Remko Stevens Makelaardij

DRIELBaltussenweg 21

Vraagprijs €445.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1966
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 AB
Straat
Baltussenweg 21
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
DRIEL
Baltussenweg 21
 
Op een aantrekkelijk perceel van 470m2 groot gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met zijaanbouw alsmede een ruimtelijke indeling verdeeld over 2 woonlagen en een zoldervliering. De begane grond heeft onder meer een ruime woonkamer met een schuifpui en een keuken. Op de verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers te vinden alsmede de complete badkamer. Erg praktisch is de inpandige garage die van binnenuit toegankelijk is, en is voorzien van een vliering.
 
De woning staat gunstig op het perceel waardoor de tuin rondom de woning is verdeeld. De achtertuin is op het westen gelegen en geniet van relatief veel privacy. Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen.
 
Quote van de makelaar: “Deze woning zal je doen verrassen door de grote ruimtes en het vele glasoppervlak. Aan comfort ontbreekt het hier niet, de aangebouwde garage met vliering, de een zijaanbouw over 2 verdiepingen, en 470m2 perceel zijn slechts enkele pluspunten. Deze woning moet je in het echt gezien hebben om het op waarde te schatten.”.
 
WOONKAMER
De woning is aan de zijkant voorzien van een flinke uitbouw waardoor de woonkamer een L-vorm heeft gekregen. Opvallend zijn de vele grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is van 3 zijden van de woonkamer. De grote schuifpui biedt in de zomerdag direct toegang tot het buitenterras. De ruimte is speels te noemen waardoor er eenvoudig gespeeld kan worden met de indeling. Er is meer dan voldoende ruimte voor een zithoek, een 6-persoons eettafel en een grote kast.
 
KEUKEN
Vanuit de woonkamer en de gang is de keuken bereikbaar. Het keukenblok is gedateerd maar van degelijke kwaliteit. De massief houten fronten zijn eenvoudig te verven om de keuken een moderne uitstraling te geven. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst waarbij de inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap en een oven. De keuken biedt een doorloop naar de garage. Vanuit de hal is de verdiepte trapkast bereikbaar. Ondanks dat deze ruimte geen stahoogte heeft, heb je hier veel extra opbergruimte.
 
1e VERDIEPING
De 1e verdieping is via de vaste trap in de hal te bereiken. Deze woonlaag is net als de begane grond ruim opgezet met 3 volwaardige slaapkamers. De grote slaapkamer bevindt zich deels boven de aanbouw en is daarbij tevens voorzien van een dakkapel. De slaapkamer is daarmee 19m2 groot én voorzien van vaste inbouwkasten. Je kan dit deze kamer terecht een masterbedroom noemen. Op de verdieping zijn nog 2 slaapkamers van respectievelijk 11m2 en 10m2 groot. De laatstgenoemde kamer is tevens voorzien van een vaste inbouwkast.
 
BADKAMER
De badkamer van deze woning is neutraal en zeer compleet. Alle wenselijke sanitair is aanwezig, zoals een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet en een wastafel. Het tegelwerk is in neutraal wit uitgevoerd. Een groot raam biedt een fijne lichtinval en ook een mogelijkheid tot ventileren. Daarnaast is een mechanische ventilatie aanwezig.
 
ZOLDERVLIERING
Middels de vlizotrap is de zoldervliering te bereiken. Dit is een praktische ruimte, mede door de stahoogte, de nokhoogte is 2,6m. Een klein gevelraam biedt hier daglichtinval en een ventilatiemogelijkheid. De ruimte is ideaal voor het opbergen van de vakantie- en de kerstspullen. Ook is hier de opstelling van de cv-ketel geplaatst.
 
GARAGE EN OPRIT
Aan de zijkant van de woning is een garage aangebouwd. De garage is van binnenuit te bereiken via de keuken, daarnaast heeft de garage een toegang tot de achtertuin én dubbele deuren richting de oprit. De garage is voorzien van een zadelkap waardoor er een vliering is gemaakt, hier is extra opbergruimte aanwezig. De garage wordt vandaag de dag niet vaak meer gebruikt voor het stallen van een auto. Hierdoor is het een prettige ruimte voor het stallen van de fietsen. De witgoedaansluitingen zijn tevens in de garage geplaatst, je kan hierbij tevens een extra koelkast of vriezer plaatsen.
 
TUIN RONDOM
De woning staat op een mooie kavel van 470m2 groot. Daarbij staat de woning centraal op het perceel waardoor de tuin rondom de woning is verdeeld. Aan de voorzijde biedt de tuin een fijne buffer naar de straat toe. De auto parkeer je gemakkelijk op je eigen oprit. De achtertuin is via beide zijden van de woning te bereiken. Je geniet hier van veel middag- en avondzon door de gunstige ligging op het westen. Achter de woning is lage bebouwing te vinden waardoor je in de tuin van relatief veel privacy geniet. De tuin is ingedeeld met een groot terras, gras en diverse planten en struiken. In de hoek is een tuinhuis geplaatst waar je extra opbergruimte hebt voor bijvoorbeeld de tuinspullen.
 
VOORZIENINGEN
In de afgelopen 10 jaar is Driel steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Centraal in het dorp is een supermarkt (Albert Heijn) gevestigd, evenals enkele ambachtelijke winkeltjes zoals een warme bakker. Er zijn meerdere basisscholen in het dorp te vinden alsmede een huisartsenpraktijk en diverse horeca. Tevens heeft het dorp meerdere sportverenigingen.
 
DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth/Oosterbeek is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf met winkelvoorzieningen (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.
 
INDELING
Begane grond:
Hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot kelderkast.
Woonkamer met uitbouw en schuifpui
Keuken v.v. inbouwapparatuur
Inpandige garage met water-, elektra- en witgoedaansluitingen alsmede bergzolder.
1e Verdieping:
Overloop met daglicht en vlizotrap naar 2e verdieping
Slaapkamer 1 met 3 inbouwkasten en een dakkapel
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3 met inbouwkast
Badkamer ingedeeld met een ligbad, inloopdouche, een wastafel en een 2e toilet.
2e Verdieping (te bereiken via vlizotrap):
Bergruimte met cv-ketelopstelling.
 
BIJZONDERHEDEN
Verrassend grote gezinswoning met zijaanbouw over 2 verdiepingen
Gezellige woonkamer met veel lichtinval en schuifpui
Dichte keuken in hoekopstelling
Praktische kelderkast
3 Ruime slaapkamers, waarvan 2 met vaste inbouwkasten
Puls aanwezig
Cv-ketel: Vaillant VHR, geplaatst in 2001
Glasvezelaansluiting
470m2 Perceel, verdeeld rondom de woning
Aangebouwde, binnendoor bereikbare, garage met extra zolderverdieping
Achtertuin met veel zonuren en relatief veel privacy
Extra tuinhuis
Parkeergelegenheid op eigen terrein.
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning