Remko Stevens Makelaardij

HETERENNarcissenstraat 13

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1967
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AT
Straat
Narcissenstraat 13
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Narcissenstraat 13

Uitgebouwde, recent gemoderniseerde en goed onderhouden HOEKWONING met GROTE GARAGE welke op loopworp afstand is gelegen van het dorpshart met winkelvoorzieningen, basisscholen en recreatiegebied. Deze instapklare en zeer verzorgde woning heeft tal van pluspunten waaronder een complete inbouwkeuken (2021), een doorzon-woonkamer met veel lichtinval, een praktische bijkeuken in de aanbouw, een nieuw zwevend toilet in de hal, 3 slaapkamers op de verdieping waarvan de grootste met airco en een trendy badkamer met o.a. een inloopdouche. Middels een vlizotrap is de zolderverdieping te bereiken.

De woning staat op een gunstig gelegen perceel waarbij de achtertuin op het zuiden is gelegen. De achtertuin heeft daardoor veel zonuren en je geniet er relatief veel privacy. De garage is v.v. nieuwe, hardhouten garagedeuren en is groter dan gemiddeld (maar liefst 7,1m lang en 3,1m breed). Hierdoor kun je eenvoudig een auto, meerdere fietsen en/of een motor stallen.

Quote van de makelaar: “Starters opgelet: dit is een unieke kans omdat je hier een hoekwoning mét grote garage koopt voor de prijs van een tussenwoning. Bovendien is de woning luxe, neutraal en zeer verzorgd afgewerkt waardoor je er zo in kunt. Er is aandacht besteed aan mooie en degelijke materialen alsmede een stukje duurzaamheid doordat er extra is geïsoleerd. Kortom, deze woning heeft veel meer te bieden dan de voorzijde doet vermoeden”.

MODERNISERING
In de afgelopen jaren is deze jaren ’60 woning naar een aanzienlijk hoger niveau getild. Er is niet bezuinigd op de afwerking alsmede de keuken, het toilet en de badkamer. Hierdoor doet de woning dan ook niet onder aan veel jongere woningen waarvan de keuken en het sanitair soms veel ouder is. Doordat bepaalde elementen zoals de keuken nog vrij recent (2021) zijn geplaatst, is er ook nog sprake van garantie, zoals op de keukenapparatuur. Verder is er nagedacht over een stukje comfort zoals airconditioning (ouderslaapkamer), een uitgebreide groepenkast en zonwering (achtergevel). Deze woning is alleen op waarde te schatten door het te bezichtigen.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een prettige woonsfeer, niet alleen vanwege de grote ramen én zijgevelraam die voor een prettige lichtinval zorgen, maar ook vanwege de sfeervolle aankleding met trendy laminaatvloer en kleuren op de muur. De woonkamer is op te delen in zithoek en een eethoek. De zithoek biedt ruimte aan een grote hoekbank en je kunt er ook prima een 4- tot 6-persoons eettafel kwijt. Noemenswaardig is het rookkanaal. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een houtkachel aan te sluiten. Indien je hiervan gebruik wil maken, is het advies om het rookkanaal altijd eerst te laten controleren. Uiteraard is er gewoon centrale verwarming waarbij we graag willen benadrukken dat er nieuw model radiatoren zijn geplaatst.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een moderne uitstraling, mede door de hoogglans witte fronten en de strakke grepen. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koel/vriescombi, een inductie kookplaat met afzuigschouw en een combi-oven/magnetron. Onder de bovenkasten zijn Led-spots aangebracht. Het aanrechtblad en de achterwand (hoge smetplint) zijn zorgvuldig afgestemd op de vergrijsd eiken laminaatvloer. Tegenover de keuken is nog een verlengstuk geplaatst met een extra werkblad, kastruimte en wandplanken. Dit maakt de keuken net even iets flexibeler en geeft je extra ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een koffiemachine.

BIJKEUKEN
Voor velen is een woning niet compleet zonder bijkeuken. Zelfs bij een grote 2-kapper is het niet vanzelfsprekend dat er een bijkeuken aanwezig is. Bij deze woning is de bijkeuken in de aanbouw gelegen. Deze extra ruimte is erg praktisch omdat je er niet alleen je witgoedapparatuur zoals de wasmachine en wasdroger kwijt kunt, maar ook extra kastruimte (achter de schuifpanelen) kunt vinden. Tevens kunnen kinderen hier gemakkelijk de jas en de schoenen uittrekken voordat ze ‘echt’ naar binnen lopen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een hond.

1e VERDIEPING
In de hal is het (vernieuwde) toilet te vinden alsmede de trapkast. Via een opnieuw gestoffeerde trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is ingedeeld met 3 slaapkamers en de badkamer. Ook hier zorgen grote ramen voor een prettige lichtinval. Diverse kozijnen zijn vervangen door hardhout. De draaiende delen zijn v.v. rolhorren zodat insecten geen kans krijgen. De grootste slaapkamer heeft een mooie breedtemaat van 3,5 meter waardoor er plaats is voor een groot 2-persoons bed en een linnenkast. Op de middelgrote slaapkamer is al een vaste kast aanwezig. Noemenswaardig is de airco-unit op de ouderslaapkamer, waardoor je ook tijdens warme zomernachten goed kunt slapen.

BADKAMER
De badkamer is klein maar fijn zullen we maar zeggen, zeker sinds de badkamer in 2020 is gemoderniseerd. De ruimte is optimaal ingedeeld met een zeer degelijke inloopdouche v.v. een glazen schuifdeur, een drainafvoer en een rainshower met handdouche. Tegenover de douche is een wastafelmeubel met erboven een spiegelkast geplaatst. Hierdoor kun je ook meer dan voldoende toiletspullen kwijt. De designradiator is met name erg praktisch, bijvoorbeeld bij natte handdoeken. Groot formaat tegels in aardetinten geven de badkamer een trendy uitstraling. Om het af te maken zijn er in het plafond inbouwspots aangebracht. Ventileren is erg belangrijk in een badkamer. Daarom is er, naast de mogelijkheid van het uitzetraam, mechanische ventilatie geïnstalleerd.

ZOLDERVLIERING
Via een vlizotrap op de overloop is de zoldervliering te bereiken. Deze 2e verdieping is te laag om er een extra kamer te creëren, maar het zorgt wel voor veel extra opbergmogelijkheden. De nok ligt op 1,6 meter hoogte waardoor je er wel (gebukt) kunt lopen Het is geheel bevloerd). De kapconstructie is voor een groot gedeelte geïsoleerd. Tevens vinden we hier de CV-ketel terug.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber en zit je graag in de zon, dan zal je deze achtertuin zeker aanspreken. Deze tuin is meer dan 12 meter diep en is pal op het zuiden georiënteerd. Bovendien is er geen directe bebouwing van huizen achter de tuin gelegen waardoor er nauwelijks inkijk is. Achterin de tuin staan 2 bomen die voor een groen karakter zorgen. Deze zijn zo gegroeid dat het een soort pergola is waar je op een warme zomerdag heerlijk in de schaduw kunt zitten. De tuin heeft een groot terras waar je een flinke loungeset kwijt kunt. En doordat de tuin onderhoudsarm te noemen is, hou je waarschijnlijk tijd over om lekker te kunnen genieten van de tuin. En niet onbelangrijk: er zijn maar liefst 2 ‘achterommen’, namelijk via de oprit en via een poort naar het achterpad.

GROTE GARAGE & OPRIT
Heb je een hobby of hou je van klussen, dan is de garage een groot pluspunt. Deze stenen garage is van binnen 7,1 meter diep en 3,1 meter breed en is daarmee veel groter dan de gemiddelde garage. Géén stalen kanteldeur maar nieuwe, dubbele, hardhouten deuren zorgen ervoor dat de garage goed toegankelijk is, zelfs voor een auto. Aan de zijkant is een extra loopdeur te vinden, evenals het zijgevelraam die voor daglicht zorgt. Uiteraard is de garage v.v. elektra.

Vóór de garage is een oprit gelegen, echter deze is niet breed genoeg om tegelijkertijd met de buren 2 auto’s naast elkaar te parkeren. Buurwoning nummer 15 heeft de voortuin verder verbreed zodat je altijd een auto op eigen terrein kunt parkeren. Dat zou ook een idee voor deze woning kunnen zijn.
Je zou ook in overleg met de buren kunnen afspreken dat je de oprit om-en-om gebruikt. Kortom, er zijn mogelijkheden om de oprit te benutten en/of de auto op eigen terrein te parkeren.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit jaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 2 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

BEREIKBAARHEID
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, trapkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met aansluiting voor houtkachel (rookkanaal)
Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken v.v. vaste schuif/kastenwand met o.a. aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.
1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar zoldervliering
Ouderslaapkamer met airconditioning
Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel
Slaapkamer 2 met inbouwkast
Slaapkamer 3.
Zoldervliering:
Veel opbergmogelijkheden en stahoogte (nok 1,6m hoog)
CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend leuke gezinswoning met luxe, comfort en extra’s
Verzorgd en trendy afgewerkt waardoor het instapklaar is
Moderne en complete inbouwkeuken
Zeer praktische bijkeuken in aanbouw
Verzorgde vloer- en wandafwerking
Vernieuwd toilet met wandcloset
Trendy badkamer met comfortabele inloopdouche
Airconditioning op de grootste slaapkamer
Meterkast: 10 groepen en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Nefit Proline HR-combiketel, geplaatst 2010
Geheel voorzien van isolatieglas
Spouwmuur is nageïsoleerd (2019)
Mogelijkheid tot plaatsen van een houtkachel
Opvallend goede onderhoudsstaat
Diverse kozijnen zijn vervangen door hardhouten exemplaren
Zinken hemelwaterafvoeren (regenpijpen)
Achtertuin op het zuiden
Zonwering aan de achtergevel
Grote garage met dubbele deuren (vervangen door degelijke, hardhouten deuren)
Zeer centrale ligging in het dorp met alle voorzieningen op loopafstand
Gelegen aan een autoluwe straat.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning