Remko Stevens Makelaardij

ZETTENCalsstraat 15

Vraagprijs €680.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AM
Straat
Calsstraat 15
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Calsstraat 15
 
Zeer compleet, royaal opgezet en volledig geïsoleerd VRIJSTAAND WOONHUIS (energielabel A) bestaande uit 2 verrassend grote woonlagen, een opgedeelde, inpandige bijkeuken / fietsenberging, een zeer degelijke kelder (!) en een grote zolder, beiden met stahoogte.
 
Deze speels ingedeelde gezinswoning met dubbele kap heeft veel comfort en luxe te bieden met o.a. een royale living met een erker en dubbele terrasdeuren, een tuingerichte leefkeuken met zeer uitgebreide hoekopstelling, een praktische bijkeuken met kelder, een ruime hal/entree met traprenovatie naar 1e verdieping, in totaal 4 (maar mogelijk 5) volwaardige slaapkamers waarvan één masterbedroom met uitgebreide walk-in-closet alsmede een riante en compleet ingerichte badkamer.
De woning heeft een hoog comfortgehalte met o.a. vloerverwarming in de woonkamer, leefkeuken, bijkeuken, hal en berging. Met onder meer rolluiken zijn de slaapkamers te verduisteren. Maar liefst 18 zonnepanelen (op het zuiden) maken de woning duurzaam.
 
De woning staat op een gunstig en aantrekkelijk gelegen perceel van 478m2 groot. Aan de voorzijde is aan beide kanten van de woning een oprit gelegen waardoor je elkaar nooit in de weg hoeft te staan. De linkeroprit heeft tevens een soort van carport c.q. overdekte stallingsruimte.
De achtertuin is ca. 19m diep en meer dan 13 meter breed wat een mooi rechthoekige en overzichtelijke tuin oplevert. De tuin is zeer verzorgd aangelegd met meerdere terrassen, een vijverpartij, een gazon en meerdere bomen. De tuin ligt bovendien zeer gunstig op de zon, namelijk het zuid/westen. De omliggende bebouwing is ruim opgezet waardoor er relatief weinig inkijk is. Achterin de tuin staat een extra houten tuinhuis van 12m2 groot. De Calsstraat is één van de leukste straten van Zetten met een rustig en autoluw karakter (alleen maar bestemmingsverkeer).
 
Quote van de makelaar: “Veel completere gezinswoningen zijn er niet snel te vinden in dit segment. Mede door de dubbele kap en de riante leefkeuken aan de achterzijde heeft de woning een verrassende en speelse indeling. Daarbij komt onder meer de dubbele oprit en de vrij gelegen en zonnige achtertuin en je hebt je droomwoning voor de toekomst gevonden”. 
 
GEZINSWONING
Op opzet en indeling van dit huis is royaal te noemen waardoor er alleen maar grote (leef)ruimtes te vinden zijn. Dit ruimtelijke gevoel wordt al meteen duidelijke bij binnenkomst in de hal/entree. Ook laat de indeling van de hal direct zien dat het geen standaard woning betreft. Door de comfortabele leefruimtes kan een gezin met 3 kinderen hier prima uit de voeten. Je hoeft niet op te letten of dat meubels wel passen want er is ruimte genoeg. De woonkamer is meer dan 50m2 (!) groot en de leefkeuken (25m2) voelt aan als een balzaal. Hier kun je met een gemak een 6-persoons eettafel kwijt. Praktische ruimtes als een bijkeuken en zelfs een volwaardige kelder ontbreken niet. Met meer dan 190m2 woonoppervlak excl. kelder, inpandige fietsenstalling en zolder en ca. 765m3 (!) inhoud is de woning veel groter dan de buitenzijde doet vermoeden.
 
LIVING
Doordat de keuken in de ‘achtervleugel’ is gelegen, is de woonkamer maximaal als leefruimte te benutten. Het betreft een L-indeling waardoor je meerdere zithoeken kunt creëren. De erker aan de voorzijde zorgt voor een speels element en in combinatie met de zijgevelramen is er een prettige lichtinval doordat de zon gunstig om de woning heen draait. Door de ruime opzet kun je hier ook zomaar een vleugel (piano) kwijt. Ook zou je er prima een werk/studiehoek kunnen creëren. Middels de dubbele tuindeuren in de achtergevel betrek je het buitenterras éénvoudig bij de woonkamer. In de winter zorgt vloerverwarming voor een aangenaam woonklimaat. Doordat dit tevens de hoofdverwarming is, konden radiatoren achterwege gelaten worden.  
 
LEEFKEUKEN
Altijd al gedroomd van een echte leefkeuken? Deze woning heeft zo’n keuken waar je zonder nadenken een 6-persoons eettafel kwijt kunt zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. De hoekopstelling is bijzonder uitgebreid waarbij men niet hoefde te puzzelen of dat alle gewenste inbouwapparatuur en kastruimte wel past. Er is dan ook gekozen voor onder meer een dubbele gootsteen, diepe ladekorven en een apothekerskast. De inbouwapparatuur bestaat uit een grote koelkast, een vaatwasser op hoogte, een 90 cm breed 5-pits M-System fornuis (van Boretti) met oven, een afzuigschouw, een combi-oven/magnetron en een vriezer. De meesten zullen het extra hoge werkblad van 94cm hoog zeker kunnen waarderen. Details als inbouwspots, een nisje met schappen, vloerverwarming, een chique 8-ruits deur naar de woonkamer en dubbele terrasdeuren maken de keuken compleet.
 
BIJKEUKEN & KELDER
Vanuit de keuken is er een directe doorloop naar de bijkeuken. Dit is een zeer praktische ruimte waar je eigenlijk alles vindt wat je hoopt te vinden in een bijkeuken. Uiteraard kun je hier de wasmachine en wasdroger kwijt, maar een groot pluspunt is ook het 2e keukenblok met extra gootsteen. Het extra aanrechtblad en kastruimte zal je zeker kunnen waarderen. Tevens is hier de CV-ketel geïnstalleerd die mooi centraal tussen de keuken en de badkamer hangt.
 
Zeer opmerkelijk is de kelder die middels een vaste trap te bereiken is. Kelders komen we doorgaans bij woningen van 60 jaar of ouder tegen, maar bij de bouw is ook hier een zeer degelijke en volwaardige kelder gerealiseerd. De kelder bestaat volledig uit beton en is daardoor droog en lekker koel. Dit is ideaal voor het bewaren van voorraad en een fles wijn. De kelder is bijna 9m2 groot en heeft een comfortabele stahoogte van 2 meter.
 
INPANDIGE STALLING
Ook deze ruimte willen we graag even benadrukken. Vanuit de bijkeuken loop je door naar de ruimte ervoor wat we ook wel een inpandige stalling noemen. Een garage kunnen we het niet noemen omdat de ruimte daarvoor veel te ondiep is, maar je kunt er wel met gemak meerdere (elektrische) fietsen en/of een motor kwijt. In dat opzicht is het dan toch een beetje een garage voor tweewielers, mede doordat het zeer degelijke, dubbele ‘toogdeuren’ naar de oprit heeft. Tevens is er een doorloop naar de hal/entree waardoor je als het ware ‘rondjes’ door de woning kunt lopen.
 
FLEXIBELE INDELING
Via een stijlvol beklede trapopgang (traprenovatie) komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag biedt ruimte aan 4 volwaardige slaapkamers waarbij je de mogelijkheid hebt om er een extra (5e) kamer bij te creëren. Twee slaapkamers zijn namelijk bij elkaar getrokken, maar de deuren van beide kamers zijn behouden gebleven. Het is een kwestie van de tussenwand dichtzetten. Hierdoor kun je ook eenvoudig een extra werk- of studiekamer realiseren. Mocht je liever minder maar grotere kamers wensen, dan zijn de 2 slaapkamers aan de voorzijde eventueel bij elkaar te betrekken. De tussenwand is er al eens uit geweest. En doordat de huidige tussenwand ‘op spanning’ ertussen is geplaatst (zonder schroeven en
óp de laminaatvloer) is deze wand, zonder beschadigingen, eenvoudig te verwijderen. Kortom, deze woonlaag is wat indeling betreft best flexibel te noemen.
 
SLAAPKAMERS
De slaapkamers zijn respectievelijk 18m2, 18m2 en 11m2 en 11m2 groot. Dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor de kamers eigenlijk nog iets groter zijn. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Overigens begint het schuine dakvlak pas vanaf 1 meter hoogte ten opzichte van de vloer waardoor je relatief weinig ruimteverlies hebt. Noemenswaardig is de nok van de masterbedroom die maar liefst 3,7 meter hoog is. Dit zorgt voor een zeer ruimtelijke beleving. Bovendien hoef je er geen linnenkast kwijt aangezien de ‘verbindingsruimte’ met de overloop een 6 meter lange (vaste) kwastenwand (garderobe) heeft. Je zou het ook een walk-in-closet kunnen noemen. Groot pluspunt zijn de rolluiken (zelfs op de dakkapel) waardoor de kamers volledig te verduisteren zijn. Dit is ook prettig op warme zomerdagen.
 
BADKAMER & TOILET
Een veel grotere badkamer als hier komen we niet vaak tegen. Met ca. 11m2 is de ruimte immers net zo groot als een slaapkamer. Er is dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte door deze optimaal in te delen met o.a. een diep ligbad, een douchecel met rainshower en handdouche en 2 wastafels. Boven de wastafel is een natuurstenen planchet (travertin) gecreëerd in combinatie met een brede spiegel v.v. verlichting. De tegelvloer is bovendien v.v. vloerverwarming (elektrisch). Een raam zorgt voor een prettige lichtinval en ventilatiemogelijkheid. Er is ook afzuiging aanwezig.
 
Opvallend is dat het toilet niet op de badkamer is vinden, maar separaat op de overloop. Dit is ideaal wanneer je op een spitsuur gewend bent om elkaar in de weg te lopen.
 
ZOLDERVERDIEPING
Een vlizotrap op de overloop maakt de 2e verdieping toegankelijk. Met al 4 (en mogelijk 5) volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping mis je de vaste trap naar de 2e verdieping waarschijnlijk niet. Toch is de verrassend grote zolder een praktische ruimte met stahoogte (nok 2,6m hoog) en diverse ramen waardoor je er veel spullen kunt opbergen. Van seizoenskleding tot vakantiespullen, aan opbergruimte is hier geen gebrek.
 
ACHTERTUIN
Ben je een tuin- en zonliefhebber, dan zal je deze achtertuin zeker aanspreken. De achtertuin heeft een aantrekkelijk formaat (ca. 19m diep en 13,5m breed) en heeft daardoor een mooi rechthoekige vorm. Dubbele deuren vanuit de woonkamer én vanuit de keuken geven direct toegang tot het zonnige buitenterras. De zonorriëntatie is ideaal met een ligging op het zuid/westen. Hier kun je de gehele dag en tot in de avonduren van de zon genieten.
 
De tuin heeft een verzorgd en overzichtelijk karakter. Dit komt mede doordat de tuin onder architectuur is aangelegd. De vijverpartij temidden van het strakke gazon springt daarbij meteen in het oog. En doordat omliggende woningen ook op grote percelen staan en diverse bomen voor een groene buffer zorgen, is er relatief weinig inkijk wat voor een vrij gevoel zorgt. Leuk detail zijn de grondspots die de esdoorns in het donker belichten.
 
Achterin de tuin staat een groot tuinhuis van 12m2 groot waar je veel spullen zoals tuingereedschap en de grasmaaier kunt opbergen. Noemenswaardig is de puls met pomp die voor gratis grondwater zorgt. Hierdoor kun je ook tijdens een warme zomer een tuin van dit formaat mooi groen houden.  
 
DUBBELE OPRIT & CARPORT
Een groot pluspunt is de dubbele oprit aan de voorzijde. Wanneer je meerdere auto’s hebt, hoef je elkaar niet in de weg te staan. De oprit vóór de garage is ook dieper waardoor je er 2 auto’s kwijt kunt. Je zou er tevens een laadpaal kunnen plaatsen aangezien die hier is voorbereid (de huidige laadpaal neemt verkoper mee).
 
Aan de linkerzijde is naast de woning ‘onopvallend’ een carport gelegen. Deze carport biedt plaats aan bijvoorbeeld een oldtimer, een cabrio of een aanhanger. Het mooie van deze carport is dat je het vanaf de straat eigenlijk helemaal niet ziet. Aan de voorzijde is een stijlvolle, metalen poort gemaakt. In het platte dak is zelfs een lichtkoepel aangebracht.
 
GOUDKUST
De Calsstraat is een zeer autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer. Dat maakt het juist voor (jonge) gezinnen zo aantrekkelijk om hier te wonen. In het straatbeeld staan nagenoeg alleen maar vrijstaande woonhuizen waardoor het ook wel de ‘Goudkust’ van Zetten wordt genoemd.
 
Het dorp Zetten heeft 3 basisscholen (waarvan 1 op loopafstand) en een middelbare school (op steenworp afstand) waardoor kinderen het dorp niet uit hoeven en (op een zekere leeftijd) zelfstandig naar school kunnen gaan. De woning is aan de rand van het dorp gelegen. Dit heeft als voordeel dat je snel het dorp uit bent. Binnen 2 tot 3 autominuten begeef je je op de snelweg.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. En mocht je van de vrije natuur houden, dan loop je naar Landgoed Hemmen alwaar je landelijke en bosrijke paden kunt bewandelen.
 
CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Zie plattegronden. Helaas kunnen wij niet meer leestekens op Funda plaatsen.
 
BIJZONDERHEDEN:
Stijlvolle uitstraling met dubbele kap
Ideale gezinswoning met 4 (en mogelijk 5) slaapkamers
Verrassend veel woonruimte en inhoud
Ca. 192m2 woonoppervlak en ca. 33m2 overige inpandige ruimte
Veel luxe en comfort, alsmede een verzorgd en neutraal afwerkingsniveau
Vloerverwarming op de gehele begane grond, zelfs in de (fietsen)stalling
Dubbele terrasdeuren in de woonkamer én in de keuken
Praktische bijkeuken met 2e keukenblok
Volwaardige en degelijke kelder met stahoogte
Complete en zeer ruim opgezette keuken en badkamer
Zwevende toiletten (ook op de overloop)
Ruime walk-in-closet met 6 meter lange kastenwand
CV-ketel: Vaillant EcoTec HR-combi, geplaatst 2015
Meterkast: 10 groepen (incl. kookgroep en laadpaal) en 3 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting ten behoeve van TV en snel internet
Professionele alarminstallatie (met abonnement op meldkamer) is ter overname
Volledig geïsoleerd
18 Zonnepanelen op het zuiden
Energielabel A
Het keukenraam is v.v. zonwering (screen, elektrisch bedienbaar)
Rolluiken op de slaapkamers
Opvallend goed onderhouden
Buitenschilderwerk is voor het laatst in 2020 uitgevoerd
Vrij gelegen achtertuin met veel zonuren door ideale zonligging
Dubbele oprit
Onopvallende en afsluitbare carport
Op loop/fietsafstand van basisscholen, dorpsplein en winkels
Snelle ontsluiting op de snelweg A15 (en A50).
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning