Remko Stevens Makelaardij

HERVELDKerkeakker 19

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 EM
Straat
Kerkeakker 19
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Kerkeakker 19

Zeer verrassende, speels opgezette en stijlvol ontworpen HOEKWONING met maar liefst ca. 145m2 (!) woonoppervlak verdeeld over 3 woonlagen. De indeling is ruim noemen, onder meer in de hal, de leefkeuken en de tuingerichte woonkamer met dubbele terrasdeuren. De woning heeft zelfs een praktische bijkeuken. Op de verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers te vinden (waarvan 2 met walk-in-closet) alsmede een royale en complete badkamer. De 2e verdieping heeft een hoge nok en is multifunctioneel in te richten. De woning is v.v. vloerverwarming, is goed onderhouden en is volledig geïsoleerd.

Deze aantrekkelijke gezinswoning staat op een mooi hoekperceel van 309m2 waardoor je ‘rondom’ relatief veel tuin vindt waar je met veel privacy kunt zitten. Door de zeer gunstige ligging heeft de achter- én zijtuin veel zonuren waardoor je er tot in de avonduren van kunt genieten. Achterin de tuin staat een vergrote, stenen schuur van maar liefst 10m2 groot met 2 deuren en een luifel. De tuin is goed toegankelijk via een poort (achterom) en via de zijtuin. In de voortuin is een oprit aangelegd waardoor je altijd op eigen terrein kunt parkeren.

Quote van de makelaar: “De inhoud en het woonoppervlak laten al meteen zien dat het hier een hoekwoning in de buitencategorie betreft. Het is dan ook beslist geen standaard hoekwoning gezien de speelse en verrassende indeling en raampartijen, het wooncomfort zoals vloerverwarming alsmede de relatief vrij gelegen tuin rondom de woning. Kortom, deze woning is alleen op waarde te schatten door het te bezichtigen”.

LANDELIJKE STIJL
Dit is niet zomaar een gezinswoning aangezien het veel groter is dan een gemiddelde hoekwoning. De woning heeft op de begane grond een lengte van meer dan 13 meter (!) en dat zien we zelfs bij uitgebouwde woningen niet vaak. Ook de uitstraling van het huis zal veel mensen aanspreken aangezien de architect heeft gekozen voor een landelijke uitstraling. Het belangrijkste kenmerk zijn de grote overstekken van de goten die voor een stijlvolle uitstraling zorgen. Eveneens opvallend zijn de raampuien (hoekramen) die tot aan de vloer doorlopen en daardoor voor een ruimtelijk beleving zorgen. Bij binnenkomst in de bijzonder ruime hal zal je dit meteen opvallen. Een ook de extra bijkeuken (met tuindeur) is een groot pluspunt die je niet vaak tegenkomt bij een hoekwoning.

LEEFKEUKEN
Gezien de ruime indeling durven we best te spreken over een leefkeuken. Het speelse hoekgevelraam tot aan de vloer versterkt het ruimtelijke gevoel. Los van de inbouwkeuken, kun je er met gemak nog een lange 6-persoons eettafel kwijt. Maar ook een mooie ronde tafel zou er niet misstaan.
De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een combi-magnetron, een koelkast, een 5-pits gaskookplaat en een brede afzuiger. De keuken heeft een neutrale en luxe uitstraling door de witte fronten en het granieten werkblad. Erg handig is de radiator voor thee- en handdoeken. De plavuizen vloer is overigens v.v. vloerverwarming. Inbouwspots zorgen voor sfeerverlichting.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daarmee tuingericht. Dubbele deuren geven direct toegang tot het buitenterras. Glaspuien tot aan de vloer zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar ook voor een ruimtelijk gevoel en een mooi gezichtsveld in de tuin. De woonkamer is ca. 30m2 groot waardoor je niet hoeft te meten of een grote hoekbank wel past. De TV-aansluiting is vakkundig weggewerkt in de muur. Ook de radiator heeft een ombouw gekregen. Een net als in de keuken is ook hier de plavuizen vloer v.v. vloerverwarming. Dit zorgt voor een hoog comfortgehalte.

HAL & BIJKEUKEN
Direct bij binnenkomst wordt je meteen verrast door de ruimte en de speelse indeling met veel glas en lichtinval. Dit is uniek voor woningen in dit segment. Je kunt er een statige kapstok kwijt zonder dat de jassen direct in de weg hangen. Bovendien is er veel bewegingsruimte en dat is prettig wanneer je met meerdere kinderen woont. In de hal is tevens het toilet te vinden (wandcloset met fonteintje) alsmede een garderobenis en een handige trapkast.

Vanuit de hal is de bijkeuken te bereiken. Dit is een extra ruimte van meer dan 6m2 groot waar je onder meer de witgoedapparatuur (wasmachine en wasdroger) kwijt kunt. Ook zou je er een vriezer kwijt kunnen. Bovendien is er een gootsteen geplaatst waar je bijvoorbeeld je handen kunt wassen wanneer je in de tuin hebt geklust. Ook is het ideaal met kinderen en/of huisdieren. Een tuindeur geeft direct toegang tot de zij/achtertuin.

1e VERDIEPING
Via een prettige trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Op deze woonlaag zijn 3 volwaardige slaapkamers gelegen. De ouderslaapkamer is ca. 13m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte) waardoor je er een groot 2-persoons bed gemakkelijk kunt plaatsen. Verrassend is de walk-in-closet waar je je garderobe kwijt kunt. Eenzelfde (2e) walk-in-closet is overigens te vinden op de één van de kinderkamers. Op de overloop is nog een trapkast te vinden die je wellicht aan de 3e kinderkamer kunt toebedelen. Zo hoef je geen linnenkasten mee te nemen waardoor er meer ruimte op de kamers over blijft.

BADKAMER
Je zult verrast zijn hoe groot de badkamer is. We komen niet vaak badkamers tegen die zo groot zijn als hier. De ruimte wordt ook mede gecreëerd door de speels vormgegeven dakkapel die tevens voor een prettige lichtinval zorgt. Het zal je dan ook niet verbazen dat de ruimte compleet is ingedeeld met onder meer een ruime douchecel en een groot ligbad. Net als het gastentoilet in de hal is ook hier het 2e toilet zwevend uitgevoerd (wandcloset). Het wastafelmeubel is voorzien van brede ladekorven en een grote spiegel voorzien van spotverlichting. De douche is als het ware ingebouwd en heeft daardoor ‘ingetegelde’ plateau’s waar je gemakkelijk je douchegel kunt plaatsen. De douche is tevens v.v. zowel een rainshower als een handdouche. Een handdoekradiator maakt de badkamer compleet.

2e VERDIEPING
Opvallend is dat de trapopgang naar de 2e verdieping is af te sluiten met een deur. Dit is prettig wanneer je geluiden van verschillende verdiepingen wil beperken. Deze 2e verdieping heeft een bijzonder hoge nok van maar liefst 5 meter hoog. Afgezien van het feit dat er achter de knieschotten (aan 3 zijden) al veel opbergruimte te vinden is, zou je er ook nog een extra zoldervliering kunnen creëren.
Deze woonlaag betreft een open ruimte die je voor verschillende doeleinden zou kunnen gebruiken. Een extra slaapkamer is een mogelijkheid, maar je kunt er ook een werk/studiehoek of een hobbyruimte van maken.

TUIN RONDOM
Deze woning heeft niet alleen veel wooncomfort binnen, maar heeft ook flink wat buitenruimte. Het perceel is immers meer dan 300m2 groot en dat zie je goed terug rondom de woning. De achtertuin is circa 14 meter (!) breed en loopt aan de zijkant van de woning royaal door. En zoals al eerder gezegd ligt de tuin zeer gunstig op de zon waardoor je veel zonuren hebt, zelfs tot in de avonduren. Er is een zonnig terras aangelegd en het grasveld biedt veel perspectief voor (speeltoestellen) voor kinderen. Verder heeft de tuin een groen karakter met verschillende planten en bomen. Halverwege de zijtuin is een hekwerk met poort geplaatst zodat kleine kinderen (of huisdieren) ‘binnenboord’ blijven. Ook is er een plek gecreëerd voor het stallen van de containers.

STENEN SCHUUR
Achterin de tuin staat een stenen schuur welke een bijzondere vormgeving heeft. De schuur is daardoor ook groter dan de buitenzijde doet vermoeden (ca. 10m2). Opvallend is dat de schuur 2 deuren heeft waarvan 1 met luifel. Dit laatste is handig wanneer je bijvoorbeeld een fiets even droog buiten wilt zetten terwijl het regent. Doordat de schuur 2 deuren heeft, zou je de schuur kunnen opdelen in bijvoorbeeld een fietsenstalling en een klusruimte. Uiteraard ontbreekt de elektra-aansluiting niet.

PARKEERPLAATS
Zeker vandaag de dag is het fijn dat je altijd bent gegarandeerd van een eigen parkeerplaats. Deze woning heeft een relatief grote voortuin waar een comfortabele oprit c.q. parkeerplaats van 4,5 meter breed is aangelegd. En met een diepte van ca. 6,5 meter hoef je niet bang te zijn of dat de auto wel past. De huidige laadpaal gaat met de verkoper mee, maar je zou dus eenvoudig een nieuwe laadpaal kunnen terugplaatsen (indien gewenst). Mocht je 2 auto’s hebben, dan zou je kunnen overwegen om de oprit te verbreden zodat je 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren.

LIGGING
De ligging van een woning is heel erg bepalend, zeker bij (jonge) gezinnen. Nu durven we wel te stellen dat deze woning in één van de leukste en gewildste wijken van Herveld is gelegen. De wijk is groen en autoluw opgezet met éénrichtingswegen waar kinderen ongestoord op straat kunnen spelen. Aan de rand van de wijk is een speelvoorziening aangelegd. Voor ouders van (jonge) kinderen is het er ook ideaal wonen met een peuterspeelzaal en een basisschool op letterlijk steenworp afstand. Boodschappen zou je eveneens lopend kunnen doen aangezien het Dorpsplein binnen handbereik ligt.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een nieuw dorpshuis en worden er door het hele jaar heen activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet, trapkast en trapopgang
Leefkeuken met inbouwkeuken in hoekopstelling
Woonkamer (tuingericht) met dubbele terrasdeuren
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, gootsteen en extra tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met trapkast en (afsluitbare) 2e trapopgang
Masterbedroom met walk-in-closet
2e Slaapkamer eveneens met walk-in-closet
3e Slaapkamer
Badkamer met o.a. een douchecel, groot ligbad, 2e toilet, breed wasmeubel en dakkapel
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met dakvenster en hoge nok
Rondom (3 zijden) knieschotten met veel opbergruimte
CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN
Groot type hoekwoning met maar liefst ca. 145m2 woonoppervlak
Royaal binnenkomen
Grote raampartijen zorgen voor ruimtelijk gevoel en veel lichtinval
Luxe 4-ruits tussendeur hal/woonkamer
Leefkeuken met ruimte voor 6-persoons eettafel
Complete inbouwkeuken
Vloerverwarming op de begane grond
Woonkamer met dubbele terrasdeuren
Praktische bijkeuken met extra tuindeur
3 Volwaardige slaapkamers waarvan 2 (!) met walk-in-closet
Verrassend grote badkamer met alles erop-en-eraan
Zwevende toiletten
Multifunctionele 2e verdieping met mogelijkheden
Dakvensters v.v. verduisteringsschermen en zonwering
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst 2016
Meterkast: 9 groepen, 3 aardlekschakelaars en 3 fase-aansluiting (3×25 ampere)
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
Zonnepanelen (7x) worden gehuurd, € 37,- per maand (huurcontract kan worden overgenomen)
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Royaal perceel van maar liefst 309m2 groot
Grote, stenen schuur met luifel
Dubbele achterom
Tuin met veel zonuren door gunstige oriëntatie op het zuid/westen
Relatief veel privacy in de achtertuin
Luifel bij de voordeur
Volwassen dakplatanen in de voortuin
Royaal parkeren op eigen terrein (eventueel te verbreden
Gewilde en kindvriendelijke woonwijk
Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning