Remko Stevens Makelaardij

ZETTENK. Lantermansplein 12

Vraagprijs €475.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Bungalow
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
1969
Energieklasse
E
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ZH
Straat
K. Lantermansplein 12
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
K. Lantermansplein 12

Aan autoluw hofje en op steenworp afstand van Landgoed Hemmen gelegen, GEMODERNISEERDE SEMI-BUNGALOW met ruime, geschakelde GARAGE en een eigen OPRIT.

Deze levensloopbestendige woning heeft alle voorzieningen op de begane grond zoals een lichte woonkamer met tuindeur, een half-open keuken met o.a. een natuurstenen aanrechtblad en alle wenselijke inbouwapparatuur alsmede een slaapkamer met vaste schuif/kastenwand en een complete badkamer met ligbad én douche. Van oorsprong had deze woning een plat dak, maar er is een volwaardige verdieping met geïsoleerde kap (sandwichpanelen) opgezet. Deze woonlaag (nokhoogte 3,2m) biedt veel mogelijkheden voor extra slaapkamers en/of meerdere hobbyruimtes. Aan de zonnige zijde is een balkon gelegen. De woning heeft diverse extra’s zoals een ingebouwde gashaard, diverse LED-spots, strak stucwerk, rolluiken (deels elektrisch) en screens (zonwering).

De groen aangelegde tuin ligt ‘rondom’ de woning en biedt naast verschillende terrassen, bijzonder veel privacy en maximaal aantal zonuren. In de tuin vind je onder andere een overdekte terras en een overkapping t.b.v. de opslag van bijvoorbeeld tuingereedschap. De garage is groter dan gemiddeld (7 meter lang) en biedt een aantrekkelijke stallingsruimte voor een auto, fietsen en/of een motor. Naast de garage kun je ook nog een auto op eigen terrein parkeren.

Quote van de makelaar: “Locatie, locatie, locatie… Zoek je iets bijzonders op een rustige plek met vrijheid, privacy en met de vrije natuur dichtbij? Dan mag je dit huis niet missen. Zeker niet wanneer je graag kleiner wil wonen, maar de stap naar een appartement nog veel te vroeg is”.

SEMI-BUNGALOW
Woningen met alle voorzieningen op de begane grond zijn vaak schaars terwijl er relatief veel vraag naar is. Vind maar eens een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond waarbij je niet inlevert op comfort, luxe en vrijheid. Deze vrijstaande semi-bungalow (geschakeld met de garage) heeft daarin veel te bieden en zal je dan ook verrassen wanneer je er door heen loopt.

Van oorsprong had deze woning een plat dak, maar na verloop van tijd is er (net als bij enkele andere woningen in de wijk) een verdieping met zadeldak op de woning geplaatst. Hierdoor kwam er ineens een extra woonlaag (met balkon) bij wat de woning aanzienlijk groter maakte. Dit maakte de woning direct een stuk veelzijdiger, zeker wanneer je hobby’s hebt of behoefte hebt aan extra (slaap)kamers, bijvoorbeeld voor logees.

MODERNISERING
In 2014 is de begane grond grootschalig gemoderniseerd. Daarbij is de indeling geoptimaliseerd door onder meer de vaste trap te verplaatsen. De (leef)ruimtes werden veel praktischer en de woonkamer groter. Tijdens de modernisering is er o.a. een nieuwe inbouwkeuken, toilet en uitgebreide badkamer geïnstalleerd. In de woonkamer is er een mooie gashaard ingebouwd. De elektra (incl. groepenkast) is geoptimaliseerd en vervolgens zijn er stucwerkzaamheden uitgevoerd. Dit heeft o.a. geresulteerd in strakke stucplafonds die (deels) zijn v.v. inbouwspots. De voordeur is vervangen door een degelijke, hardhouten deur en ook de binnendeuren (paneeldeuren) zijn niet vergeten. Het algehele afwerkingsniveau is verzorgd en neutraal uitgevoerd. Is het je smaak, dan kom je hier in een gespreid bedje terecht.

WOONKAMER
Door het optimaliseren van de indeling, heeft de woonkamer een mooi formaat gekregen. Grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval, alsmede vrij zicht op het groene karakter van de tuin en directe omgeving. Een echte eye-catcher is de ingebouwde gashaard die voor gezellige winteravonden kan zorgen. Tijdens de modernisering zijn er extra stopcontacten en dimmers aangebracht alsmede sfeervolle inbouwspots. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

INBOUWKEUKEN
De keuken grenst direct aan de woonkamer en heeft daardoor een open karakter. In 2014 is er een compleet nieuw hoekopstelling geplaatst welke is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser, een 4-pits inductie kookplaat met afzuiger, een combi-oven/magnetron en een koelkast. Het aanrechtblad van composiet alsmede de trendy kleurstellingen van de fronten geven de keuken een trendy uitstraling. Er is veel praktische kastruimte te vinden, bijvoorbeeld in de brede ladekorven en in de hoekkast met draaicarrousel. Onder de bovenkastjes zijn inbouwspots (Ledspots) aangebracht.

BADKAMER
Vanuit de hal (met toilet en trapopgang) loop je door naar de badkamer. De badkamer is lekker ruim opgezet en daar is dankbaar gebruik van gemaakt gezien al het sanitair dat is geïnstalleerd. Hier is een vakman bezig geweest die er iets moois van heeft gemaakt. Een smaakvol detail is bijvoorbeeld het plateau in de douche die doorloopt boven het reservoir van het wandcloset (zwevend toilet). Hierdoor oogt het als één geheel maar een glaswand zorgt ervoor dat er een comfortabele inloopdouche aanwezig is. Ook het hoek/ligbad zal worden gezien als een stukje luxe en comfort.

Aan de andere zijde is een wastafelmeubel geplaatst met daarboven een spiegelkast v.v. verlichting. Aan opbergmogelijkheden voor toiletspullen is er in ieder geval geen gebrek. Subtiele accenten aan het tegelwerk verraadt dat het tegelwerk zorgvuldig is gekozen en aangebracht. En ondanks dat er in de hal een modern (gasten)toilet aanwezig is, heeft de badkamer ‘gewoon’ ook zo’n mooi wandcloset gekregen. Een inbouwkast ten behoeve van bijvoorbeeld handdoeken maakt de badkamer compleet!

SLAAPKAMER B.G.
Via de badkamer bereiken we de hoofdslaapkamer van de woning. Deze slaapkamer voelt eveneens ruimtelijk waarbij een groot bed gemakkelijk tegen de 4 meter lange wand geplaatst kan worden. Een linnenkast hoef je niet mee te nemen, aangezien er over de volle lengte een vaste schuif/kastenwand (4 panelen linnenkast) is ingebouwd. Een groot raam zorgt voor veel lichtinval, maar deze kun je geheel verduisteren middels het elektrisch bedienbare rolluik. Een draai/kiepraam (met inzethor) zorgt voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

MULTIFUNCTIONELE VERDIEPING
Middels een vaste trap bereiken we de verdieping. Deze (extra) woonlaag betreft een open ruimte die multifunctioneel in te richten en te gebruiken is. Een hoekje om te sporten, een aparte werkhoek of je hobby uitoefenen, het kan hier allemaal. Mocht je voorkeur uitgaan naar afgesloten (slaap)kamers, dan is dat eenvoudig te realiseren. Het spantwerk van de kapconstructie (nokhoogte 3,2m) heeft je al een voorzetje gegeven. Overigens kun je hier goed zien dat het dak veel jonger is dan de woning zelf. De geïsoleerde sandwichpanelen met gladde, witte afwerking worden vandaag de dag nog steeds bij nieuwbouw toegepast.

Overigens vind je aan de zijd/westzijde een zonnig balkon. Met 5m2 is het geen balkon waar je een grote loungeset kwijt kunt, maar het geeft wel een extra dimensie aan de woning. Je kunt er bijvoorbeeld de was drogen en van hieruit kijk je tevens mooi weg richting de bosrand van Hemmen.

TUIN RONDOM
Voor een (bijna) vrijstaand woonhuis is het perceel niet super groot (270m2), maar desondanks heeft de tuin behoorlijk wat groen, vrijheid en privacy te bieden. Vanaf de oprit loop je niet alleen naar de voordeur maar kun je ook via het pad ook om de woning heen lopen naar de achtertuin. Aan de achterzijde kom je zowel een overkapt terras als een opslag voor tuingereedschap tegen. De achtertuin ligt gunstig op de zon (zuid/westen) waardoor het veel zonuren heeft. Maar mocht het té warm zijn om buiten te zitten, dan kun je altijd nog het overdekte terras opzoeken. Het groene karakter van de tuin en de bomen die in de directe omgeving staan, geven je het gevoel aan een ‘bosrand’ te wonen.

GARAGE & OPRIT
De garage ‘overlapt’ voor een klein gedeelte (ca. 1 meter) met de woning waardoor de woning net niet vrijstaand is gebouwd. Met 7 meter lengte is de garage groter dan gemiddeld en dat is altijd fijn wanneer je veel stallingsruimte nodig hebt. Doordat er naast de garage een comfortabele oprit is gelegen, zal je de auto wellicht niet zo snel in de garage 270parkeren. Des te meer ruimte hou je over voor (elektrische) fietsen of misschien wel een motor. De garage is voorzien van dubbele deuren en achterin de garage geeft een loopdeur toegang tot het terras in de achtertuin. Dezelfde deur als ook het zijgevelraam zorgen voor daglicht in de garage. Dit is prettig aangezien ook de wasmachine-aansluiting in de garage terug te vinden is.

LIGGING
Het Karel Lantermansplein ligt aan een rustige straat aan de rand van het dorp. Het betreft een rondlopend pleintje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Voor kinderen is het een heerlijke plek om te wonen, ook omdat de Lantermansweide om de hoek is gelegen. Bovendien liggen 2 van de 3 basisscholen op korte loopafstand van de woning.

Hou je van de natuur en ga je graag een rondje lopen (bijvoorbeeld met een hond), dan is deze plek ideaal. De straat grenst namelijk aan Landgoed Hemmen. Dit is erg bijzonder aangezien dit bosrijke dorp een karakteristieke, kleinschalige kern heeft, alsmede een kasteeltuin en bosvijver. Je vindt hier uitgestrekte wandelpaden door de bossen, langs het riviertje De Linge en het Betuwse landschap. Onderweg kom je gezellige horecagelegenheden tegen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod (op loopafstand) en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Zeeman worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

In Zetten vinden we 3 basisscholen, alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, (gasten)toilet en trapopgang
Woonkamer met ingebouwde gashaard en deur naar het buitenterras
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Badkamer met inloopdouche, hoek/ligbad, wastafelmeubel met spiegelkast, 2e toilet en inbouwkast
Hoofdslaapkamer met vaste schuif/kastenwand.
1e Verdieping:
Multifunctionele verdieping, bestaande uit 3 secties tussen de spanten
Balkon op het zuid/westen.

BIJZONDERHEDEN:
Bijna vrijstaande semi-bungalow met extra (slaap)verdieping
Alle woonvoorzieningen zijn op de begane grond te vinden
Begane grond is heringedeeld en gemoderniseerd
Prettige woonkamer met zit- en eethoek
Veel lichtinval door grote ramen
Diverse rolluiken en zonwering (screen) aanwezig
Moderne inbouwkeuken v.v. alle comfort en luxe
Complete badkamer
Modern (gasten)toilet
Hoofdslaapkamer met uitgebreide schuif/kastenwand t.b.v. garderobe
Meterkast: 7 groepen (automaten) en aardlekschakelaar
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Vaillant HR-combi met bouwjaar 2014
Geheel v.v. isolerende beglazing
Geïsoleerde kapconstructie (1996)
Schuine dakvlak op het zuiden is zeer geschikt voor zonnepanelen
Buitenschilderwerk is weer aan de beurt
Luifel en watertappunt bij voordeur
Privacyvolle achtertuin met veel zonuren
Aantrekkelijke, stenen garage met dubbele deuren
Aantrekkelijke ligging aan rustige straat
Basisscholen en alle (winkel)voorzieningen op loopafstand gelegen
Grenzend aan Landgoed Hemmen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning