Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMAlbert Schweitzerstraat 38

Vraagprijs €439.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1994
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6836 LB
Straat
Albert Schweitzerstraat 38
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ARNHEM
Albert Schweitzerstraat 38
 
Speels ingedeeld, GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAPWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen met onder meer speelse raampartijen, een ruime keuken in U-opstelling, een brede woonkamer, 3 zeer volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping, een compleet ingerichte badkamer, een 2e verdieping met o.a. een royale 4e slaapkamer, een inpandige garage en praktische voorzieningen zoals 20 zonnepanelen en 3 x airconditioning.
 
Deze aantrekkelijke gezinswoning staat op een mooi perceel van 184m2 groot met een gunstige zonoriëntatie op het zuidwesten. De tuin heeft een mooi, rechthoekig formaat met een groot terras met elektrisch bedienbare zonwering en een overkapping. De voortuin is recent opnieuw aangelegd en voorzien van o.a. een eigen oprit. De woning ligt in een kindvriendelijke, ruim opgezette woonomgeving.
 
Quote van de makelaar: “Deze echte gezinswoning is niet alleen uniek door de verrassende ruimtes en 4 slaapkamers maar ook door de heerlijke achtertuin op het zuidwesten. De combinatie met het comfort van o.a. de zonnepanelen en airconditioning maakt deze woning onderscheidend.”
 
COMFORTABELE GEZINSWONING
Deze woning betreft een ware gezinswoning. Niet alleen door de ligging, namelijk diverse speeltuinen nabij gelegen, maar ook de woning zelf is ideaal voor een gezin. Met 4 slaapkamers heeft ieder een eigen plekje, 3 slaapkamers zijn zelfs voorzien van airconditioning waardoor de ruimtes in de zomer goed koel te houden zijn. Erg prettig zijn de 20 zonnepanelen welke op het dak zijn geplaatst, zeker met de huidige energieprijzen is dit een prettige bijkomstigheid. De woning heeft tevens een onderhoudsvriendelijk karakter doordat de kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met HR++ glas. Kortom, dit betreft een complete gezinswoning die veel comfort en gemak te bieden heeft!
 
WOONKAMER
Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gelegen. Opvallend zijn de grote raampartijen welke doorlopen tot aan de vloer, hierdoor geniet je van veel lichtinval. De raamverdeling is horizontaal en zorgt voor een speels karakter. De woonkamer is van goed formaat waardoor je hier gemakkelijk een grote hoekbank, een 6-persoons eettafel en een grote kast kwijt kunt. Mocht je de woonkamer toch groter wensen, dan kun je overwegen om een gedeelte van de inpandige garage bij de woonkamer te betrekken.
 
OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en in een U-opstelling geplaatst waardoor de ruimte optimaal wordt benut. De ligging van de keuken is gunstig ten opzichte van de woonkamer, er is contact met de eethoek, toch kijk je vanaf de bank niet direct op het aanrecht. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een grote koelkast en een vaatwasser. De keuken is verder voorzien van veel praktische kastruimte, waaronder diverse bovenkastjes. Ook hier is een groot raam aanwezig waardoor je veel lichtinval hebt.
 
1e VERDIEPING
Via de open trapopgang in de hal komen we op de eerste verdieping terecht. Vanaf de overloop is de trapopgang af te sluiten waardoor je de warmte eenvoudig beneden houdt. De overloop schakelt 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 9m2 en 7m2 groot. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is over de gehele breedte van de woning gesitueerd. De 2 grootste slaapkamer zijn tevens voorzien van airconditioning waardoor je de ruimte heerlijk koel kunt houden in de warme zomerdag.
 
BADKAMER
De badkamer is tussen de slaapkamers in gelegen. De badkamer is voorzien van alle wenselijke sanitair, zijne een ligbad, een douche, een 2e toilet en een wastafelmeubel. Ook de handdoekradiator ontbreekt niet. Een zijgevelraam is aanwezig voor daglichtinval en een mogelijkheid tot ventileren, er is tevens mechanische ventilatie aanwezig. Het tegelwerk is in neutrale kleurstelling uitgevoerd in een combinatie van witte en antracietkleurige tegels.
 
2e VERDIEPING
Via de vaste trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. De ruimte is opgedeeld in een voorzolder met werkruimte en een 4e slaapkamer. De 4e slaapkamer is ca. 7m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Een groot dakraam biedt hier een fijne lichtinval, en ook deze slaapkamer is voorzien van prettige airconditioning. Op de voorzolder is een werkhoek ingericht waar je als thuiswerker fijn een eigen plekje hebt. Ook tref je hier de opstelling van de cv-ketel alsmede de witgoedaansluitingen aan. Prettig zijn het aanwezige wastafeltje en het dakraam.
 
ACHTERTUIN
Bij een gezinswoning hoort ook een aantrekkelijke achtertuin om het huis compleet te maken. De achtertuin is van goed formaat met ruim 10m diep en 7m breed. De ligging is daarbij zeer gunstig, namelijk op het zonnige zuidwesten waardoor de er de gehele dag van de zon kunt genieten. Achter in de tuin is een overkapping geplaatst waar je verkoeling kunt zoeken in de schaduw. Aan de achterzijde is tevens een breed zonnescherm aanwezig om extra schaduw te creëren. Naast de overkapping is tevens een stenen schuur aanwezig welke is voorzien van elektra. Onder de overkapping is een achterom aanwezig. De tuin is ingericht met een groot terras en diverse borders met groene planten en struiken.
 
GARAGE & OPRIT
Bij deze woning hoort een inpandige garage. Prettig is dat de garage hierdoor vanuit de woning via de hal te bereiken is. Daarnaast heeft garage een kanteldeur naar de oprit toe. Uiteraard is er elektra in de garage aanwezig. Vandaag de dag wordt garage niet veel gebruikt voor het stallen van de auto, waardoor je de mogelijkheid hebt om hier de fietsen te stallen en een hobbyruimte te maken.
Voor de garage ligt een comfortabele oprit waardoor je de auto op eigen terrein kunt parkeren. De voortuin en de oprit zijn recent vernieuwd waardoor deze een strakke en verzorgde uitstraling hebben.
 
LOCATIE
Rijkerswoerd staat bekend om haar kindvriendelijke omgeving en prettig woonklimaat.
Dit is onder andere te danken aan de nabijheid van tal van voorzieningen waaronder (basis)scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en een compleet winkelcentrum. Ook de bekende Rijkerswoerdse recreatieplassen en natuurgebied ‘Stuitbos’ liggen op korte afstand van deze woning. Niet alleen het openbaar vervoer is perfect te bereiken maar ook de A325 is op enkele autominuten te bereiken. Ook bent u binnen 10 minuten op de A50 richting Eindhoven, Nijmegen of Utrecht. Kortom, centraler wonen op een goede plek kan bijna niet!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en doorloop naar garage
Woonkamer met trapopgang
Open keuken in U-opstelling, voorzien van inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers waarvan 2 met airco
Badkamer met een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Voorzolder met werkhoek, cv-ketelopstelling, wasbak en witgoedaansluitingen
4e Slaapkamer
 
BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning
20 zonnepanelen
Airconditioning op 3 slaapkamers
Kunststof kozijnen met HR++ beglazing
Speelse raamverdeling met grote raampartijen
Woonkamer met veel lichtinval
Mogelijkheid om de woonkamer te vergroten
Keuken in U-opstelling
In totaal 4 zeer volwaardige slaapkamers
Complete badkamer met o.a. douche én ligbad
Zolder met o.a. witgoedaansluitingen, cv-ketelopstelling en wasbak
Inpandige garage die van binnenuit toegankelijk is
Zonwering aan achtergevel elektrisch bedienbaar
Achtertuin is gunstig op de zon gelegen, namelijk het zuidwesten
Achterom aanwezig
Stenen schuur v.v. elektra
Parkeren op eigen terrein
Kindvriendelijke, ruim opgezette en gemoedelijke woonwijk.
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning