HETERENBremstraat 17

Vraagprijs €275.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1970
Energieklasse
E
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XJ
Straat
Bremstraat 17
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Bremstraat 17

In een rustige straat gelegen HOEKWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen. De begane grond is ingedeeld met onder meer een lichte woonkamer met airconditioning en een open keuken. Op de verdieping zijn de badkamer gelegen alsmede 3 slaapkamers, waarvan 2 met vaste kastenwand en een overloop met vaste kast en airconditioning. De 2e verdieping is ingedeeld met een ruime voorzolder met washoek en een 4e slaapkamer met dakraam. De woning is voorzien van diverse gemakken zoals airconditioning (2x), 7 zonnepanelen, HR++ glas en rolluiken.

De woning heeft een gunstige zonligging waarbij de achtertuin pal op het zuiden is georiënteerd. In de tuin staat een stenen schuur met zadelkap welke doorloopt als overkapping. De achtertuin is afgesloten middels een poort.

Quote van de makelaar: “Deze woning is recent van veel gemakken voorzien, zo zijn er zonnepalen, airconditioning en HR++ beglazing geplaatst. Ben je op zoek naar een woning waar je nog geheel je eigen stempel op kunt drukken? Dan is deze woning voor jou zeker een bezichtiging waard!”

WOONKAMER
Vanuit de voordeur bereiken we direct de, aan de voorzijde gelegen, woonkamer. Door de gunstige hoekligging zijn aan beide kanten raampartijen en dit zorgt voor een prettige lichtinval. De plavuizenvloer is diagonaal gelegd. Een schouw is aanwezig waar je eventueel een houtkachel op aan kunt sluiten. De L-vormige indeling maakt dat je in de ruimte eenvoudig een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt kunt.

OPEN KEUKEN
Het keukenblok is eenvoudig te noemen. De massief eiken fronten zijn witgeschilderd voor een rustige uitstraling. De aanwezige inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits kookplaat en een oven. De ruimte is goed geschikt voor een grote hoekkeuken waar je veel werkruimte hebt. De grote ramen geven een fijne lichtinval en via de tuindeur loop je op een zomerdag zo de tuin in.

1e VERDIEPING
Via de hal in het midden van de woning gelegen bereiken we de 1e verdieping. Ook is in deze hal het toilet met fontein te vinden en is er praktische opbergruimte gecreëerd onder de trap. Ook op de overloop is een vaste kast aanwezig. De twee grootste slaapkamers zijn ieder ca. 11m2 en de kleinste slaapkamer is zo’n 6m2 groot. Alle kamers hebben veel lichtinval door grote raampartijen. De grootste slaapkamers zijn beide voorzien van een kastenwand. Door de rechte wanden zijn deze kamers optimaal in te richten.

BADKAMER
De badkamer betreft een prettige neutrale ruimte. Grote lichte wandtegels geven de badkamer een tijdloze uitstraling. Hooggeplaatste ramen zorgen voor een fijne lichtinval zonder inkijk. Het wastafelmeubel is voorzien van een diepe lade, waarbij de spiegelkast nog extra opbergruimte biedt. Uiteraard ontbreken ook het 2e toilet (zwevend geplaatst) en de handdoekradiator niet. Ventileren kan middels het raam, er is ook mechanische afzuiging aanwezig.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een groot dakraam wat een fijne lichtinval biedt. Met ca. 15m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte) is dit een volwaardige slaapkamer. Op de voorzolder treft je naast opbergruimte ook de witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel aan.

ACHTERTUIN
Houd je van de zon? Dan is deze achtertuin die volledig op het zuiden is gericht een fijne bijkomstigheid. Je kan hier dan ook de gehele dag door genieten van de zon. De tuin is aangelegd met en groot terras en groenborders aan de zijkant voor een groene uitstraling. Een groot pluspunt is de berging met overkapping achter in de tuin. Deze stenen berging is voorzien van een zadelkap wat tevens opbergruimte biedt in de nok. Uiteraard is er in de berging ook elektra aanwezig. De kap loopt door over de breedte van de tuin waardoor je hier een sfeervolle overkapping hebt. Op de warme zomerdag zoek je hier heerlijk de schaduw op.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Woonkamer met schouw
Keuken met tuindeur
Hal met toiletruimte, bergruimte en trapopgang naar de 1e verdieping
1e Verdieping:
Overloop met vaste kast
3 slaapkamers, waarvan 2 met kastenwand
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluiting en cv-ketelopstelling
4e slaapkamer voorzien van een dakraam

BIJZONDERHEDEN
Gunstige hoekligging
HR++ glas
2x Airconditioning welke zowel kan koelen als verwarmen
7 zonnepanelen
Buitengevels recent opnieuw met Keralit bekleed
Nieuwe poort
Grote raampartijen
4 Volwaardige slaapkamers
Neutrale, tijdloze badkamer
Achtertuin pal op het zuiden
Ruime stenenberging met zadelkap
Overkapping onder dezelfde kap
Gelegen in een kindvriendelijke buurt

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning