Remko Stevens Makelaardij

ZETTENTeresaplein 22

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1987
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GD
Straat
Teresaplein 22
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Teresaplein 22
 
Gemoderniseerde, instapklare TUSSENWONING met een onderhoudsvriendelijke achtertuin met veel zon, en een relatief nieuwe houten schuur met overkapping. Deze leuke gezinswoning heeft onder meer een sfeervolle woonkamer met houtkachel, een open keuken met inbouwapparatuur, een hal met grote schuifkastenwand, een gemoderniseerd toilet, 3 tot 4 slaapkamers op de verdiepingen en een vernieuwde badkamer. De woning ligt aan een rustig hofje met alleen bestemmingsverkeer en een speeltuin.
 
Quote van de makelaar: “Dit is niet zomaar een doorsnee tussenwoning. Aan deze woning is in de afgelopen jaren veel verbouwd en veranderd. Dit maakt de woning meer dan instapklaar. Bovendien is er aandacht besteed aan een sfeervol en trendy afwerkingsniveau waardoor de woning een grote doelgroep zal aanspreken”.
 
INSTAPKLAAR
Heb je geen zin om een grote verbouwing aan te gaan? Dan zal deze woning je zeker aanspreken. Er is veel aan de woning verbouwd waardoor de woning zeker instapklaar te noemen is. De badkamer en het toilet zijn in 2017/2018 vernieuwd en gestyled met een moderne en luxe uitstraling. De voordeur is verplaatst waardoor er de hal groter is geworden, de berging is bij de woning getrokken waardoor hier een grote schuifkastenwand is geplaatst. Zelfs de cv-ketel is vervangen voor een nieuw exemplaar. De tuin is ook niet overgeslagen. Achter in de achtertuin is een grote schuur met overkapping geplaatst, deze is niet alleen praktisch maar ziet er ook leuk uit door de zadelkapconstructie. Kortom, bij deze woning hoef je alleen je spullen te verhuizen en het genieten kan beginnen.
 
WOONKAMER
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is daarmee tuingericht. Een groot pluspunt is dat je hierbij in de zomerdag direct de tuin in loopt. Grote raampartijen en een doorzoneffect maken de ruimte licht en aangenaam. Op de vloer ligt een moderne, antracietkleurige laminaatvloer wat de woning een strakke uitstraling geeft. In de hoek staat een houtkachel welke in de winterdag een aangename warmte geeft.
 
OPEN KEUKEN
Bij deze woning hoort een open keuken, waardoor deze in verbinding staat met de woonkamer. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een trendy kleurstelling. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron en een koelkast. Achter de schuifkastenwand in de hal is eventueel ruimte voor een extra koel/vriescombinatie. Mocht je nog opbergruimte te kort komen, dan is er altijd nog de naast gelegen trapkast waar je de nodige voorraad kwijt kunt.
 
HAL/ENTREE
Een prettige bijkomstigheid is de hal welke een stuk ruimer is dan bij de gemiddelde woning. Oorspronkelijk is de staat de voordeur in een knik, bij deze woning is dat recht getrokken waardoor de ruimte praktischer te gebruiken is. Voorheen was het gedeelte voor de voordeur een aparte berging, deze is echter bij de hal getrokken om hier meer ruimte te creëren. In de hal bevindt zich het toilet welke is gemoderniseerd. Een eyecatcher is de houten schuifkastenwand waarachter zich de witgoedaansluitingen, en veel opbergruimte zich bevinden. Het dak loopt hier schuin waardoor er zelfs in de hoogte opbergruimte is.
 
1e VERDIEPING
Via de vernieuwde trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Hier schakelt de overloop 2 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Voorheen waren dit 3 slaapkamers, door de scheidingswand terug te plaatsen creëer je hier eenvoudig weer een 3e slaapkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 17m2 en 10m2 groot, de grootste kamer is op te splitsen in 2 kamers van 11m2 en 6m2 groot. Deze slaapkamer is voorzien van en grote schuifkastenwand. De slaapkamer aan de voorzijde grenst aan het balkon.
 
BADKAMER
De badkamer is slechts een paar jaar oud en dat is goed terug te zien. De uitstaling is modern en trendy met antracietkleurige tegels in diverse maten. De badkamer voelt hierdoor hotelwaardig aan. In de inloopdouche zijn de buizen strak weggewerkt in de wand. Het wastafelmeubel is voorzien van 2 brede lades en een spiegel met verlichting en verwarming. Uiteraard ontbreekt ook het 2e zwevend geplaatste toilet niet. Het raam is hooggeplaatst waardoor er een fijne lichtinval is.
 
2e VERDIEPING
Via de vaste trapopgang bereik je de 2e verdieping. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van 2 grote dakramen, een aan elke kant. Hierdoor heb je veel lichtinval en ervaar je een ruimtelijker gevoel. De slaapkamer is ca. 9m2 groot, gemeten vanaf 1,5m hoogte. Achter knieschotten is opbergruimte aanwezig. Ook op de voorzolder tref je veel opbergruimte. In 2021 is hier tevens de nieuwe cv-ketel geplaatst.
 
ACHTERTUIN MET VERANDA
Naast een relatief grote voortuin, is ook de achtertuin zeker de moeite waard. De achtertuin is ingericht met een groot terras waardoor het een onderhoudsvriendelijk karakter heeft. De ligging van de tuin is op het zuidoosten waardoor je van veel zon geniet. In 2020 is achter in de tuin een grote schuur met overkapping geplaatst. Dit bijgebouw heeft een moderne uitstraling door de zwarte rabatdelen, de dikke houten balken en zadelkapconstructie. Onder de overkapping kan je heerlijk beschut zitten. De schuur is groter dan gemiddeld waardoor je lekker veel opbergruimte hebt. Onder de overkapping is een achterom aanwezig.
 
LIGGING
Deze woning vinden we terug midden in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. De woning is aan een hofje gelegen waardoor er alleen bestemmingsverkeer langs de woning komt. In het midden van het hofje is een speeltuin gelegen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Een basisschool en de sporthal zijn op loopafstand gelegen, alsmede het dorpsplein van Zetten. De auto kun je pal voor de deur parkeren.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool, een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs het naburige Landgoed Hemmen biedt volop natuur waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.
 
UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet (zwevend) en trapopgang en grote kastenwand
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Woonkamer met trapkast en houtkachel
1e Verdieping:
Overloop
2 Slaapkamers (oorspronkelijk 3, eenvoudig terug te brengen)
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Slaapkamer met 2 dakramen
Voorzolder met opbergruimte en cv-ketel opstelling.
 
BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke woonomgeving
Instapklare woning op niveau
Stijlvolle en moderne afwerking
Tuingerichte woonkamer een sfeervolle houtkachel
Keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur
Modern, zwevend geplaatst toilet
Grote hal met kastenwand v.v. witgoedaansluitingen
In totaal 3 tot 4 slaapkamers
Luxe badkamer met o.a. inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
Cv-ketel: Remeha, geplaatst in 2021 (eigendom)
Diepe voortuin
Onderhoudsvriendelijke achtertuin
Schuur met grote overkapping (2020)
Gelegen aan een rustig hofje met een speeltuin
Rustige woonomgeving op loopafstand van basisschool en centrum.
 
TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning