Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBeatrixstraat 1F

Vraagprijs €475.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
2006
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AC
Straat
Beatrixstraat 1F
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Beatrixstraat 1F

Schitterend in hartje centrum gelegen, luxe en royaal opgezet 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT (ca. 110m2 woonoppervlak) met een riant dakterras van ca. 43m2 (!) groot, een extra inpandig balkon (ca. 7m2), een grote berging in de onderbouw (ca. 9m2) en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Dit is niet zomaar een appartement omdat het veel groter is dan gemiddeld, een hoogwaardig en comfortabel afwerkingsniveau heeft en de balans met de buitenruimtes en zonligging perfect is. De woning bestaat uit o.a. een royale, lichte woonkamer, een complete inbouwkeuken met composiet werkblad, een praktische bijkeuken, een ruim opgezette hal met groot toilet, 2 volwaardige slaapkamers met ieder een eigen schuifpui naar dakterras en waarbij de masterbedroom een vaste schuif/kastenwand heeft en een verrassend grote en compleet ingedeelde badkamer met vloerverwarming. Het hoge plafond en de grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Noemenswaardig zijn de rolluiken en zonwering (zowel screens als uitvalschermen) die allen elektrisch bedienbaar zijn.

Quote van de makelaar: Twijfelt u al even of dat de stap naar een appartement wel het juiste moment is? Dan maakt dit appartement het besluit wellicht een stuk makkelijker. Vaak wordt een appartement én het balkon als snel te klein geacht, maar hier wordt u verrast door de ruimte binnen, het inpandige balkon met uitzicht en het riante, zonnige dakterras wat een tuin als snel doet vergeten. Dit is een uniek appartement in de buitencategorie en die komt niet vaak beschikbaar. Bovendien heeft dit appartement misschien wel de mooiste ligging in het dorp. Laat u deze kans aan u voorbij gaan?”

COMPLEX
Dit aantrekkelijke appartement met comfortabele liftinstallatie vinden we terug op de bovenste woonlaag van een luxe appartementencomplex. Het complex, genaamd Résidence Mettre, is speels opgezet, waarbij geen enkel appartement hetzelfde lijkt. Verschillende steenkleuren, opvallende dakconstructies en een entree die nagenoeg geheel is bekleed met natuursteen. Het stijlvolle complex straalt luxe uit en dat zien we ook terug in de woningen zelf. In het trappenhuis is een comfortabele liftinstallatie aanwezig. Via een intercomsysteem kunt u bezoekers toegang verlenen tot het complex.

Op de begane grond heeft elke woning een eigen, relatief grote berging v.v. elektra en verlichting waar u eenvoudig elektrische fietsen kunt stallen én opladen. Aan de achterzijde van het complex (tegenover de ingang van de Albert Heijn) vindt u de brede ingang van de overdekte parkeergarage (roldeur elektrisch bedienbaar) waar elk appartement een eigen parkeerplaats heeft. En voor veel mensen niet onbelangrijk: U hoeft niet naar beneden een kelder in te rijden, aangezien de garage ‘gewoon’ op de begane grond (met daglicht) is gelegen.

WOONKAMER
Via een chique hal met stompe paneeldeuren en hardhouten stijlen komen we in de woonkamer terecht. Hier wordt al meteen duidelijk dat het geen klein appartement is. De woonkamer is royaal opgezet waarbij het ruimtelijke gevoel wordt versterkt door het hoge plafond en de prettige lichtinval van de hoekligging. Hier hoeft u niet te twijfelen of dat uw huidige (hoek)bank, die lekkere fauteuil en lange eettafel wel past. De laminaatvloer heeft een ‘houtlook’ die voor een warme woonsfeer zorgt.

Het afwerkingsniveau is neutraal en zeer verzorgd. Er is goed nagedacht over gemak en comfort. Sommige linker stopcontacten staan in verbinding met één van de dimmers waardoor eventuele staande lampen met één druk op de knip te bedienen (en te dimmen) zijn. Door de zonnige hoekligging mag zonwering niet ontbreken. Zowel de screens als de uitvalsschermen zijn elektrisch bedienbaar. Mooie brede schuifpuien geven toegang tot zowel het inpandige, overdekte balkon als het riante dakterras.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter met de woonkamer, zonder dat u direct op het aanrechtblad kijkt. Hoogglans witte fronten en inbouwspots onder de bovenkasten kleden de keuken aan, maar het meest in het oog springt het natuurstenen werkblad (composiet) die de keuken een stijlvolle en luxe uitstraling geeft. Bovendien is de keuken compleet uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser (2022), een 4-pits keramische kookplaat met afzuigschouw, een koelkast en een combi-oven/magnetron. Om het geheel af te maken zijn er ook (dimbare) inbouwspots in het plafond aangebracht.

BIJKEUKEN
Bij een appartement in deze categorie mag een bijkeuken natuurlijk niet ontbreken. Vanuit de keuken loopt u zo de bijkeuken in waar u een zeer degelijke, vaste schuif/kastenwand vindt. Achter deze schuifwand zitten schappen waar u veel keukenspullen, voorraad en bijvoorbeeld bloemvazen kwijt kunt. Tevens vinden we hier de aansluiting van de wasmachine en wasdroger. Opvallend is de kastverdeling waarbij de witgoedapparaten op hoogte staan. Dit maakt het gemakkelijker om de wasmachine en droger te vullen en te legen. Er is zelfs nog ruimte voor een vriezer. De bijkeuken is volledig betegeld waardoor het eenvoudig schoon te houden is.

SLAAPKAMERS
Via de hal zijn de slaapkamers toegankelijk. Deze 2 kamers zijn respectievelijk 20m2 (!) en 10m2 groot. Het is duidelijk dat de grootste de masterbedroom is, maar de 2e slaapkamer mag er ook zeker wezen. Dit is een ideale kamer voor een computer/werkhoek, een logeerbed en/of een hobby.
De masterbedroom voelt aan als een balzaal en de kans is groot dat deze kamer groter is dan uw huidige slaapkamer. Hier past dan ook met gemak een groot 2-persoons bed in. Opvallend is de vaste schuif/kastenwand tot aan het plafond met hang- en legverdeling. U hoeft uw eigen linnenkast hierdoor niet mee te nemen. Een groot pluspunt is dat beide slaapkamers, middels een schuifpui, direct toegang hebben tot het dakterras. Deze glaspuien zijn tevens af te sluiten middels een elektrisch bedienbaar rolluik. Hierdoor zijn de kamers 100% te verduisteren en koel te houden.

BADKAMER
Bij de indeling van het appartement is er rekening gehouden met de seniorendoelgroep. De indeling is ruim en comfortabel opgezet waardoor er veel bewegingsruimte is. Dat zien we o.a. terug in de hal, het toilet en ook op de badkamer. De badkamer is royaal opgezet en daardoor ook compleet ingedeeld met een groot ligbad, een inloopdouche met zitplateau, een 2-persoons wastafelmeubel en een 2e (zwevend) toilet. Het wastafelmeubel is v.v. brede ladekorven waar u veel toiletspullen in kunt opbergen. Het meubel wordt compleet gemaakt met een grote spiegel met verlichting. Verder bestaat de aankleding uit een handdoekradiator en spotverlichting in het plafond. Koude voeten hoeft u hier niet te krijgen aangezien de tegelvloer is voorzien van vloerverwarming (op de retourleiding CV).

BALKON & DAKTERRAS
Doorgaans heeft een appartement altijd wel een balkon, zo ook deze woning. Het grote voordeel van dit appartement is dat het, naast het balkon, ook nog een riant dakterras heeft. Deze woning heeft dus beide waardoor u altijd kunt kiezen waar u buiten wilt gaan zitten. Zelfs wanneer het regent, kunt u gewoon op het balkon gaan zitten omdat het overdekt en inpandig is gelegen. Het balkon is deels af te sluiten met een screen waardoor u uit de zon en uit de wind kunt zitten.

Over het dakterras komen we superlatieven tekort. Dat dit appartement zo’n mooi en groot dakterras heeft, is erg gaaf. Het is het perfecte alternatief van een tuin, maar dan zonder onderhoud. U kunt er een mooie tuinset en/of een loungebank kwijt. Het uitzicht is bezienswaardig en er is altijd wel leven op het Julianaplein. Het terras ligt pal op het zuiden waardoor het veel zonuren heeft. Om die reden is er ook zonwering aanwezig (elektrisch bedienbaar). De 2 uitrolbare winschermen blijven eveneens achter. Wilt u toch wat groen en kleur op het dakterras, dan kunt u het gezellig aankleding met bloempotten. Er is zowel een watertappunt als elektra-aansluiting aanwezig.

In totaal heeft dit appartement maar liefst ca. 50m2 aan buitenruimte en dat is erg bijzonder te noemen. Daarom schreven we ook al eerder in de ‘quote van de makelaar’ dat de overgang naar een appartement helemaal niet zo groot hoeft te zijn. Uiteraard laten we de keuze aan u zelf, maar wees u zich ervan bewust dat een appartement met zoveel buitenruimte en met zo’n gunstige ligging, niet vaak voorbij zal komen. Komt u binnenkort het (uitzicht van het) dakterras bewonderen?

LOCATIE
Dit unieke appartement is gelegen in het epicentrum van Zetten. Centraler in het dorp wonen kan niet, waarbij u werkelijk alle voorzieningen en winkels binnen handbereik heeft. Twee supermarkten (Albert Heijn en Jumbo) liggen letterlijk om de hoek en zijn dus prima te belopen. Maar ook andere voorzieningen, zoals een bushalte en een apotheek vinden we op steenworp afstand. Een dokterspraktijk is op fietsafstand gelegen. Door de gunstige ligging op de zonnige hoek van het appartementencomplex, heeft u tevens een weids gezichtsveld over de omliggende bebouwing en het dorpsplein heen. In de woning kunt u zich rustig terugtrekken, terwijl het levendige dorp altijd dichtbij is.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft waarschijnlijk van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners (bron Wikipedia). Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind u een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent dit appartement!

Zetten heeft een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Het dorp heeft zelfs een eigen zwembad waar u dagelijks terecht kunt om baantjes te trekken. Horeca vinden we bij Brave Hendrik of op het terras van de bakker (beiden op loopafstand) of op het nabijgelegen Landgoed Hemmen waar een heerlijk pannenkoekenrestaurant te vinden is. Houdt u van wandelen in de vrije natuur, dan wordt u verwend met het uitgestrekte wandelgebied tussen de weilanden en de bossen van Landgoed Hemmen. En dat allemaal op loopafstand gelegen…

CENTRAAL GELEGEN
Zetten heeft een centrale ligging in de Betuwe. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Ook heeft Zetten een eigen treinstation (op loop/fietsafstand) met verbindingen naar Arnhem, Nijmegen en Tiel. Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Centrale hal met intercomsysteem en brievenbussen
Eigen fietsenberging v.v. elektra en verlichting
Eigen parkeerplaats in parkeergarage (afsluitbaar en op de begane grond gelegen).

1e Woonlaag (via lift en trapopgang):
Ruime hal/entree met meterkast en (gasten)toilet
Woonkamer met hoog plafond, schuifpuien naar balkon en dakterras en zonwering
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met vaste schuif/kastenwand v.v. witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling en MV-unit
Masterbedroom met vaste schuif/kastenwand, schuifpui naar dakterras en rolluik
2e Slaapkamer met schuifpui naar dakterras en rolluik
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2-persoons wasmeubel en 2e toilet.

BIJZONDERHEDEN:
Bijzonder appartement die op meerdere vlakken uniek te noemen is
Maar liefst 110m2 woonoppervlak en ca. 50m2 aan buitenruimte
Praktische en royale indeling, ideaal voor de seniorendoelgroep
Door verzorgd en hoogwaardig afwerkingsniveau wellicht instapklaar
Luxe inbouwkeuken
Praktische bijkeuken
Zwevende wandclosetten
Twee volwaardige slaapkamers waarvan één zeer royaal (beiden 100% te verduisteren)
Vaste schuif/kastwanden met o.a. schapindeling
Complete badkamer met o.a. een ligbad én douche
Aluminium kozijnen v.v. handige draai/kiepramen (ideaal om te ventileren)
Zonwering en rolluiken allemaal elektrisch bedienbaar
Meterkast: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Atag HR-combi, geplaatst 2019
Mechanische ventilatie aanwezig
Volledig geïsoleerd, lage energielasten
Energielabel A
Inpandig balkon waardoor je altijd droog zit (op het westen)
Dakterras met veel vrijheid en zonuren
Oprolbare windschermen (2x) blijven achter
Panoramisch uitzicht
Actieve VvE, servicekosten € 172,- per maand (woning en parkeergarage samen)
Eigen fietsenberging (9m2) met verlichting en elektra
Altijd een eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage (droog en veilig)
Centraal gelegen in winkelrijk dorp met alle voorzieningen op loopafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning