Remko Stevens Makelaardij

DRIELPolenplein 24

Vraagprijs €275.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
1990
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 CN
Straat
Polenplein 24
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Polenplein 24

Moderne, volledig strak gestucte en volledig geïsoleerde MAISONNETTE BOVENWONING met HOEKLIGGING (1990) en een zonnig, privacyvol DAKTERRAS van maar liefst 27m2 groot.

Deze instapklare woning bestaat uit 2 woonlagen (woon- en slaapetage) met o.a. een ruime woonkamer met schuifpui naar Frans balkon, een moderne inbouwkeuken, een prettige hal met aparte wasruimte, 2 volwaardige slaapkamers op de bovenste verdieping alsmede een complete badkamer met o.a. een ligbad/douche en een 2e toilet. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een rolluik en een airco-unit. Het dakterras op het zuid/westen heeft een elektrisch bedienbare zonwering. Op de begane grond heeft deze woning nog een eigen fietsenberging met een bijzonder hoog plafond met opbergzolders (4m hoog). Op het schuine dakvlak van de woning (zuiden) zijn eind 2020 zes zonnepanelen geplaatst. De woning heeft energielabel B.

Dit bezienswaardige appartement heeft een zeer gunstige ligging in het centrum van Driel. Voorzieningen als de Albert Heijn en een bakker liggen letterlijk op steenworp afstand van deze woning. Bovendien is er altijd wel een parkeerplaats voor de deur beschikbaar.

Quote van de makelaar: “Zit je niet te wachten op tuinonderhoud, maar zoek je wel een volwaardige woning met 2 woonlagen waarbij je lekker vrij op het terras van de zon kunt genieten? Dan is dit de ideale woning voor jou! Bovendien vind je onder de € 300.000,- niet snel meer een instapklare woning die ook nog luxe en wooncomfort heeft. Kortom, dit is een unieke kans die je niet aan je voorbij mag laten gaan.”

MAISONNETTE
Misschien ben je niet zo goed bekend met dit type huis omdat ze er niet zoveel zijn, maar het zijn juist hele aantrekkelijke woningen omdat verschillende gewilde woonaspecten bij dit type huis samenkomen. Bij een appartement heb je vaak alles op één woonlaag, maar hier is de slaapverdieping boven de woonverdieping gelegen (net als een doorsnee gezinswoning). Er zit ‘gewoon’ een trap in de hal wat deze bovenwoning een speels karakter geeft.

Een ander groot pluspunt is dat je geen tuin te onderhouden hebt. In dit geval zit er wel een groot dakterras bij de woning waardoor je al snel buiten lekker van de zon gaat genieten. Tevens maakt deze woning onderdeel uit van een goed georganiseerde Vereniging van Eigenaren. Hierdoor hoef je niet zelf een opstalverzekering te regelen en hoef je niet om te kijken naar het buitenonderhoud. Kortom, hier is het volop genieten terwijl je ook gemakkelijk de deur dicht trekt wanneer je even niet thuis bent.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een goed formaat en is over de volle breedte van de woning gelegen. Hierdoor kun je er met gemak een grote hoekbank en een lekkere fauteuil kwijt zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Een leuk element is de schuifpui met Frans balkon. Je kijkt aan deze zijde ook vrij weg over het voorgelegen plein waar bomen voor een groen karakter zorgen. Opvallend is het zeer verzorgde afwerkingsniveau. In 2019 is de gehele woning van top tot teen strak gestuct (wanden én plafonds, ook gespoten in plaats van gesausd) en heeft de woning nieuwe laminaatvloeren gekregen. Tevens zien de radiatoren er weer als nieuw uit doordat ze gespoten zijn. De relatief nieuwe raambekleding wordt ter overname aangeboden.

INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een open en ruimtelijke opzet naar de woonkamer toe. Of je nou voor een ronde, een ovale of een lange 6-persoons eettafel kiest, het past allemaal. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en heeft een neutrale uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, een combi-oven/magnetron, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuigschouw. Tevens is er een (kleine) vaatwasser ingebouwd. Vanuit de keuken kijk je door het raam op het dakterras uit.

HAL & BIJKEUKEN
Bij binnenkomst kom je in een verrassend ruime hal terecht. Hier vind je de intercom om bezoekers toegang te geven tot de gemeenschappelijke hal. De hal wordt compleet gemaakt met het toilet (groter dan gemiddeld), de meterkast en een garderobenis waar je een kapstok kunt ophangen.

Vanuit de hal heb je tevens toegang tot de bijkeuken. Dit is een groot pluspunt aangezien je een aparte ruimte hebt voor de wasmachine en wasdroger. Ook kun je er een vriezer naast plaatsen. Tevens is hier de CV-ketel geïnstalleerd alsmede de omvormer van de zonnepanelen.

SLAAPKAMERS
Op de bovenste woonlaag zijn 2 volwaardige slaapkamers gelegen van respectievelijk 10m2 en 9m2 groot. Dit is gemeten vanaf 1,5 meter hoogte. Deze kamers zijn dus eigenlijk nog groter. Ook hier zien we het strakke stucwerk en de doorlopende laminaatvloer weer terug (net als op de leefverdieping). Erg comfortabel is de airconditioning op één van de slaapkamers. Tevens is deze kamer 100% te verduisteren middels het rolluik.

Noemenswaardig aan de overloop is het Velux dakvenster die voor een bijzondere prettige lichtinval zorgt. Dit raam is v.v. een rolhor en zonwering. Een praktische inbouwkast geeft mogelijkheden voor het opbergen van bijvoorbeeld handdoeken, bedlinnen en/of een extra stofzuiger.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze is eveneens ruim opgezet en ingedeeld met een ligbad/douche, een 2e toilet en een wasmeubel met spiegelkast. In 2019 is het ligbad/douchegedeelte verder geüpgrade met onder meer een nieuwe glas/schuifwand, een rainshower met handdouche en betonciré wandafwerking. Dit geeft de badkamer een trendy en moderne uitstraling. Een dakvenster zorgt niet alleen voor lichtinval, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

DAKTERRAS
Niet alleen de woning is een bezichtiging waard, maar ook het dakterras dat erbij hoort. Dit dakterras grenst aan de galerij, maar doordat het de laatste woning betreft, geniet je de meeste privacy. Bovendien ligt het terras op het zonnige zuid/westen waardoor je er de gehele dag, tot in de avonduren, in de zon kunt zitten. Het dakterras is 4,5m diep en 6 meter breed (ca. 27m2) waardoor je er prima een loungeset kwijt kunt. Wel moet je het achterste gedeelte vrij houden vanwege de vluchtroute. Het brede zonnescherm (uitvalscherm) is elektrisch bedienbaar. Tussen het dakterras met de buurwoning is een schutting en plantenbak geplaatst. Het buitenkraantje is dan ook erg handig. Door het formaat, de ideale zonligging, de voorzieningen en de privacy is het een unieke buitenruimte die je niet snel ergens anders in het segment tegenkomt.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door en actieve en gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt, waarbij het beheer is uitbesteed aan een professionele organisatie. De servicekosten bedragen € 75,- per maand. Dit is o.a. inclusief het buitenonderhoud van het complex, schoonmaak van de gemeenschappelijke (binnen)ruimtes een alle bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er meerdere basisscholen gevestigd.

Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel centraal komen te liggen in de regio. Via de dijk ben je met de auto en de fiets zeer snel in Arnhem. Station Arnhem-Zuid, de winkels in Schuytgraaf en van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan je denkt.

INDELING
1e Verdieping:
Hal/entree met meterkast, toilet, garderobenis en trapopgang
Woonkamer met schuifpui, Frans balkon en uitzicht
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling en omvormer zonnepanelen
Dakterras met zonwering.

2e Verdieping:
Overloop met inbouwkast en dakvenster
Slaapkamer 1 met airconditioning en knieschot opbergruimte
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet, wastafelmeubel met spiegelkast en dakvenster
Slaapkamer 2.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met brievenbus en intercom
Eigen berging c.q. fietsenstalling.

BIJZONDERHEDEN:
Zeer complete woning met 2 woonlagen en een groot dakterras
Goed alternatief voor een gezinswoning wanneer je geen (tuin)onderhoud wilt
Ruim opgezette woonkamer
Complete inbouwkeuken
Strak en verzorgd afwerkingsniveau waaronder stucwerk, spuitwerk en laminaatvloeren
Trendy badkamer (deels geüpgrade)
Relatief nieuwe Velux dakvensters (wit gelamineerd)
Eén slaapkamer is volledig te verduisteren en v.v. airconditioning
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi (geplaatst 2007)
Meterkast: 6 groepen (automaten)
6 Zonnepanelen op het zuiden (geplaatst december 2020)
Volledig geïsoleerd waaronder alle beglazing
Energielabel B
Dakterras met veel zonuren (zuid/westen)
Zonwering is elektrisch bedienbaar
Gunstige hoekligging op de galerij waardoor je veel privacy geniet
Actieve Vereniging van Eigenaren
Servicekosten zijn relatief laag, namelijk € 75,- per maand
Eigen berging c.q. fietsenstalling v.v. elektra, verlichting en 2 zolderetages
Centrale ligging in Driel met alle voorzieningen op loopafstand
Arnhem en Elst liggen binnen handbereik (o.a. busverbinding).

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning