ZETTENBurgemeester Lewe van Aduardstraat 12

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Bungalow
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
1971
Energieklasse
E
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ZG
Straat
Burgemeester Lewe van Aduardstraat 12
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Burgemeester Lewe van Aduardstraat 12
 
Verrassend ruime, levensloopbestendige BUNGALOW met onder meer een woonkamer met een dubbele schuifpui en open haard, een halfopen keuken, 3 volwaardige slaapkamers waarvan 1 met wastafel, een badkamer met o.a. inloopdouche en wasmachine aansluiting, een gang met ruime kastenwand. Dit alles is gelegen op een ruim perceel van 450m2 voorzien van een gezellige achtertuin en zijtuin gelegen op het zonnige zuidwesten. Bij de woning staat tevens een vrijstaande garage v.v. een elektrische deur.
 
Quote van de makelaar: “Deze woning is niet allen levensloopbestendig te wonen, met 3 volwaardige slaapkamers biedt de woning veel ruimte waardoor ook een gezin hier goed uit de voeten kan. Daarnaast staat de woning op een ruim perceel waardoor een tuinliefhebber zijn hart op kan halen.”
 
BUNGALOW
Zoals benoemd is deze bungalow levensloopbestendig te bewonen. De woning heeft een enkele woonlaag waardoor alle voorzieningen gelijkvloers zijn gelegen. In tegenstellig tot andere levensloopbestendige woning heeft deze woning een ruim perceel waardoor er altijd een plekje in de zon o schaduw te vinden is. Ook zou je hier een kleine moestuin aan kunnen leggen. De woning zelf biedt 3 volwaardige slaapkamers, niet alleen fijn voor een gezin, maar een logeerkamer of een kantoorruimte zijn altijd een prettige bijkomstigheid. De vaste kastenwand in de gang biedt daarnaast een praktische opbergmogelijkheid.
 
WOONKAMER
Vanuit de hal waar zicht het toilet bevindt heb je toegang tot de woonkamer. Wanneer je de woonkamer binnentreedt, valt het vele lichtinval direct op. Aan de tuinzijde zijn 2 brede schuifpuien geplaatst waardoor je in de zomerdag de woonkamer eenvoudig verbindt met de tuin. Een breed raam biedt tevens extra lichtinval bij de eethoek. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zithoek en een 6-persoons eettafel. Een open haard is aanwezig waardoor je in de winterdag opwarmt bij een prettig vuurtje.
 
KEUKEN
Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken. De ze is halfopen te noemen waarbij een kastenwand de scheiding vormt tussen de keuken en de eethoek. Mocht je het wensen dan is kan je hier op een eenvoudige manier een open keuken creëren. Het keukenblok is eenvoudig te noemen wat velen zal bewegen om een nieuw keukenblok te plaatsen. In combinatie met een open verbinding met de woonkamer is het uiteraard mogelijk om te kijken naar opties zoals het plaatsen van een schiereiland.
 
SLAAPKAMERS
Vanuit de gang zijn de slaapkamers te bereiken. De woning biedt 3 volwaardige slaapkamer, deze zijn respectievelijke 12m2, 11m2 en 11m2 groot. Er zit dus geen kleine kamer tussen. De slaapkamer welke naast de entree is gelegen heeft een wastafel, en een eigen toegang naar buiten. De andere 2 slaapkamers zijn voorzien van een grote raampartij waardoor je hier niet alleen van veel lichtinval geniet maar ook zicht hebt op de tuin. Op de gang is een lange kastenwand geplaatst waar je nog veel extra opbergruimte treft.
 
BADKAMER
De badkamer bevindt zich aan het einde van de gang. De ruimte is praktische ingedeeld met een inloopdouche met drainafvoer, een wastafel en een spiegelkast met opbergruimte. Tevens bevindt zich hier de ruimte voor de witgoedaansluitingen. Een hooggeplaatst raam biedt daglichtinval, zonder dat je je zorgen hoeft te maken voor inkijk. Op de badkamer is tevens de aansluiting voor de wasmachine/wasdroger aanwezig. Het tegelwerk is neutraal uitgevoerd met lichte wandtegels en bijpassende grijze vloertegels.
 
GARAGE
Achter in de tuin is de garage geplaatst. Dit is een prettige bijkomstigheid voor niet alleen het opbergen van tuinspullen en het stallen van fietsen. Ook de auto kan beschut geparkeerd worden. De garage is voorzien van een loopdeur richting de achtertuin, er is ook een elektrische garagedeur aanwezig waardoor je zo de auto naar binnen rijdt.
 
ACHTERTUIN
De woning staat op een perceel van 450m2 groot wat betekend dat er veel ruimte rondom de woning is. In de huidige indeling is er dankbaar gebruik van gemaakt om meerdere terrassen te creëren waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw is. Verder zorgen gras en diverse planten en struiken voor een groene uitstraling rondom de woning. Het creëren van een moestuintje of ruimte maken voor een oprit zijn slechts enkele mogelijkheden. Doordat er veel lage bebouwing rondom de woning is gelegen, geniet je hier van veel privacy. De achtertuin is tevens via de achterom te bereiken.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie over, van, voor deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.
 
INDELING
Begane grond:
Woonkamer met dubbele schuifpui en open haard
Halfopen keuken
Hal met toilet en kast met cv-ketel
3 Slaapkamers waarvan 1 met wastafel
Badkamer met o.a. inloopdouche, wastafel en wasmachine aansluiting
Gang met kastenwand
 
BIJZONDERHEDEN
Levensloopbestendige bungalow
Dubbele schuifpui in de woonkamer
Open haard
Halfopen keuken
3 Volwaardige slaapkamers
Badkamer met o.a. inloopdouche
Brede kastenwand in de gang
Perceel van 450m2
Vrijstaande stenen garage v.v. elektrische deur
Privacy volle tuin
Voorzieningen dichtbij gelegen.

Tip:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woning aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning