Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDPutterhof 5

Vraagprijs €675.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2011
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 EN
Straat
Putterhof 5
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Putterhof 5

Bijzonder luxe, hoogwaardig afgewerkte en instapklaar VRIJSTAAND WOONHUIS (2011) welke ook nog eens is verduurzaamd met o.a. vloerverwarming, een warmtepomp en maar liefst 40 zonnepanelen op het zuid/westen. Deze unieke, levensloopbestendige gezinswoning heeft een royale indeling met o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond, alsmede 4 royale slaapkamers en een 2e badkamer op de verdieping. Een verrassend grote zolderverdieping zorgt voor bijzonder veel opbergmogelijkheden. De grote aangebouwde garage is van binnenuit te bereiken. De woning is bovendien v.v. rolluiken en zonwering (alles is elektrisch te bedienen).

De woning staat gunstig op het perceel waarbij de privacyvolle en groen omsloten achtertuin op het zonnige zuid/westen is gelegen. De tuin rondom de woning is zeer verzorgd en overzichtelijk afgewerkt met o.a. een zonneterras (met luxe zonwering), kunstgras, een druppelsysteem, spotverlichting en een camerasysteem. De oprit vóór de garage is verbreed waardoor je met gemak 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren. Deze woning is centraal in het dorp gelegen met o.a. een supermarkt én de vrije natuur van de uiterwaarden op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Ben je al even op zoek naar een bouwkavel om je droomwoning te kunnen realiseren? Stop dan met zoeken want jouw droomwoning staat al klaar met alles erop en eraan. Deze volumineuze villa is iets meer dan 10 jaar oud, maar door een tussentijdse upgrade ziet de woning er als nieuw uit. Een woning is niet luxer en comfortabeler aan te kleden dan hier is gebeurd. Hier kom je in een gespreid bedje terecht. Ga jij van deze prachtwoning genieten?

JAREN ‘30
Deze nog relatief jonge woning is gebouwd met de bouwnormen en isolatiewaarden van de huidige tijd. Er zijn smaakvolle materiaalkeuzes toegepast waar niet op bezuinigd is. Dit zien we terug in de uitstraling van de woning waarin kenmerkende jaren ’30 elementen stijlvol zijn verwerkt. Voorbeelden hiervan zijn de grote overstekken van het dak met daarbij de sierlijk vormgegeven blokgoten van hardhout en de zinken hemelwaterafvoeren. De erker, de luifel bij de voordeur en de dakkapel zijn in dezelfde stijl afgewerkt en vormen één geheel met de woning. De dakpannen zijn gecoat en de raamdorpels zijn van hardsteen. Opvallend detail zijn de roedeverdelingen in alle raampartijen die overal consequent zijn doorgevoerd. Alle kozijnen zijn in hardhout uitgevoerd, zijn jaarlijks onderhouden waarbij de laatste schilderbeurt in 2022 heeft plaatsgevonden. De woning verkeert dan ook in een optimale onderhoudsstaat.

HAL/ENTREE
De hal/entree geeft een prettige binnenkomst, niet alleen vanwege het overstek van het dak (luifel) en de chique, hardhouten voordeur, maar ook vanwege de ruimte in de hal in combinatie met de stijlvolle, hardhouten trapopgang en vide naar de verdieping. Een dakvenster hoog in het dakvlak zorgt voor extra daglicht om het ruimtelijke gevoel extra te versterken. Uiteraard is er voldoende ruimte voor uw garderobe en is er een modern toilet terug te vinden. Klassieke (stompe) paneeldeuren met glas-in-lood en neuten onder de stijlen geven toegang tot o.a. de living en de keuken.

LIVING
Het perfectionistische afwerkingsniveau van de buitenzijde, zien we ook in de woning terug. Zo ook in de woonkamer (42m2) waar over het algemeen de meeste tijd wordt doorgebracht. De plafonds zijn mooi strak gestuukt en afgewerkt met sierlijsten die het geheel verder verfraaien. De living heeft aan 3 zijden optimale daglichttoetreding, waarbij de sfeervolle erker een echte eye-catcher is. Ook de openslaande tuindeuren zijn erg praktisch waardoor het buitenterras direct te bereiken is. Overigens is de gehele begane grondvloer v.v. vloerverwarming en afgewerkt met een schitterende visgraat PVC-vloer.

KEUKEN EN-SUITE
Middels dubbele en-suitedeuren met glas-in-loodramen komen we terecht in de keuken. Deze keuken is enkele jaren geleden volledig vernieuwd en voorzien van alle wenselijke luxe en comfort. Het witte ‘zwevende’ aanrechtblad dat in één geheel verlijmd is (ook in de vensterbank), springt meteen in het oog. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een brede inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem (Bora) en in de hoge kastenwand een grote, luxe oven, een separate magnetron en een maximaal hoge koelkast met groot vriesvak. De gootsteen wordt vergezeld door een 2-in-1 Quooker die voor direct kokend water zorgt. Er is veel praktische kastruimte waaronder brede (verdekte) ladekorven. Opvallend is de praktische nis in de hoge kastenwand waar je een luxe koffiemachine kwijt kunt. Het neutrale en tijdloze design van deze comfortabele keuken is smaakvol gekozen waardoor ook u de keuken zal waarderen.

Via de keuken is ook de bijkeuken toegankelijk. Hier vinden we een vaste inbouw/proviandkast en een vaste schuif/kastenwand terug. Vanuit de bijkeuken is zowel de garage (van binnenuit) als het buitenterras in de achtertuin te bereiken.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Zoekt u een woning waarbij u niet de trap op hoeft om te slapen en te douchen? Dan is deze woning wellicht geschikt voor u. Op de begane grond vinden we namelijk een volwaardige slaapkamer met bijbehorende badkamer terug. De slaapkamer is 14m2 groot en biedt ruimte aan een 2-persoons bed en een linnenkast. Tevens is er een inbouwkast aanwezig.
Mocht je ongestoord thuis willen werken, dan is deze kamer ook ideaal. Ook wanneer u bijvoorbeeld een salon of praktijk aan huis wilt houden, biedt deze kamer perspectief.

De badkamer is modern en neutraal afgewerkt en is ingedeeld met een inloopdouche, een 2e zwevend toilet en wastafelmeubel. Ladekorven en een kolomkast bieden praktische opbergruimte voor toiletspullen. Boven het wastafelmeubel is een spiegel met verlichting geplaatst. Een handdoekradiator maakt de ruimte compleet.

1e VERDIEPING
Via de statige, massief houten trapopgang met vide, komen we op de 1e verdieping, oftewel de slaapverdieping terecht. Deze woonlaag is bijzonder ruim opgezet met maar liefst 4 royale slaapkamers van respectievelijk 18m2, 17m2, 15m2 en 14m2 groot. Met andere woorden: kleine slaapkamers zijn er niet. Het schuine dakvlak is vrij stijl waardoor er weinig ruimteverlies is. De ramen zijn erg praktisch aangezien deze zijn v.v. het draai/kiepsysteem. De kamers aan de noordzijde zijn bovendien volledig te verduisteren middels de elektrisch bedienbare rolluiken. Over de gehele verdieping ligt een keurige, doorlopende laminaatvloer waardoor het één geheel is. Ook zijn alle kamers v.v. TV- en netwerkaansluitingen. Extra lichtschakelaars zijn overal praktisch aangebracht ter hoogte van waar een bed zou kunnen staan (hotelschakeling).
Eén van de slaapkamers is ingericht als (riante) walk-in-closet. De zeer degelijke en stijlvolle kastenwand met inrichting blijft achter. Eén van de andere slaapkamers heeft ook een vaste kastenwand maar dan met schuifpanelen.

GROTE BADKAMER
Net als het (gasten)toilet en de 1e badkamer op de begane grond is de 2e badkamer in dezelfde moderne en hoogwaardige stijl afgewerkt. Hetzelfde luxe sanitair komen we ook hier tegen waarbij alles in één lijn is doorgetrokken. De betegeling is helemaal van deze tijd waarbij er gekozen is voor groot formaat tegels in wit en antraciet. De indeling bestaat uit een trendy inloopdouche, een separaat ligbad, een 3e zwevend toilet en een wastafelmeubel v.v. spiegel en bijbehorende kastruimte. Een extra dakkapel met draai/kiepraam zorgt niet alleen voor een prettige lichtinval maar geeft ook de mogelijkheid om te ventileren. Uiteraard is er ook mechanische ventilatie en vloerverwarming (op de CV) aanwezig.

ZOLDERETAGE
Via een vlizotrap op de overloop is de zolderetage te bereiken. Deze etage biedt extreem veel opbergruimte, maar heeft ook veel potentie om er een werkkamer of 1 tot 2 (slaap)kamers te maken. Er zijn prima mogelijkheden voor een vaste trap en er is reeds daglicht (beide kopgevels) aanwezig. De nok is maar liefst 2,7m hoog en er is reeds centrale verwarming geïnstalleerd. In totaal is er 30m2 (!) aan bruikbare ruimte (gemeten vanaf 1,5m hoogte).

GARAGE EN OPRIT
Naast de woning is er een royale, stenen garage aangebouwd (6,1m x 3,3m). Deze is geïsoleerd, voorzien van daglicht, heeft dubbele deuren naar de oprit en een extra deur naar de achtertuin. Uiteraard ontbreken de elektrapunten niet. Bij het plaatsen van de warmtepomp in de kast van de bijkeuken, zijn de witgoedaansluitingen naar de garage verplaatst.
Doordat de garage één geheel vormt met het huis en zeer degelijk is gebouwd en geïsoleerd, biedt het potentie om er een hobby- of praktijkruimte van te maken. De garage is van binnenuit, via de bijkeuken te bereiken.

Vóór de garage is een brede oprit gelegen met plaats voor 2 auto’s naast elkaar. Hierdoor sta je nooit voor elkaar in de weg en is auto’s ‘omruilen’ verleden tijd.

TUIN RONDOM
Bij een stijlvol huis hoort ook een verzorgde, groene tuin met privacy. De tuin is dan ook keurig, rondom aangelegd met onder andere diverse planten, kunstgras, een moestuin met aardbeien en rondom een beukenhaag. Een druppelslang door de tuin houdt de tuin ook in een warme, droge zomer mooi groen. De achtertuin is op het zonnige zuid/westen gelegen en heeft daardoor veel zonuren. Bovendien kun je hier heerlijk vrij zitten aangezien de tuin groen omsloten is. Een groot pluspunt is de dubbele zonwering aan de achtergevel. Deze zijn bijzonder te noemen omdat het zonnedoek ook naar beneden ‘valt’ waardoor je geen last hebt van een laagstaande zon. En dit alles gaat volledig elektrisch (met afstandsbediening). Voor nog meer gemak zijn er elektra-aansluitingen en vorstvrije buitenkranen aangebracht. Grondspots zorgen er in de donkere avonduren voor dat de tuin sfeervol verlicht wordt.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug in een rustige woonwijk waarbij de straat verderop doodloopt. Er is alleen maar bestemmingsverkeer. De Putterhof is een jong hofje met een aantal stijlvolle, vrijstaande dorpsvilla’s. Aan het hofje zijn parkeerhavens aangelegd, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is voor bezoek.

DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Nederbetuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action. Boodschappen zou u zelfs lopend kunnen doen, aangezien het plein niet ver van de woning is gelegen.
Het dorp telt 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoekt u graag de natuur op, dan begeeft u zich binnen een minuut op de Waalbanddijk met haar weids uitgestrekte uiterwaarden.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 5 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt u binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, (gasten)toilet, open trapopgang en vide
Woonkamer met erker en openslaande tuindeuren
Keuken en-suite met luxe en complete inbouwkeuken
Slaapkamer met doorloop naar…
Badkamer 1 met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
Bijkeuken v.v. inbouwkast, vaste schuif/kastenwand (v.v. onder andere een warmtepomp), een gootsteen, een tuindeur en doorloop naar…
Aangebouwde, inpandige garage met o.a. witgoedaansluitingen, elektra en extra tuindeur.

1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar zolderetage
4 Zeer volwaardige slaapkamers van alle gemakken voorzien
Badkamer 2 met ligbad, aparte inloopdouche, 3e toilet, wastafelmeubel en dakkapel.

Zolderetage:
Veel opbergruimte met daglicht, stahoogte en centrale verwarming.

BIJZONDERHEDEN:
Jaren ’30 woonhuis maar dan in een hagelnieuw jasje
Zeer hoogwaardig en gedetailleerd afwerkingsniveau
Materiaalkeuzes zijn overal consequent doorgevoerd
Gebouwd volgens normen nieuwste bouwbesluit met o.a. hoge plafonds en deuren
Openslaande tuindeuren naar buitenterras
Mogelijkheid tot het aansluiten van een houtkachel in de woonkamer (schoorsteen is aanwezig)
Zeer luxe en complete inbouwkeuken
Maar liefst 5 royale slaapkamers waarvan de kleinste 14m2 (!) groot is
Mogelijkheid tot het creëren van 1 of 2 extra kamers op de 2e verdieping
2 Badkamers en 3 toiletten, alles geheel luxe en éénduidig afgewerkt
Gehele begane grondvloer en beide badkamers zijn v.v. vloerverwarming
Door de gehele woning zijn luxe paneeldeuren en deurposten aangebracht
Meterkast: 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
Warmtepomp in 2018 geplaatst (merk Nefit)
Elektrisch buffervat (boiler) ten behoeve van warm water
Maar liefst 40 zonnepanelen op het zonnige zuid/westen
Energielabel A
Rolluiken en (luxe) zonwering zijn elektrisch bedienbaar
Buitenschilderwerk is zeer verzorgd (in 2022 nog bijgewerkt)
Aangelegde en zeer verzorgde tuin met een groen karakter en veel zonuren
Vrijstaande ligging op een groot perceel grond van 565m2
Oprit voor 2 auto’s naast elkaar
Supermarkt, vrije natuur en snelweg A15 binnen handbereik
Instapklare woning waar u zo in kunt!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning