Remko Stevens Makelaardij

ELSTTweelingen 1

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
2017
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6662 CR
Straat
Tweelingen 1
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ELST
Tweelingen 1

Moderne, onderhoudsarme en zeer energiezuinige HOEKWONING (2017), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen waarvan 2 met vloerverwarming alsmede een luxe keuken met o.a. een granieten werkblad en een Bora inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een speels ingedeelde badkamer met o.a. een inloopdouche en breed 2-persoons wasmeubel en een multifunctionele 2e verdieping met hoge nok en mogelijkheden voor het creëren van extra slaapkamers. Noemenswaardig zijn de kunststof kozijnen waardoor het buitenschilderwerk minimaal is.

De achtertuin heeft een goed formaat van ca. 10 meter diep en is iets breder dan 6 meter. De tuin is eigenlijk een stuk dieper, maar er staat achterin de tuin een flink tuinhuis van ca. 20m2 (!) groot. Dit tuinhuis is bovendien extra geïsoleerd (dak en vloer) en biedt mogelijkheden omdat een mantelbuis t.b.v. aansluitingen vanuit de woning naar het tuinhuis is voorbereid.
Deze leuke gezinswoning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Vierslag (van Westeraam). Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en uitvalswegen liggen binnen handbereik.

Quote van de makelaar: “Zoek je een comfortabele gezinswoning die van alle gemakken is voorzien? Kom dan eens naar deze hoekwoning kijken en zie de voordelen die je hebt ten opzichte van een tussenwoning die in dezelfde wijk steeds vaker voor een hogere prijs wordt aangeboden. Lage stookkosten, een moderne keuken en badkamer alsmede een groot tuinhuis maken deze woning aantrekkelijk voor een grote doelgroep”.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daardoor tuingeoriënteerd. Een grote glaspui tot aan de vloer geeft vanaf de bank een mooi zicht op de sierlijke en volwassen olijfboom die midden in de achtertuin staat. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras. De begane grondvloer heeft (net als de 1e verdieping) vloerverwarming waardoor radiatoren achterwege gelaten konden worden. Dit geeft een comfortabele warmte waarbij de vloer is afgewerkt met een laminaatvloer met V-groef. Strak glasvliesbehang zorgt voor strakke en verzorgde wandafwerking. Er is een trapkast aanwezig waar je de nodige spullen (zoals voorraad) kunt opbergen.

LUXE KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en is in een hoekopstelling geplaatst. De keuken heeft neutrale fronten waarbij het granieten werkblad voor een luxe-uitstraling zorgt. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (op hoogte), een combi-oven/magnetron en een 4-pits inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem (Bora). De losstaande koel/vriescombinatie wordt ter overname aangeboden. Verder bestaat de keuken uit praktische kastruimte met o.a. ladekorven en een luxe hoekkast (uitschuifbare Le-man-slede).

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang bereiken we de 1e verdieping. De overloop schakelt 3 volwaardige slaapkamers aan elkaar van respectievelijk 14m2, 12m2 en 10m2. Er zit dus geen kleine kamer tussen. Bovendien hebben alle kamers rechte muren waardoor ze optimaal zijn in te richten. Bovendien zorgen hoge plafonds en hoge deuren voor een ruimtelijk gevoel. Een groot pluspunt is dat ook deze slaapverdieping is voorzien van vloerverwarming. Radiatoren zitten vaak in de weg, maar die kom je ook hier dus niet tegen. De vloer is mooi éénduidig afgewerkt met dezelfde laminaatvloer die ook op de begane grond ligt. De draai/kiepramen zijn voorzien van inzethorren.

BADKAMER
De badkamer is zeker niet standaard doordat het een speelse indeling heeft. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche met glaswanden waardoor het ruimtelijke gevoel gewaarborgd blijft. Het 2-persoons wasmeubel wordt compleet gemaakt met een spiegel en extra verlichting. Overigens is de spiegel verwarmd waardoor deze niet snel zal beslaan tijdens het douchen. Verder maakt het 2e toilet de badkamer compleet. Deze is net als het gastentoilet in de hal, zwevend uitgevoerd (wandcloset). Een draai/kiepraam zorgt voor de ideale ventilatiemogelijkheid, maar er is uiteraard ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is verrassend groot te noemen, mede door de hoge nok van maar liefst 3,6 meter. Het betreft een multifunctionele ruimte die veel potentie biedt om er één of misschien wel twee extra slaapkamers te creëren. Dit zou bijvoorbeeld kunnen in combinatie met een dakkapel. Tevens zou je dan een separate wasruimte en een zoldervliering met opbergruimte kunnen realiseren. Opbergruimte is al aanwezig doordat er een inloopkast is gemaakt en achter de bestaande knieschotten (aan beide zijden). Een groot dakvenster zorgt voor een prettige lichtinval. In de huidige situatie kun je alle kanten op met de ruimte, bijvoorbeeld voor een werk/studiehoek en/of een gym. Kortom, deze woonlaag maakt dit huis wel heel erg flexibel.

ACHTERTUIN
Door de hoekligging heeft de tuin een mooie breedtemaat van iets meer dan 6 meter, terwijl de gemiddelde tuin van een tussenwoning in de wijk smaller is. De tuin is aangelegd met een terras met midden in de tuin een echte eye-catcher, namelijk een mooie olijfboom met volwassen stam. Kunstgras maakt de tuin onderhoudsvriendelijk.

Achterin de tuin staat een groot tuinhuis van 4 meter bij 5 meter (ca. 20m2). Het tuinhuis is niet alleen groter dan gemiddeld, maar is ook extra geïsoleerd (vloer, dak en beglazing). Je zou hierdoor het tuinhuis ook kunnen gebruiken als hobby- of klusruimte. Noemenswaardig is de mantelbuis die vanuit de woning in de grond naar het tuinhuis is aangelegd. Hierdoor zijn aansluitingen eenvoudig te realiseren, zonder dat je hiervoor de tuin hoeft open te graven.
Om in de achtertuin te kunnen komen, is er aan de zijkant van de tuin een schuifdeur geplaatst. Dit is de achterom die via het zijpad langs de woning loopt. Fietsen en/of een motor kun je dus eenvoudig in het tuinhuis stallen.

VIERSLAG (in Westeraam)
Deze woning vinden we terug in een jong gedeelte van de wijk Westeraam, genaamd Vierslag. Deze wijk is kindvriendelijk te noemen waardoor veel jonge gezinnen hier met veel plezier wonen. Vierslag ligt aan de rand van de wijk met op loopafstand Park Lingezegen. Westeraam heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt en scholen (basisscholen en middelbare school). Ook is het treinstation op fietsafstand gelegen. De wijk is wat dat betreft gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen, bereikbaarheid en uitvalswegen (A325). Wanneer je voor je werk ver weg moet, ben je binnen enkele minuten op de A15 of A50.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. De dorpskern is zeer uitgebreid en heeft een grote diversiteit aan winkelvoorzieningen, zowel ambachtelijk als bekende winkelketens. Het is er altijd levendig terwijl het dorpse karakter behouden is gebleven. Aan gezellige terrassen en horeca is er geen gebrek. Het hele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met tuindeur en trap/voorraadkast
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang naar 2e verdieping
3 Slaapkamers
Badkamer met ruime inloopdouche, 2e toilet en compleet wasmeubel met spiegel(verwarming) en extra verlichting.
2e Verdieping:
Multifunctionele 2e verdieping met verrassend veel ruimte en een groot dakvenster
Wasmachine- en wasdrogeraansluiting
CV-ketelopstelling en MV-unit (ventilatie)
Inloopkast en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Aantrekkelijke gezinswoning met 3 volwaardige woonlagen
Ca. 128m2 woonoppervlak
Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping (geen radiatoren)
Eénduidige laminaatvloeren
Luxe keuken met o.a. een Bora, Le-Manslede en een natuurstenen werkblad
3 Volwaardige slaapkamers op de verdieping
Extra (slaap)kamers eventueel op de 2e verdieping te creëren
Degelijke badkamer met mooi sanitair
Zwevende wandclosetten
CV-ketel: Intergas HR-combi met bouwjaar 2017
Mechanische ventilatie
Meterkast: 10 groepen en 3 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
Energielabel A
Certificaat Veilig Wonen
Woningborg Certificaat (bouwgarantie)
Weinig buitenschilderwek door kunststof kozijnen (met draai/kiepramen)
Brede achtertuin door hoekligging
Groot en luxe tuinhuis van ca. 20m2 groot achterin de tuin
In de wijk zijn een Jumbo supermarkt en meerdere (basis)scholen gevestigd.
Gelegen in een winkelrijk en levendig dorp
Uitvalswegen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning