Remko Stevens Makelaardij

ZETTENHeemraadlaan 29

Vraagprijs €450.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2002
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GK
Straat
Heemraadlaan 29
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Heemraadlaan 29

Gasvrije, zeer energiezuinige en aan de achterzijde uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING (2003) met een ruime indeling, verdeeld over 3 woonlagen. Deze aantrekkelijke gezinswoning heeft meerdere grote pluspunten waaronder een grote erker in de woonkamer, een moderne inbouwkeuken, een extra eethoek in de aanbouw, speelse raampartijen met veel lichtinval, vloerverwarming op zowel de begane grond als op de 1e verdieping, een mooie visgraat PVC-vloer op de begane grond, 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping, een vergrote badkamer met o.a. een ligbad én douche alsmede een royale, multifunctionele 2e verdieping met dakterras op het zuid/westen. De woning is volledig geïsoleerd en heeft energiezuinige voorzieningen zoals een warmtepomp (aardwarmte), een zonneboiler en een WTW-ventilatie-unit. Bij de huidige bewoners bedragen de energielasten maar ca. € 65,- per maand.

Deze woning is gelegen in een ruim opgezette en groene woonwijk met aan de achterzijde een groenvoorziening waardoor er geen achterliggende bebouwing is. Hierdoor geniet de achtertuin opvallend veel privacy. Naast de woning is een STENEN GARAGE aangebouwd welke groter is dan gemiddeld, mede doordat deze aan de achterzijde maar liefst 4 meter breed is. Bij de voordeur (en voor de garage) is een luifel aanwezig waardoor je er altijd droog staat. De oprit biedt plaats aan minimaal 2 auto’s op eigen terrein. De voortuin zorgt voor een groene buffer met de straat. De woonwijk is aan de rand van het dorp gelegen en is kindvriendelijk te noemen. Speelvoorzieningen zijn op steenworp afstand gelegen alsmede wandelpaden, bijvoorbeeld naar Landgoed Hemmen.

Quote van de makelaar: “Een veel completere gezinswoning kom je niet snel tegen in het segment. Zeker niet met alle duurzame voorzieningen waardoor de energielasten per maand beperkt zijn. Mede door de aanbouw heeft de woning een royale indeling, ook wat slaapkamers betreft. Een gezin met 3 tieners kan hier dan ook prima uit de voeten”.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp (aardwarmte) heeft. Een zeer groot voordeel van dit type warmtepomp is dat het niet alleen in de winter verwarmt, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning géén enkele radiator aangezien de gehele woning, behoudens de 2e verdieping, is voorzien van vloerverwarming. Een zonneboiler zorgt bovendien voor het warme tapwater. Wanneer je er nog zonnepanelen bij plaatst, is de woning, afhankelijk van gebruik en gezinssamenstelling, bijna energieneutraal te maken.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een opvallend grote erker. De ietwat gebogen vormgeving alsmede de grote raampartijen zorgen voor een speels karakter en een prettige lichtinval. Door de erker voelt de woonkamer lekker ruim aan waardoor je er met gemak een grote hoekbank kwijt kunt. Bovendien kun je de eettafel in de aanbouw aan de achterzijde kwijt waardoor je aan de voorzijde ruimte overhoudt. Op de vloer ligt een schitterende PVC-vloer die in een visgraatmotief is gelegd. Deze vloer die is voorzien van vloerverwarming (geen radiatoren) en loopt helemaal door tot aan de glazen achterpui. De begane grond is maar liefst 13 meter lang (binnenmaat) waardoor het flink wat vierkante meters zijn.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de achterzijde gelegen en is door de aanbouw aanzienlijk vergroot. Je kunt er met gemak een 6-persoons eettafel kwijt, zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Dit komt ook door de glaspui over de volle breedte van de aanbouw en die doorloopt tot aan de vloer. Hierdoor kijk je vrij de achtertuin in, zonder dat er sprake is van enige inkijk door de vrije ligging.

Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en heeft met haar greeploze, hoogglans witte fronten, zwart granieten aanrechtblad en halfhoge achterwand (eveneens graniet) een moderne en neutrale uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een koel/vriescombi, een vaatwasser, een grote bakoven met magnetronfunctie, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuigschouw. Er is veel praktische kastruimte te vinden, onder meer in de bovenkasten. Onder deze kasten is LED-verlichting aangebracht.

1e VERDIEPING
Opvallend is dat ook de 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming. Op zich is dat niet bijzonder bij een woning met een warmtepomp, maar wel noemenswaardig omdat het veel comfort geeft. Bovendien zijn ook hier geen radiatoren te vinden die in de weg zitten bij het inrichten van de slaapkamers.

Er zijn 3 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 11m2, 10m2 en 10m2 te vinden. Er zit dus geen kleine kamer tussen, ideaal wanneer je de kamers wil verdelen met meerdere kinderen. Ook heeft het allemaal rechte muren (gevels) waardoor je de kamers praktisch kunt inrichten. Twee slaapkamers hebben overigens al een eigen inbouwkast (garderobekast) met dubbele schuifpanelen waardoor je (wellicht) geen linnenkast meer hoeft te plaatsen.

BADKAMER
Bij de nieuwbouw is hier al direct gekozen voor een grotere variant badkamer. Hierdoor kon de badkamer compleet worden ingericht met behoud van veel bewegingsruimte. De badkamer is ingericht met een comfortabel ligbad (whirlpool), een aparte douchecel, een 2e toilet en een wasmeubel. Boven het wasmeubel is een glazen planchet en een spiegel met verlichting geplaatst. Er is zelfs nog ruimte voor een toiletkast en een wasmand. Net als op de slaapkamers heeft ook de badkamer vloerverwarming. Een raam zorgt voor bijzonder veel daglicht. Ventileren kan via het raam of via de mechanische ventilatie (WTW).

2e VERDIEPING MET DAKTERRAS
De 2e verdieping is op z’n minst verrassend te noemen. Het betreft een grote, multifunctionele ruimte die voor meerdere doeleinden geschikt is. Net zoals in de huidige setting wordt het vaak gebruikt als ouderslaapkamer. Je kunt er met gemak een groot 2-persoons bed kwijt. Vanuit het bed kijk je door de brede glaspui (5,4m breed) op het dakterras. Het grote glasoppervlak zorgt voor een bijzondere beleving en een vrij gevoel. Als zonwering zijn er voor de ramen aan de buitenzijde screens geplaatst. Leuk detail zijn de sierlijsten die langs de hoeken van het plafond aangebracht zijn. De op afstand bedienbare ledverlichting is in alle kleuren te veranderen middels een afstandsbediening.
Verder bestaat deze woonlaag uit een inloopkast met wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Deze wasruimte biedt tevens ruimte aan een droogrek.

Het dakterras is over de volle breedte van de woning gelegen. Met 10m2 is het een aantrekkelijke buitenruimte waar je heerlijk in de zon kunt zitten (zuid/westen). Bovendien zorgt het panoramische uitzicht voor prachtige vergezichten. Je kunt hier prima een loungeset kwijt.

ACHTERTUIN
Het opvallende van de achtertuin is de vrijheid en privacy die je er geniet. Doordat er achter de tuin geen bebouwing is, is er nauwelijks tot geen inkijk. Achter de tuin ligt een groenvoorziening met wadi en wandelpaden die voor een groene buffer zorgen. Ook de tuin zelf heeft een groen karakter met diverse beplanting en bomen. Zowel bij de achterdeur als achterin de tuin is een (zonnig) terras aangelegd. Vanuit de tuin is er direct toegang tot de garage.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is tijdens de bouw een grote, stenen garage aangebouwd. Deze garage is bijna 7 meter lang (inpandig) en aan de achterzijde maar liefst 4 meter breed. Hiermee is de garage veel groter dan gemiddeld (ca. 24m2) wat erg aantrekkelijk is wanneer je meerdere (kinder)fietsen en/of een motor binnen wil stallen. Een auto parkeer je tegenwoordig niet snel meer binnen, maar de ruimte is er wel voor. Verder is er een inbouwkast aanwezig waar achter de dubbele deuren de warmtepomp en de zonneboiler zijn terug te vinden. Een groot pluspunt is het grote raam aan de achterzijde waardoor het een prettige lichtinval heeft.

Vóór de garage is een volwaardige oprit gelegen. Hier parkeer je met gemak 2 auto’s op eigen terrein. Noemenswaardig is de luifel bij de voordeur en garage waardoor je er altijd droog staat.

KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK
De woning is gelegen in de ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. Het betreft een kindvriendelijke wijk aan de rand van het dorp met veel gezinnen. Om die reden zijn er ook meerdere speelvoorzieningen voor kinderen te vinden. Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

Achter de woning ligt een groenvoorziening waar hoogspanningskabels overheen lopen. Er zijn al jaren geluiden dat de Gemeente, in samenspraak met de Provincie, deze kabels ondergronds willen brengen. Het lijkt erop dat er in de gemeenteraad nu echt werk van gemaakt gaat worden. Op de website van de Gemeente Overbetuwe is hier meer informatie over te vinden (Programmabegroting 2022 – 39. Wonen onder hoogspanningskabels).

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer (voorzijde) met grote erker
Keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Eethoek in aanbouw en met tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met daglicht en 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 2 met vaste schuif/kastenwand
Badkamer met ligbad (whirlpool), een douchecel, een wastafelmeubel en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Multifunctionele ruimte met knieschot opbergruimte en brede glaspui met deur naar dakterras’
Wasruimte met witgoedaansluitingen en WTW-unit
Dakterras op het zonnige zuid/westen.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Ca. 143m2 woonoppervlak
Grote erker in de woonkamer
Woning is maar liefst 13 meter lang door aanbouw achterzijde
Hierdoor extra zithoek in de keuken
Complete inbouwkeuken met strakke en moderne uitstraling
In totaal 4 zeer volwaardige slaapkamers (incl. ‘masterbedroom’ 2e verdieping)
Royale badkamer met o.a. een douche én ligbad (whirlpool)
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk) door warmtepomp
Geen enkele radiator aanwezig
Géén gasaansluiting (gasvrije woning)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
Heerlijk zonnig dakterras met vrij uitzicht
Diverse ramen zijn voorzien van zonwering (screens)
Grote garage van maar liefst ca. 24m2 groot
Vrij gelegen achtertuin met veel privacy
Luifel bij de voordeur
Parkeren op eigen terrein
Zeer rustige, kindvriendelijke, ruim opgezette en gemoedelijke woonwijk.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning