Remko Stevens Makelaardij

ZETTENGandhistraat 28

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1975
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BD
Straat
Gandhistraat 28
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Gandhistraat 28
 
Instapklare, recent gerenoveerde 2-ONDER-1-KAP WONING met onder meer een ruime woonkamer met vloerverwarming, een moderne keuken v.v. inbouwapparatuur, in totaal 5 slaapkamers op de verdiepingen, een luxe badkamer met o.a. een ligbad/douche en 2e zwevend geplaatst toilet en een ruime voorzolder met witgoedaansluitingen en multifunctionele hoek. Dit alles is gelegen op een ruim perceel met een op het zuiden gerichte achtertuin en een vrijstaande garage en oprit.
 
Quote van de makelaar: “Deze instapklare woning is recent binnen helemaal vernieuwd, een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, gestucte wanden zijn slechts enkele voorbeelden. Liever geen grote verbouwing? Dan zal deze woning je zeker aanspreken!”
 
HOOG AFWERKINGNIVEAU
Wanneer je deze woning bezichtigd zal het hoge afwerkingsniveau meteen opvallen. In de afgelopen jaren is deze woning van binnen volledig gerenoveerd. Alle wanden zijn gestuct en daarmee strak afgewerkt. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en keramisch parket, op de verdiepingen ligt een drempelloze laminaatvloer. De keuken is vernieuwd naar een moderne hoekkeuken voorzien van inbouwapparatuur. Een ware eyecatcher is toch wel de badkamer welke helemaal volgens de laatste trend is ingericht. De wanden zijn afgewerkt met beton ciré wat goed past bij de aardetinten van het tegelwerk. Het sanitair is modern met o.a. een natuurstenen waskom op een meubel en een kraan welke mooi is weggewerkt in de wand. Kortom dit is een woning waar je alleen maar de verhuisdozen hoeft uit te pakken.
 
WOONKAMER
Via de ruim opgezette hal kom je in de stijlvolle woonkamer terecht. De woonkamer is in een L-opstelling gesitueerd. Wat meteen opvalt is het strakke afwerkingsniveau, de wanden zijn recent gestuct en ook de vensterbanken hebben een update gekregen. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning, door het brede formaat kun je hier met gemak een ruime hoekbank kwijt. Ook is er nog plaats voor een speelhoek voor de kinderen of een grote kast. In de lengte van de woning is plaats voor een grote eettafel. Op de vloer ligt keramisch parket welke is voorzien van aangename vloerverwarming. In de hal tref je de open trapopgang, de meterkast en het toilet. Het toilet is tevens gemoderniseerd met stijlvolle beton ciré wandafwerking.
 
OPEN KEUKEN
Net als de rest van de woning is ook de keuken modern en strak uitgevoerd. Er is gekozen voor een hoekopstelling waardoor er veel ruimte op het werkblad is. De kleurstelling is tijdloos met witte fronten en een houtlook werkblad. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 4-pits inductie kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een combi-oven/magnetron en een vaatwasser. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning waarbij je via de brede raampartij van veel lichtinval geniet. In de keuken is voldoende ruimte om een extra servieskast te plaatsen.
 
1e VERDIEPING
Via de stijlvolle trapopgang komen we op de ruime 1e verdieping terecht. De overloop schakelt hier 4 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 11m2, 10m2, 8m2 en 6m2 groot. De overloop zelf is ook voorzien van een raam waardoor deze licht en ruimtelijk aanvoelt. De masterbedroom heeft een eigen balkon aan de voorzijde van de woning. Ook hier is het afwerkingsniveau hoog. De wanden zijn strak gestuct en op de eenduidige laminaatvloer is drempelloos doorgelegd. Alle kamers hebben grote raampartijen en zijn door de rechte wanden praktisch in te richten.  
 
BADKAMER
Deze badkamer is er een die recht uit een magazine lijkt te komen. De verschillende materialen en de kleurstelling zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo passen de grote aardetintkleurige tegels helemaal bij de rustieke beton ciré. En ook het wastafelmeubel met de natuurstenen kom past in het geheel. Het wastafelmeubel is voorzien van twee brede lades met daarop een natuurstenen waskom. De kraan is stijlvol in de wand verwerkt en de spiegel is voorzien van ledverlichting. Een aparte toiletkast biedt nog meer opbergruimte. Uiteraard ontbreken het ligbad/douche en ook het 2e zwevend geplaatste toilet niet.
 
2e VERDIEPING
Via de vaste, open trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze woonlaag doet niet onder voor de rest van de woning en heeft eveneens een verzorgd afwerkingsniveau. Aan de achterzijde is een breed dakkapel geplaatst welke is voorzien van kunststof kozijnen. Deze ruimte is opgedeeld in de voorzolder met bergruimte, de opstelling van de cv-ketel en witgoedaansluitingen. Door de dakkapel zou je op de voorzolder tevens een werkhoek kunnen creëren. Naast de voorzolder is ook een ruime 5e slaapkamer aanwezig van ca. 16m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Ook hier zijn de wanden strak afgewerkt en ligt er een eenduidige laminaatvloer.
 
ACHTERTUIN
Bij deze woning kan een fijne tuin natuurlijk niet ontbreken. Deze 2-onder-1-kapwoning is op de hoek gelegen waardoor er veel tuin rondom de woning ligt. Het perceel loopt naar achteren toe breed uit waardoor de meeste tuin aan de achterzijde en zijkant van de woning is gelegen. De vrijstaande garage staat achter in de tuin met voor de garage een ruime oprit. De garage zelf heeft tevens een loopdeur en is voorzien van elektra. Tussen de garage en de woning is een groot terras te vinden, door de aangename breedte van de tuin kun je hier met gemak meerder zithoeken creëren. Door de hoekligging heb je hier relatief veel privacy. De tuin is op het zuiden gelegen waardoor je hier van veel zon geniet.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie over deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.
 
CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
L-vormige woonkamer
Keuken met hoekopstelling in inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
4 Slaapkamers waarvan 1 met toegang tot balkon
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Royale voorzolder met multifunctionele hoek en cv-ketelopstelling en witgoedaansluitingen
Riante 4e slaapkamer.
 
BIJZONDERHEDEN:
Volwaardige gezinswoning
Hoogwaardig afwerkingsniveau
Instapklaar
Alle wanden zijn gestuct
Ruime woonkamer in L-vorm
Rustieke vensterbanken
Moderne keuken in hoekopstelling
Vloerverwarming op de begane grond
In totaal 5 slaapkamers
Drempelloze laminaatvloer op de 1e en 2e verdieping
Luxe badkamer volgens de laatste trends
Cv-ketel: Remeha met bouwjaar 2016
Breed uitlopende tuin
Gunstige ligging op het zuiden
Zonwering aanwezig
Garage v.v. elektra
Oprit voor de garage
Centrale ligging met alle voorzieningen op loopafstand.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning