Remko Stevens Makelaardij

ZETTENKerkstraat 23

Vraagprijs €499.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1948
Energieklasse
E
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AP
Straat
Kerkstraat 23
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Kerkstraat 23
 
verrassend groot en karaktervol, VRIJSTAAND WOONHUIS met een speelse indeling en o.a. een L-woonkamer met schouw, een dichte leefkeuken, een riante bijkeuken, een praktische werk-/hobbyruimte, een praktische kelder met stahoogte, 6 volwaardige slaapkamers op de verdieping, een complete badkamer met o.a. een 2e toilet en een zoldervliering.
 
Deze leuke gezinswoning staat op een aantrekkelijk perceel van 460m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel staat. Naast de woning is een comfortabele oprit gelegen met plaats voor meerdere auto’s. Een diepe garage met zadelkap biedt veel extra ruimte. Achter de woning is het royale terras voorzien van veel privacy.
 
Quote van der makelaar: “Dit is typisch zo’n woning welke veel meer te bieden heeft dan de voorgevel zal doen vermoeden. De voorzijde doet knus aan, maar aan de achterzijde heeft de woning veel leefruimte en mogelijkheden te bieden. Ook de aangebouwde garage met zadelkap en de diepe oprit is een groot pluspunt. Kortom, dit is een woning die je zeker zal verrassen tijdens een bezichtiging.”.
 
VERRASSENDE RUIMTES
Zoals al aangegeven heeft deze woning veel meer te bieden dan wat de knusse voorgevel doet vermoeden. De woning straalt aan de voorzijde een authentieke woning uit, echter aan de achterzijde is de woning verdubbeld in formaat. Mede daardoor heeft de woning veel te bieden waarbij tevens de mogelijkheid wordt geboden om de woning naar je eigen hand te zetten. Er zijn veel praktische ruimtes aanwezig, waaronder een royale werk-/hobbykamer op de begane grond, een kelder met stahoogte en een garage met zadelkap. De 1e verdieping is voorzien van wel 6 volwaardige slaapkamers waardoor niet alleen een groter gezin hier kan aarden, mocht je thuiswerken dan kun je hier gemakkelijk een slaapkamer omtoveren tot thuiskantoor.
 
De woning staat al op een gunstig perceel waarbij de tuin van veel privacy geniet. Echter wordt bij deze woning de unieke kans geboden om aan de achterzijde van de woning het perceel te verlegen. In overleg kan er namelijk een stukje van het achtergelegen perceel worden bijgekocht. Zo zou je de achtertuin nog dieper kunnen maken dan dat deze in de huidige setting is.
 
WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een praktische L-indeling. Hierdoor kun je gemakkelijk een zit- en eethoek creëren. Bij de zithoek is een open haard in een grote schouw te vinden welke veel sfeer brengt aan de ruimte. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval waardoor het een aangename ruimte is. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin toe waardoor je in de zomerdag eenvoudig het terras op loopt.
 
 
KEUKEN
De keuken is achter de woonkamer gelegen en betreft een dichte leefkeuken. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zijnde een 4-pits keramische kookplaat, een afzuigkap, een magnetron, een oven, een koelkast en een vaatwasser. De keuken is voorzien van lichte paneelfronten en een donker composiet werkblad. Leuke details zijn de ramen aan beide zijden van de keuken waardoor er veel lichtinval is. Tevens biedt de ruimte plaats voor een kleine eethoek. Aan de keuken is een diepe voorraadkast geplaatst. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken.
 
BIJKEUKEN
Vanuit de keuken loop je direct de bijkeuken in. Dit is een erg praktische ruimte met zowel een toegang tot de achtertuin alsmede een toegang tot de oprit. De ruimte is groter dan gemiddeld en biedt dan ook veel mogelijkheden. Je treft hier de opstelling van de cv-ketel en ook de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger vind je hier terug. Je kunt hier ook nog een extra koel/vriescombinatie kwijt.
 
WERKKAMER/HOBBYRUIMTE
Aan de achterzijde van de woning is een werkkamer/hobbyruimte gelegen. Met ruim 16m2 oppervlak kun je met deze ruimte alle kanten op. Ben je een enthousiaste hobbyist of houd je van klussen dan is dit een ideale ruimte. Je zou de ruimte ook om kunnen tover tot leefruimte waarbij je een extra kamer creëert. Diverse ramen bieden ook hier veel lichtinval.
 
KELDER
De entree/hal biedt naast het toilet en de meterkast ook toegang tot de kelder. Dit is een prettige ruimte van bijna 9m2 groot met stahoogte waardoor je veel extra opbergmogelijkheden hebt. Een raam is aanwezig om de ruimte te ventileren.
 
1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal kom je op de eerste verdieping terecht. De lange overloop met veel deuren valt direct op. Vanaf de overloop heb je namelijk toegang tot wel 6 (!) volwaardige slaapkamers variërend in formaat tussen 9m2 en 14m2 groot. Een groter gezin heeft hier dan ook alle ruimte en ook een thuiswerker kan een kamer omtoveren tot thuiskantoor. 2 Slaapkamers zijn voorzien van een wastafel, een slaapkamer heeft toegang tot het balkon. Op de overloop is tevens een lange schuifkastenwand geplaatst waardoor de ruimte onder het schuinde dakvlak optimaal wordt benut.
 
BADKAMER
De eerste deur op de overloop is die van de badkamer. De badkamer is neutraal en degelijk te noemen en voorzien van alle wenselijke sanitair. Zo tref je hier een brede inloopdouche, een wastafelmeubel met veel opbergruimte en een 2e toilet. Ook de radiator ontbreekt in deze ruimte niet. Het raam biedt naast daglicht ook een fijne mogelijkheid tot ventileren.
 
ZOLDERVLIERING
Vanaf de overloop is middels een vlizotrap de zolder te bereiken. Je hebt hier veel bergruimte waar je opbergruimte hebt voor bijvoorbeeld de kerst- en de vakantiespullen.
 
GARAGE & OPRIT
Bij de woning is een riante garage gebouwd van ca. 3,5m breed en ca. 8,3m diep. De garage is voorzien van een loop/kanteldeur naar de oprit. Tegenwoordig wordt een auto niet vaak meer in de garage geplaatst waardoor de er veel ruimte is voor het stallen van fietsen en/of een motor. Een klusser kan hier zijn hart ophalen. Een groot pluspunt is dat de garage is voorzien van een zadelzak waardoor er in de nok ook veel opbergruimte is.
 
Voor de garage is een diepe oprit gelegen waar je met gemak meerdere auto’s op eigen terrein parkeert. De totale diepte van de oprit betreft bijna 18m. Vooraan kan je 2 auto’s naast elkaar kwijt waardoor gemakkelijk wegrijdt.
 
ACHTERTUIN
Deze woning staat op een goed perceel van 460m2. De woning staat gunstig op de kavel waarbij de het grootste gedeelte van het perceel aan de achterzijde van de woning is gelegen. De achtertuin is naast en achter de woning gelegen waardoor er altijd een fijn plekje in de zon of schaduw is te vinden. De tuin is grotendeels voorzien van bestrating waardoor je gemakkelijk meerdere zithoeken creëert. Een speeltoestel voor de kinderen kun je hier tevens eenvoudig kwijt. Bij de achterdeur is een overkapping te vinden waar je een fijn beschut zitje kun plaatsen of welke je kunt gebruiken als houtopslag voor de open haard. Doordat er geen directe bebouwing achter de woning is gelegen heb je hier nauwelijks inkijk en geniet je van veel privacy.
 
MOGELIJKHEID TOT EEN GROTER PERCEEL
Uniek bij deze woning is de mogelijkheid om het perceel te vergroten. In overleg kan er namelijk een strook bij gekocht worden van het achtergelegen perceel. Hierdoor wordt de tuin nog iets dieper waardoor er nog meer mogelijkheden zijn.
 
OP LOOPAFSTAND VAN VEEL VOORZIENINGEN
Vind je voorzieningen op loopafstand belangrijk, dan zal je deze plek zeker aanspreken. De woning is centraal in het dorp gelegen met basisscholen, een middelbare school en een uitgebreid winkelaanbod met meerdere supermarkten binnen handbereik. Desondanks is de woning rustig en aan een autoluwe straat gelegen. Je loopt vanaf hier zo het dorpsplein op of even iets verder Landgoed Hemmen binnen. Landgoed Hemmen heeft veel vrijheid en natuur te bieden, waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool, een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.
 
CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast, toegang tot kelder (met stahoogte) en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met schouw
Dichte keuken met vaste kast
Bijkeuken met deur naar oprit en tuin, witgoedaansluitingen en cv-ketelopstelling
Werk-/hobbyruimte
Garage zadelkap en vliering
1e Verdieping:
Overloop met lange schuifkastenwand
6 Volwaardige slaapkamers, waarvan 2 met wastafel en 1 met toegang tot
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel
Zolder:
Vliering bereikbaar middels vlizotrap.
 
BIJZONDERHEDEN:
Speels opgezet woonhuis op een aantrekkelijke locatie
Mogelijkheid tot bijkopen van een meer m2 perceel
L-woonkamer met tuindeur en schouw
Leefkeuken met plaats voor kleine eethoek
Riante bijkeuken
Werk-hobbyruimte
Kelder met stahoogte
6 Slaapkamers op de verdieping
1 Slaapkamer met toegang tot het balkon
Badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet
Ruimte kastenwand op de overloop
Zoldervliering met veel opbergruimte
Royale achtertuin met veel vrijheid en privacy
Aantrekkelijke oprit met plaats voor meerdere auto’s
Gelegen aan één van de oudste en meest karaktervolle straten van het dorp
Zeer centrale ligging nabij het dorpshart, maar toch ook weer in de luwte.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning