Remko Stevens Makelaardij

DRIELZwanenbloem 10

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2016
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 HS
Straat
Zwanenbloem 10
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
DRIEL
Zwanenbloem 10
 
Luxe en UITGEBOUWDE TUSSENWONING (2016) welke hoogwaardig en trendy is afgewerkt met o.a. een complete inbouwkeuken met apparatenkast, een royale living met openslaande tuindeuren, in totaal 5 volwaardige slaapkamers waarvan 1 met vide, 2 dakkapellen, een complete badkamer met o.a. een ligbad én een douche. De verrassend diepe (bijna 25m) achtertuin biedt meer dan voldoende ruimte voor meerdere terrassen en bijv. een speeltoestel. Achter in de tuin tref je een houten (fietsen)berging en achterom. De woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk “De Breekenhof”.
 
Quote van de makelaar: “Dit is een unieke kans om eindelijk weer een luxe tussenwoning in de Breekenhof te kunnen kopen. Door de aanbouw, energiezuinigheid en het luxe en instapklare afwerkingsniveau is dit een eer complete gezinswoning met alleen maar pluspunten. Pas op: Dit is een huis om verliefd op te worden…”
 
INSTAPKLAAR OP NIVEAU
Dit betreft nog een relatief jonge woning die is gebouwd conform de richtlijnen van het laatste bouwbesluit. Dat betekent niet alleen dat de woning optimaal is geïsoleerd, maar ook dat het hoge plafonds en deuren heeft alsmede ‘luie’ trappen naar de verdiepingen. Vanzelfsprekend heeft de woning dan ook energielabel A. Tijdens de bouw is de woonkamer 2,4m uitgebouwd waardoor het degelijk en zonder beperkingen is uitgevoerd (bijv. geen verspringing in de muren vanwege de erfgrens). Tegelijkertijd is er gekozen voor dubbele, openslaande tuindeuren. Hierdoor kan de achtertuin optimaal bij de woning betrokken. Recent is de 2e verdieping nog aangepakt en verdeeld in een voorzolder en 2 ruime slaapkamers. Vanuit 1 kamer is de vide bereiken voor veel praktische opbergruimte. Kortom, een heerlijk comfortabel woonhuis met een prettig woonklimaat!
 
WOONKAMER
Door de uitbouw is de woonkamer aanzienlijk groter geworden. Hierdoor kan je met gemak een grote eettafel en hoekbank kwijt, en kan je zelfs meerdere zithoeken creëren. Doordat de woning is ingedeeld met 2 hallen is de indeling speels te noemen. In de woonkamer is een diepe trapkast aanwezig waardoor je veel extra opbergruimte hebt. En ben je een tuinliefhebber en wil je graag een verbinding tussen de woonkamer en de tuin? Dan hoef je alleen maar de openslaande tuindeuren open te zetten.
 
COMPLETE INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. Door de 2 hallen heeft de keuken en beschutte opstelling, echter is er nog steeds een open verbinding met de eettafel. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst met een extra apparatenkast. De keuken is in een modern greeploos design uitgevoerd. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast en een combi-oven/magnetron. Enkele bovenkastjes bieden nog meer opbergruimte.
 
1e VERDIEPING
Via de vaste trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is ingedeeld met 3 slaapkamers en een badkamer. De indeling is overzichtelijk door de rechte wanden en door de hoge plafonds voelen de kamer ruimtelijk aan. De slaapkamers zijn respectievelijk 15m2, 12m2 en 8m2 groot.
 
BADKAMER
Bij deze woning hoort een complete badkamer. De badkamer ziet er niet alleen modern uit maar is ook nog voorzien van alle wenselijke sanitair. Ze tref je in deze ruimte een ligbad én een inloopdouche. De wastafel is extra breed en voorzien van 2 kranen. Uiteraard ontbreken ook het 2e toilet (zwevend geplaatst) en de handdoekradiator niet. Een groot raam biedt veel daglicht en een mogelijkheid tot ventileren, er is tevens mechanische ventilatie aanwezig. De badkamer is stijlvol aangekleed met grote tegels waardoor de badkamer een trendy uitstraling heeft.
 
2e VERDIEPING
De 2e verdieping is verrassend groot door de hoge nok. Met dakkapellen aan de voor én achterzijde is er nog meer praktische ruimte ontstaan. Er is hier verstandig van de ruimte gebruik gemaakt door nog 2 kamers te creëren. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2 en 8m2 groot. De kamer aan de voorzijde van de woning heeft een vide waarbij er veel opbergruimte is in de nok van de woning.
Op de voorzolder is een washoek gecreëerd waar zich witgoedaansluitingen bevinden. Ook de opstelling van de cv-ketel is op de voorzolder te vinden.
 
ACHTERTUIN
In de meeste gevallen staat een nieuwbouwwoning bekend om de relatief kleine achtertuinen, echter is dat bij deze woning totaal niet het geval. De tuin zal je dan ook zeker doen verrassen. Met een terras zowel voorin als achter in de tuin is er altijd een fijn plekje te vinden. De ligging van de tuin is weliswaar op het noorden, maar door de diepte van bijna 24m is er altijd een plekje in de zon te vinden. Bovendien biedt het terras aan het huis een fijne schaduwplek op de warme zomerdag. In het midden van de tuin is een grasveld gelegen waar je een speeltoestel kwijt kunt. Achter in de tuin is een houten schuur geplaatst waar je een prettige opbergruimte hebt. Tevens is er een achterom aanwezig.
Naast de achtertuin is ook de voortuin dieper dan gemiddeld wat een prettige buffer geeft richting de straat. Met 7,5m diep heb je hier ruimte om tevens een extra terras te creëren. Hierdoor geniet je dicht bij huis van de zon doordat de voortuin pal op zuiden is gelegen. Met een vers kopje koffie kan je hier goed vertoeven.
 
DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.
 
INDELING
Begane grond:
Entree met meterkast
Uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren en een trapkast
Keuken in hoekopstelling met apparatenkast
2e hal met toilet en trapopgang
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping
Drie ruime slaapkamers
Badkamer met ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel en dakkapel
2 Slaapkamers met dakkappelen.
 
BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met veel praktische leefruimte
Stijlvolle uitstraling door o.a. de vakverdeling in de ramen
Uitgebouwde woonkamer
Entree/tochtportaal én een 2e hal met trapopgang en toilet
Praktische trapkast in de woonkamer
Luxe keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Openslaande deuren naar buitenterras
Moderne badkamer met o.a. ligbad én inloopdouche
In totaal 5 volwaardige slaapkamers
1 Slaapkamer heeft een vide met veel praktische opbergruimte
2 Dakkappelen op de 2e verdieping
Cv-ketel: Intergas met bouwjaar 2016
Diepe achtertuin van bijna 25m
Meerdere terrassen en ruimte voor speeltoestel
Houten berging v.v. elektra
Achterom aanwezig
Prettige en kindvriendelijke woonomgeving
Parkeergelegenheid voor de deur
Arnhem, Elst en A50 binnen handbereik.
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning