HETERENNarcissenstraat 55

Vraagprijs €349.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AX
Straat
Narcissenstraat 55
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Narcissenstraat 55
 
Op een mooi breed en zonnig hoekperceel gelegen, uitgebouwde en gemoderniseerde HOEKWONING, bestaande uit onder meer 3 volwaardige woonlagen, een verrassende kelder en een brede dakkapel. Deze gezinswoning is vanaf 2010 grondig gerenoveerd waardoor bijna niets meer origineel is gebleven. De inbouwkeuken is in de aanbouw geplaatst en de badkamer is naar één van de slaapkamers verplaatst waardoor die een stuk groter en completer is geworden. Eén van de opvallendste verbeteringen is de volledig nieuwe kapconstructie die is o.a. is voorzien van nieuwe, geïsoleerde dakplaten.
 
Door de gunstige hoekligging heeft de woning ook veel ruimte om de woning heen. Naast de woning is een aantrekkelijke carport met zolder aangebouwd. Aan de achtergevel is een gezellige veranda/terrasoverkapping gerealiseerd. Achterin de tuin staat een zeer degelijke, stenen schuur met een houten overkapping waar je bijvoorbeeld fietsen kunt stallen.
 
De ligging is gunstig doordat de achtertuin op het zonnige zuiden is gelegen (met weinig inkijk) en de voorzijde aan een groenstrook waardoor je vrij van je afkijkt. Bovendien liggen alle (winkel)voorzieningen en een wandel/recreatiegebied op steenworp afstand.
 
Quote van de makelaar: “Dit is zo’n hoekwoning die zeker niet meer ‘standaard’ te noemen is. Hier kom je grote pluspunten tegen die je nergens anders tegen komt. Aan deze onderscheidende woning is al zoveel veranderd en verbeterd dat je het eigenlijk eerst gezien moet hebben om het op waarde te kunnen schatten. Kunnen wij jou hier binnenkort verrassen?”
 
COMPLEET NIEUW DAK
Sinds de aankoop in 2010 door de huidige eigenaar heeft de woning een grote metamorfose ondergaan. Het is een veel beter en degelijker huis geworden die in bepaalde opzichten naar een veel hoger niveau is getild. Dit zou je bijna letterlijk kunnen noemen, aangezien het volledige dakbeschot is verwijderd en is voorzien van nieuwe, geïsoleerde dakplaten die je eigenlijk alleen bij nieuwbouwwoningen ziet. Door het isolatiepakket is hierdoor de nok net wat hoger komen te liggen dan bijvoorbeeld de buurwoning. De nog relatief jonge en maximaal brede dakkapel van kunststof is daarbij herplaatst. Tegelijkertijd zijn ook de dakpannen volledig vervangen door nieuwe exemplaren.
 
In de basis is al het leidingwerk (zelfs gasleidingen), afvoeren en riolering, elektra (incl. groepenkast) en centrale verwarming (nieuwe radiatoren) vernieuwd. Veel verbeteringen is in combinatie met nieuw, strak stucwerk gegaan. De meeste kozijnen zijn vervangen door kunststof met isolatieglas (deels HR++) waardoor de woning ook meer onderhoudsarm is geworden. Het toilet is gemoderniseerd en de badkamer verplaatst. De afwerking van de 2e verdieping was het laatste project en is in de basis afgewerkt. Het is aan de kopers om het te perfectioneren en er een eigen bestemming aan te geven.
 
WOONKAMER
Deze jaren ’70 woning heeft een brede, klassieke doorzon-woonkamer. Grote ramen (waaronder een zijgevelraam) zorgen daarbij voor veel lichtinval. Door de vrije ligging aan de groenstrook tegenover de woning, kijk je vanaf de bank lekker vrij van je af en is er ook nauwelijks inkijk. De woonkamer is vergroot in een L-indeling doordat de keuken naar de aanbouw is verplaatst. Hierdoor is er meer ruimte ontstaan voor bijvoorbeeld een grote eettafel. Noemenswaardig is de brede schuifpui naar de veranda/terrasoverkapping waardoor je het buitenleven eenvoudig bij de woonkamer betrekt. Leuk detail is de houtkachel die overigens ter overname wordt aangeboden. Een gesealde siergrindvloer (op beton), strak stucwerk met verlaagde contactpunten, een deels verlaagd spotplafond en een luxe 4-ruits paneeldeur naar de hal geven de woonkamer een modern en verzorgde uitstraling.
 
INBOUWKEUKEN
De keuken was al eerder aangebouwd, maar is in de modernisering van de woonkamer meegenomen. Ook hier valt meteen weer de ruime en brede indeling op. Dit ruimtelijke gevoel wordt mede benadrukt door het grote zijgevelraam en de lichtinval door de zuidligging. De keukenopstelling heeft een moderne en neutrale uitstraling en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een vaatwasser, een combimagnetron, een koelkast, een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger. Het is dus een complete keuken waar je nog wel even mee vooruit kunt. Het spotplafond is hier vanuit de woonkamer doorgetrokken, evenals de siergrondvloer. De tuindeur is vervangen eveneens vervangen.
 
KELDER
Een kelder met (bijna) stahoogte is bij een jaren ’70 woning zeker niet standaard. Maar bij de aanbouw van de keuken is er gelijk een kelder (ca 5m2) gerealiseerd. De hoogte in de kelder is ca. 1,6 meter hoog waardoor sommige mensen er prima (gebukt) kunnen staan. En doordat de kelder degelijk gebouwd is (en daardoor ook droog) kun je er veel spullen opbergen. Middels een luik in de vloer en een trap is het goed toegankelijk.
 
1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag heeft dezelfde breedte als de begane grond (6 meter inpandig) wat je goed terug ziet op de 2 slaapkamers. Deze slaapkamers zijn respectievelijk 14m2 en 10m2 groot waarbij je door de aantrekkelijke breedtemaat prima om een bed kunt lopen. Beide kamers zijn al voorzien van een vaste kastenwand waar je je kleding in kwijt kunt. Beide slaapkamers zijn eveneens voorzien van (nieuw) isolatieglas waarbij het kozijn aan de achterzijde (zuidzijde) in kunststof is uitgevoerd. Een groot pluspunt is daarbij het draai/kiepraam waardoor je ideaal kunt ventileren.
 
GROTE BADKAMER
Van oorsprong had deze woning op de 1e verdieping 3 slaapkamers, maar in dit geval is er een slaapkamer opgeofferd voor een grotere badkamer. Dit is een aanzienlijke verbetering doordat de badkamer veel completer is geworden. Er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte door deze in te delen met een ligbad, een aparte douchecel, een wastafel en een 2e (zwevend) toilet. Het wastafel wordt vergezeld door een planchet (schap) voor toiletspullen en een spiegel. Er is een handdoekradiator geplaatst en het plafond is v.v. inbouwspots (op een dimmer). En ook hier is het raamkozijnen vervangen door kunststof met een draai/kiepraam. Zeker voor een badkamer is dit een groot pluspunt vanwege de lichtinval en ventilatiemogelijkheid. Overigens is er ook mechanische afzuiging (op een timer) aanwezig.
 
WASRUIMTE
Door het verplaatsen van de badkamer is er de ideale wasruimte ontstaan. Deze voormalige badkamer is voor een wasruimte lekker ruim en heeft bovendien een uitzetraam met lichtinval. Hier kun je de wasmachine en wasdroger prima kwijt. Er is nog een (oud) wasmeubel aanwezig en ook de handdoekradiator komt bij de wasmachine altijd van pas.
 
2e VERDIEPING
Via een vaste trap komen we op de verrassend ruime 2e verdieping terecht. De meer dan 4 meter brede dakkapel heeft deze woonlaag aanzienlijk vergroot en ook de nokhoogte van meer dan 3 meter versterkt het ruimtelijke gevoel. Hier zie je geen jaren ’70 dakbeschot meer terug aangezien het dak uit witte, geïsoleerde sandwichpanelen bestaat. Dit zorgt voor een strak en licht geheel. Hetzelfde geldt voor de dakkapel van kunststof die veel extra leefruimte oplevert. De ramen zijn ook hier voorzien van het draai/kiepsysteem. Een doordat de dakkapel op het zuiden is gelegen, is de elektrisch bedienbare zonwering (screen) geen overbodige luxe.
 
Deze verdieping is nog geheel naar eigen wens in te richten. De multifunctionele ruimte biedt mogelijkheden voor een extra slaapkamer (misschien wel 2) en een aparte wasruimte. Wanneer je knieschotten en/of een zoldervliering aanbrengt, creëer je veel extra opbergruimte.
 
ACHTERTUIN
Bij een leuk huis hoort ook een leuke, aantrekkelijke achtertuin. Hier moet je het niet hebben van een groen karakter aangezien de tuin volledig is bestraat. Hierdoor is de tuin onderhoudsarm te noemen waardoor je tijd over houdt om van het zonnige terras te genieten. Deze achtertuin (en zijtuin) ligt zeer gunstig op de zon, namelijk het zuid/westen. Aan zonuren geen gebrek zullen we maar zeggen. De aangebouwde terrasoverkapping (3,8m bij 3,5m)  is dan ook een heerlijke zithoek waar je beschut kunt zitten. Ook is er zonwering (westzijde) aangebracht waardoor je op een warme zomerdag nog meer schaduw kunt creëren.
 
Achterin de tuin staat een stenen schuur die van binnenuit geheel is afgewerkt. Het plafond is daarbij meteen geïsoleerd en de deur is degelijker dan normaal. Uiteraard is er elektra aanwezig alsmede 2 zijgevelraampjes die de houten overkapping (fietsenstalling) inkijken. Deze laatste ruimte is ideaal voor (kinder)fietsen waardoor je meer ruimte overhoudt in de schuur. Via de carport aan de zijkant van de woning is er een achterom aanwezig.
 
CARPORT & OPRIT
De zijtuin van de woning is bijna 4 (!) meter breed en dat zien we niet vaak. Hier is dan ook dankbaar gebruik van gemaakt door de oprit te voorzien van een grote en brede carport (3,2m bij 5m). Door de mooie breedte kun je er comfortabel een auto parkeren en uitstappen. Opvallend is de zolder die in de kap is aangebracht. Ook hier kun je nog veel spullen opbergen. Het schuine dak is voorzien van dakpannen. Hier dus geen plat dak waar bladeren van de bomen op blijven liggen. Overigens is de afwatering van de hemelwaterafvoeren geoptimaliseerd doordat er rondom de woning een nieuwe ‘ringleiding’ is aangelegd.
 
GUNSTIGE LIGGING
Deze woning is gunstig in het dorp gelegen, namelijk aan rustige en groen opgezette straat bestaande uit 2 paralelwegen met in het midden een brede groenstrook met gras en volwassen bomen. In de straat zijn verschillende speelvoorzieningen voor kinderen te vinden. Wanneer je de straat uitloopt, zijn daar direct alle winkelvoorzieningen gelegen waaronder een supermarkt en het aanstaande dorpshart dat later dit jaar wordt geopend. Ook loop je hier zo de uiterwaarden van de Rijn in waar een recreatiegebied- en wandelgebied is aangelegd.
 
HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit jaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, trapkast (met meterkast) en trapopgang
Vergrote doorzon-woonkamer (L-indeling) met rookkanaal en schuifpui
Open keuken (in aanbouw) v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
Luik naar kelder met ‘stahoogte’.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Slaapkamer 1 met vaste kastenwand
Slaapkamer 2 met vaste kasten
Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en 2e toilet
Praktische wasruimte met witgoedaansluiting en een wasmeubel.
2e Verdieping:
Multifunctionele ruimte met brede dakkapel en CV-ketelopstelling.
 
BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke gezinswoning met 3 etages woonplezier
Woning is vergroot door keukenaanbouw en brede dakkapel
Maar liefst ca. 116m2 woonoppervlak
Grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd
Veel lichtinval door grote ramen
Schuifpui van woonkamer naar veranda
Houtkachel in woonkamer wordt ter overname aangeboden
Complete inbouwkeuken en badkamer
Unieke (droge) kelder
Zwevende toiletten
Brede dakkapel van kunststof en v.v. draai/kiepramen en zonwering (elektrisch)
2e Verdieping is nog geheel naar eigen wens in te delen
CV-ketel: Intergas HR-combi, geplaatst 2015
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Uitgebreide groepenkast: 8 automaten en 2 aardlekschakelaars
Nieuwe (gas)leidingen, elektra, radiatoren en afvoeren
Goede onderhoudsstaat met o.a. onderhoudsarme materialen
Deels kunststof kozijnen en (nieuw) isolatieglas (deels HR++)
Volledig nieuwe kapconstructie met geïsoleerde dakplaten
Nieuwe zinken goten
Schoorsteen opnieuw laten invoegen
Energielabel C
Achter- en zijtuin op het zonnige zuid/westen
Schuur, fietsenstalling en carport zijn praktische bijgebouwen
Luifel bij de voordeur
Gunstige ligging in de straat met (zowel voor als achter) nauwelijks inkijk
Gelegen aan een lommerijke, groene straat
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning