Remko Stevens Makelaardij

ZETTENGoudreinet 10

Vraagprijs €565.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1990
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ED
Straat
Goudreinet 10
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Goudreinet 10

Aan een van de rustigste straten van Zetten gelegen, ruim opgezet en volledig geïsoleerd VRIJSTAAND WOONHUIS, bestaande uit 3 woonlagen en een inpandige garage. Dit is een complete gezinswoning met een gezellige woonkamer met ingebouwde houtkachel/openhaard, een open keuken, een praktische bijkeuken, in totaal 5 slaapkamers op de verdiepingen, 2 dakkapellen en een vernieuwde, moderne badkamer. Op het zonnige dak zijn maar liefst 16 zonnepanelen geplaatst. De woning heeft mede daardoor energielabel A.

De woning staat op een aantrekkelijk perceel van 435m2 groot welke aan de achterzijde in de breedte uitloopt. De achtertuin heeft veel vrijheid, zonuren en privacy te bieden, mede door het groene karakter van de liefdevol verzorgde tuin (rondom). Een groot pluspunt is de zonwering welke tussen 2 rails over het zonneterras heen schuift.
Aan de voorzijde is een diepe oprit gelegen met plaats voor minimaal 2 auto’s. Vóór de garage is een luifel aanwezig waardoor je ook bij de voordeur altijd droog staat.

Quote van de makelaar: “In deze straat komt er nauwelijks tot nooit iets beschikbaar. En dat is niet zonder reden. Het is een erg gemoedelijke woonomgeving waar je voor je rust en met veel vrijheid woont. Hier hoor je de vogeltjes nog fluiten. Pak jij deze unieke kans?”

FIJNE GEZINSWONING
Met circa 132m2 woonoppervlak (excl. inpandige garage) en ca. 490m3 inhoud hebben we het hier over een gezinswoning. Zeker wanneer je ziet dat het huis maar liefst 5 volwaardige slaapkamers telt. De indeling van de woning is ruim wat je onder meer terugziet in de woonkamer waar je met gemak een grote hoekbank en een lange eettafel kwijt kunt. De inpandige garage biedt plaats aan veel fietsen en in de tuin kun je meerdere speeltoestellen kwijt zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de ruimtelijke beleving rondom het huis.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en doordat de woning ook aan de voorzijde een vrije ligging heeft, geniet je hier veel vrijheid zonder enige inkijk. Een L-indeling zorgt ervoor dat je verschillende zithoeken kunt creëren. Centraal in de ruimte is een houtkachel ingebouwd wat voor sfeervolle winteravonden kan zorgen. Noemenswaardig zijn de vele ramen aan elke zijde van de woning waardoor er altijd een prettige lichtinval is. De zon draait daarbij gunstig om de woning heen. In de achtergevel zijn dubbele tuindeuren aangebracht waardoor je direct het zonnige buitenterras op loopt. Kortom, in deze woonkamer hoef je niet zo heel veel te doen om een prettige en aangename woonsfeer te creëren.

OPEN KEUKEN
Veel kopers hebben een voorkeur voor een open keuken en dat is hier het geval. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst, maar door de ruimte zijn er ook andere opstellingsmogelijkheden. Hier zou je kunnen nadenken over een andere opstelling omdat de keuken nog van de bouwperiode is. Het keukenblok is wel voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser.

Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken. Deze praktische ruimte mag je toch wel verwachten bij een vrijstaand woonhuis van dit kaliber. Hier kun je extra kastruimte creëren alsmede de witgoedapparaten aansluiten. Ook is er een extra tuindeur. Mocht je een grotere keuken willen creëren, dan zou je deze bijkeuken erbij kunnen betrekken. Vanuit deze bijkeuken is er een doorloop naar de garage die daardoor van binnenuit toegankelijk is.

1e VERDIEPING
Via een lichte hal en trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Opvallend is het ruimtelijke gevoel dat mede wordt gecreëerd door de lichtinval van de dakkapel op de overloop. Een dakkapel specifiek voor de overloop zien we niet zo vaak, maar is van absolute meerwaarde.

Deze woonlaag bestaat uit 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 16m2, 10m2 en 10m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte) en dus mooi in verhouding voor een gezin. De grootste is dermate groot dat we het gerust een ‘masterbedroom’ mogen noemen en is over de volle breedte van de woning gesitueerd. Deze kamer heeft een eigen walk-in-closet. De 4e en de 5e slaapkamers zijn op de 2e verdieping gelegen.

BADKAMER
In 2018 is de badkamer volledig vernieuwd waardoor het een moderne uitstraling heeft gekregen. Omdat de badkamer (net als op de overloop) een dakkapel heeft, voelt de badkamer lekker ruim aan. De ruimte is ingedeeld met een comfortabele inloopdouche met drainafvoer, een breed 2-persoons wastafelmeubel, een 2e (zwevend) toilet en een handdoekradiator. Het wastafelmeubel heeft 4 massief eikenhouten lades waar je veel toiletspullen kwijt kunt. Boven het wastafelmeubel is een grote spiegel met extra verlichting geplaatst. Het tegelwerk is strak uitgevoerd met groot formaat tegels (wit en antraciet) en smalle, gesneden voegen. Om het af te maken is het (deels verhoogde) plafond voorzien van dimbare inbouwspots.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap komen we op de 2e verdieping terecht. Deze woonlaag is verrassend ruim, ondanks de schuine dakvlakken. De verdieping is opgedeeld in een overloop en 2 slaapkamers van respectievelijk 6,5m2 en 6m2 groot (gemeten vanaf 1,5 meter hoogte). In werkelijkheid zijn de kamers dus nog ruimer. Beide kamers hebben zowel een raam in de kopgevel (voor- en achtergevel) en een extra dakvenster. Beide dakvensters zijn voorzien van een verduisteringsscherm en een rolhor. Er zijn knieschotten aangebracht waar je de nodige (seizoen)spullen kunt opbergen. Op de overloop is nog extra opbergruimte.

INPANDIGE GARAGE
Zoals eerder al verteld is de garage van binnenuit, via de bijkeuken te bereiken. De garage is daardoor ook het verlengde van de woning waar je veel meer mee kunt doen dan alleen stalling voor een auto, meerdere fietsen en/of een motor. De garage heeft bovendien alle voorzieningen zoals elektra, water en verwarming. De deur naar de achtertuin is voorzien van isolatieglas. Wanneer je de stalen kanteldeur vervangt door 2 dubbele deuren en/of een glaspui, dan biedt het ineens perspectief tot een kantoor, praktijk of salon aan huis. Ook is de woning hierdoor eenvoudig levensloopbestendig te maken door een slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren.

TUIN RONDOM
Deze fijne woning staat op een aantrekkelijk gelegen perceel met veel ruimte aan de achterzijde (achtertuin). Dit komt omdat deze woning aan de buitenzijde van de bocht (van de straat) is gelegen en het perceel aan de achterzijde in de breedte uitloopt. Tevens heeft het een gunstige zonligging waarbij het grootste gedeelte van de tuin ‘zuidligging’ heeft. Om die reden heeft het terras bij de dubbele tuindeuren een luxe zonnescherm. Dit zonnescherm valt mooi over het terras (middels geleiderails) waardoor je hier ook op warme dagen heerlijk buiten kunt zitten. Bovendien is deze zonwering elektrisch bedienbaar.

De tuin heeft een groen en weelderig karakter waarbij veel aandacht is besteed aan een natuurrijke sfeer. Een grote diversiteit aan planten en bomen kleuren de tuin waardoor ook vogels deze parkachtige tuin goed weten te vinden. Zo staat er onder meer een goudreinet in de tuin (appelsoort) alsmede een olijfwilg, een hoogstam kersenboom en een krentenboom. Het groene karakter zorgt ook voor een mooie buffer met omliggende tuinen, waardoor je van opvallend veel vrijheid en privacy kunt genieten. Het konijnen/kippenhok zal achterblijven, alsmede het overdekte zithoekje achter in de tuin waar je heerlijk uit de wind van de zon kunt genieten. De grote, ingegraven trampoline met een diameter van ca. 380cm zal achter blijven.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Het dorp heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Uiteraard ontbreken een dokterspraktijk en een apotheek niet. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (loop/fietsafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Op loopafstand is er zelfs een zwembad gelegen. Ben je een ervaren mountainbiker, dan is ook de Posbank of de Ginkelse Hei geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. Op loopafstand is een treinstation gelegen. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met L-indeling, ingebouwde houtkachel en dubbele tuindeuren (achtergevel)
Open keuken in hoekopstelling
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling, tuindeur en doorloop naar…
Inpandige garage met alle wenselijke voorzieningen, een tuindeur en kanteldeur naar oprit.
1e Verdieping:
Overloop met dakkapel en 2e trapopgang
Masterbedroom met walk-in-closet
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer met o.a. een ruime inloopdouche, breed 2-persoons wastafelmeubel, 2e toilet en dakkapel.
2e Verdieping:
Voorzolder met handige opbergmogelijkheden
Slaapkamer 4 met extra dakvenster
Slaapkamer 5 met extra dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Ruim opgezet en degelijk gebouwd, volledig vrijstaand woonhuis
Ideale gezinswoning met 5 slaapkamers
Gezellige woonkamer met o.a. een ingebouwde houthaard (Dik Geurts)
Eikenhouten vloer op de begane grond (eventueel op te schuren)
Dubbele terrasdeuren (hardhout met HR++ beglazing)
Praktische bijkeuken
Moderne badkamer met o.a. een luxe inloopdouche
Inpandige garage met veel mogelijkheden waaronder salon aan huis
Cv-ketel: Nefit HR-combi met bouwjaar 2013
Meterkast: 7 groepen + PV groen (zonnepanelen)
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Maar liefst 16 zonnepanelen (compenseert volledig of een groot deel van je elektraverbruik)
Opvallend goede onderhoudsstaat
Buitenschilderwerk in 2017 door een schildersbedrijf uitgevoerd
Onder meer onderhoudsarme gevelafwerking zoals Werzalit en trespa (eveneens geschilderd)
Platte dak van garage en bijkeuken medio 2013 vervangen
Luxe zonwering ter hoogte van het zonnige buitenterras
Gunstig gelegen achtertuin met veel zonuren
Verwarmde garage welke van binnenuit toegankelijk is
Diepe oprit met plaats voor 2 tot 3 auto’s
Luifel vóór de garage waardoor je ook bij de voordeur altijd droog staat
Aantrekkelijke ligging aan autoluwe straat
Alle voorzieningen zoals winkels en scholen binnen handbereik
Zeer gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen (snel op de A15).

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning