
4e Slaapkamer met knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke woonomgeving
Erker in de woonkamer
Praktische bijkeuken aangebouwd
Keuken in 2020 geupgrade
4 Slaapkamers aanwezig
Zwevende toiletten (wandclosetten)
Mogelijkheid van garderobe onder de trap (in de hal)
Nokverhoging met veel glas zorgt voor flink meer extra leefruimte op de 2e verdieping
Meterkast: 7 groepen, aardlekschakelaar
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Remeha HR-combi, geplaatst 2021 (eigendom)
Kunststof kozijnen met draai/kiepramen en horren
De meeste ramen zijn af te sluiten met rolluiken (cassettes in de gevels verwerkt)
Dakisolatie aanwezig
Verzorgde onderhoudsstaat waaronder opnieuw ingevoegde gevels
Aantrekkelijke achtertuin met ruime opzet en veel zonuren
Stenen berging ook geschikt als motorstalling
Gemoedelijke en kindvriendelijke woonomgeving
Centrale ligging met alle voorzieningen op loopafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning