Remko Stevens Makelaardij

HETERENDorpsstraat 25

Vraagprijs €499.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1981
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AG
Straat
Dorpsstraat 25
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Dorpsstraat 25
 
Verrassend leuk en aantrekkelijk gelegen, VRIJSTAAND WOONHUIS met o.a. een gezellige woonkamer met rookkanaal (optie tot houtkachel) en veel lichtinval, een uitgebreide inbouwkeuken met ontbijtbar/schiereiland en natuurstenen werkblad, een praktische bijkeuken, een grote werk/studiekamer op de begane grond, een stijlvolle, ruime hal met vide, 3 slaapkamers op de verdieping waarvan de grootste met walk-in-closet, een moderne badkamer met dakkapel en een zoldervliering. Elke slaapkamer heeft een eigen airco-unit. Naast de woning is een stenen garage aangebouwd welke van binnenuit toegankelijk is.
 
De woning staat op een mooi perceel van 395m2 groot waarbij de achtertuin bijzonder aantrekkelijk is gesitueerd. Het ligt niet alleen pal op het zuiden waardoor het veel zonuren heeft, maar geniet ook veel vrijheid en privacy doordat er geen directe bebouwing achter de woning is gelegen. De grote veranda is een absolute meerwaarde om optimaal van het buitenleven te kunnen genieten. Achter de garage zijn nog enkele tuinkasten te vinden, onder meer voor tuingereedschap en houtopslag.
Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen waar je met gemak 3 auto’s kunt parkeren waaronder 2 naast elkaar waardoor je elkaar niet in de weg hoeft te staan.
 
Quote van de makelaar: “Deze woning is met ca. 129m2 woonoppervlak (excl. garage) dan misschien niet zo groot, maar het heeft wel een aantal hele grote pluspunten. Er is aandacht besteed aan luxe en comfort waaronder in de keuken, badkamer en de airco-units. De grote werkkamer op de begane grond biedt veel mogelijkheden en zou zelfs als ouderslaapkamer kunnen fungeren. De vrijheid van de zonnige achtertuin met daarin de stijlvolle veranda maken deze woning extra bijzonder”.
 
VAKANTIEHUIS
We schrijven het niet vaak op, maar deze woning voelt toch een beetje aan als een ‘vakantiehuis’ maar dan met het grote verschil dat je hier wél het gehele jaar mag en kunt wonen. Door een combinatie van factoren zoals indeling, lichtinval, afwerkdetails en aankleding van de tuin heerst er een prettige woonsfeer die je niet overal aantreft. Een voorbeeld is het balkenplafond in de woonkamer dat overigens niet constructief is. De sierlijke naaldboom vlak voor de veranda in de vrij en zonnig gelegen achtertuin doet toch vermoeden of dat je in een ander deel van Nederland woont. Maar wat we vooral willen benadrukken is dat dit huis erg comfortabel te bewonen is door alle luxe en extra’s die zijn aangebracht. Denk alleen maar aan de uitgebreide inbouwkeuken met ontbijtbar (schiereiland) en de airco-units op de slaapkamers. De tuingerichte werk/studiekamer op de begane grond maakt het huis met name erg functioneel en flexibel voor een grote doelgroep. Kortom, dit huis is er één met mogelijkheden waar je niet veel hoeft te doen om het gehele jaar een ‘vakantiegevoel’ te beleven.
 
WOONKAMER
De woonkamer is vaak de ruimte waar je bewust de meeste tijd in de woning doorbrengt. De afwerking, indeling en lichtinval bepalen vaak de woonsfeer waardoor je je thuis moet voelen. Met voornoemde aspecten zit het hier wel goed. De woonkamer heeft een mooi formaat (L-indeling) waarbij met name de breedte van de woning opvalt. Hierdoor kun je een gezellige zithoek met een grote hoekbank creëren. Daarnaast is er meer dan voldoende ruimte voor een robuuste, 6- tot 8-persoons eettafel. Het ruimtelijke gevoel wordt verder benadrukt door de grote ramen (3 zijden) die voor een prettige lichtinval zorgen. Warme sfeerelementen zoals een massief eikenhouten vloer, een schouw t.b.v. een houtkachel en een balkonplafond kleden de woonkamer aan.
 
EILANDKEUKEN
De keuken is aan de achterzijde gelegen (tuingericht) en vormt een open geheel met de woonkamer. Een echte eye-catcher is de U-opstelling waarbij het zwart granieten werkblad (hoger dan gemiddeld) direct in het oog springt. Zelfs de gootsteen is in hetzelfde graniet uitgevoerd. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een oven, een 5-pits gas-op-glas kookplaat en een design-afzuiger. Mocht je liever elektrisch willen koken (bijv. inductie) dan is het handig om te weten dat de extra kookgroep al aanwezig is. Brede ladekorven met o.a. een verdekte besteklade zorgen voor veel en handige opbergruimte voor bijvoorbeeld je servies. Inbouwspots zorgen in de avonduren voor sfeerverlichting. De ontbijtbar is groot genoeg om er 3 tot 4 barkrukken aan te plaatsen.
 
BIJKEUKEN
Misschien had je hem al gemist in de keuken, maar de koelkast (en vriezer) kun je in de bijkeuken kwijt. De bijkeuken grenst direct aan de keuken en is erg praktisch omdat je er veel spullen kunt opbergen die je in de keuken juist niet wil zien. Er is namelijk een grote inbouwkast aanwezig waar je de voorraad kwijt kunt. Ook zijn hier de wasmachine- en wasdrogeraansluiting terug te vinden. Dit is ideaal wanneer je de was lekker buiten wil laten drogen (snelle verbinding met buiten).
Vanuit deze bijkeuken is er een doorloop naar de werk/studiekamer en indirect de inpandige garage.
 
MULTIFUNCTIONELE (WERK)KAMER
Hoe fijn is het om op de begane grond nog een extra leefruimte te hebben die voor meerdere doeleinden geschikt is? Deze woning heeft zo’n ruimte van meer dan 13m2 groot welke ook nog eens tuingericht is. Vanuit deze kamer loop je direct het buitenterras op.
 
Deze kamer is multifunctioneel te noemen omdat je er meerdere bestemmingen aan kunt geven. Vandaag de dag wordt er veel thuis gewerkt en hier kun je een ideale werkkamer maken waar je ongestoord kunt werken of studeren. Voor kleinere kinderen behoort een speelkamer ook tot de mogelijkheden. Hier trek je de deur dicht terwijl het in de woonkamer netjes blijft. Mocht je eerder denken aan een slaapkamer op de begane grond, dan is de kamer ook groot genoeg. Doordat er ook een kruipruimte onder zit, biedt dit ook perspectief voor eventuele aansluitingen voor bijvoorbeeld een extra badkamer. Vanuit deze kamer is er tevens een doorloop naar de inpandige garage.
 
HAL/ENTREE
Graag willen we ook de hal/entree verder uitlichten. Hier kom je binnen in een ruimtelijke hal met vide naar de 1e verdieping. Onder de hardhouten trapopgang is er veel ruimte voor een grote kapstok en bijvoorbeeld een kinderwagen. Opvallend is de ‘afslag’ naar rechts waar de hal doorloopt naar het toilet en de meterkast. Hier zou je nog een extra kapstok voor kinderen kunnen maken. De groepenkast in de meterkast is in 2020 vernieuwd en uitgebreid.
 
1e VERDIEPING
De 1e verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, de badkamer en een overloop met inloopkast. Deze woonlaag is wat krapper dan de begane grond vanwege de schuine dakvlakken maar een gezin met 2 kinderen kan hier prima uit de voeten. De ouderslaapkamer is over de volle breedte van de woning gelegen en heeft zelfs een eigen walk-in-closet. De 2e slaapkamer heeft eveneens een inbouwkast. De 3e slaapkamer heeft een deur naar het platte dak van de werkkamer (begane grond). Groot pluspunt is dat elke slaapkamer is voorzien van een eigen airco-unit. Deze units kunnen zowel verwarmen als koelen.
 
Op de overloop is er nog ruimte voor een extra kast waar je bijvoorbeeld bedlinnen en handdoeken kwijt kunt. De verrassend grote inloopkast op de overloop biedt eveneens opbergmogelijkheden.  Tevens hangt hier de relatief nieuwe CV-ketel. Mocht je nog opbergruimte tekort komen, dan is er altijd nog de zoldervliering die via een vlizotrap te bereiken is.
 
BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Deze ruimte heeft een dakkapel waardoor de badkamer optimaal in te delen is. De huidige badkamer is modern en verzorgd afgewerkt met o.a. strak tegelwerk en een spotplafond. Het ligbad is in combinatie met de douche en er is een 2e toilet (wandcloset) geïnstalleerd. Een hardstenen wasmeubel geeft de badkamer een stijlvolle uitstraling. Dubbele kranen maken het voor 2-personen functioneel. Het raam in de dakkapel zorgt niet alleen voor daglicht, maar ook voor een ideale ventilatiemogelijkheid.
 
INPANDIGE GARAGE
De stenen garage naast de woning is inpandig aangezien deze van binnenuit toegankelijk is. Dubbele deuren naar de oprit maken de garage goed toegankelijk voor fietsen en/of een motor. Voor een auto zal de garage net wat te smal zijn. Ben je een klusser of wil je dat je motor er altijd warmpjes bij staat, dan kan dat middels de aanwezige verwarming. Uiteraard is er ook elektra-aansluiting aanwezig. Aan de achterzijde is tevens een extra tuindeur te vinden.
 
PRIVACYVOLLE ACHTERTUIN
Achter de woning ligt een heerlijk, vrije en zonnige achtertuin op het zuiden. Doordat er achter de tuin géén directe bebouwing is, is er nauwelijks tot geen inkijk wat voor veel privacy zorgt. En vanwege de zeer gunstige zonorriëntatie heeft de tuin veel zonuren. Hier is het de gehele dag genieten, of dat het nu op het zonnige terras is of onder de sfeervolle veranda achterin de tuin. Ook aan de linkerzijde van de woning is nog een terras aangelegd.
 
De veranda is maar liefst 6 meter breed waardoor het een goed formaat heeft voor een grote zithoek. Door het schuine dak en de overstek aan de voorzijde heeft het iets weg van een kapschuur. De achtertuin loopt achter de werkkamer en garage door waardoor de tuin circa 13 meter breed is. Aan de rechterzijde zijn enkele overkappingen en een tuinkast gebouwd. Hier kun je het nodige tuingereedschap, kinderspeelgoed en kachelhout opbergen. Er is een achterom via de linkerzijde van de woning.
 
HETEREN aan de Rijn
Deze woning is gelegen aan één van de meest authentieke straten van het dorp. Hier vindt je nog karaktervolle, voormalige woonboerderijen die de straat een veelzijdig straatbeeld geven. De dorpsstraat verbindt het dorpshart met de dijk waar je direct de uiterwaarden inloopt.
 
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit jaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
CENTRALE LIGGING
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast, garderobe (onder de trap) en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met schouw/rookkanaal
Open keuken met U-opstelling, ontbijtbar en inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen
Werk/studiekamer met tuindeur en doorloop naar…
Inpandige, verwarmde garage met dubbele deuren naar oprit en tuindeur (achterzijde).
1e Verdieping:
Overloop
Ouderslaapkamer met walk-in-closet en airco
Slaapkamer 2 met inbouwkast, airco en vlizoluik naar zolder
Slaapkamer 3 met ‘balkondeur’ en airco
Badkamer met ligbad/douche, 2-persoons wasmeubel en 2e toilet (zwevend)
Inloopkast met CV-ketelopstelling en opbergmogelijkheden.
Zolder:
Opbergzolder met stahoogte in de nok.
 
BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijk gelegen gezinswoning met privacyvolle achtertuin
Grote ramen zorgen voor veel lichtinval
Massief eikenhouten vloer op de begane grond
Optie tot plaatsen van houtkachel (rookkanaal en schouw aanwezig)
Luxe keuken met o.a. een granieten werkblad en gootsteen
Praktische bijkeuken
Multifunctionele kamer op de begane grond
Royale hal met vide
Elke slaapkamer is v.v. airconditioning (2020)
Moderne badkamer met dakkapel
Zolder met veel opbergmogelijkheden en stahoogte in de nok
Meterkast: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars (2 fasen t.b.v. kookgroep voorbereid)
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi, geplaatst in 2020
Opvallend goede onderhoudsstaat
Dakgoten vervangen in 2011
Riolering in en rondom de woning vervangen in 2017
Ombouw dakgoten, windveren en dakkapel bekleed met gecoat aluminium (onderhoudsarm)
Heerlijk vrij gelegen achtertuin met veel zonuren
Sfeervolle veranda achterin de tuin
Inpandige garage met mogelijkheden
Comfortabele oprit met plaats voor meerdere auto’s (2 naast elkaar kan gemakkelijk)
Op loopafstand van supermarkt en recreatiegebied.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuin indeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning