Remko Stevens Makelaardij

HERVELDDe Zandakkers 14

Vraagprijs €450.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonboerderij
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1870
Energieklasse
G
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 DJ
Straat
De Zandakkers 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
De Zandakkers 14

Op een uniek perceel en centraal in het dorp gelegen WOONBOERDERIJ met mogelijkheden tot renovatie of nieuwbouw. Op het perceel staan diverse bijgebouwen, waaronder een nieuw GASTENVERBLIJF met onder meer een complete keuken, een woonkamer, een badkamer en een slaapkamer. Daarnaast staat er op het perceel tevens een stijlvolle veranda, een schuur met zadelkap en een unit.

Vanwege de grootte van het perceel is de achtertuin bijna 125 meter diep en 14 meter breed. Dit is uniek in het segment en maakt deze woning zo bijzonder. Naast de woning is een oprit gelegen met toegang tot de achtertuin. De achtertuin biedt naast de diverse bijgebouwen ook ruimte aan een speelveld met plaats voor diverse speeltoestellen, en een dierenweide waar je bijvoorbeeld kippen en geiten kunt houden. De tuin biedt de ultieme vrijheid en dat midden in het dorp!

Quote van de makelaar: “Zoek je geen standaard woonhuis, maar iets bijzonders op een uniek perceel met ruimte en vrijheid? Dan móet je deze woning gezien hebben. Loop tijdens een bezichtiging door de tuin om het gevoel van vrijheid te ervaren!”.

WOONBOERDERIJ
De staat van de woonboerderij is gedateerd te noemen. De woning dient gemoderniseerd te worden en ook op het gebied van isolatie is nog veel te verbeteren. Je kan hier de overweging maken of je de woning compleet gaat renoveren en verbeteren of dat je de woning sloopt en vervangt voor een geheel nieuwe woonboerderij. Bij beiden opties is het gastenverblijf een ideale uitkomst, je kan hier tijdelijk verblijven zolang de verbouwing duurt.
De huidige indeling is verdeeld over 2 woonlagen. De begane grond biedt ruimte aan een woonkamer, een leefkeuken, 2 slaapkamers, een was/cv-ruimte, een badkamer en een toilet. De eerste verdieping is voorzien van 1 grote slaapkamer, welke is voorzien van een doorloop naar een 2e slaapkamer en een opslagruimte.

POTENTIE TOT BOUWKAVEL
Heb je altijd al de wens gehad om een nieuwe woning te bouwen? Dan is dit een grote kans! De woning zelf is gedateerd en dat vergt een renovatie. Je kan in plaats van een renovatie ook kiezen voor de andere mogelijkheid, namelijk de woning slopen en een nieuwe woning te bouwen. Er zijn reeds gesprekken geweest bij de gemeente waarbij bouwtekeningen aan de gemeente zijn voorgelegd om de mogelijkheden te bespreken. Het gastenverblijf is hierbij ideaal omdat dit als tijdelijk onderkomen kan dienen. Vooral bij een nieuw te bouwen woning zal de locatie het uitgangspunt zijn, de grootte van het perceel en de centrale locatie in het dorp is uniek.

GASTENVERBLIJF
In 2021 is een compleet gastenverblijf gebouwd. Deze ruimte kan ook zeer geschikt zijn voor het gebruik als mantelzorgwoning, een ‘eigen’ woonruimte voor je kind, of als kantoor/praktijk aan huis. Het gastenverblijf is ingedeeld met een woonkamer met openslaande tuindeuren en een complete inbouwkeuken voorzien van een koelkast, combi-oven/magnetron, een inductiekookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. Daarnaast is er ook een slaapkamer en een badkamer aanwezig. De badkamer is nog in aanbouw en dient nog afgemaakt te worden. Het gastenverblijf is voorzien van vloerverwarming en een eigen cv-ketel. Aansluitend aan het gastenverblijf is een grote bergruimte aanwezig waar tevens witgoedaansluitingen zijn. De bergruimte is middels het gastenverblijf te bereiken maar heeft ook een eigen toegang naar buiten toe. Op het dak van het gastenverblijf zijn 14 zonnepanelen geplaatst.

BIJGEBOUWEN
Op het riante perceel zijn diverse bijgebouwen te vinden. Het grootste bijgebouw is een schuur welke is voorzien van een zadelkap. Tevens staat er een unit welke geschikt is als opslag maar welke, gezien de isolatie, ook gebruik kan worden als tijdelijke woon/slaapruimte. Ook een grote veranda ontbreekt niet waar je heerlijk van de tuin en het zomerweer kunt genieten. Mocht je dieren willen houden, dan zijn het kippenhok en de kleine hooischuur al aanwezig.

ACHTERTUIN MEER DAN 120M DIEP
Wat deze woning het meest uniek maakt, is de perceelgrootte en de diepte van de achtertuin. Midden in het dorp een woning op een perceel van bijna 2.000m2 komen we zelden tegen. Alleen om die reden móet je deze woning mét tuin gezien hebben om te ervaren hoeveel vrijheid je koopt. De tuin is ingedeeld in een gedeelte met de diverse bijgebouwen, een gedeelte voor de kinderen met ruimte voor diverse speeltoestellen en een groot gedeelte voor het houden van dieren, zoals geiten of kippen. Met een tuin van dit formaat heb je veel mogelijkheden om de tuin naar eigen gelieven in te richten en te gebruiken.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Deze woning ligt op loopafstand van voornoemde rivier. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt en een drogisterij. Er zijn 2 basisscholen gevestigd en in het naburige dorp Zetten is en middelbare school te vinden. Ook is er een (nieuw) dorpshuis en worden er opvallend veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

BIJZONDERHEDEN
Woonboerderij met mogelijkheden tot nieuwbouw of renovatie
Nieuw gastenverblijf met o.a. keuken, badkamer en slaapkamer
Sfeervolle veranda
Stenen schuur met zadelkap
Extra unit
Riant perceel van 1.910m2 groot
Bizar diepe tuin van bijna 125 meter diep
Veel vrijheid en ruimte aan de achterzijde van de woning
Snelweg A15 (en A50) binnen 2 tot 3 autominuten te bereiken
Op fietsafstand van treinstation Zetten / Andelst gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning