Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBeginstraat 6

Vraagprijs €435.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GC
Straat
Beginstraat 6
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Beginstraat 6

Comfortabele, volledig geïsoleerde en over de volle breedte uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING (ca. 133m2 woonoppervlak) met o.a. een ruim opgezette woonkamer met gezellige gashaard, een speels opgezette inbouwkeuken met granieten werkblad, een eethoek in de aanbouw (met tuindeur en lichtkoepel) en een royale bijkeuken met doorloop naar INPANDIGE GARAGE v.v. dubbele deuren.
De woning heeft in totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen waarvan 2 met dakkapel en een complete badkamer met o.a. een ligbad én douche. De woning heeft diverse extra’s zoals een mooie lamel-parketvloer op de begane grond, een airco-unit (2020), elektrisch bedienbare rolluiken en zonwering. Zowel van binnen als van buiten verkeert de woning in een opvallend goede onderhoudsstaat.

De woning heeft een gunstige ligging met een vrij gelegen achtertuin op het zonnige zuid/westen. De tuin is strak en overzichtelijk aangelegd met o.a. geïmpregneerde 60×60 tegels en kunstgras en heeft onder meer een stijlvolle (en afsluitbare) veranda (10m2) en een extra tuinhuis (5m2). De tuin is groen omsloten waardoor je veel privacy geniet.
De oprit aan de voorzijde biedt plaats aan 2 auto’s op eigen terrein. De woning heeft een autoluwe en kindvriendelijke ligging met alleen maar bestemmingsverkeer.

Quote van de makelaar: “Eigenlijk zijn er teveel pluspunten om op te noemen, maar we hebben ons best gedaan om de belangrijkste er uit te lichten. Zoek je géén standaard 2-kapper maar een gezinswoning met een speels karakter, dan zal je deze woning zeker aanspreken. En niet alleen het huis is het bezichtigen waard, ook de locatie en de achtertuin zijn zeker onderscheidend. Kunnen wij ook jou verrassen?”

GOED ONDERHOUDEN
Deze woning is gebouwd in 1998 en voor de leeftijd verkeert de woning in een uitzonderlijk goede onderhoudsstaat. Er is altijd veel aandacht besteed aan degelijke en onderhoudsarme bouwmaterialen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Keralit geveldelen in de topgevel (zijgevel) welke in 2018 zijn aangebracht. Ook zijn de dakkapellen (2006) in kunststof uitgevoerd. De achtergevel is al eens opnieuw ingevoegd en alle gevels zijn waterafstotend geïmpregneerd. Tevens zijn de hemelwaterafvoeren aan de achterzijde vervangen door zink. Al het houtwerk aan de buitenzijde is in 2020 weer strak in de lak gezet.

HOOGWAARDIG AFGEWERKT
Ook de binnenzijde van de woning heeft een hoogwaardig en verzorgd afwerkingsniveau. Vloeren, wanden en plafonds zijn neutraal en éénduidig afgewerkt waaronder de laminaatvloeren op de 1e en 2e verdieping (2022). De 2e verdieping is onlangs nog tot in de nok gesausd. Opvallend zijn de vele inbouwspots die in de plafonds zijn aangebracht.
Praktische zaken zoals de meterkast (10 groepen) en de CV-ketel (2018) zijn helemaal up-to-date. De CV-ketel stuurt de heteluchtverwarming aan waardoor er geen radiatoren in de woning te vinden zijn. Zonnecollectoren op het dak zorgen voor de warmwatervoorziening (zonneboiler). Kortom, hier kom je in een gespreid bedje terecht.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een prettige lichtinval door het speelse hoekraam met horizontale raamverdeling tot aan de vloer. Op de vloer ligt een warme eikenhouten lamel-parketvloer die voor een warme woonsfeer zorgt. In de koude wintermaanden kun je gezellig de gashaard aanzetten. Doordat de woonkamer over de volle breedte van de woning is gesitueerd, kun je er met gemak een grote hoekbank kwijt. Bovendien is er meer ruimte gecreëerd doordat de eettafel naar de aanbouw is verplaatst.

SPEELSE INBOUWKEUKEN
Door de aanbouw is de keuken centraal in de woning komen te liggen. Hierdoor heeft het een speels karakter gekregen met onder meer een doorkijk naar de woonkamer. Bovendien is de keuken iets naar achteren geplaatst waardoor de woonkamer vergroot is.
De keuken is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van luxe Siemens apparatuur, namelijk een 4-pits inductie kookplaat, een afzuigschouw, een vaatwasser, een koelkast en een combi-oven/magnetron. Een granieten werkblad geeft de keuken een luxe-uitstraling.
Erg handig is de inbouw/trapkast in de woonkamer waar je de nodige voorraad en keukenspullen kwijt kunt.

EETKAMER & BIJKEUKEN
De woning is aan de achterzijde maar liefst 4 meter uitgebouwd waardoor de begane grond flink vergroot is. Hierdoor is er ook een ruime eethoek ontstaan waar je met gemak een 6- of 8-persoons eettafel kunt plaatsen. Je zou er zelfs een studiehoek kunnen creëren. In de achtergevel zit eveneens een pui met horizontale raamverdeling tot aan de vloer, alsmede een loopdeur naar het buitenterras. Een lichtkoepel in het plafond zorgt voor extra lichtinval.

Een groot pluspunt is de grote bijkeuken die eveneens in de aanbouw is te vinden. Een dergelijke bijkeuken van dit formaat komen we niet vaak tegen, zeker niet in het 2-kappersegment. Er is dan ook meer dan voldoende ruimte voor extra kasten en meerdere witgoedapparaten zoals een vriezer en een extra koelkast. Uiteraard kun je hier ook de wasmachine en wasdroger kwijt. Vanuit de bijkeuken loop je door naar de ‘inpandige’ garage die daardoor ook perspectief beidt om er een andere bestemming aan te geven.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang met veel lichtinval komen we op de 1e verdieping terecht. Een trendy laminaatvloer met rondom een V-groef schakelt de 3 slaapkamers drempelloos aan elkaar waardoor het mooi één geheel vormt.
De slaapkamers zijn allen volwaardig te noemen waarvan 2 kamers een dakkapel hebben. Deze dakkapellen zijn v.v. het draai/kiepsysteem waardoor je eenvoudig kunt ventileren. Rolluiken op de dakkapel zorgen ervoor dat de kamers volledig te verduisteren zijn (elektrisch bedienbaar). Tevens hebben beide kamers een inbouwkast met schuifpanelen. Onder de dakkapellen is nog extra knieschot opbergruimte gecreëerd.

BADKAMER
De dakkapel aan de achterzijde loopt over de volle breedte van de badkamer door. Hierdoor is de badkamer verrassend ruim opgezet waardoor er plaats was voor zowel een ligbad als een separate douche. Verder is de ruimte ingedeeld met een 2-persoons wasmeubel en een 2e zwevend toilet. Het wasmeubel bestaat uit 2 kranen en handige ladekorven voor de nodige toiletspullen. Boven dit wasmeubel is een luxe spiegelkast met spotverlichting geplaatst. Inbouwspots zijn ook in het plafond aangebracht. Ventileren kan via de dubbele draai/kiepramen van de dakkapel of via de mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap komen we op de 2e verdieping terecht. Door de schuine dakvlakken is deze verdieping wat kleiner dan de andere woonlagen, maar toch zal je de ruimte verrassen. De ruimte is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. De laminaatvloer (zelfde als op de 1e verdieping) zal je meteen opvallen, net als de inbouwspots in de nok die je elders in de woning ook meerdere malen bent tegengekomen. Het kopgevelraam op de overloop zorgt voor bijzonder veel daglicht. Hetzelfde geldt voor het Velux dakvenster op de slaapkamer. Het dakvenster is v.v. zonwering en een verduisteringsscherm. Onder de knieschotten zijn schuifpanelen geplaatst waar je (seizoen)spullen kunt opbergen.

ACHTERTUIN
Bij een mooi huis hoort ook een aantrekkelijke achtertuin. Hier klopt het totaalplaatje helemaal. De achtertuin heeft een mooi rechthoekig formaat (ca. 10,5m bij 9m) waardoor het ook overzichtelijk ingedeeld kon worden. Het zonneterras ligt er super strak bij waarbij de geïmpregneerde tegels (60×60) een ruimtelijk geheel vormen. Je kunt er met gemak een grote loungeset kwijt. Een 2e tuinset past mooi onder de veranda achterin de tuin. Deze veranda is stijlvol wit geverfd waardoor het mooi afsteekt tegen de groene coniferenhaag. De coniferenhaag zorgt ervoor dat er nauwelijks tot geen inkijk is waardoor je er heerlijk vrij kunt zitten. Een ben je een zonliefhebber, dan zit je hier gebakken. De zonligging is ideaal op het zuid/westen.

Nog even terugkomend op de veranda: deze is volledig af te sluiten middels de doorzichtige afsluitschermen. Deze zijn nog hagelnieuw aangezien die recent (2022) zijn geplaatst.
Onder hetzelfde dak van de veranda is nog een tuinhuis te vinden. Dit tuinhuis is luxer dan gemiddeld afgewerkt met o.a. een PVC laminaat, vloerisolatie en isolatieglas. Uiteraard ontbreekt de elektra-aansluiting niet. Hier kun je eenvoudig een tuinset en/of tuingereedschap opbergen.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning staat een stenen garage (3,1m x 5,7m) met 14 (!) meter diepe oprit. De garage is erg comfortabel omdat deze ook van binnenuit toegankelijk is. Bovendien heeft de garage dubbele deuren aan de voorzijde waardoor de garage goed is af te sluiten. De achtergevel is bovendien extra geïsoleerd. De vloer is betegeld met plavuizen en er is warm- en koudwateraansluiting aanwezig. Afgezien van het feit dat het de ideale stallingsruimte is voor fietsen en/of een motor, biedt het wellicht ook perspectief om de garage voor andere doeleinden te gebruiken. Je zou er bijvoorbeeld een praktijk of salon aan huis kunnen beginnen. Of mocht je een werkkamer tekort komen, zou je de garage kunnen opdelen met aan de achterzijde een ruimte voor een bureau.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met gashaard
Half-open keuken met inbouwapparatuur
Eethoek (in aanbouw) met lichtkoepel en tuindeur
Bijkeuken (in aanbouw) met witgoedaansluitingen en doorloop naar…
Inpandige garage dubbele deuren aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde.
1e Verdieping:
Ruime overloop met zijgevelraam en 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 2 met dakkapel en inbouwkast
Badkamer met een ligbad, een douchecel, een 2e toilet en een 2-persoons wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Voorzolder met kopgevelraam en knieschot opbergruimte
Slaapkamer 4 met dakvenster en knieschot opbergruimte
Inbouwkast met CV-ketelopstelling en zonneboiler.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale en complete gezinswoning
Neutraal en hoogwaardig afwerkingsniveau
Degelijke vloerafwerking
Gashaard in de woonkamer
Speels opgezette keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Soort van leefkeuken door eethoek in de aanbouw
Praktische, grote bijkeuken
In totaal 4 slaapkamers
Twee extra dakkapellen zorgen voor grotere slaapkamers en grotere badkamer
Rolluiken elektrisch bedienbaar
Airconditioning op de 1e verdieping
Meerdere ruimtes zijn v.v. inbouwspots in het plafond
Glasvezel-aansluiting aanwezig
Meterkast: 10 groepen (automaten) en aardlekschakelaar
CV-ketel: Intergas HR-combi, geplaatst 2018
Verwarming middels heteluchtverwarming (Brink), aangestuurd door CV-ketel
Zonneboiler zorgt voor warm tapwater
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Inpandige garage met dubbele deuren naar oprit
Opvallend goede en verzorgde onderhoudsstaat
Strakke achtertuin met veel privacy en zonuren
Zonwering achtergevel (screen en uitvalscherm). Deze laatste is elektrisch bedienbaar
Heerlijke veranda van ca. 10m2 groot
Extra tuinhuis
Er is een puls geslagen voor gratis grondwater (pomp en slangen zijn ter overname)
Diepe oprit met plaats voor meerdere auto’s op eigen terrein
Toplocatie in rustige en kindvriendelijke woonomgeving
Groene en ruim opgezette woonwijk.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning