Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBernadottestraat 3

Vraagprijs €349.943,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1973
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BM
Straat
Bernadottestraat 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Bernadottestraat 3
 
Een verrassend ruim en breed opgezette 2-ONDER-1-KAPWONING met 3 volwaardige woonlagen en een VRIJSTAANDE STENEN GARAGE met DIEPE OPRIT. Deze gezinswoning heeft ca. 130m2 woonoppervlak met in totaal 5 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen. De woonkamer heeft een gezellige openhaard en de keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur. Op de 2e verdieping zorgen 2 grote (nieuwe) Velux dakvensters voor veel lichtinval.
 
De achtertuin heeft een mooi rechthoekig formaat en is aangelegd met 2 terrassen. Deze tuin heeft een opvallend vrije ligging met nauwelijks tot geen inkijk. De garage is groter dan gemiddeld (7m lang) en heeft enkele ramen. Vóór de garage kun je gemakkelijk 2 auto’s op de oprit parkeren. De woning heeft een centrale ligging in het dorp met alle voorzieningen op loopafstand.
 
Quote van de makelaar: “Met 5 volwaardige slaapkamers is dit de ideale gezinswoning. De bijzondere breedtemaat van 6,5m inpandig zorgt daarbij voor een ruimtelijke indeling wat je onder meer terug ziet in de keuken. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval wat het ruimtelijke gevoel versterkt. Een gezin met 3 tot 4 kinderen kan hier prima uit de voeten”.  
 
WOONKAMER
Deze woning heeft een klassieke doorzon-woonkamer met grote raampartijen waaronder in de zijgevel. Hierdoor is het altijd licht in de woonkamer wat voor een prettige woonsfeer zorgt. Door de brede opzet van de woning (binnenwerks 6,5m breed) kun je er met gemak een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt. Centraal in de woonkamer vinden een gezellige openhaard die in de winter voor veel sfeer en warmte kan zorgen. Strak gestucte wanden en plafond alsmede een vergrijsd eiken laminaatvloer zorgen voor een verzorgd en neutraal afwerkingsniveau.
 
KEUKEN
De keuken is groter dan gemiddeld waardoor je er zelfs een ontbijttafeltje kwijt kunt. Maar mocht je een open keuken wensen, dan zou je de tussenmuur (draagmuur) door kunnen breken waardoor je nog meer ruimte creëert. In de huidige situatie is het keukenblok meer dan 4 meter lang. Hierdoor heb je veel werkruimte op het aanrecht. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een oven, een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger. Meerdere keukenkastjes én een inbouwkast zorgen voor veel praktische opbergmogelijkheden. Vanuit de keuken loop je direct het buitenterras op. Deze deur is tevens voorzien van een rolluik.
 
1e VERDIEPING
Via een ruime hal met toilet en trapkast komen we op de 1e verdieping terecht. Normaliter heeft de 1e verdieping 3 slaapkamers, maar door de bijzondere breedtemaat van de woning is hier de verdieping ingedeeld met 4 slaapkamers. Deze kamers zijn respectievelijk 12m2, 11m2, 10m2 en 7m2 groot. En doordat je hier geen schuine dakvlakken tegen komt, zijn de kamers allen optimaal in te richten. En net als in de woonkamer ligt ook hier een vergrijsd eiken laminaatvloer die voor een mooie eenheid in de afwerking zorgt.
 
BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze is ingedeeld met een douchecel (2022), een wasmeubel met lades en 2 kolomkasten (2020) en een 2e toilet. Boven het wasmeubel is een planchet en een spiegel geplaatst. Door de ligging aan de zijgevel is er een raam aanwezig. Deze zorgt niet alleen voor daglicht, maar ook voor een ideale ventilatiemogelijkheid. Mocht je de badkamer verder willen vergroten, dan zou je een hoekje van de slaapkamer ernaast erbij kunnen pakken. Dit hebben we in de praktijk al eens eerder voorbij zien komen.
 
2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Vanuit de oorsprong betrof dit een open ruime, maar bij deze woning is de woonlaag opgedeeld in een voorzolder, een 5e slaapkamer en een inloopkast.
Deze extra slaapkamer is verrassend groot, namelijk ca. 13m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte) en dat is exclusief de vaste kastenwand (knieschot opbergruimte). En net als op de overloop is er een groot Velux dakvenster geplaatst (nieuw model, wit gelamineerd). Door de grootte van deze kamer is het thans in gebruik als ouderslaapkamer. Een groot 2-persoons bed kan hier gemakkelijk staan.
Aan opbergruimte is er geen gebrek aangezien er op de voorzolder nóg een schuif/kastenwand is gemaakt. Aan de andere zijde vind je een inloopkast met CV-ketelopstelling. Een 3e dakvenster zorgt hier voor lichtinval.
 
GARAGE & OPRIT
Schuin achter de woning en aan het einde van de diepe oprit staat een vrijstaande, stenen garage. De garage is ca. 7 meter lang en 3 meter breed. Met deze maatvoering is de garage groter dan gemiddeld. Een auto wordt niet vaak meer naar binnen gereden, maar je kunt er met gemak meerdere fietsen en/of een motor kwijt terwijl je ook nog een klushoek over houdt. De extra zijgevelramen zorgen daarbij voor een prettige lichtinval. Uiteraard is de garage voorzien van elektra.
 
De oprit voor de garage is meer dan 15 meter lang waardoor je er met gemak meerdere auto’s kunt parkeren. En mocht het niet voldoende zijn, dan is er ook vaak nog wel een plek op de straat vóór de woning in één van de parkeerhavens.
 
ACHTERTUIN
De achtertuin is niet bijzonder groot, maar biedt wel veel vrijheid en privacy. Er is namelijk nauwelijks tot geen inkijk waardoor je hier heerlijk vrij kunt zitten. De tuin is aangelegd met 2 terrassen waarbij het terras achterin de tuin de meeste zonuren heeft. Verder heeft de tuin een groen karakter met diverse planten in de borders. Erg praktisch is de poort (achterom) tussen de woning en de garage in. Hierdoor hoef je niet via de woning of de garage om in de achtertuin te komen, maar is er een directe verbinding met de oprit en de straat.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. En mocht je van de vrije natuur houden, dan loop je hier binnen een handomdraai Landgoed Hemmen binnen alwaar je landelijke en bosrijke paden kunt bewandelen.
 
CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast, trapkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met openhaard en zijgevelraam
Keuken met diverse inbouwapparatuur, een inbouwkast en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping
4 Slaapkamers
Badkamer met douchecel, een wasmeubel me extra kastruimte en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met vaste schuif/kastenwand en groot Velux dakvenster
Slaapkamer 5 met knieschot kastruimte en groot Velux dakvenster
Inloopkast met opbergmogelijkheden en CV-ketelopstelling.
 
BIJZONDERHEDEN:
Ruim opgezette gezinswoning met aantrekkelijke breedtemaat
Veel lichtinval zorgt voor prettige woonsfeer
Gezellige openhaard in woonkamer
Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser
Stucwerk en laminaatvloeren zorgen voor een verzorgd afwerkingsniveau
Maar liefst 5 praktische en volwaardige slaapkamers
Twee grote Velux dakvensters (nieuw model)
Meterkast: 6 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Bosch HR-combi met bouwjaar 2005
Veel handige opbergmogelijkheden
Diepe oprit met plaats voor meerdere auto’s
Grote garage met elektra, daglicht en loopdeur
Privacyvolle achtertuin met achterom naar oprit
Op loopafstand van basisschool en het dorpsplein met winkels gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning