Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKJohan Frisostraat 20

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 CB
Straat
Johan Frisostraat 20
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Johan Frisostraat 20

Zeer aantrekkelijk tegenover een speelweide gelegen, verrassend leuk, GESCHAKELD VRIJSTAAND WOONHUIS (1999) bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en een ‘inpandige’, verwarmde garage. Deze gezinswoning is ruimer dan de voorzijde doet vermoeden en heeft meerdere grote pluspunten zoals een eikenhouten parketvloer, een nieuwe, trendy inbouwkeuken met veel luxe, een praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen, op de 1e verdieping 2 grote slaapkamers (met rolluiken) waarvan 1 masterbedroom (ca. 22m2, eventueel op te delen), een neutrale en degelijke badkamer en een (nieuwe) vaste trap naar de 2e verdieping met werkhoek, een extra slaapkamer en meerdere (nieuwe) dakvensters. Deze prettige woning is volledig geïsoleerd, heeft een goede en verzorgde onderhoudsstaat en wordt bovendien zorgvuldig bewoond.

Deze woning heeft een perfecte ligging met aan de voorzijde een vrij uitzicht (en geen directe inkijk) en aan de achterzijde een tuin op het zonnige zuid/westen. De achtertuin heeft een prima formaat (11m bij 9m), heeft een zonnig terras met zonwering, een overdekte plaats voor containers en achterin de tuin een gezellige veranda met een klein tuinhuis en een pannendak. De woning heeft aan de achterzijde een ideale uitbouwmogelijkheid.

De garage is luxer dan gemiddeld, is volwaardig te noemen (3m bij 6m) en heeft stijlvolle, dubbele deuren naar de oprit. Vóór de garage is nog een luifel met inbouwspots te vinden waardoor je ook bij de voordeur altijd droog staat. De oprit biedt plaatst aan 2 auto’s op eigen terrein.

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een leuke, instapklare woning waar je zo in kunt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met ca. 114m2 woonoppervlak (excl. inpandige garage) is het niet het grootste type gezinswoning maar het heeft wel heel veel luxe en comfort te bieden. Ook zijn er ideale uitbreidingsmogelijkheden. Bovendien ligt de woning erg gunstig in de wijk tegenover een speelweide voor (kleine) kinderen en een achtertuin met optimale bezonning”.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een ruime L-indeling met aan de voorgevel een gezellige erker. In combinatie met het extra zijgevelraam (met rolluik) komt er veel licht naar binnen dat bijdraagt aan een prettige woonsfeer. Door de gunstige ligging in de straat geniet je aan de voorzijde een vrij uitzicht en is er nauwelijks tot geen inkijk.
In 2020 heeft de woonkamer een metamorfose ondergaan waarbij de schitterende (en verlijmde) houten parketvloer is geschuurd en er weer als nieuw uitziet. Het afwerkingsniveau is neutraal en zeer verzorgd waarbij de wanden zijn voorzien van een trendy kleur. De woonkamer biedt plaats aan onder meer een grote hoekbank en een lange 6-persoons eettafel.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de woonkamer waardoor het één geheel vormt. In 2020 is de keuken volledig vervangen waarbij er is gekozen voor een praktische opstelling waarbij het ruimtelijke aspect behouden is gebleven. De uitstraling is strak en trendy met zwarte accenten en ‘betonlook’ fronten. Aan de rechterzijde is het blok met aanrecht geplaatst waarbij is gekozen voor een dieper werkblad dan gemiddeld. Hierdoor heb je meer werkruimte tijdens het koken.

Naast de gootsteen met Quooker voor direct kokend water is een vaatwasser ingebouwd, alsmede een brede inductie kookplaat met afzuigschouw. Aan de linkerzijde is gekozen voor een hoge kastenwand met inbouwapparatuur zoals een maximaal hoge koelkast, een combi-oven/magnetron en een combi-stoomoven. Uiteraard zijn ook hier de wanden meteen glad gestuct en zijn meteen sfeervolle inbouwspots in de koof geplaatst.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping heeft een speelse indeling waarbij de overloop opvallend ruim is opgezet. Daar is dankbaar gebruik van gemaakt door een vaste trap te plaatsen naar de verrassend grote 2e verdieping. Voorheen was er een vlizotrap, maar deze is dus vervangen door een massief eikenhouten trapopgang die vergelijkbaar is met een stijlvolle traprenovatie. Bovendien zorgen dakvensters op zowel de overloop als op de 2e verdieping voor een fijne lichtinval. Ook is er nog een vaste schuif/kastenwand op de overloop te vinden. Hier kun je bijvoorbeeld handdoeken, toiletspullen en bedlinnen opbergen. In het plafond zijn inbouwspots geplaatst.

De slaapkamers zijn beiden over de volle breedte van de woning gesitueerd waardoor ze lekker ruim zijn opgezet (resp. 22m2 en 12m2 groot). En doordat de schuine dakvlakken pas vanaf 1,3 meter hoogte beginnen, is er nauwelijks ruimteverlies. De grootste slaapkamer is automatisch ook de ouderslaapkamer maar deze is ook eenvoudig op te delen in 2 afzonderlijke slaapkamers mocht je een slaapkamer tekort komen. Ook is er nog een extra slaapkamer op de 2e verdieping te vinden. De slaapkamer aan de voorzijde heeft 2 deurhorren, de slaapkamer aan de achterzijde rolluiken. Deze kamer is dan ook volledig te verduisteren en af te sluiten tegen de warmte van de zon.

BADKAMER
De badkamer heeft een neutrale en degelijke uitstraling met onder meer wit tegelwerk. De ruimte
is ingedeeld met een douchecel, een 2e toilet en een wasmeubel met spiegelkast. De douche heeft zowel een rainshower en een handdouche die je tegelijkertijd kunt gebruiken. Dit is ideaal met kleine kinderen. Het wasmeubel is onlangs nieuw geplaatst en heeft handige ladekorven voor toiletspullen. Ook de luxe spiegelkast (ook spiegels aan de binnenzijde) zorgt voor extra kastruimte. Kleding en handdoeken hang je lekker warm aan de handdoekradiator. Een dakvenster zorgt niet alleen voor lichtinval, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Door het plaatsen van een vaste trap op de overloop is er een extra woonlaag bijgekomen. Hier is dan ook optimaal gebruik van gemaakt door extra dakvensters te plaatsen (Velux wit) en over de gehele lengte spotverlichting in de nok aan te brengen. Er is een volwaardige kinderkamer gerealiseerd met een eigen radiator en een dakvenster met verduisteringsscherm (binnenzijde) en zonwering (buitenzijde).
Aan de andere kant (aan de achterzijde) is een werkhoek gecreëerd. Het is fijn wanneer je een ruimte hebt waar je een bureau kunt plaatsen wanneer je veel vanuit huis werkt. Een dakvenster zorgt voor de nodige lichtinval, maar je zou er eventueel nog één (een 3e) bij kunnen plaatsen. Ook hangt hier de relatief jonge CV-ketel.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een stenen garage gebouwd. Dit betreft een volwaardige garage van 3m breed en 6m diep. Een groot pluspunt is dat de garage via de bijkeuken van binnenuit toegankelijk is. Tevens is de garage verwarmd (centrale verwarming), heeft het elektra- en wateraansluiting en is het deels geïsoleerd. De dubbele houten deuren zijn niet alleen praktisch maar zorgen ook voor een chique uitstraling aan de voorzijde (entree) van de woning.

Een auto parkeer je tegenwoordig niet meer zo snel in de garage, maar het is wel de ideale stallingsruimte voor (elektrische) fietsen en/of een motor. Kinderen lopen hier gemakkelijk naar binnen en kunnen hier de schoenen uittrekken en de jas ophangen aan de kapstok. De vloer is netjes afgewerkt met o.a. een droogloop mat.

ACHTERTUIN
Zoals eerder al verteld heeft de woning een gunstig gelegen achtertuin, zeker wanneer je van de zon houdt. De tuin is namelijk op het zonnige zuid/westen gelegen waardoor je veel zonuren hebt. Om die reden heeft het buitenterras ook een breed zonnescherm. Tevens heeft de tuin een mooi rechthoekig formaat (11m diep en 9m breed) met achterin de tuin een gezellige veranda (5m2) en een klein tuinhuis (3m2). Leuk detail is dat het dak ervan is bekleed met dakpannen. Achter de garage is nog een overkapping gecreëerd waar je bijvoorbeeld afvalcontainers droog kunt stallen. Van oorsprong was er wel een achterom (poort naar achtergelegen brandgang) maar deze is dichtgemaakt.

LOCATIE
Voor veel kopers geldt: locatie, locatie en locatie! In dit geval heeft de woning ook een bovengemiddeld gunstige ligging, namelijk tegenover een speelweide en met een doorkijk tot aan de Rijndijk. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen met de verschillende speeltoestellen terwijl ouders gezellig op een bankje bijpraten. Groene hagen zorgen ervoor dat kinderen niet zomaar de weg oprennen, ook al is de straat autoluw te noemen. De Johan Frisostraat is een rondlopende straat met alleen maar bestemmingsverkeer. Kortom, hier geniet je het woongenot van een jonge en kindvriendelijke woonwijk waar je zomers de vogeltjes nog hoort fluiten.

RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (5 autominuten afstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via de pont van Lexkesveer) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met L-indeling, speelse erker aan de voorzijde en een zijgevelraam met rolluik
Open inbouwkeuken met luxe en complete opstelling tegenover elkaar
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, vaste bovenkastjes, een tuindeur en doorloop naar…
Inpandige garage met alle voorzieningen, dubbele deuren naar oprit en tuindeur achterin.
1e Verdieping:
Ruime overloop met dakvenster, vaste schuif/kastenwand en 2e trapopgang
Masterbedroom (22m2) met horren
Slaapkamer 2 (12m2) met rolluiken
Badkamer met douche, 2e toilet, wasmeubel met spiegelkast, handdoekradiator en dakvenster met zonwering
2e Verdieping:
Overloop met dakvenster en opbergmogelijkheden
Slaapkamer 3 met verwarming en dakvenster met zonwering
Werkhoek en CV-ketelopstelling.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Verrassend ruime gezinswoning met 3 woonlagen woonplezier
Verzorgd en hoogwaardig afwerkingsniveau
Erker aan de voorzijde
Voorzijde biedt vrij uitzicht op de speeltuin én op de Rijndijk
Mooie houten parketvloer zorgt voor warme woonsfeer
Relatief nieuwe keuken met alles erop en eraan waaronder een Quooker en stoomoven
Praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen
Vernieuwd deurbeslag met o.a. kerntrek cilinders op de buitendeuren (anti-inbraak)
Volledig geïsoleerd (energielabel is in aanvraag, waarschijnlijk een B-label)
Meterkast: 10 groepen (automaten) en 3 aardlekschakelaars (2020 vervangen i.v.m. nieuwe keuken)
CV-ketel: Nefit HR-combiketel met bouwjaar 2017
Mechanische ventilatie aanwezig
Opvallend goede onderhoudsstaat van onder meer het buitenschilderwerk
Garage met zeer degelijke dubbele deuren naar oprit en van binnenuit toegankelijk
Diverse rolluiken, horren en zonwering aanwezig
Privacyvolle en zonnige achtertuin (veel zonuren door zuid/westligging)
Volwassen leilindes in de voortuin zorgen voor groene buffer met de straat
Treinstation op fietsafstand (in Zetten)
Wageningen is via de pont goed aan te rijden (auto en fiets)
Ideale gezinswoning met alle voorzieningen binnen handbereik
Op loopafstand gelegen van basisschool, speelvoorzieningen en de uiterwaarden van de Rijn.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning