Remko Stevens Makelaardij

ZETTENHessenbergstraat 13

Vraagprijs €415.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ZT
Straat
Hessenbergstraat 13
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Hessenbergstraat 13

Op een aantrekkelijk hoekperceel gelegen, goed onderhouden en bijna 7 meter brede 2-ONDER-1-KAPWONING met ca. 130m2 woonoppervlak. Deze ruim opgezette gezinswoning heeft een gunstige zonligging met veel lichtinval, een royale keuken v.v. inbouwapparatuur, in totaal 4 volwaardige slaapkamers, zwevende wandclosetten en een complete badkamer met zowel een ligbad als een douche.

De woning staat op een groot perceel van 347m2 (!) groot met een riante oprit met plaats voor meerdere auto’s (o.a. naast elkaar parkeren), een stijlvol aangebouwde veranda waardoor je droog naar de vrijstaande, stenen garage loopt. De garage is groter dan gemiddeld (3m bij 7m). De achtertuin biedt veel privacy en zonuren. Opvallend is dat je om de garage heen kunt lopen en dat er naast de garage ook nog tuin te vinden is. De luifel bij de voordeur is uitzonderlijk mooi en geeft de woning letterlijk glans doordat het strak in de lak zit (dit is het huis van een schilder).
De woning heeft een zeer rustige maar centrale ligging in het dorp waarbij alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten en basisscholen op loopafstand zijn gelegen.

Quote van de makelaar: “Dit is niet zomaar een 2-kapper aangezien het meerdere onderscheidende elementen heeft. De woning is veel breder dan gemiddeld. Hetzelfde geldt voor het perceel waardoor je veel zijtuin hebt. Naast meerdere auto’s kun je er ook met gemak een werkbus of een caravan kwijt. Bovendien is de garage groter dan normaal. De stijlvolle veranda zal de tuinliefhebber zeker aanspreken.”.

WOONKAMER
Dit is een jaren ’70 woning waardoor het een klassieke doorzon-woonkamer heeft. Doordat dit de zonnige helft van de 2-kapper betreft, draait de zon gunstig om de woonkamer heen. Grote ramen zorgen daarbij voor een prettige lichtinval en woonsfeer. Het zijgevelraam is voorzien van een screen (zonwering). In de afwerking zien we onder meer een stucplafond met sierlijsten. Er zijn twee luxe 8-ruits deuren naar de hal en de keuken geplaatst waardoor het een open karakter heeft. Noemenswaardig is de vrijheid rondom de woning waardoor je vanuit de woonkamer ook vrij weg kijkt.

ROYALE KEUKEN
De uitzonderlijke breedtemaat van de woning zie je goed terug in de keuken. Deze is namelijk veel ruimer dan gemiddeld waardoor je er zelfs nog een eettafel bij kunt plaatsen. Mocht je (optisch) nog meer ruimte willen creëren, dan zou je de (draag)muur naar de woonkamer kunnen openbreken. Dit biedt dan ook meteen perspectief om voor een andere keukenopstelling te kiezen (mocht je dit willen veranderen). De huidige keuken is in 2006 geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur, namelijk een 4-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een oven en een koelkast. De semi-ingebouwde vaatwasser (staat er los in) gaat mee met de verkoper. Een tuindeur geeft direct toegang tot het overdekte buitenterras (veranda).

1e VERDIEPING
Via een ruime hal en prettige trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag had oorspronkelijk 4 slaapkamers en een relatief kleine badkamer. Om die reden is de badkamer verplaatst naar één van de slaapkamers. De voormalige badkamer is vervolgens een (relatief grote) wasruimte geworden. Deze wasruimte is erg praktisch doordat je er de wasmachine en wasdroger kwijt kunt. Ook is er een extra gootsteen aanwezig. Het zijraampje zorgt voor een fijne lichtinval.

Elke deur op de overloop betreft een paneeldeur. Achter drie deuren is een volwaardige slaapkamer te vinden. De kamers zijn respectievelijk 12m2, 11m2 en 10m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Bovendien hebben ze allemaal rechte muren waardoor ze optimaal zijn in te richten. De grootste slaapkamer heeft tevens een TV-aansluiting. Elke kamer is bovendien voorzien van isolatieglas.

BADKAMER
Doordat de badkamer is verplaatst, heeft een goed formaat gekregen. De ruimte is dan ook optimaal ingedeeld met een ligbad, een aparte douchecel, een 2e (zwevend) toilet en een wasmeubel. Het wasmeubel heeft handige kastruimte voor toiletspullen, evenals een spiegel en spotverlichting. Het tegelwerk is éénduidig gekozen (gelijk aan het toilet in de hal). Koude voeten hoef je er niet te krijgen doordat de tegelvloer is voorzien van vloerverwarming (elektrisch). Een groot raam zorgt voor lichtinval en de ideale ventilatiemogelijkheid. Er is overigens ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De royale opzet van de woning komt ook goed tot zijn recht op de 2e verdieping. De voorzolder is lekker ruim opgezet en de 4e slaapkamer voelt aan als een ‘balzaal’. Door de ruime opzet van de voorzolder, zou je er bijvoorbeeld een werkhoek kunnen creëren. Een dakvenster (met verduisteringsscherm) zorgt hier voor de nodige lichtinval.

De 4e slaapkamer is verrassend groot en met ca. 14m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte) zelfs de grootste slaapkamer van het huis. De nok ligt op ca. 3 meter hoogte en door het zijgevelraam en het extra (grote) Velux dakvenster voelt het zeer ruimtelijk aan. Je zou de kamer zelfs kunnen opdelen in 2 afzonderlijke (slaap)kamers, eventueel in combinatie met 1 of 2 dakkapellen. Onder de schuine kanten zijn knieschotten aangebracht waar je de nodige spullen kunt opbergen. Opvallend is het verzorgde afwerkingsniveau dat zelfs tot in de nok is doorgevoerd.

VERANDA & GARAGE
Een groot pluspunt van deze woning is de stijlvol aangebouwde veranda aan de achterzijde van de woning. Deze veranda heeft een robuuste uitstraling door de dikke houten staanders en het hoge, wit geschilderde balkenplafond. De veranda is 6m breed en bijna 4 meter diep waardoor je er met gemak een grote loungeset kwijt kunt. Door de relatief vrije ligging van de achtertuin, kun je hier heerlijk beschut zitten.

De garage verbindt de woning met de vrijstaande, stenen garage. Je kunt daardoor altijd droog naar de garage lopen, ideaal wanneer je bijvoorbeeld een (extra) vriezer in de garage hebt staan of wanneer je er graag doet klussen.
De garage is 3 meter breed en maar liefst 7 meter diep. Deze garage is daarmee groter dan gemiddeld. Een auto zet je tegenwoordig niet zo snel meer in de garage, maar je kunt er wel meerdere (elektrische) fietsen, een motor én een werkbank kwijt. De zijgevelramen zijn in isolatieglas uitgevoerd. Net als de woning zit ook al het houtwerk van de garage strak in de lak. Zelfs van grote afstand hoef je daar niet over te twijfelen. Leuk detail zijn de inbouwspots aan de voorzijde van de garage die voor een sfeervolle verlichting zorgen.

TUIN RONDOM
Het perceel is bijna 350m2 groot wat betekent dat er best wel wat tuin rondom de woning te vinden is. Dat zie je al aan de voorzijde die voor een groene buffer met de straat zorgt. De zijtuin is opvallend breed (meer dan 6 meter breed) en dat is uitzonderlijk voor een 2-kapper. Bovendien ligt de garage wat verder naar achteren waardoor de oprit veel dieper is dan dat we doorgaans tegen komen. Op de oprit kun je meerdere auto’s comfortabel parkeren, zelfs naast elkaar waardoor je elkaar niet in de weg staat. Ook wanneer je een werkbus, een aanhanger of een caravan hebt, is er meer dan voldoende ruimte.

Opvallend is de ruimte naast de garage (meer dan 3 meter breed) waar je met gemak enkele speeltoestellen zoals een schommel en/of een trampoline kunt plaatsen. Containers kun je mooi uit het zicht achter de garage plaatsen.
De achtertuin biedt naast veel zonuren (zuid/west) ook veel privacy waardoor je er heerlijk vrij kunt genieten van het buitenleven.

LIGGING
Deze woning vinden we terug midden in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Bijzonder is de korte afstand naar het dorpsplein met al haar winkels en horeca. Ook is er een basisschool op steenworp van de woning te vinden. Ondanks de centrale ligging in het dorp, is de straat zeer autoluw te noemen. Hou je van wandelen in de vrije natuur, dan loop je hier binnen enkele minuten Landgoed Hemmen binnen met haar uitgestrekte wandelpaden door de bossen en het Betuwse landschap.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis.

UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, trapkast (met groepenkast) en trapopgang
Zonnige doorzon-woonkamer
Royale keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur naar veranda.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, douchecel, 2e toilet en wasmeubel
Wasruimte met witgoedaansluitingen, gootsteen en zijgevelraam.
2e Verdieping:
Voorzolder met werkhoek, CV-ketelopstelling en dakvenster
Slaapkamer 4 met knieschot opbergruimte en groot dakvenster.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke woonomgeving
Ruime opzet en veel lichtinval door grote ramen
Gunstige zonligging voor zowel binnen als buiten
In totaal 4 volwaardige kamers aanwezig
Luxe binnendeuren
Ruime badkamer met o.a. een ligbad, douche én vloerverwarming
Meterkast: 7 groepen (automaten), aardlekschakelaar en glasvezel-aansluiting
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst in 2016 (eigendom)
Volledig voorzien van isolatieglas (m.u.v. voordeurpui en toilet)
Zeer verzorgde onderhoudsstaat o.a. door strak schilderwerk
Stijlvolle veranda (achtertuin) en luifel bij voordeur
Grote garage v.v. elektra-aansluiting (waterkraantje aan buitenzijde)
Royale parkeergelegenheid op eigen terrein
Rustige woonomgeving op loopafstand van basisschool en centrum.

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning