Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBellefleur 76

Vraagprijs €319.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1983
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 DV
Straat
Bellefleur 76
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Bellefleur 76
 
Modern verbouwd en volledig geïsoleerde, UITGEBOUWDE TUSSENWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een royale woonkamer door aangebouwde tuinkamer (serre), een mooie PVC-vloer met (deels) vloerverwarming, een trendy inbouwkeuken in U-opstelling, in totaal 4 aantrekkelijke slaapkamers en een complete badkamer met o.a. een ligbad én douche. De voorgevel is voorzien van meerdere rolluiken.
 
De woning staat op een verrassend groot perceel van 170m2 waarbij de achtertuin op het zonnige zuiden maar liefst 15,5 (!) meter diep is. De achtertuin biedt veel zonuren, privacy en vrijheid. De tuin is verzorgd en strak aangelegd en heeft zelfs een dubbele schuur/tuinhuis van beiden 9m2 groot. Achterin de tuin is een achterom te vinden waardoor de tuin goed toegankelijk is voor fietsen en/of een motor.
 
Quote van de makelaar: “Zoek je een leuke, ruim opgezette en complete gezinswoning? Dan mag je deze woning niet missen. Door de aanbouw, diverse moderniseringen en zonnige, diepe achtertuin met groot bijgebouw heeft de woning veel meer te bieden dan de gemiddelde woning in het segment. Laat jij deze kans aan je voorbij gaan?”  
 
LIVING MET TUINKAMER / SERRE
Deze woning is gebouwd in de jaren ’80 en het mooie van die bouwtijd is dat de woonkamer tuingericht is. Met de leefruimte over de volle breedte van de woning, voelt het lekker ruim aan. Dit ruimtelijke gevoel wordt versterkt door de aangebouwde serre / tuinkamer (2020) van meer dan 3 meter diep. Veel glas zorgt voor een prettige lichtinval en benadrukt het ruimtelijke gevoel. Door de aanbouw kun je meerdere zithoeken creëren. Een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel kun je er met gemak kwijt. Door de aanbouw is de woonkamer maar liefst 40m2 (!) groot geworden.
 
Opvallend is de glaspui over de volle breedte van de woonkamer waardoor je vrij de diepe achtertuin in kijkt. Dubbele deuren geven bovendien direct toegang tot het zonnige buitenterras.
Het schaduwdoek, welke je boven de aangebouwde serrekamer kunt spannen, blijft achter. Overigens is de aanbouw volledig geïsoleerd inclusief dakconstructie.
 
Een ander pluspunt is het verzorgde afwerkingsniveau met o.a. strakgestucte muren (2020), de mooie PVC-vloer en de sierbalken aan het plafond die strak in de lak zitten. Erg comfortabel is de vloerverwarming in de aangebouwde serre. Led-spots zorgen in de avonduren voor een sfeervol geheel. Leuk detail is de kabelgoot die in de muur is gebracht waardoor je een TV aan de muur kunt hangen zonder dat je de kabels ziet lopen.
  
OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft een open karakter naar de woonkamer toe. De keuken is in een U-opstelling geplaatst waardoor het veel aanrecht heeft. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een grote oven, een 4-pits inductie kookplaat met afzuigschouw (2021) en een koel/vriescombi. Zwarte fronten en het witte werkblad geven de keuken een moderne en trendy uitstraling. De wanden zijn in de keuken eveneens gestuct en de kraan bij de 1,5 spoelbak is vervangen. Net als in de aangebouwde serre zorgen inbouwspots ook hier voor sfeerverlichting. Een rolluik geeft de mogelijkheid om het raam in de keuken volledig af te sluiten. 
 
HAL/ENTREE
Doordat de hal aan de voorzijde van de woning ‘uitgebouwd’ is, kom je prettig binnen in een ruime en praktische hal. De voordeur betreft een stijlvolle, hardhouten deur met isolatieglas. In de hal vinden we de meterkast, een garderobenis, het zwevend geplaatst toilet en een trap/voorraadkast. Zelfs in de hal is er aandacht besteed aan de afwerking waarbij er trendy keuzes zijn gemaakt waaronder de zwarte tussendeur met ruitjes naar de woonkamer. De trapopgang is bekleed waardoor het er strak en verzorgd uitziet (traprenovatie). Hier zal je met veel plezier naar de 1e verdieping lopen.
 
1e VERDIEPING
De 1e verdieping is ingedeeld met een overloop, 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De 3 slaapkamers zijn allen volwaardig en zijn respectievelijk 12m2, 7m2 en 7m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet echt tussen. De slaapkamers aan de achterzijde hebben ieder een groot dakvenster en zijn v.v. verduisteringsschermen en horren. De kamer aan de voorzijde heeft een rolluik. Elke kamer is dus 100% te verduisteren. Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer i.c.m. nieuwe plinten (2022) die in elke kamer is doorgelegd wat voor een éénheid zorgt.  
 
BADKAMER
Doordat de badkamer boven de hal/entree door loopt (rechte voorgevel), heeft de badkamer ook een goed formaat. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een aparte inloopdouche (douchewanden 2021), een 2e toilet en een wasmeubel. Het wasmeubel is daarbij v.v. een spiegelkast. In het plafond zijn inbouwspots aangebracht. Een raam zorgt voor een prettige lichtinval én ventilatiemogelijkheid (tevens v.v. rolluik). Ook met het raam dicht kun je ventileren, namelijk via de mechanische ventilatie. Een handdoekradiator maakt de badkamer compleet.
 
2e VERDIEPING
Van oorsprong was de 2e verdieping één open ruimte met 2 grote dakvensters. Ondertussen is er een volwaardige 4e slaapkamer en een aparte wasruimte gecreëerd. De overloop (en daardoor ook het trappengast) is af te sluiten middels een deur.
De slaapkamer is verrassend groot, mede door de opvallende nokhoogte. Twee grote dakvensters zorgen voor de nodige lichtinval en zijn net als op de 1e verdieping v.v. verduisteringsschermen. En ook de vloer is verzorgd afgewerkt met een trendy laminaatvloer.
De wasruimte is ideaal aangezien je hier zowel de wasmachine als de wasdroger kwijt kunt. Deze apparaten hebben dus een geheel eigen afgesloten plek, net als de CV-ketel die in dezelfde ruimte hangt.
 
DIEPE ACHTERTUIN
Eén van de grote pluspunten van deze woning is de achtertuin. Doordat er in het verleden een stuk grond is bijgekocht, is de tuin maar liefst 15,5 meter diep geworden. En doordat de achtergelegen woningen ook wat verder weg staan, geniet je in de achtertuin veel vrijheid. Door de zuidligging heeft de achtertuin veel zonuren. Boven het terras zou je eventueel een extra schaduwdoek kunnen hangen.
Maar ook het tuinhuis heeft een flinke overstek met vlonderterras waar je eventueel uit de zon kunt zitten. Verder is de tuin verzorgd en strak aangelegd met groot formaat tegels (60x60) en kunstgras. Ook is er aan de afwatering van regenwater gedacht. Uiteraard ontbreekt het buitenkraantje niet.
 
SCHUUR & TUINHUIS
Opvallend is het bijgebouw in de tuin. We zouden het kunnen opdelen in een tuinhuis en een schuur/fietsenstalling. Beiden zijn 3 bij 3 meter (9m2) en voor meerdere doeleinde geschikt. Je zou het tuinhuis zelfs als atelier kunnen gebruiken, maar je kunt er ook veel (buiten)speelgoed kwijt.
De schuur aan de achterzijde is ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen en/of een motor. Tevens is het platte dak vernieuwd (2018). Achterin de tuin is een poort (achterom) te vinden waardoor het goed toegankelijk is. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je met een motor de draai niet kunt maken.
 
LIGGING
Deze woning vinden we terug in een prettige jaren ’80 woonwijk. Doordat de Bellefleur rond loopt, heeft het alleen maar langzaam bestemmingsverkeer. Het is dan ook een kindvriendelijke buurt waarbij een basisschool niet ver van de woning is gelegen (loopafstand). Ook de middelbare school HPC ligt op steenworp afstand. Bovendien ben je vanuit de Bellefleur zo het dorp uit richting Wageningen of de A15.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. We mogen wel stellen dat Zetten van alle markten thuis is. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.
 
CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer met aangebouwde serrekamer en dubbele terrasdeuren
Open keuken in U-opstelling en v.v. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 2 met dakvenster en 1 met rolluik
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wasmeubel.
2e Verdieping:
Afgesloten overloop
4e Slaapkamer met 2 dakvensters
Wasruimte met witgoedaansluitingen en CV-ketelopstelling.
 
BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning met veel leefruimte
Drie verdiepingen woonplezier
Ca. 113m2 woonoppervlak
Aanbouw op de begane grond zorgt voor veel extra leefruimte
Eventueel op de verdieping nog extra dakkapel bij te plaatsen
Verzorgde en moderne bewoning
Moderne inbouwkeuken
Diverse designradiatoren waaronder in de keuken, hal en badkamer
Vloerverwarming in de aangebouwde serre/tuinkamer
Inbouwspots zorgen voor sfeerverlichting
Complete en ruim opgezette badkamer
4 Volwaardige slaapkamers aanwezig
Voordeur, keuken, slaapkamer voorzijde en badkamer v.v. rolluiken
Meterkast: 5 groepen + kookgroep (automaten)
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Remeha Tzerra HR-combiketel, geplaatst 2016
Verzorgde onderhoudsstaat
Keralit gevelafwerking in voor- en achtergevel
Houtwerk voorgevel in 2021 geschilderd
Achtergevel (serre-aanbouw) is in kunststof uitgevoerd
Volledig geïsoleerd waaronder de beglazing (deels HR++)
Verrassend diepe achtertuin met veel zonuren en relatief veel privacy
Bijgebouw bestaande uit 2 ruimtes van 9m2 groot
Autoluwe en kindvriendelijke woonwijk
Winkelvoorzieningen en scholen op loop/fietsafstand
Door gunstige ligging ben je snel het dorp uit.
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning