ZETTENDr. A.R. Holstraat 14

Vraagprijs €750.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1970
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 XX
Straat
Dr. A.R. Holstraat 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Dr. A.R. Holstraat 14

Op een unieke plek aan de rand van het dorp en met fraai uitzicht op Landgoed Hemmen gelegen, onder architectuur gebouwd, VRIJSTAAND WOONHUIS. Deze dorpsvilla heeft een speelse split-level indeling en telt ca. 226m2 woonoppervlak. Door de verschillende (leef)ruimtes is de woning multifunctioneel te bewonen, bijvoorbeeld met een kantoor- of praktijkruimte aan huis.

Niet alleen de woning is bijzonder te noemen, maar ook het perceel en de locatie. Het perceel is maar liefst 2.383m2 groot en dat is uitzonderlijk voor een woning die op loopafstand van alle (winkel)voorzieningen en het dorpsplein is gelegen. Het perceel heeft een weelderig en groen karakter waar je alle vrijheid en rust geniet. De ontsluiting van het perceel is gelegen aan een zeer rustige, autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer. Indien gewenst bestaat er de mogelijkheid om één of meerdere garageboxen bij te kopen.

Quote van de makelaar: “Dit is een verborgen parel in de Betuwe. Veel dorpsbewoners zijn niet bekend met deze unieke plek aan de rand van het dorp, grenzend aan Landgoed Hemmen. Hier kun je volledig vrij wonen als ‘God in Franrijk’. De architectuur van het huis is volledig in balans met het natuurrijke perceel wat het geheel tot een idyllisch Frans plaatje maakt. Het betreft weliswaar een gedateerde woning, maar wanneer je de middelen hebt, kun je er een droomhuis van maken”.

SPLIT-LEVEL
Zoek je géén standaard woonhuis maar iets bijzonders? Dan zal je deze split-level woning zeker aanspreken. Een voormalige aannemer in het dorp heeft dit huis eind jaren ’60 voor zichzelf gebouwd en heeft zich laten inspireren door een architect die iets bijzonders voor ogen had. Verschillende niveaus in de woning zorgen voor een speelse indeling. Grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval. Dit geldt met name voor de woonkamer (living) die flink hoger ligt dan de tuin en daardoor een fraai gezichtsveld in de tuin én op de bosrand van Hemmen heeft. Ook zorgt het schuin oplopende dak (en het hoge plafond) voor een ruimtelijk gevoel.

De split-level indeling biedt zelfs de mogelijkheid om de woning dubbel te bewonen. Het huis heeft immers 2 entrees, 2 keukens en 2 badkamers. De inpandige garage is omgebouwd tot leefruimte waar je verschillende bestemmingen aan zou kunnen geven. Kortom, het is een veelzijdig huis met een bijzondere beleving.

GEDATEERD
We hoeven er niet omheen te draaien: dit huis is gedateerd te noemen. De woning verkeert volledig in een eenvoudige afwerkstaat. De woning is weliswaar door een aannemer voor zichzelf gebouwd, maar in de afgelopen 2 decennia is er nauwelijks tot niets meer aan de woning gemoderniseerd. Dat zie je onder meer terug aan het oorspronkelijke Bruynzeel keukenblok en de bijna ‘retrotegels’ en sanitair van badkamers en toiletten. Wanneer je buiten de woning een rondje loopt, wordt ook duidelijk dat er sprake is van achterstallig onderhoud, bijvoorbeeld de houten kozijnen die nodig weer geschilderd dienen te worden.

POTENTIE
Maar ondanks de eenvoudige afwerkstaat, biedt dit woonhuis juist ook bijzonder veel kansen. Allereerst betaal je hier niet voor een keuken of badkamer die pas geplaatst is, maar die je eigenlijk helemaal niet mooi vindt. Het is geen kapitaalvernietiging wanneer je de woning volledig naar je zin wilt maken. Hier kun je volledig je eigen stempel op de woning drukken. Er zijn meerdere (leef)ruimtes waar je een eigen bestemming aan kunt geven. In huis vind je in ieder geval 5 volwaardige slaapkamers afgezien van de woonkamer en de eetkamer. Maar mocht je voorkeur uit gaan naar een atelier, een gym, een werkkamer of misschien wel een praktijk aan huis, dan zijn er volop mogelijkheden. Je hoeft zelfs niet veel meer te doen om de woning dubbel te kunnen bewonen. Wat dat betreft is deze woning op meerdere vlakken uniek te noemen.

TUIN RONDOM
Ben je een tuinliefhebber en/of ben je op zoek naar rust en vrijheid? Dan mag je deze woning niet missen. Het huis staat op een bijzonder groot perceel waarbij de woning centraal op de kavel staat. Daardoor heb je rondom de woning veel ruimte die weelderig en met veel groen, planten en bomen is begroeid. De tuin biedt wandelpaden door de eigen tuin waar je tevens verschillende terrassen en zithoeken tegen komt. Kinderen kunnen hier naar hartenlust ravotten, er is plaats voor meerdere speeltoestellen en je zou er zelfs een voetbalveldje kunnen aanleggen.

In de tuin staan 2 houten schuren c.q. tuinhuizen die beiden ca. 20m2 groot zijn. Je zou de ene voor tuingereedschap kunnen gebruiken en de andere voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen. Bij de vijverpartij is een prieeltje gebouwd. De oprit (of oprijlaan) bestaat uit grind en biedt plaats aan meerdere auto’s.

LIGGING
De Dr. A.R. Holstraat is een rondlopende straat aan de rand van het dorp met een lusje waaraan meerdere garageboxen zijn gelegen. Tevens vind je hier de ontsluiting van het perceel met de oprijlaan tot aan de woning. Omdat je hier eigenlijk nooit komt, kennen veel mensen deze woning niet en is het een soort van ‘vergeten’ hoekje waar je alleen komt wanneer je bij deze woning op visite gaat.

De ligging is dan ook uniek en bijzonder te noemen. De locatie is aan de rand van het dorp gelegen waarbij je vrij weg kijkt tegen de bosrand van Landgoed Hemmen aan. Mede door de grootte van het perceel, heb je weinig buren waardoor je veel vrijheid en privacy geniet. Dit komt ook doordat het perceel voor een groot gedeelte groen omsloten is.

Anderzijds ligt op steenworp afstand het dorpsplein met al haar winkels en voorzieningen. Zelfs een basisschool is om de hoek gelegen. En mocht je heerlijk willen wandelen, dan begeef je je binnen enkele minuten in een oase van rust van Landgoed Hemmen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs het naburige Landgoed Hemmen biedt volop natuur waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

BIJZONDERHEDEN:
Veelzijdig en bijzonder speels ingedeeld woonhuis
Split-level en onder architectuur gebouwd
Woonoppervlak ca. 226m2 (incl. 17m2 was- en opslagruimte) en ca. 800m3 inhoud
Woonkamer met openhaard en schuin oplopend plafond
Masterbedroom met eigen balkon
2 Toiletten
2 Keukenblokken
2 Badkamers
Diverse wastafel(meubels) door de woning heen
Voormalige garage is ook ideaal als kapsalon of praktijk aan huis te gebruiken
Diverse inbouw- en inloopkasten
Separate wasruimte
Inpandige garage is omgebouwd tot studio met eigen keukenblok
Glasvezel-aansluiting t.b.v. televisie en snel internet
Airconditioning in één van de slaapkamers
Diverse rolluiken aanwezig
CV-ketel: Nefit HR-combi CW6 (schatting ca. 20 jaar oud)
Close-in-boiler in het 2e keukenblok
Spouwmuur is nageïsoleerd
Energielabel C
Overdekt buitenterras op hoogte grenst aan eetkamer
Dubbel tuinhuis met stallingsruimte
Royale oprijlaan met parkeermogelijkheden
Mogelijkheid om aangrenzend aan het perceel één of meerdere garageboxen bij te kopen
Heerlijk vrij gelegen tuin rondom de woning met veel privacy
Vrij uitzicht op de bosrand van Landgoed Hemmen
Op loopafstand van supermarkten, basisschool en dorpsplein.

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning