Remko Stevens Makelaardij

HETERENNarcissenstraat 25

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1968
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AV
Straat
Narcissenstraat 25
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Narcissenstraat 25
 
Centraal in het dorp gelegen, instapklare UITGEBOUWDE HOEKWONING met onder meer een ruime woonkamer met openslaande tuindeuren, een keuken in U-opstelling, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een riant dakterras, een badkamer met douche en wastafelmeubel en een 2e verdieping met dakkapel. Daarbij heeft de woning een ruime VERLENGDE GARAGE met gedeelde oprit, een tuin met ligging op het zuiden en een stijlvolle veranda.
 
Quote van de makelaar: “Deze woning is zeker niet standaard en heeft dan ook veel te bieden, een brede uitbouw met openslaande tuindeuren, een dakterras, een dakkapel zijn slechts enkele pluspunten. De verlengde garage én de zonnige tuin op het zuiden maken dit plaatje helemaal compleet!”.
 
INSTAPKLAAR
Ben je op zoek naar een woning waar je zo in kan? En welke al veel extra’s te bieden heeft? Dan zal deze woning zeker je interesse hebben! De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van openslaande tuindeuren. Boven op de uitbouw is een riant dakterras gecreëerd waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Op de 2e verdieping is een breed dakkapel geplaatst waardoor de 4e slaapkamer en de bergruimte meer praktische ruimte hebben gekregen. Zelfs de garage is verlengd aan de achterzijde waardoor deze langer is dan gemiddeld. In de achtertuin kom helemaal tot rust waarbij je geniet van de vele zon door de ligging op het zuiden. Heb je genoeg zon gezien, dan zoek je de schaduw op onder de gezellige veranda. Kortom, deze woning bied je veel comfort waardoor je hier heerlijk kunt genieten!
 
WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een uitbouw waardoor de ruimte na het binnentreden direct ruimtelijk aanvoelt. De uitbouw is voorzien van openslaande tuindeuren waardoor je in de zomerdag direct het terras op loopt. De grote raampartij aan de voorzijde van de woning, en de het raam in de zijgevel maken de woonkamer een lichte ruimte. Door de rechthoekige praktische ruimte kun je eenvoudig spelen met de indeling. Je kunt hier met gemakt een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt. Een glas-in-lood deur geeft toegang naar de hal waar tevens een verdiepte trapkast aanwezig is voor veel praktische bergruimte.
 
KEUKEN
Door de uitbouw aan de achterzijde bevindt de keuken zich in het midden van de woning. Een scheidingswand maakt de keuken halfgesloten t.o.v. de woonkamer. Hierdoor kijk je vanaf de bank en de eettafel niet direct op het aanrecht. Het keukenblok is in een U-opstelling geplaatst waardoor je veel werkruimte hebt. Diverse inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap en een oven. Daarnaast is er tevens een losse Amerikaanse koelkast aanwezig. De bovenkasten bieden veel opbergruimte.
 
1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de eerste verdieping terecht, hier schakelt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m2, 10m2 en 6m2 groot. Aan de grootste slaapkamer grenst een groot dakterras, deze is boven de uitbouw gesitueerd. Het dakterras ligt pal op het zuiden waardoor hier heerlijk van de zon kunt genieten. De slaapkamers zijn allen voorzien van rechte wanden waardoor de ruimtes praktisch in te richten zijn.
 
BADKAMER
De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De ruimte is ingedeeld met een douchecabine en een wastafelmeubel met spiegelkast. Je zou hier nog een 2e toilet bij kunnen plaatsen, eventueel is de badkamer ook te vergroten door een stukje van de naastgelegen slaapkamer bij de badkamer te betrekken. Praktisch is het hooggeplaatste raam waardoor er zowel daglichtinval is, als een mogelijkheid tot ventileren. Ook mechanische afzuiging is aanwezig. Uiteraard ontbreekt ook de radiator niet in deze ruimte.
 
2e VERDIEPING
Via de vaste trapopgang komt je op de 2e verdieping terecht. Deze ruimte is opgedeeld in de 4e slaapkamer en een bergruimte. Op het achterdakvlak is een breed dakkapel geplaatst waardoor op zowel de slaapkamer als de berging extra ruimte is ontstaan. De slaapkamer is ca. 13m2 groot en daarmee een volwaardige slaapkamer te noemen. Op de voorzolder zijn de witgoedaansluitingen te vinden, prettig is hierbij het dakraam voor daglicht. Teves is er een berging aanwezig waar je naast de opstelling van de cv-ketel veel opbergruimte hebt.
 
ACHTERTUIN MET VERANDA
Een groot pluspunt van deze woning is de achtertuin. Ondanks dat de woning zelf is uitgebouwd blijft er een ruime achtertuin over. De ligging is daarbij zeer gunstig, namelijk pal op het zuiden. Je geniet hier dan ook de hele dag van de zon. De schaduw kun je eenvoudig opzoeken onder de stijlvolle veranda. In de tuin creëer je met gemak meerdere zithoeken. Tussen de woning en de garage is de achterom waardoor je eenvoudig de tuin in en uit kan.


GARAGE
Bij deze woning hoort een praktische, vrijstaande garage. De garage is aan de achterzijde verlengt waardoor deze langer is dan gemiddeld, namelijk 8,4m diep bij 2,9m breed.  De garage heeft een roldeur naar de oprit toe, en ook een zijdeur richting de achtertuin. De auto wordt niet vaak meer in e garage geparkeerd waardoor er veel ruimte overblijft voor het stallen van de fietsen en/of motor. Ook de fanatieke klusser kan hier zijn hart ophalen.
Voor de garage is een oprit aanwezig, de oprit is echter smaller dan gemiddeld. Een motor en fietsen kunnen hier goed staan, het parkeren van de auto gaat in overleg met de buren met wie de oprit wordt gedeeld.
 
LOCATIE
Deze woning bevindt zich op steenworp afstand van de dorpskern van Heteren. Het dorpshart van Heteren is op dit moment vol in ontwikkeling waardoor het nog aantrekkelijker wordt. De uiterwaarden zijn reeds onder handen genomen waarbij paden zijn aangelegd om heerlijke wandelingen te maken.
 
HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De bouw is reeds in volle gang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met trapkast, meterkast en toilet
Keuken v.v. inbouwapparatuur
Uitgebouwde woonkamer
1e Verdieping:
Overloop
Drie slaapkamers
Dakterras
Badkamer met douche en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen
Slaapkamer met dakkapel
Bergruimte met dakkapel en cv-ketel opstelling.
 
BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke starterswoning met hoekligging en garage
Uitbouw aan de achterzijde van de woning
Openslaande tuindeuren
Ruime woonkamer met zijgevelraam
Keuken in U-opstelling
4 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Een groot dakterras
Badkamer met douche en wastafelmeubel
Breed dakkapel
Stijlvolle veranda
Achtertuin met gunstige ligging op het zuiden
Veel privacy in de achtertuin
Verlengde garage
Achterom aanwezig
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning