Remko Stevens Makelaardij

HETERENHoge Riem 39

Vraagprijs €499.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2001
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 JA
Straat
Hoge Riem 39
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

NIEUWE PRIJSSTELLING in verband met verduurzaming woning:
– Nieuwe zonnepanelen (12x), geplaatst op 31-5-2022
– Nieuwe lucht/water warmtepomp per 26-7-2022
Offertes zijn eventueel op te vragen bij ons op kantoor.
Door de beoogde woningverbetering wordt de woning gasvrij en energieneutraal (afhankelijk van gezinssamenstelling en verbruik).

HETEREN
Hoge Riem 39

Dit is een parel in het segment!
Zeer aantrekkelijk in het groen en recreatiegebied op steenworp afstand gelegen, recent exclusief verbouwde DIJKWONING (2-onder-1-kap), bestaande uit maar liefst 5 woonlagen (deels split-level) inclusief een inpandige garage.

Quote van de makelaar: “Dit is misschien wel de mooiste dijkwoning die ik als makelaar in deze woonomgeving gezien heb. Met gevoel voor stijl en detail is deze woning naar een uitzonderlijk hoog niveau gebracht wat de woning de absolute WOW-factor geeft. Ben je op zoek naar iets bijzonders met een ‘onderhoudsarme’ tuin en een heerlijk zonnig terras? Dan nodigen wij je uit voor een vrijblijvende rondleiding om deze comfortabele en instapklare dijkwoning (of torenwoning) eens van dichtbij te bewonderen”.

UNIEKE WOONBELEVING
Dit type woning is in geen enkel opzicht te vergelijken met een normale 2-kapper of doorsnee gezinswoning. Hier hoef je ook niet meer aan te twijfelen wanneer je de architectuur en uitstraling van de woning ziet. Dit huis is bedoeld voor iemand die op zoek is naar een unieke woonbeleving waarbij je alleen maar kunt genieten van alle luxe en de ruimte in en rondom de woning zonder dat je er zelf veel onderhoud aan hebt.

Eénmaal binnen begrijp je direct wat we bedoelen. Met de hal/entree op de begane grond (met o.a. een prachtig toilet) bereiken we middels een ‘halve’ trap de leefkeuken met exclusieve keukenopstelling. Hier springt meteen de imposante glaspui in het oog die zelfs doorloopt tot aan het ………. meter (!) hoge plafond. Doordat deze glaspui (met zonwering) op het zuiden is gelegen, valt er bijzonder veel licht naar binnen. De living is weer een halve etage hoger gelegen en profiteert eveneens van de lichtinval én het vrije uitzicht. De aangebrachte glaspanelen naar de loft-achtige keuken zorgen daarbij voor een zeer open karakter.

Op elke woonlaag kun je genieten van de groene en ruime opzet rondom de woning, maar op de bovenste verdieping komt dat wel het meest tot zijn recht. Hier is gekozen voor alleen maar glas (aan 3 zijden) waarbij het plafond tot in de nok doorloopt.

LUXE INBOUWKEUKEN
In 2020 heeft deze woning een volledig nieuwe keuken gekregen. Over elk detail is nagedacht en er is nergens op bezuinigd. Het ontwerp heeft een strak design met greeploze, hoogglans witte fronten en een natuurstenen werkblad (composiet) waarbij de gootsteen onder het werkblad is aangebracht. Leuk detail is de verlichting onder het werkblad die je met een afstandsbediening van lichtintensiteit en helderheid kunt laten veranderen.

De keuken is voorzien van een luxe vaatwasser (blauwe ledverlichting en vloerprojectie), een koelkast, een combi-oven/magnetron, een aparte stoomoven en een brede inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Noemenswaardig daarbij is dat het afzuigsysteem is aangesloten op een ‘Plasma-made’ filter waardoor je nooit hoeft te verschonen. Alle inbouwapparatuur is van het merk Siemens, type Studio Line (meest luxe serie). Een Quooker zorgt voor direct kokend water. Praktische kastruimte met 120cm brede ladekorven maken de keuken compleet. Het hoge plafond zorgt voor een zeer ruimtelijk gevoel waar je perfect een stijlvolle kroonluchter kunt ophangen. Een tuindeur geeft direct toegang tot het zonnige terras.

LIVING
Eén van de mooiste details van het huis zijn de glazen panelen tussen de keuken en de woonkamer. Dit zorgt voor een chique en ruimtelijke beleving.

De woonkamer/living is lekker ruim opgezet. Door de glaspanelen en de hoge ramen in de keuken, kijk je ook vanaf de bank aan 3 zijden naar buiten. Aan de voorzijde heeft de architect een Frans balkon met dubbele deuren bedacht. Een eye-catcher is de ingebouwde, elektrische haard. Deze haard zorgt voor sfeervolle winteravonden zonder dat het gas verbruikt. Het afwerkingsniveau is hoogwaardig en tot in de puntjes verzorgd met een prachtige visgraat PVC-vloer en sierlijke plinten en rozetten langs en op het plafond.

1e VERDIEPING
Via een open trapopgang komen we op de slaapverdieping terecht. Deze woonlaag telt 2 slaapkamers omdat er is gekozen voor een grotere badkamervariant. Oorspronkelijk waren dit drie slaapkamers. De slaapkamers zijn beiden over de volle breedte van de woning gesitueerd en respectievelijk 16m2 en 14m2 groot. Laminaatvloeren waaronder één met visgraatmotief kleden de vloeren aan.

GROTE BADKAMER & APART TOILET
Doordat de badkamer groter is dan gemiddeld, is er ruimte voor een royale inloopdouche, een volwaardig ligbad, een designradiator en 2 wastafels aan de scheidingswand met de douche. Een uitzetraam zorgt niet alleen voor daglicht, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

Het 2e toilet is apart op de overloop gelegen. Overigens is dit toilet net zo stijlvol afgewerkt als het gastentoilet in de hal op de begane grond. Dat wil zeggen: een designtoilet in combinatie met kiezelsteentjes achterwand en stucwerk met fluweelsauswerk.

STUDIO BOVENSTE WOONLAAG
Vanwege de hoge ligging (5e woonlaag), het vele glas aan 3 zijden en de hoge nokconstructie heeft deze bovenste verdieping een bijzondere beleving. Doordat het één open ruimte betreft, is het multifunctioneel te gebruiken en in te richten. Maar mocht je het willen opdelen in 2 afzonderlijke (slaap)kamers dan is dat heel goed mogelijk.

ZONNETERRAS
Vanuit de keuken loop je direct het terras op dat hoger ligt dan de omliggende, gemeenschappelijke grasvelden. Het terras ligt pal op het zuiden waardoor je optimale bezonning hebt. Altijd groen blijvende ligusterhagen, afgewisseld met trendy houten schutters, zorgen voor de nodige privacy. Vorig jaar (2021) is de volledige bestrating vervangen door terrastegels van 50 x 100 cm en strakke klinkers die doorlopen tot en met de oprit aan de voorzijde. Het terras is bovenaan de trap af te sluiten middels een nieuwe poort.

INPANDIGE GARAGE & OPRIT
Erg praktisch is de inpandige garage van 5 meter diep en 3 meter breed. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare en geïsoleerde sectionaaldeur. Ook is de garage verwarmd (centrale verwarming), heeft het elektra-aansluiting en een washoek met witgoedaansluitingen. Achterin de garage is nog een luik te vinden die toegang verschaft tot de hoge kruipruimte onder de keuken. We zien nog wel eens dat bewoners deze ruimte benutten als opbergmogelijkheid.

Voor de garage zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen. De voordeur zit aan de zijkant van het huis en heeft een luifel. Leuk detail is de verlichting ter hoogte van de garagedeur en onder de luifel. Hier is tevens een buitenkraan te vinden.

“DE BOMENWEIDE”
Medio 2000 is het nieuwbouwplan “De Melkweide” gerealiseerd met als kroon op het gehele plan “De Bomenweide”. Deze wijk, bestaande uit de Hoge en de Lage Riem, is ruim opgezet en heeft een geheel eigen karakter. Het kleine wijkje met 36 vrijstaande 2-kappers ligt geheel op zich zelf en heeft een uitzonderlijk groen karakter. Daarbij komt de ligging nabij de Rijndijk en het tegenover gelegen recreatiegebied en het plaatje is compleet. Kortom, hou je van vrijheid en natuur, dan wil je hier zeker wonen.

Belangrijk om te weten is dat de omliggende grasweiden en fruitbomen gezamenlijk zijn (mandelig eigendom). Op de website www.bomenweide.nl vind je meer informatie omtrent de mandelige grond die door de beheervereniging onderhouden wordt. Je betaalt hiervoor € 25,- per maand.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit jaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRALE LIGGING
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en doorloop naar…
Inpandige garage met witgoedaansluitingen (washoek), loopdeur naar dubbele oprit en elektrisch bedienbare garagedeur.
1e Verdieping (2e woonlaag):
Luxe keukenopstelling v.v. inbouwapparatuur en terrasdeur.
2e Verdieping (3e woonlaag):
Woonkamer met ingebouwde haard, open trapopgang en Frans balkon met dubbele deuren.
3e Verdieping (4e woonlaag):
Overloop met 2e toilet en trapopgang
Slaapkamer 1
Grote badkamer met inloopdouche, ligbad en 2 wastafels
Slaapkamer 2.
4e Verdieping (5e woonlaag):
Multifunctionele, open ruimte eventueel op te delen in 2 afzonderlijke slaapkamers
Inbouwkast met CV-ketelopstelling en MV-unit.

BIJZONDERHEDEN
Exclusieve dijkwoning met alleen maar pluspunten
Luxe en hoogwaardig afwerkingsniveau
Indeling met o.a. split-level hoogteverschillen
Strakke keuken (2020) met alles erop en eraan waaronder een Quooker
Elektrische haard ingebouwd
Woonkamer v.v. prachtige visgraat PVC-vloer
Royale en complete badkamer
Stijlvolle toiletten
Houten shutterlamellen (jaloeziën) worden ter overname aangeboden
CV-ketel: Daalderop Combifort 30/50+ HR-combi, geplaatst 2008 (wordt vervanden door lucht/water warmtepomp van Vaillant, offerte aanwezig)
Zonnepanelen 12x (geplaatst mei 2022)
Na verduurzaming is de woning gasvrij en (afhankelijk van gebruik) energieneutraal
Meterkast: uitgebreid ten behoeve van nieuwe keuken
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Volledig geïsoleerd, energielabel A
Offertes ten behoeve van zonnepanelen en warmtepomp zijn aanwezig
Opvallend goede onderhoudsstaat
Buitenschilderwerk in 2021 door schilder uitgevoerd (m.u.v. bovenste woonlaag)
Geïsoleerde, elektrisch bedienbare garagedeur
Privacyvol en zonnig terras zonder veel tuinonderhoud
Twee auto’s naast elkaar op eigen terrein parkeren
Buitenruimtes in 2021 opnieuw aangekleed en bestraat
Groene, ruim opgezette en kindvriendelijke woonomgeving
Recreatiegebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning