Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDEmmalaan 7

Vraagprijs €298.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 AR
Straat
Emmalaan 7
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Emmalaan 7

Verrassend leuke, goed onderhouden en over de volle breedte UITGEBOUWDE TUSSENWONING met ca. 104m2 woonoppervlak, verdeeld over 3 woonlagen. Deze gezinswoning is (grotendeels) op stijlvolle wijze gemoderniseerd met o.a. een PVC-tegelvloer v.v. vloerverwarming op de gehele begane grond, een luxe maatwerk keuken met o.a. een diep werkblad en inbouwapparatuur, een extra zit/eethoek in de aanbouw met dubbele terrasdeuren, in totaal 4 slaapkamers en een degelijke badkamer met o.a. een 2e toilet én vloerverwarming. Op de 2e verdieping is een dakopbouw geplaatst waardoor deze slaapkamer verrassend ruim is. De woonkamer heeft aan de voorzijde een speelse erker, met op de hoek een zwevende design houtkachel. De woning is grotendeels v.v. rolluiken.

De woning heeft een gunstig gelegen achtertuin op het zonnige zuidwesten. Doordat de woning maar liefst 6 meter breed is (binnenwerks), zie je die breedte ook terug in de achtertuin waardoor deze breder is dan bij nieuwbouw. Achter in de tuin staat een stenen schuur van ca. 9m2 in combinatie met een overkapping (5m2) waar je fietsen droog kan stallen. De voordeur heeft eveneens een luifel waardoor je er altijd droog staat.

Quote van de makelaar: “Vanwege alle extra’s is dit geen standaard tussenwoning meer te noemen. De erker aan de voorzijde met houtkachel, de aanbouw aan de achterzijde, vloerverwarming, dubbele tuindeuren, een trendy inbouwkeuken, 4 slaapkamers en diverse rolluiken… Het zijn zomaar enkele pluspunten die deze woning aantrekkelijk maken voor een grote doelgroep.”

WOONKAMER
Wanneer je de woonkamer binnenkomt valt de uitbouw direct op, de extra ruimte die is ontstaan wordt als erg prettig ervaren. Je kan hier dan ook met gemak meerdere zithoeken creëren. In de uitbouw zijn openslaande deuren geplaatst waardoor je in de zomerdag zo de tuin in loopt. Erg speels is de erker aan de voorzijde van de woning, dit maakt de ruimte net even anders dan standaard. Ook krijg je hierdoor veel lichtinval in de woonkamer. Erg sfeervol is de dubbelwandige Dik Geurts houtkachel welke op de hoek met de erker is geplaatst. De begane grond vloer is voorzien van aangename vloerverwarming en een stijlvolle pvc-tegelvloer. Tevens is er aan de achtergevel voorbereiding getroffen voor het plaatsen van een elektrisch bedienbaar rolluik of zonwering.

OPEN KEUKEN
De keuken is recent vernieuwd waarbij is gekozen voor een stijlvolle maatwerk keuken. De keuken is voorzien van een dieper werkblad dan gemiddeld, namelijk 80cm diep. Het keukenblok is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zijnde een 4-pits fornuis, een vaatwasser en een afzuigkap. Ook de wasmachine is achter een keukenfront geplaatst (gaat mee). De keuken is voorzien van een tuindeur. In de hal is een trapkast aanwezig waar je praktische opbergruimte treft.

1e VERDIEPING
Middels de trapopgang in de hal kom je op de 1e verdieping terecht, hier schakelt de overloop 3 slaapkamers en badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 10m2 en 6m2 groot. De grote raampartijen bieden de slaapkamers veel lichtinval. Door de rechte muren zijn de kamers praktisch in te delen. De kamers zijn allemaal voorzien van rolluiken waardoor de kamers volledig te verduisteren zijn. Dit is met name in de zomer erg prettig.

BADKAMER
Deze woning is voorzien van een moderne badkamer. De ruimte is geheel betegeld met witte wandtegels en antracietkleurige Mosa vloertegels. De vloerverwarming is erg aangenaam. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met een gebogen glazen wand en een breed wastafelmeubel. Het wastafelmeubel is voorzien van 2 kranen en brede lades. Tevens is er een planchet en een spiegel met spotjes aanwezig. Naast het meubel is een toiletkast geplaatst waardoor er extra opbergruimte is. Uiteraard ontbreken ook het 2e toilet en de handdoekradiator niet.

2e VERDIEPING
Via de open vaste trapopgang (afsluitbaar met een luik) is de 2e verdieping te bereiken. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. Wat opvalt is de nokverhoging die is toegepast op de 4e slaapkamer. Hierdoor is er meer praktische leefruimte ontstaan alsmede veel daglicht door de dakkapel. De voorzolder is voorzien van praktische bergruimte, ook vind je hier de opstelling van de cv-ketel terug.

ACHTERTUIN MET GROTE SCHUUR
Deze woning komt met een prettige tuin. De ligging van de tuin is zeer gunstig, namelijk op het zuidwesten. Hierdoor geniet je van veel middag en avondzon. Achter in de tuin is een grote schuur aanwezig welke is voorzien van elektra. Aan de schuur is een overkapping geplaatst waar zich tevens de achterom bevindt. De gevel van de uitbouw is gestuct, alsmede de schuur en de stenen scheidingsmuren. Dit geeft de tuin de uitstraling van een moderne stadstuin. De tuin is ingedeeld met een groot terras waarbij je meerdere zithoeken kunt creëren. Enkele planten en struiken geven de tuin een groene uitstraling.

DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action. Het dorp telt 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur op, dan zijn er de uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist maar je kunt hier ook heerlijk het pas geopende klompenpad ‘Hiensepad’ wandelen. Op de waal komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 3 tot 4 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, trapkast, toilet met fonteintje en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met erker en openslaande deuren
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met trappenhuis en een afsluitbare trapopgang naar 2e verdieping
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en breed wasmeubel met dubbele kraan en toiletkast
2e Verdieping:
Voorzolder met bergruimte en opstelling van de CV-ketel
Slaapkamer 4 met nokverhoging.

BIJZONDERHEDEN
Instapklare eengezinswoning
In 2020 is de begane grond gemoderniseerd met veel luxe en comfort
Uitbouw aan de achterzijde met openslaande tuindeuren
Sfeervolle erker aan de voorzijde
Dik Geurts design houtkachel blijft achter
Vloerverwarming op de begane grond met PVC-tegels
Stijlvolle keuken met diep werkblad en inbouwapparatuur
Complete badkamer met o.a. inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
Vloerverwarming in de badkamer
Ruime 4e slaapkamer op de 2e verdieping door nokverhoging
Diverse rolluiken aanwezig
Meterkast: 8 groepen (automaten), 3 aardlekschakelaars (groepenkast in 2020 vervangen en uitgebreid t.b.v. nieuwe keuken)
Kookgroep t.b.v. elektrisch koken is voorbereid
Glasvezel-aansluiting ten behoeve van TV en snel internet
CV-ketel: Remeha Tzerra HR-combi, geplaatst december 2017
Energielabel C
Gevels zijn in 2012 opnieuw ingevoegd en geïmpregneerd
Achtergevel is in 2020 gestuct
Wateraansluiting bij de schuur
Water- en elektra-aansluiting aan de voorzijde
Luifel bij de voordeur waardoor je er altijd droog staat
Ruime, stenen schuur met overkapping
Zonnige tuin op het zuid/westen
2 Basisscholen op steenworp afstand
Dodewaard ligt direct aan de A15.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning