Remko Stevens Makelaardij

DRIELNuijstraat 1

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1963
Energieklasse
F
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 CR
Straat
Nuijstraat 1
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
DRIEL
Nuijstraat 1
 
Op een aantrekkelijk perceel van 441m2 groot gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met ruimtelijke indeling verdeeld over 3 woonlagen. De begane grond biedt onder meer een gezellige woonkamer met een openslaande tuindeuren en een houtkachel, een dichte keuken v.v. inbouwapparatuur en toegang tot de kelder. Op de verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers te vinden waarvan 1 met wastafel en balkon, een vernieuwde badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel, een 2e badkamer met wastafel en douche. De 2e verdieping biedt veel praktische opbergruimte.
 
Aan de woning staat een binnendoor bereikbare garage mét bergzolder. Voor de garage ligt een oprit. De woning staat op een goed perceel met gunstige ligging, de achtertuin ligt op het zuidwesten. In de tuin geniet je dan ook van meerdere terrassen en veel groen.
 
Quote van de makelaar: “Deze woning heeft veel potentie te bieden. De verbouwing is reeds gestart, voor de koper de uitgelezen kans om de woning geheel naar eigen wens en smaak af te maken. Daarbij is de ligging van de woning, op de hoek van de straat, en het perceel zeer gunstig. Plan snel een bezichtiging in om de mogelijkheden van deze woning te aanschouwen.”.
 
POTENTIE
In de afgelopen jaren is er veel aan deze woning verbouwd, waaronder het plaatsen van een nieuwe badkamer en keuken. Ook is er een nieuwe cv-ketel geplaatst en zijn de dakgoten en hemelwaterafvoeren vervangen. Zoals op de foto’s te zien is, is deze verbouwing nog niet helemaal afgerond. Wellicht biedt dit voor jou als koper perspectief om de woning geheel naar eigen wens af te maken.
 
WOONKAMER
De woonkamer van deze woning betreft een rechthoek waardoor de ruimte gemakkelijk in te richten in. Er is voldoende plaats voor een grote zithoek en een eethoek. Omdat er in 3 zijgevels grote raampartijen aanwezig zijn, geniet je in de woonkamer van veel lichtinval. De zon draait gunstig om deze kant van de woning heen. Vanuit de eethoek bieden de openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin. Tussen de zit- en de eethoek in is het rookkanaal aanwezig met een houtkachel welke veel sfeer geeft.
 
KEUKEN
De woning is voorzien van een dichte keuken. In deze ruimte valt het hoge plafond hier direct op, dit geeft de keuken een ruimtelijk gevoel. Boven het aanrechtblad is een breed raam aanwezig waardoor je prettig van je af kunt kijken. Het keukenblok is nieuw geplaatst en voorzien van een schiereiland. Hierdoor wordt er extra werkruimte gecreëerd. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, zijne een 6-pits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser een koelkast en een hete lucht oven.
 
KELDER
Vanuit de hal is de kelder bereikbaar. Erg comfortabel is de stahoogte in de kelder (ca. 1,9m) waardoor de ruimte praktischer te gebruiken is. De kelder is ca. 6,6m2 groot waardoor je veel opbergmogelijkheden hebt.
 
1e VERDIEPING
Middels de trapopgang in de hal kom je op de eerste verdieping terecht. Hier schakelt de overloop 3 slaapkamers en 2 badkamers aan elkaar. Voorheen betroffen dit 4 slaapkamers, om een grotere badkamer te creëren is deze verplaatst naar een slaapkamer. De 3 slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 10m2 en 8m2 groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste inbouwkast. De middelste slaapkamer heeft tevens een wastafel en een balkon. De grootste slaapkamer heeft een steektrap naar de 2e verdieping, echter is deze ook via een luik op de overloop te bereiken.
 
BADKAMER
Doordat de badkamer naar een slaapkamer is verplaatst is deze veel ruimer van opzet geworden. De badkamer is modern ingericht met een combinatie van grote antracietkleurige vloertegels en witte wandtegels. De inloopdouche is voorzien van een glazen wand en het leidingwerk is achter de tegels weggewerkt waardoor er een strakke uitstraling ontstaat. De ruimte is verder ingericht met een 2e toilet en een breed wastafelmeubel. Een grote inbouwkast biedt veel extra opbergruimte. 2 Grote ramen bieden een fijne lichtinval en een mogelijkheid tot ventileren, daarnaast is ook mechanische ventilatie aanwezig.
 
Vanaf de overloop is tevens de oude badkamer bereikbaar, hier is het sanitair, de douche en de wastafel zijn reeds losgekoppeld. Je kan hier de overweging maken om de ruimte te vernieuwen tot een 2e badkamer, maar je kunt hier ook een wasruimte maken waar je de witgoed apparatuur kwijt kunt.
 
2e VERDIEPING
Via de steektrap in de slaapkamer, alsmede een luik op de overloop kom je op de 2e verdieping terecht. De zolder is biedt veel opbergruimte. Doordat je hier wel stahoogte hebt zou je kunnen overwegen om deze ruimte aan te pakken waarna je het kunt gebruiken voor andere doeleinden.
 
GARAGE EN OPRIT
Aan de zijkant van de woning is de garage gelegen. Deze is vanuit de keuken binnendoor bereikbaar. De garage is tevens voorzien van openslaande deuren richting de oprit, alsmede een loopdeur aan de achterzijde van de woning. De garage is voorzien van meerdere ramen waardoor je veel daglichtinval hebt. Vooraan in de garage is de meterkast geplaatst. Daarnaast zijn hier tevens de witgoedaansluitingen te vinden, deze kan je ook naar de voormalige badkamer op de 1e verdieping verplaatsen. Middels een vlizotrap is de zolder boven de garage te bereiken. Hier tref je nog meer opbergruimte aan alsmede de opstelling van de cv-ketel.
 
Voor de garage is de oprit gelegen waardoor je altijd op eigen terrein de auto kunt parkeren. Mocht je meerdere auto’s op eigen terrein willen parkeren, dan zou je de oprit kunnen verbreden waardoor dit wel mogelijk is.
 
TUIN RONDOM
Bij deze woning hoort een mooi perceel van 441m2 groot. De indeling van het perceel is gunstig waarbij de meeste m2 bij de achtertuin zijn gesitueerd. In de tuin zijn diverse terrassen gecreëerd waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is. De achtertuin is daarbij gunstig op het zuidwesten gelegen waardoor de zon de hele dag in de tuin te vinden is. Gras en diverse planten, struiken en bomen geven de tuin een groene uitstraling. In de tuin staat tevens een tuinhuis waardoor je een praktische plaats hebt om de tuinspullen op te bergen.
 
VOORZIENINGEN
In de afgelopen 10 jaar is Driel steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Centraal in het dorp is een supermarkt (Albert Heijn) gevestigd, evenals enkele ambachtelijke winkeltjes zoals een warme bakker. Er zijn meerdere basisscholen in het dorp te vinden alsmede een huisartsenpraktijk en diverse horeca. Tevens heeft het dorp meerdere sportverenigingen.
 
DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth/Oosterbeek is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf met winkelvoorzieningen (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.
 
INDELING
Begane grond:
Hal met toilet, trapopgang en toegang tot kelder
Woonkamer met openslaande tuindeuren en houtkachel
Gesloten keuken v.v. inbouwapparatuur
Aangebouwde garage met water-, elektra- en witgoedaansluitingen alsmede bergzolder met cv-ketelopstelling.
1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar 2e verdieping
Slaapkamer 1 met inbouwkast en steektrap nar 2e verdieping
Slaapkamer 2 met inbouwkast, wastafel en balkon
Slaapkamer 3 met inbouwkast
Badkamer ingedeeld met een inloopdouche, een wastafelmeubel en een 2e toilet
Badkamer ingedeeld met wastafel en douche.
2e Verdieping:
Bergruimte bereikbaar via steektrap of vlizotrap.
 
BIJZONDERHEDEN
Vrijstaande woning
Mogelijkheid om de woning naar eigen wens ‘af te maken’
Gezellige woonkamer openslaande tuindeuren en houtkachel
Gesloten keuken met schiereiland en inbouwapparatuur
Praktische kelder met stahoogte
3 Ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon en wastafel
Vaste inbouwkast op elke slaapkamer
Vernieuwde badkamer met o.a. inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
Voormalige badkamer met wastafel en douche
Zolder met veel opbergruimte, bereikbaar via vlizotrap op steektrap
Cv-ketel: Intergas, geplaatst in 2021
Glasvezelaansluiting
441m2 Perceel, verdeeld rondom de woning
Aangebouwde, binnendoor bereikbare garage met zolder
Achtertuin met ligging op het zuidwesten
Extra tuinhuis
Parkeergelegenheid op eigen terrein.
 
TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning