ZETTENMarshallstraat 31

Vraagprijs €315.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1973
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BG
Straat
Marshallstraat 31
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Marshallstraat 31

Zeer verrassend UITGEBOUWDE TUSSENWONING (ca. 125m2 woonoppervlak) met een sfeervol en speels karakter, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen alsmede een groene en gezellige achtertuin met terras, vijverpartij, houtopslag, schuur/fietsenstalling en tuinkasten.

De leefruimte op de begane grond heeft een unieke beleving door de stijlvol, aangebouwde serre met veel glas en de speelzolder in de hoogte. Door de aanbouw is de woonkamer opvallend groot (ca. 40m2) en dat is exclusief de keuken die wel een open karakter naar de woonkamer heeft. Leuk detail: de houtkachel in de woonkamer die voor sfeervolle winteravonden zorgt. Op de verdiepingen zijn 4 tot 5 slaapkamers te vinden. Op de 2e verdieping zorgt een brede dakkapel voor flink wat extra leefruimte. De woning is nagenoeg volledig v.v. isolatieglas. De ligging is bijzonder rustig, namelijk aan een autoluw hofje met een groenvoorziening en speeltuin voor de deur.

Quote van de makelaar: “Soms heeft iemand van die geniale ideeën die een woning tot iets unieks maken. Het is hier niet alleen de serre-aanbouw, maar ook de manier waarop het buitenleven (achtertuin) één geheel vormt met de woning. Je zet de dubbele deuren van de serre/tuinkamer open en je krijgt direct het vakantiegevoel”

WOONKAMER
Maar liefst 40m2 (!) aan leefruimte in de woonkamer. En het voelt in werkelijkheid nóg ruimer aan, vanwege de keuken die is doorgebroken waardoor het meer één geheel vormt. Door de aanbouw van de serre/tuinkamer zijn er verschillende inrichtingsmogelijkheden te bedenken. Heb je altijd al een grote hoekbank en/of een lange eettafel gewild? Dan hoef je hier niet lang na te denken of het wel past. Wel heb je rekening te houden met de gezellige houtkachel die voor flink wat warmte kan zorgen. Noemenswaardig is de houten vloer die van zichzelf al voor een warme woonsfeer zorgt.

SERRE//TUINKAMER
Als makelaarskantoor hebben we al best wat aanbouwen voorbij zien komen, maar deze is toch wel uniek te noemen. De houten constructie is een staaltje vakmanschap waarbij het vele glaswerk voor een bijzonder fijne lichtinval zorgt. Dubbele deuren én een extra loopdeur geven direct toegang tot het houten vlonderterras van de achtertuin.
Een echte eye-catcher is de sierlijke boomstam in de serre die een speelzolder in de hoogte ondersteund. Alsof je een ‘boomhut’ in je woonkamer hebt. Kinderen zullen dit helemaal te gek vinden. Tevens is er nog een vaste schuif/kastenwand gecreëerd waar je de nodige spullen zoals speelgoed kunt opbergen.

OPEN KEUKEN
De nieuwe indeling van deze woning is behoorlijk afwijkend van de basisindeling en dat maakt deze woning juist ook zo leuk. Het speelse karakter zien we ook terug in de keuken. Het was van oorsprong een gesloten keuken, maar in de huidige setting heeft het een open karakter. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en v.v. de volgende inbouwapparatuur: een vaatwasser, een grote oven, een 4-pits kookplaat en een afzuigschouw. Achter de eerste schuifdeur in de aanbouw staat een losse koel/vriescombi die eveneens achter zal blijven. Een close-in-boiler zorgt voor direct warm water. Verder heeft de keuken een landelijke uitstraling waarbij het granieten werkblad direct opvalt. Om het af te maken zijn er inbouwspots aangebracht.

SLAAPVERDIEPING
Via een ruime hal en een mooie trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De ruimte van de hal zien we ook weer terug op de overloop. Op deze ‘slaapverdieping’ komen we 3 praktische slaapkamers tegen waarvan er 2 wel heel erg ruim zijn. Dit komt mede door de gunstige breedtemaat van het huis waardoor ook de slaapkamers breder zijn. Je kunt dan ook kiezen in welke van de 2 slaapkamers het 2-persoons bed komt te staan. De kamer aan de voorzijde heeft achter de trapopgang naar de 2e verdieping een grote nis waar een volwaardige linnenkast past.

Een groot pluspunt op de overloop is de inbouwkast. Deze kast is voorzien van witgoedaansluitingen waardoor je hier zowel de wasmachine als de wasdroger kwijt kunt.

BADKAMER
Mocht je iets aan de woning willen veranderen/verbeteren, dan zal de badkamer wellicht als eerste aan de beurt zijn. De badkamer is immers verouderd en relatief klein. De ruimte is wel ingedeeld met een inloopdouche en een wastafelmeubel. Ook is er nog ruimte voor een (schappen)rek of kast waar je bijvoorbeeld handdoeken en/of toiletspullen kunt opbergen. Ook in het kastje onder de wastafel is er nog ruimte te vinden. Boven het wastafelmeubel is een grote spiegel geplaatst. De inloopdouche is voorzien van zowel een rainshower als een handdouche. Een groot raam zorgt voor een prettige lichtinval en zorgt tevens voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

BREDE DAKKAPEL
Tussen de 2 grootste slaapkamers op de 1e verdieping in, zit een vaste, afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping. Hierdoor is de 2e verdieping eenvoudig te bereiken. Deze woonlaag is aanzienlijk vergroot doordat er een grote dakkapel is geplaatst (bijna over de volle breedte van de woning). Door deze verbouwing is er ruimte ontstaan voor 2 prima (slaap)kamers. Je zult wel door de ene kamer moeten om in de andere te komen, maar het biedt wellicht mogelijkheden voor de combinatie van een slaap- en werk/studiekamer. De dakkapel (van kunststof) loopt over beide slaapkamers door en heeft handige draai/kiepramen.

ACHTERTUIN
Bij een leuk huis hoort ook een leuke achtertuin. En dat is hier zeker het geval. Net als in de woning is er creatief nagedacht over de indeling wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een compleet plaatje met gezellig houtvlonderterras, een vijverpartij en een 2e terras (bestraat) met houtopslag (kachelhout) en een tuinkast met schuifdeuren. Diverse grassen, planten en een volwassen vijgenboom zorgen verder voor een groen karakter. Grappig detail is de luifel voor de tuinkast (het overstek) waar je bijvoorbeeld nog een schommel en/of een zitstoel kunt ophangen. Hier zit je een groot gedeelte van de dag heerlijk in de zon.
En niet te vergeten de stallingsmogelijkheden voor fietsen. Er is een berging aanwezig met een poort naar de achtergelegen ‘achterom’. Kortom, de tuinliefhebber zal deze achtertuin zeker kunnen waarderen.

LIGGING
Deze woning vinden we terug midden in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. De woning ligt wat dat betreft erg gunstig met alleen maar bestemmingsverkeer en een groenvoorziening met hoge bomen en een speeltuin voor de deur. Van overburen is er bij deze woning dan ook geen sprake wat ook weer bij draagt aan een vrij gevoel en wooncomfort.
Door de rustige ligging en alle voorzieningen voor kinderen binnen handbereik, heerst er een gemoedelijke en prettige sfeer in de wijk. Een basisschool en de sporthal zijn op loopafstand gelegen, alsmede het dorpsplein van Zetten. De auto kun je pal voor de deur parkeren.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs het naburige Landgoed Hemmen biedt volop natuur waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met (zwevend) toilet, meterkast, trap/voorraadkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met houtkachel
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Serre/tuinkamer (aangebouwd) met dubbele terrasdeuren, speelplateau op hoogte, een vaste schuifkastenwand en een extra loopdeur naar de tuin.
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast (v.v. witgoedaansluitingen)
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel
Vaste, afgesloten trapopgang naar…
2e Verdieping:
Voorzolder met knieschot opbergruimte
4e Slaapkamer met brede dakkapel
5e (slaap)kamer met (doorlopende) dakkapel en CV-kast.

BIJZONDERHEDEN:
Heerlijke gezinswoning in kindvriendelijke woonomgeving
Ruime opzet en veel lichtinval door grote ramen
Stijlvolle aangebouwde serretuinkamer voor een unieke woonbeleving
Inbouwkeuken met aanrecht van natuursteen
Close-in-boiler in de keuken
Gezellige houtkachel in de woonkamer
In totaal 5 (slaap)kamers aanwezig
Toilet is zwevend geplaatst
Meterkast: 5 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting (wk)
CV-ketel: Atag HR-combi, geplaatst in 2009 (schatting)
Brede dakkapel op de 2e verdieping (kunststof met draai/kiepramen)
Geheel v.v. isolatieglas waarvan diverse ramen in HR++ uitgevoerd
Alleen het toiletraampje is enkel glas
Sfeervol aangelegde achtertuin met 2 terrassen en spotverlichting
Tuinkasten en schuur zorgen voor veel stalling- en opbergmogelijkheden
Watertappunt achterin de tuin aanwezig
Voorzijde woning met vrije (groene) ligging
Rustige woonomgeving op loopafstand van basisschool en dorpscentrum.

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning