Remko Stevens Makelaardij

SLIJK-EWIJKValburgsestraat 1

Vraagprijs €499.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1969
Energieklasse
E
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
SLIJK-EWIJK
Postcode
6677 PC
Straat
Valburgsestraat 1
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
SLIJK-EWIJK
Valburgsestraat 1
 
Op een heerlijk vrije plek in het buitengebied gelegen, VRIJSTAAND WOONHUIS, bestaande uit een volwaardige begane grond met o.a. een royale woonkamer met houtkachel, een serre, een open keuken, een bijkeuken, een slaapkamer/kantoorruimte en een inpandige garage. De 1e verdieping biedt 2 slaapkamers, een douche en toilet en een ruime zolder. De woning staat op een groot perceel van 1.650m2 (!) met diverse bijgebouwen. Het perceel is bijzonder vrij gelegen en grenst aan een graanveld waardoor je een weids uitzicht geniet. De vrije ligging biedt een buitenkans om rustig landelijk te wonen met verschillende dorpen en de stad Nijmegen op korte afstand.
 
Quote van de makelaar: “Dit is een unieke kans om in het buitengebied te wonen. Een groot perceel, de vrije ligging door de graanvelden om de woning, en mogelijkheid om je eigen draai te geven aan de woning. Maak een afspraak voor een bezichtiging om zelf alle mogelijkheden te bewonderen.”.
 
VERBOUWINGSPOTENTIE
Deze woning heeft niet alleen veel buitenruimte te bieden, ook in de woning is veel ruimte te vinden. Aspecten van de woning dienen gemoderniseerd te worden. Dit biedt de koper de uitgelezen kans om hier helemaal zijn eigen stempel op te drukken.   Een door een architect opgesteld verbouwplan is beschikbaar voor potentiële kopers. Voor dit ontwerp is reeds vooroverleg geweest met de gemeente.    
 
BEGANE GROND
Deze vrijstaande woning heeft verrassend veel ruimte en mogelijkheden te bieden. De begane grond biedt o.a. een royale woonkamer met sfeervolle houtkachel en stijlvolle houten vloer. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok zelf is aan vervanging toe, dit biedt de mogelijkheid om de keuken geheel naar eigen wens te maken. De serre biedt een verbinding tussen de woonkamer en de tuin. Verder is er op de begane grond een bijkeuken aanwezig alsmede een slaapkamer/werkkamer. Via de bijkeuken is de garage binnendoor bereikbaar.
 
1e VERDIEPING
Ook de 1e verdieping heeft veel ruimte te bieden. Het zal echter geen slecht idee zijn om te kijken naar de indeling van deze woonlaag. De trapopgang is recent vernieuwd en komt uit bij de dakkapel. In de huidige indeling zijn vanaf de overloop 2 slaapkamers te bereiken. Op de overloop bevindt zich een douche, een wastafel en een 2e toilet. Via de slaapkamer is de opslag te bereiken. Wellicht dat deze ruimte bij de 1e verdieping kan worden betrokken om meer slaapkamers te creëren.
 
ROYAAL PERCEEL
Het grootste pluspunt van deze woning is het ruime perceel. Met 1.650m2 groot zijn hier veel mogelijkheden. Het perceel is langgerekt en loopt breed uit aan de zuidkant. Vanuit de woonkamer en serre loop je hier direct te tuin in. Door het ruime formaat biedt dit een goede mogelijkheid om meerdere terrassen aan te leggen. De tuin is groen aangekleed met veel gras en diverse fruitbomen. Een speelhuisje voor de kinderen en dierenverblijven maken de tuin compleet. Aan de zuidkant is een toegang naar een (doodlopende) weg te vinden. Aan de andere kant van de woning is nog een groot stuk tuin gelegen. Uiteraard is ook deze kant te gebruiken als terras, echter zou hier ook een schuur kunnen worden geplaatst of een moestuin worden gecreëerd. Naast het perceel ligt een groot graanveld, wanneer je de beplanten korter maakt, geniet je hier van een weids uitzicht. Ook aan de oostkant van het huis is ruim uitzicht over de akkers. 
 
BIJGEBOUWEN
Op het erf staan diverse bijgebouwen, zoals diverse dierenverblijven, een schuur, een chalet en een speelhuisje. De dierenverblijven bieden een uitstekende kans op bijv. kippen, geiten of schapen te houden. Kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de tuin door het grote grasveld en het speelhuisje welke achterblijft bij de woning. De schuur en het chalet verkeren beide in slechtere staat waardoor het verstandig is om deze te verwijderen en een nieuwe schuur te plaatsen. Op basis van het te wijzigen bestemmingsplan en vooroverleg met de gemeente is er reeds een indicatie van de mogelijkheden voor nieuw te plaatsen bijgebouwen
 
LOCATIE
De Valburgsestraat is de straat tussen Slijk-Ewijk en Valburg en Herveld/Andelst. In het buitengebied van Slijk-Ewijk staan breed verspreid boerderijen en vrijstaande woningen.. Omgeven door gras en akkers is er een panoramisch uitzicht over de directe omgeving.
 
CENTRALE LIGGING
Ondanks de vrije ligging in het uitgestrekte landschap van de Betuwe, is de woning centraal gelegen ten opzichte van grote plaatsen als Elst en Nijmegen-Noord. Hierdoor zijn veel voorzieningen dichterbij gelegen dan je denkt. Het centrum van Nijmegen of Arnhem is binnen 15 autominuten te bereiken. Slijk-Ewijk grenst aan de uiterwaarden van de Waal, met heerlijk wandelmogelijkheden.  Ook Strandpark Slijk-Ewijk en het Loenense bos liggen  op loopafstand.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet en trapopgang
Woonkamer met houtkachel
Serre
Keuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken
Slaapkamer/kantoorruimte
Inpandige garage
 
1e Verdieping:
2 Slaapkamers
Douche, toilet en wastafel
Grote opslagruimte
 
BIJZONDERHEDEN:
Wonen in het buitengebied
Vrij uitzicht over graanvelden
Vrijstaande woning met veel potentie
Woonkamer met houtkachel
Serre
3 Slaapkamers
Praktische bijkeuken
Garage binnendoor bereikbaar
Diverse bijgebouwen waaronder dierenverblijven
Meterkast: 12 groepen (automaten) met 3 aardlekschakelaars en krachtstroom
Cv-ketel: Intergas, geplaatst 2007
Veel vrijheid en privacy
Royaal perceel, 1.650m2 groot
Verrassend dichtbij Nijmegen-Noord, Elst en uitvalswegen gelegen.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning