Remko Stevens Makelaardij

HETERENKerklaan 36

Vraagprijs €565.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HP
Straat
Kerklaan 36
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Kerklaan 36
 
Een luxe en van vele extra’s voorzien, VRIJSTAAND WOONHUIS (1999) met onder meer verrassend veel leefruimte, een speelse indeling waaronder twee erkers met openslaande deuren, een luxe keuken met uitgebreid assortiment inbouwapparatuur, maar liefst 5 zeer volwaardige slaapkamers op de verdiepingen en een complete badkamer met o.a. ligbad én douche. Deze bezienswaardige woning heeft veel comfortabele extra’s waaronder een visgraat parketvloer op de b.g., een ingebouwde gashaard, een elektrisch bedienbaar zonnescherm, diverse rolluiken, 2 airco’s en wel 16 gunstig op het zuiden gerichte zonnepanelen.
De woning staat op een gunstig perceel van bijna 400m2, met veel tuin op het zuiden, welke onder architectuur is aangelegd, met meerdere terrassen, een sfeervolle veranda en een eigen oprit.
 
Quote van de makelaar: “Soms denk je als makelaar dat je het ideale huis mag verkopen. Dit is zo’n woning waarbij vele pluspunten elkaar versterken tot het perfecte plaatje voor een groot gezin. De luxe, het comfort, de luxe en de vele extra’s… Hier komt alles samen en is alleen op waarde te schatten door het te beleven”.
 
LUXE & COMFORT
Licht, ruimte en wooncomfort zijn enkele speerpunten van deze woning. De grote raampartijen met veel lichtinval vallen direct op. De twee erkers in de living maken dit een speelse ruimte waardoor je meerdere zithoeken kunt creëren. De keuken is voorzien van een uitgebreid assortiment aan inbouwapparatuur en ook de bijkeuken en de inpandige garage zijn beiden erg praktisch. Een groter gezin kan hier goed aarden wegens de 5 volwaardige slaapkamers. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan luxe extra’s, zo liggen er 16 zonnepanelen op dakvlak op het zuiden, er zijn 2 airco-units geplaatst welke kunnen koelen én verwarmen, er is een alarminstallatie aanwezig en ook de elektrische zonwering en diverse rolluiken ontbreken niet in dit rijtje. Kortom, hou je van gemak en luxe, dan ben je hier aan het juiste adres.
 
LIVING MET ERKERS
De woonkamer is aan de voorzijde van de woonkamer gelegen, de ruimte heeft een opvallend speels karakter door de twee erkers aan de voorzijde en de zijkant van de woning. Beide erkers zijn voorzien van openslaande tuindeuren, waardoor je een directe verbinding hebt met de tuin. Door de erkers kan je hier gemakkelijk meerdere zithoeken creëren. Op de vloer ligt een visgraat parketvloer, welke stijlvol is afgewerkt met een bies langs de rand. Sfeervol is de ingebouwde gashaard, welke in de winterdag de ruimte snel verwarmd. De living is in de zomerdag koel te houden door de aanwezige airconditioning, deze kan de ruimte ook verwarmen. De living loopt door richting de keuken, waar je een 6-persoon eettafel kwijt kunt. Ook bij de eettafel is een grote glaspui aanwezig, alsmede een deur naar de achtertuin.
 
LUXE KEUKEN
Deze woning is voorzien van een luxe keuken. De keuken is in een U-opstelling geplaatst waardoor er veel werkruimte aanwezig is. Bij het plaatsen van de keuken is niet bespaard op de inbouwapparatuur, al het wenselijke is aanwezig, zijnde een heteluchtoven, een combioven/magnetron, een stoomoven, een koffiemachine, een vaatwasser, een vriezer, een koelkast, een 4-pits inductiekookplaat en een afzuigkap. Alle inbouwapparatuur in van het merk Miele. De combinatie van witte en zwarte fronten en het zwarte natuurstenen werkblad zijn modern en tijdloos. Naast de inbouwapparatuur is een smalle nis gemaakt t.b.v. het opbergen van wijnflessen. Om het geheel af te maken zijn er in het plafond inbouwspots aangebracht. Vanuit de keuken heb je een doorloop naar de bijkeuken.
 
BIJKEUKEN
Aansluitend aan de keuken is een praktische bijkeuken gelegen. Opvallend is hier dat er eenzelfde keukenblok is geplaatst als in de keuken. Hierdoor wordt het een geheel en is de bijkeuken meer een verlengde van de keuken. In dit tweede keukenblok is bijvoorbeeld een inbouwkoelkast geplaatst waardoor je extra koelruimte hebt. Ook zijn er bovenkastjes geplaatst, aan opbergmogelijkheden is er geen gebrek. Vanuit de bijkeuken is er een doorloop naar de garage en de tuin.
 
1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal kom je op de 1e verdieping (met daglicht) terecht. De overloop biedt toegang tot de hoofdslaapkamer welke aan de voorzijde van de woning is gelegen. Met ca. 21m2 is deze slaapkamer opvallend groot en kun je het dus een ware masterbedroom noemen. Aan deze slaapkamers grenst het balkon met openslaande deuren. Deze slaapkamer is tevens voorzien van airconditioning waardoor de ruimte heerlijk koel te houden is. De 2e en 3e slaapkamer zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze kamers zijn respectievelijk 10m2 en 9m2 groot. Doordat er geen schuine wanden zijn is elke ruimte optimaal te benutten. Al deze 3 slaapkamers hebben vanuit meerdere gevels lichtinval waardoor het prettige, lichte ruimtes zijn.
 
BADKAMER
De badkamer is in het midden van de woning gelegen. De inrichting ervan is zeer compleet te noemen waarbij er zowel een ligbad als een douchecel in de ruimte aanwezig is. Het wastafelmeubel is daarbij voorzien van een dubbele wasbak en brede lades. De spiegel is voorzien van praktische opbergruimte. Verder is de ruimte ingedeeld met een 2e (zwevend geplaatst) toilet en ook de handdoekradiator ontbreekt niet. Ventileren is mogelijk middels het openslaande raam, tevens is er mechanische ventilatie aanwezig.
 
De laatst overgebleven deur op de overloop is van de inbouwkast waar de witgoedaansluitingen zijn geplaatst. Dit is een praktische ruimte waar je naast de wasmachine en droger ook nog wat opbergruimte hebt.
 
2e VERDIEPING
De 2e verdieping van deze woning is verrassend ruim, dit komt mede door de hoge nok. Hier zijn dan ook met gemak nog een 3e en een 4e slaapkamer gecreëerd. Dit zijn 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 13m2 en 17m2 groot. Beiden kamers zijn voorzien van een groot dakvenster naast de originele raampartij in de voor- en achtergevel, waardoor het lichte ruimtes zijn. Opbergruimte is aanwezig achter knieschotten onder de schuinde dakvlakken. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een inbouwkast waarachter zich de opstelling van de cv-ketel alsmede de mechanische ventilatie-unit zich bevinden.
 
GARAGE
Een vrijstaande woning is pas compleet met een garage en een oprit. Aan deze woning is een praktische garage gebouwd waardoor de garage van binnenuit (via de bijkeuken) toegankelijk is. Tegenwoordig wordt een auto niet vaak meer in de garage geparkeerd, hierdoor is dit een fijne ruimte voor het stallen van fietsen en eventueel een motor. Daarnaast heb je hier veel opbergruimte. Erg praktisch is dat bij het vernieuwen van de keuken het oude keukenblok is verplaatst naar de garage, hierdoor heb je niet alleen kastruimte maar ook een werkblad en een wasbak v.v. water. De garage heeft openslaande deuren richting de oprit alsmede een loopdeur aan de achterzijde. Parkeren kan gemakkelijk op de eigen oprit.
 
BUITENLEVEN
De woning staat op een mooi perceel van bijna 400m2. De woning is daarbij gunstig op het perceel geplaatst waardoor de meeste tuin zich aan de zonnige zuidkant bevindt. De tuin is onder architectuur aangelegd wat opvalt door de strakke en toch speelse lijnen. Er zijn meerdere terrassen gecreëerd waardoor er altijd een plekje is welke precies aan jouw wens voldoet. Aan de woning is een elektrisch zonnescherm geplaatst waardoor je ook de schaduw op kunt zoeken. Meer beschutting vind je onder de veranda waar je een goede tuin set kwijt kunt. Achter de woning is een ruime tuinkast geplaatst voor het opbergen van tuingereedschap.
 
DE MELKWEIDE
Deze woning vinden we terug in de nog relatief jonge woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met veel groenvoorzieningen en een waterpartij. De opzet tussen straatbeeld en woningen is zeer prettig. De straat is ruim opgezet met bomen en parkeergelegenheid. Groene buffers in de voortuinen zorgen voor de nodige privacy en aankleding. Dit deel van de wijk kenmerkt zich vanwege de diversiteit aan woningen.
 
HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er in 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, zwevend toilet met fonteintje en trapopgang
Woonkamer met o.a. een gashaard en 2 erkers met openslaande tuindeuren
Open keuken in U-opstelling en luxe inbouwapparatuur
Bijkeuken met extra keukenblok, tuindeur en doorloop naar…
Garage ‘inpandig’ v.v. aansluitingen voor elektra en water, dubbele deur en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping
Hoofdslaapkamer met balkon met dubbele balkondeuren en airconditioning
Twee slaapkamers
Badkamer ingedeeld met ligbad, een separate douche, een 2e toilet en een dubbel wasmeubel
Kast met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.
2e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 4 met kastenwand v.v. MV-unit en CV-ketelopstelling.
Slaapkamer 5.
 
BIJZONDERHEDEN
Bezienswaardige gezinswoning
Royaal opgezet met ca. 169m2 woonoppervlak (excl. garage) en ca. 575m3 inhoud
Hoogwaardig en luxe afwerkingsniveau
Volledig geïsoleerd
Energielabel A (afgelopen jaarverbuik elektriciteit totaal 350 kWh teruggeleverd en gas 1134 m3)
16 Zonnepanelen gericht op het zuiden
Stijlvolle woonkamer met 2 erkers met openslaande deuren
Ingebouwde gaskachel in de woonkamer
Luxe keuken met o.a. een stoomoven, heteluchtoven en combioven
Praktische bijkeuken met 2e keukenblok en 2e koelkast
Maar liefst 5 volwaardige slaapkamers
Complete badkamer met ligbad én douche
Garage van binnenuit te bereiken
Woning voorzien van alarminstallatie
2 Airco units aanwezig, 1 in woonkamer, 1 in masterbedroom
Mechanische ventilatie aanwezig
Diverse rolluiken aanwezig
Elektrisch zonnescherm aanwezig
Heerlijke tuin met veel zonuren
Beregening aanwezig in de tuin
Sfeervolle veranda
Parkeren op eigen terrein
Gunstige ligging in de straat
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
De vrije natuur ligt binnen handbereik!
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning