Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBernadottestraat 22

Vraagprijs €395.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1986
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BM
Straat
Bernadottestraat 22
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Bernadottestraat 22

Verrassende, uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING met 3 volwaardige woonlagen en een STENEN GARAGE met DIEPE OPRIT. De woning biedt onder meer een comfortabele woonkamer, een complete keuken, een tuinkamer, 3 volwaardige slaapkamers, een complete badkamer, een multifunctionele 2e verdieping. Naast de woning staat een garage met o.a. water- en elektra aansluitingen, achter de garage is een extra berging gebouwd welke is geïsoleerd en v.v. verwarming. Ook aan comfort ontbreekt het in deze woning niet, zowel airconditioning en zonnepanelen zijn aanwezig.

De woning staat op een ruim perceel met een diepe achtertuin waar gemakkelijk meerdere terrassen kunnen worden gecreëerd. De voortuin is dieper dan gemiddeld waardoor er voor de garage parkeerruimte is voor 2 auto’s op eigen terrein.

Quote van de makelaar: “Deze woning is centraal gelegen in het dorp met alle voorzieningen op loopafstand. De woning zelf heeft veel comfort te bieden zoals zonnepanelen en airconditioning. De garage met aangebouwde berging zal de hobbyist zeker aanspreken. Kortom deze woning heeft veel extra’s te bieden!”.

WOONKAMER EN TUINKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en geniet van veel lichtinval door de speelde raamindeling. Om de ruimte in de zomerdag heerlijk koel te houden is er comfortabele airconditioning geplaatst. Op de vloer liggen plavuizen welke aangenaam aanvoelen door de vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woning is een riante tuinkamer geplaatst. Deze is voorzien van veel glasoppervlak waardoor de ruimte licht aanvoelt. De kamer is een ware verlenging van de woonkamer doordat hier de eettafel en een extra zithoek geplaatst kunnen worden. In de warme zomerdag is het glas voorzien van schaduwdoeken en kunnen de 2 schuifpuien open waardoor de tuin bij de woning wordt betrokken.

KEUKEN
De keuken is tussen de tuinkamer en de woonkamer gesitueerd. Het keukenblok is hierbij in een hoekopstelling geplaatst. De wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 4-pits inductiekookplaat (2018), een oven (2018), een vaatwasser en een koelkast. Bij de keuken kan je nog een tafeltje kwijt waaraan je kunt ontbijten. Vanuit deze hoek van de woning is er een doorloop naar de garage waar je eventueel een extra koelkast of vriezer kunt plaatsen.

1e VERDIEPING
Via de hal met het toilet komen we op de 1e verdieping terecht. Hier zijn 3 slaapkamers en de badkamer te vinden. Doordat hier dakkapellen aan zowel de voor- als achterzijde zijn geplaatst heb je hier ondanks de schuine kap vele praktische ruimte. De slaapkamers zijn van goed formaat, respectievelijk 11m2, 12m2 en 10m2 groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een vaste kastenwand en een wastafel.

BADKAMER
Ook de badkamer is voorzien van een dakkapel waardoor de ruimte veel lichtinval en een mogelijkheid tot ventileren geniet. De ruimte is ingedeeld met een douche, een 2e toilet en een wastafel met onderkast. Op de badkamer zijn ook de witgoedaansluitingen te vinden, deze kan je eventueel ook naar de garage verplaatsten waardoor er meer ruimte op de badkamer is.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Dit betreft een open ruimte welke multifunctioneel te gebruiken is. De nokhoogte ligt op ca. 2,5m waardoor de ruimte tevens om te toveren is tot slaapkamer. Naast het raam in de zijgevel is er tevens een groot dakraam aanwezig wat voor veel lichtinval zorgt.

GARAGE & OPRIT
Een groot pluspunt van deze woning is de garage en de berging. De garage is naast de woning gelegen en heeft naast dubbele deuren naar de oprit toe ook een deur naar de achtertuin. Daarnaast is de garage zelfs via de woning te bereiken. In de garage is de opstelling van de cv-ketel geplaatst, en ook een spoelbak ontbreekt hier niet. Een groot voordeel is dat achter de garage nog een extra stenen berging is geplaatst. Deze berging is geïsoleerd en voorzien van een lichtkoepel. Ook verwarming is aanwezig. Mocht je het wensen dat zou je de woning levensloopbestendig kunnen maken door hier een badkamer te creëren waarbij de garage wordt omgetoverd tot slaapkamer.

Voor de garage is een oprit gelegen van ruim 13m diep. Je parkeert hier met gemak 2 auto’s op eigen terrein. De voortuin is daarbij ook dieper dan gemiddeld waardoor er een prettige groene buffer naar de straat toe is.

ACHTERTUIN
Bij deze woning hoort een fijne achtertuin. Ondanks de tuinkamer en de aangebouwde berging heeft de achtertuin nog steeds een goed formaat. Met ruim 13m diep kun je hier met gemak meerdere terrassen kwijt. De achtertuin ligt op het westen waardoor je van veel middag en avondzon geniet. Aan de tuinkamer zijn schaduwdoeken te monteren waardoor je hier prettig de koelte op kunt zoeken. Voor de moestuin liefhebber is een kas aanwezig. De tuin is aangekleed met veel planten en struiken waardoor het een groene oase is. Een leuk details is de vijver rondom de vlonder waardoor er een klein terras op een ‘eiland’ is gecreëerd.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. En mocht je van de vrije natuur houden, dan loop je hier binnen een handomdraai Landgoed Hemmen binnen alwaar je landelijke en bosrijke paden kunt bewandelen.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet en trapopgang
Woonkamer met airconditioning en meterkast
Keuken met diverse inbouwapparatuur
Tuinkamer met brede schuifpuien
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping
3 Slaapkamers
Badkamer met douchecel, een wasmeubel en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Multifunctionele ruimte met dakvenster

BIJZONDERHEDEN:
Veel lichtinval zorgt voor prettige woonsfeer
Airconditioning in de woonkamer
Extra zithoek in de riante tuinkamer
Vloerverwarming op de begane grond
Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur
3 praktische en volwaardige slaapkamers waarvan 1 met een vaste kastenwand
Airconditioning op de overloop
Badkamer ingedeeld met een douche, een wastafel, 2e toilet en witgoedaansluitingen
Open ruime 2e verdieping
Twee dakkappelen aan de voor- en achterzijde
12 zonnepanelen
CV-ketel: Nefit Ecomline (2002)
Prettige privacy volle achtertuin
Diepe oprit met plaats voor meerdere auto’s
Berging achter de garage is geïsoleerd en voorzien van verwarming
Grote garage met openslaande deuren, elektra en een deur naar de achtertuin
Op loopafstand van basisschool en het dorpsplein met winkels gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning