ZETTENTeresaplein 18

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1987
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GD
Straat
Teresaplein 18
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Teresaplein 18
 
Aan rustig en kindvriendelijk hofje gelegen, praktisch ingedeelde en volledig geïsoleerde TUSSENWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een praktische bijkeuken aan de voorzijde alsmede een leuk balkon. In de afgelopen jaren zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd waaronder een nieuwe inbouwkeuken (2019) en een nieuwe CV-ketel (2021). De gehele woning is tot in de nok van de 2e verdieping opnieuw gesausd waardoor de woning er fris en verzorgd bij staat. Hetzelfde geldt voor het buitenschilderwerk. De woning telt 3 slaapkamers en een multifunctionele 2e verdieping waar je nog een extra slaapkamer zou kunnen realiseren.
 
De achtertuin is onderhoudsarm te noemen met achterin een tuinhuis met overstek van het dak. Hier kun je meerdere fietsen stallen. Een achterom via het achterpad maakt de tuin toegankelijk. Ook de voortuin is keurig onderhouden. Een auto is pal voor de deur te parkeren.
 
Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een degelijke en praktische gezinswoning waar je eigenlijk zo in kunt? Het toilet en de badkamer zijn standaard te noemen, maar verder kom je hier in een gespreid bedje terecht. De relatief nieuwe keuken én de praktische bijkeuken met hoge nok en zoldervliering zijn grote pluspunten die je zeker zal aanspreken”.  
 
WOONKAMER
Deze woning is eind jaren ’80 gebouwd en dat betekent een brede woonkamer met een groot raam en deur (met rolhor) naar de achtertuin. Dit is een klassieke indeling die vaak als prettig wordt ervaren omdat je de vrijheid hebt om bijvoorbeeld een grote hoekbank te plaatsen. Ook kun je er een prima eettafel kwijt. Op de vloer ligt een laminaatvloer, net als in de rest van de woning. Handig is de vaste kast onder de trap waar je de nodige voorraad kwijt kunt.
 
INBOUWKEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer en heeft een half-open karakter. Dus wel een open verbinding, maar je kijkt niet direct op het aanrechtblad. In 2019 is de keuken vervangen door een moderne inbouwkeuken. Er is gekozen voor een U-opstelling met een trendy uitstraling waaronder greeploze fronten en brede lades. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuigschouw. Opvallend is de hoekkast waar een luxe ‘Le-manslede’ in verwerkt is. Deze pannenkast schuif je als het ware helemaal uit de hoekkast waardoor je de ruimte optimaal kunt benutten.
Noemenswaardig is het uitzicht aan de voorzijde. Door de gunstige ligging in de straat, kijk je vrij weg en niet direct bij overburen naar binnen.
 
BIJKEUKEN
Een tussenwoning met een bijkeuken, dat zien we niet zo vaak. Van oorsprong was de ruimte aan de voorzijde van de woning bedoeld als inpandige berging/fietsenstalling, maar we zien wel vaker dat men deze verbouwd tot bijkeuken.
Deze bijkeuken is zowel via de hal als het pad van de voortuin te bereiken. Mocht je nog steeds je elektrische fiets binnen willen stallen, dan kan dat dus nog steeds. In de huidige setting is het dus in gebruik als bijkeuken met onder andere een wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Ook zou je er nog een extra koelkast en/of vriezer bij kunnen zetten. Enkele ramen zorgen voor een prettige lichtinval en ook de handdoekradiator is altijd handig bij de wasmachine.
 
Doordat het dak van de bijkeuken schuin omhoog loopt, zit er een verrassende hoogte in het plafond. Hier is dankbaar gebruik van gemaakt door er een zoldervliering in te maken waar je de nodige seizoenspullen kunt opbergen.
 
1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop geeft toegang tot 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 11m2, 10m2 en 6m2 groot en hebben allen rechte muren (geen schuine dakvlakken). Hierdoor zijn de kamers optimaal in te richten. De slaapkamer aan de voorzijde heeft zelfs een balkon, iets wat we niet vaak tegenkomen. Het zorgt in ieder geval voor een speels karakter, ook in de uitstraling van de woning. Een drempelloze laminaatvloer (zelfde als op de begane grond) zorgt mooi voor één geheel en een strak afwerkingsniveau.
 
BADKAMER
Net als het toilet in de hal, is ook de badkamer relatief eenvoudig te noemen. Daarentegen is het een prettige ruimte met een goed formaat die praktisch is ingedeeld met o.a. een douche, een wastafelmeubel en een 2e toilet. Boven het wasmeubel vind je een planchet (schap) en een spiegel. Lades onder het wasmeubel alsmede de kolomkast ernaast zorgen voor opvallend veel opbergmogelijkheden voor toiletspullen. En net als op de slaapkamers is ook hier het raam voorzien van isolatieglas. Het raam zorgt niet alleen voor een prettige lichtinval, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.
 
2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze woonlaag is nog verrassend groot en betreft een open ruimte waardoor het multifunctioneel te gebruiken is. Indien gewenst zou je de ruimte kunnen opdelen in een voorzolder en een 4e slaapkamer. En zoals al eerder gezegd: het afwerkingsniveau is tot in de nok zeer verzorgd met fris en neutraal sauswerk. Dat zien we op een bovenste verdieping wel eens anders. Het grote Velux dakvenster is al eens vervangen door een nieuw type die wit gelamineerd is afgewerkt. Onder beide schuine kanten zijn knieschotten te vinden waar je de nodige spullen kunt opbergen. De CV-ketel is vrij recent (2021) vervangen door een nieuwe Nefit waardoor je ook hier voorlopig geen omkijken naar hebt.
 
ACHTERTUIN
De achtertuin is geheel bestraat waardoor je deze optimaal kunt benutten. Het heeft hierdoor ook een onderhoudsarm karakter. Hierdoor hou je tijd over om juist van de tuin te genieten en zo af en te de barbecue aan te steken. Je kunt er prima een grote tuinset kwijt. Het waterkraantje aan de achtergevel is altijd handig.
 
Achterin de tuin staat een relatief groot tuinhuis (3m bij 3m) en is daarmee groter dan de gemiddelde ‘nieuwbouwschuur’. Het heeft aan de voorzijde zelfs nog een overstek van 1,5 meter waardoor je er ook (tuin)spullen droog onder kunt plaatsen. In het tuinhuis kun je meerdere fietsen stallen en/of een klushoek maken. Naast het tuinhuis is een poort (achterom) te vinden waardoor de tuin goed toegankelijk is. 
 
AAN HOFJE GELEGEN
Ben je op zoek naar een rustige en kindvriendelijke woonomgeving, dan kan dit maar zo de straat zijn waar je je meteen thuis voelt. Met alleen maar bestemmingsverkeer en een speelvoorziening voor de deur is deze plek zeer geschikt voor (jonge) gezinnen. Parkeren kun je pal voor de deur.
Heb je een hond en/of ga je graag wandelen in de vrije natuur, dan woon je hier eveneens gunstig. Je loopt vanaf hier zo Landgoed Hemmen binnen waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.
 
UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Zetten heeft zelfs een treinstation dat op loopafstand is gelegen.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met trapkast en tuindeur
Half-open keuken in U-opstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, zoldervliering in de nok en deur naar voortuin.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 1 met balkon
Badkamer met douche, wastafelmeubel met kolomkast en 2e toilet.
2e Verdieping:
Open, multifunctionele ruimte met dakvenster
Knieschot opbergruimte aan beide zijden
CV-ketelopstelling.
 
BIJZONDERHEDEN:
Aantrekkelijke gezinswoning met 3 volwaardige woonlagen
Praktische indeling
Verzorgd en éénduidig afwerkingsniveau
Tuingerichte woonkamer
Moderne en complete inbouwkeuken
Ideale bijkeuken met o.a. een hoge nok met zoldervliering
In totaal 3 slaapkamer met de mogelijkheid tot en 4e slaapkamer
Balkon aan de voorzijde
Meterkast: 8 groepen en een aardlekschakelaar
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst in 2021
Volledig geïsoleerd (vloer, muur en dak)
Geheel v.v. isolatieglas (m.u.v. de ramen in de bijkeuken)
Al het buitenschilderwerk is in 2018 door een schilder uitgevoerd
Relatief grote schuur c.q. fietsenstalling (tuinhuis)
Tuin is overzichtelijk en onderhoudsarm aangelegd
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving
Alle voorzieningen en vrije natuur binnen handbereik.

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling. 

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning