Remko Stevens Makelaardij

VALBURGStanderd 17

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2013
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
VALBURG
Postcode
6675 GB
Straat
Standerd 17
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
VALBURG
Standerd 17
 
Complete, instapklare en aantrekkelijke EENGEZINSWONING (2013) met onder meer een massief eiken vloer op zowel de begane grond als eerste verdieping, een stijlvolle open hoekkeuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, 3 nette slaapkamers, een moderne badkamer met o.a. een 2e toilet en een heerlijke zonnige achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen in een groene, kindvriendelijke en gewilde wijk Molenzicht met groen en speelgelegenheden voor de deur.

Quote van de makelaar: “Een heerlijk lichte en moderne woning, voorzien van alle gemakken, die je zo kunt betrekken. Dit is een unieke kans om op één van de leukste plekjes van Valburg te wonen!”
 
MOLENZICHT
De woningen aan de Standerd zijn als het ware in een Hoeve vorm om een ruim opgezet groenpark gesitueerd. Kenmerkend aan deze opvallende bouwstijl is de kapconstructie waarbij de dakhellingen van elkaar verschillen. De woning heeft een moderne bouwstijl, met schuine dakvlakken die de woning een speels karakter geven zonder dat je er daadwerkelijk veel ruimte mee verliest in de slaapkamers. Het accent in de verschillende gevelafwerkingen en steenkleuren geeft elk woonblok een eigen uitstraling. Hierdoor is er een grote diversiteit aan verschillende woningen wat het wijkje zo speciaal maakt. Een wijds uitzicht op het groene park direct voor de deur is kindvriendelijk en doet sfeervol aan in de wijk.


WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en geniet door de grote raampartijen van veel lichtinval. De ruimte is praktisch in te richten met plaats voor een ruime hoekbank en een goede eettafel. De massieve, eikenhouten vloer is een ware eyecatcher en geeft de woonruimte veel sfeer en een warme uitstraling. De woonkamer is voorzien van een toegang tot de achtertuin. Praktisch is de trapkast welke veel opbergruimte biedt. In de hal is naast een modern toilet en fonteintje ook een diepe kast aanwezig waar naast de opstelling van de cv-ketel ook ruimte is voor de wasmachine en wasdroger.
 
MODERNE KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen waarbij je door het grote raam prettig van je af kunt kijken. De keuken is modern en in een hoekopstelling geplaatst. Het antracietkleurige werkblad past tijdloos bij de witte fronten met rvs-handgrepen. Het antraciete werkblad is voorzien van een hoge spatrand waardoor dit gemakkelijk te reinigen is. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, waaronder een 5 pits gaskookplaat inclusief wokbrander, een brede afzuigkap, een koelkast, een vriezer met 3 lades, een combi-oven en een vaatwasser.
 
1e VERDIEPING
Vanaf de buitenkant van de woning zorgt het schuine dakvlak voor een karakteristieke uitstraling. Echter valt dit vanuit de woning niet te merken, dit komt doordat de daken een praktische, grote helling hebben. Opvallend op deze verdieping is dat zelfs hier de massieve, eikenhouten vloer is doorgelegd. De 3 slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 9m2 en 8m2 groot. Masterbedroom, aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een ruime schuifkastenwand waardoor er veel opbergruimte is voor o.a. de kleding. Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping zijn alle ramen voorzien van draai-kiep functie.
 
BADKAMER
Bij deze woning hoort een moderne badkamer welke van alle gemakken is voorzien. Opvallend is hier het tegelwerk wat in diverse formaten is uitgevoerd waardoor de badkamer een speels en trendy uitstraling krijgt. De inloopdouche is voorzien van en regendouche én een handdouche met een drain afvoer. Het brede wastafelmeubel is voorzien van 2 grote lades waardoor je veel opbergruimte hebt. Ook het 2e, zwevend geplaatst, toilet en de radiator ontbreken uiteraard niet. Naast mechanische ventilatie is er ook geen groot dakraam aanwezig wat naast natuurlijke ventilatie ook zorgt voor veel lichtinval in de badkamer. In de badkamer is tevens een wasmachine aansluiting aanwezig, deze is op dit moment afgedopt.
 
BERGZOLDER
Via de vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Dit betreft een ruim bemeten zolder over de gehele breedte van de woning, waar ruimte is voor het opbergen van spullen. 
 
ACHTERTUIN
De zonnige achtertuin van deze woning is gunstig gelegen op het zuidwesten. Je geniet hier dan ook van veel middag/avondzon. De achtertuin is ca. 13m diep waardoor je hier meerdere zithoeken kunt creëren. In de huidige setting is aan de woning een ruim terras gelegen met daarachter gras en diverse planten voor een groene uitstraling. Achter in de schuur is een houten schuur aanwezig voor het stallen van fietsen of het opbergen van de tuinkussens. Naast de schuur is een poort aanwezig waardoor je gemakkelijk achterom gaat.
 
VALBURG
Zoek je een thuisbasis met een vriendelijk en dorps karakter, maar niet al te ver van alle voorzieningen die een grote plaats als Elst en steden als Arnhem en Nijmegen te bieden hebben? Dan is Valburg de ideale plaats om te wonen. Valburg is een karaktervol en rustig dorp waarbij de kerk in het centrum en de eeuwenoude korenmolen (ca. 1750) aan de rand van het dorp markante bouwwerken zijn. In Valburg vinden we verder o.a. een supermarkt (om de hoek gelegen), een basisschool en een zalencentrum.
Binnen 7 minuten ben je in het naburige dorp Elst waar je werkelijk alle winkel- en openbaar vervoer voorzieningen binnen handbereik hebt. Steden als Arnhem en Nijmegen liggen op 20 autominuten rijden, maar zijn ook te bereiken met een bus- en treinverbinding (via Elst).
 
INDELING
Begane grond:
Entreehal met trapopgang naar de 1e verdieping, toilet met fonteintje en meterkast/cv-ruimte
Lichte woonkamer voorzien van eikenhouten vloerdelen en trapkast
Keuken met diverse inbouwapparatuur en grote raampartijen

1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar bergzolder
3 slaapkamers allen voorzien van grote raampartijen
Badkamer met douchecabine, wastafel, wasmachine aansluiting, radiator en 2e toilet
Bergzolder:
Open ruimte met veel bergingsmogelijkheden

Achtertuin:
Ruim 11 meter diepe achtertuin met houten berging voorzien van elektra
 
BIJZONDERHEDEN
Instapklaar
Energiezuinig met een A-label
Massieve, eikenhouten vloeren op de begane grond én de 1e verdieping
Lichte woonkamer
Luxe en zeer complete keuken met diverse inbouwapparatuur
Drie keurig afgewerkte slaapkamers

Uitgebreid ingerichte en geheel betegelde badkamer
Zolder met veel opbergruimte

Diverse rolluiken aanwezig
Gunstige tuinligging op het zuidwesten
Zonwering aanwezig
Prettige en kindvriendelijke woonomgeving
Speelgelegenheid voor de deur
Woning met eigenlijk alleen maar pluspunten
 
TIP:
Wil je meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM-Consumentenvoorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning