Remko Stevens Makelaardij

ZETTENSadatstraat 14

Vraagprijs €598.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1987
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GB
Straat
Sadatstraat 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Sadatstraat 14

Verrassend groot, zeer goed onderhouden en uitgebouwd VRIJSTAAND WONING met dubbele kap door opbouw boven voormalige garage. Deze royale gezinswoning telt maar liefst ca. 170m2 woonoppervlak verdeeld over 2 woonlagen en een zolderverdieping.

Op de begane grond zijn verschillende zithoeken te vinden waaronder in de aanbouw met schuifpui en een werk/studiekamer in de voormalige garage. De keuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur en er is een praktische (dubbele) bijkeuken aanwezig. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers te vinden (waarvan 2 royaal) alsmede een gemoderniseerde, luxe badkamer met dakkapel. De woning heeft verder een hoog comfortgehalte met o.a. vloerverwarming, diverse rolluiken en airconditioning (2020). De woning is nagenoeg volledig geïsoleerd. Het schuine dak op het zuiden is zeer geschikt voor zonnepanelen. De omgebouwde garage leent zich perfect voor een kantoor of praktijk aan huis (met eigen ingang).

De woning heeft zowel aan de voor- als achterzijde een gunstige ligging. Het perceel van 419m2 groot heeft een zeer vrije achtertuin op het zonnige zuid/westen. Hier geniet je 100% privacy terwijl je tot in de avonduren van de zon kunt genieten. Achterin de tuin staat een groot tuinhuis (5m bij 5m) waar je met gemak meerdere fietsen kunt stallen. De woning is volledig vrijstaand gelegen waardoor je om het huis kunt lopen. Aan de zijkanten van het huis zijn afsluitbare poorten aangebracht. De woning ligt aan een rustige, autoluwe straat met tegenover de woning een speeltuin. Het wandel/natuurgebied van Landgoed Hemmen ligt letterlijk om de hoek van de woning.

Quote van de makelaar: “Vrijstaande woningen van dit kaliber komen in Zetten niet vaak beschikbaar. Zeker niet op zo’n mooie, rustige en privacyvolle plek als deze. Bovendien is de woning completer en luxer ‘aangekleed’ dan gemiddeld. Gezien de ruimte en het aantal slaapkamers kan een gezin met 3 tieners hier dan ook prima uit de voeten. Ga jij binnenkort van dit heerlijke huis genieten?”

ONDERHOUDSSTAAT
Wanneer je een nieuw huis koopt, zit je niet direct te wachten op (achterstallig) onderhoud waar je direct of op termijn mee aan de slag moet. Deze woning verkeerd in een opvallend goede onderhoudsstaat, mede doordat in 2021 nog meerdere verbeteringen zijn doorgevoerd. Zo zijn er meerdere hemelwaterafvoeren (regenpijpen) vervangen door zink. De kozijnen van de achtergevel (zonzijde) zijn vorig jaar nog geschilderd. Meerdere houten kozijnen (draaiende delen) zijn tegelijkertijd vervangen. Verder is het een onderhoudsarm huis met Keralit geveldelen (in de topgevels) en trespa bekleding van de robuuste overstekken. De dakbedekking van de platte daken van de aanbouw (2020) en carport (2010) zijn nog relatief nieuw. Kortom, je komt hier in een gespreid bedje terecht.

LIVING
Vaak noemen we het de woonkamer, maar soms een living wanneer de woonkamer net even iets groter is dan gemiddeld. Dit komt mede door de mooie breedtemaat (6 meter inpandig) en de aanbouw aan de achterzijde die voor meer leefruimte zorgt.
De living heeft een L-indeling waarbij je aan de voorzijde met gemak een grote hoekbank kwijt kunt. De overgang naar de keuken is lekker ruim waardoor je er bijvoorbeeld een werkhoek of een piano kwijt kunt. Ook zou je hier een 6-persoons eettafel kunnen plaatsen, maar dit is misschien meer voor de hand liggend in de aanbouw (tuinkamer). Dit is een heerlijke ruimte met veel glas, lichtinval en een brede schuifpui naar het buitenterras. In het plafond zijn inbouwspots aangebracht. Op de vloer ligt een landelijke, plavuizen vloer welke is voorzien van vloerverwarming.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de woonkamer, zonder dat je direct op het aanrecht kijkt. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur, namelijk een koel/vriescombi, een grote oven, een aparte magnetron, een kookplaat en een afzuigschouw. De vaatwasser staat los in de bijkeuken, maar mocht je deze graag willen inbouwen bestaat die mogelijkheid. Er is immers een 60cm breed keukenkastje beschikbaar. In het ontwerp is er gekozen voor een warme, houten front in combinatie met strakke RVS grepen. Diverse inbouwspots zorgen in de avonduren voor sfeerverlichting.

BIJRUIMTES
Bij een vrijstaand woonhuis als deze mag je ook zeker een bijkeuken verwachten. Deze woning heeft er zelfs twee doordat de garage (uitgevoerd in spouw) is opgedeeld in een werk/studiekamer en een (multifunctionele) ruimte erachter.

Vanuit de keuken loop je de ‘originele’ bijkeuken in waar je onder meer de wasmachine en wasdroger kwijt kunt. Ook vind je hier een handige inbouwkast waar je de nodige voorraad kwijt kunt.
Vanuit deze bijkeuken loop je door naar de opgedeelde garage. Aan deze 2 ruimtes kun je meerdere bestemmingen geven zoals een werk/studiekamer of een speelkamer voor kinderen. Ook is het ideaal voor huisdieren zoals honden wanneer je ze na een regenbui wil droogmaken. De ruimte aan de voorzijde heeft zelfs een eigen keukenblokje met een gootsteen en wateraansluiting. Heb je altijd al een praktijk/salon of een kantoor huis gewild? Dan is dit een uitgelezen kans…

SLAAPVERDIEPING
Via een degelijke trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag bestaat uit onder meer 4 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De overloop voelt prettig aan doordat het een eigen raam heeft die voor daglicht zorgt. De slaapkamers zijn respectievelijk 16m2, 14m2, 8m2 en 8m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De grootste kamer is boven de voormalige garage gelegen en voelt aan als een balzaal. Opvallend is de grote kastenwand die doorloopt in de hal tussen overloop en deze masterbedroom. Voorzien van grote schuifpanelen kun je hier voor zowel man en vrouw een volledige garderobe kwijt. Ook de 2e slaapkamer is groter dan gemiddeld en heeft eveneens een eigen inloopkast. Groot pluspunt is dat deze 2 grote slaapkamers (aan de achterzijde) ieder een eigen airco-unit hebben. Ook wanneer het in de zomer bloedheet is, kun je hier een aangenaam klimaat creëren.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is een badkamer gelegen. Deze ruimte is mooi in verhouding met de ruime opzet van de woning. Dit komt ook mede door de aanwezige dakkapel waardoor je geen ruimteverlies hebt. De badkamer is dan ook compleet ingericht met onder meer een stijlvol hoek/ligbad, een ruime inloopdouche, een breed wasmeubel met grote spiegel en een 2e (zwevend) toilet. De douche heeft zowel een grote douchekop (rainshower) als een handdouche. Het wasmeubel is v.v. een twee ladekorven waar je de nodige toiletspullen kwijt kunt. Het raam zorgt voor een prettige lichtinval en een ideale ventilatiemogelijkheid. Uiteraard is er ook mechanische ventilatie aanwezig. Groot formaat tegels in subtiele wit/grijze kleurtinten alsmede inbouwspots in het plafond maken het geheel tot een moderne badkamer met een luxe en trendy uitstraling.

ZOLDERVERDIEPING
Een vlizotrap op de overloop maakt de 2e verdieping toegankelijk. Met al 4 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping mis je de vaste trap naar de 2e verdieping waarschijnlijk niet. Toch is de zolder een praktische ruimte met stahoogte (nok 2,1m hoog) waardoor je er veel spullen kunt opbergen. Van seizoenskleding tot vakantiespullen, aan opbergruimte is hier geen gebrek. Ook vinden we hier de CV-ketel terug.

ACHTERTUIN
Ben je een buitenmens en een zonliefhebber, dan zal je deze achtertuin zeker aanspreken. De zonoriëntatie is namelijk optimaal (zuid/west). En doordat er geen achtergelegen bebouwing is, kun je in de zomer tot laat van de zon genieten. Bovendien is er geen enkele inkijk waardoor je 100% privacy geniet. Dat is best bijzonder in een woonwijk. De tuin is dan ook mooi groen omsloten en er is veel lucht doordat de tuin een open karakter heeft.

De tuin is voor een groot deel onderhoudsarm te noemen waardoor je optimaal van de tuin kunt genieten. Het riante terras biedt plaats aan een grote zithoek en een parasol. Heb je altijd al een veranda gewild waar de zon lekker in schijnt? Dan liggen er hier zeker mogelijkheden. Er staat al wel een groot tuinhuis van 5m bij 5m waar je veel spullen in kunt opbergen of meerdere fietsen en/of een motor in kunt stallen. Zowel aan de linker- als rechterkant van de woning is een ‘achterom’ te vinden waardoor. Aan beide kanten is wel een degelijke, afsluitbare poort aangebracht waardoor je niet ‘zomaar’ naar achteren loopt.

OPRIT & CARPORT
Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen. De oprit is meer dan 3,5 meter breed waardoor je onbelemmerd kunt in- en uitstappen. Twee auto’s kun je gemakkelijk achter elkaar parkeren waarbij er dan één onder de carport staat. Dit is ideaal wanneer je de auto graag beschut wil parkeren. In de winter ruiten krabben of saharazand op de auto is dan verleden tijd. Mooi detail is de lichtkoepel in het platte dak waardoor de carport het bij de voordeur niet zo donker maakt.
Noemenswaardig zijn nog de 2 volwassen bomen in de voortuin die voor een groene buffer zorgen tussen woning en straat.

KINDVRIENDELIJKE LIGGING
De Sadatstraat is een zeer autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer. Dat maakt het juist voor jonge gezinnen zo aantrekkelijk om hier te wonen. Wanneer kleine kinderen de leuke speeltuin tegenover de woning (aan het Teresaplein) zien, zullen ze gelijk enthousiast worden. En ook voor ouders is het fijn wanneer ze dichtbij huis, ongestoord buiten kunnen spelen. Het dorp Zetten heeft 3 basisscholen en een middelbare school waardoor kinderen het dorp niet uit hoeven en (op een zekere leeftijd) zelfstandig naar school kunnen gaan. En mocht je van de vrije natuur houden, dan loop je hier binnen een handomdraai Landgoed Hemmen binnen alwaar je landelijke en bosrijke paden kunt bewandelen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met zithoek en eethoek
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Tuinkamer met veel glas en brede schuifpui naar buitenterras
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en inbouw/proviandkast
Multifunctionele ruimte met tuindeur
Werkkamer met keukenblokje, gootsteen en wateraansluiting alsmede een deur naar de oprit/carport.
1e Verdieping:
Overloop met dakvenster en vlizotrap
Slaapkamer 1 met airconditioning en inloopkast
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer met inloopdouche, hoek/ligbad, breed wastafelmeubel, 2e toilet en dakkapel
Verlengde overloop met vaste schuif/kastenwand
Masterbedroom met o.a. airconditioning en vaste schuif/kastenwand.
Zolderverdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderetage met stahoogte, CV-ketelopstelling en opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Stijlvol, vrijstaand woonhuis met dubbele kap
Verrassend veel woonruimte en inhoud
Ca. 170m2 woonoppervlak verdeeld over 2 woonlagen
Opvallend frisse en verzorgde uitstraling
Zeer goede onderhoudsstaat met (deels) onderhoudsarme afwerkingen
Woonkamer met vloerverwarming
Aangebouwde tuinkamer met veel glas en lichtinval
Meerdere multifunctionele ruimtes op de begane grond
Opgedeelde garage biedt perspectief voor kantoor of praktijk aan huis
4 Volwaardige slaapkamers
Moderne, complete badkamer
Veel praktische kastruimte en opbergmogelijkheden
CV-ketel: Nefit Proline HR-combiketel, geplaatst 2013 (elk jaar onderhouden)
Uitgebreide groepenkast
Glasvezelaansluiting ten behoeve van TV en snel internet
Airconditioning op de 2 grootste slaapkamers (zonzijde)
Rolluiken op de begane grond
Zonwering (uitvalscherm) aan de achtergevel
Gunstig gelegen achtertuin met veel vrijheid en veel zonuren
Groot tuinhuis (25m2)
Comfortabele oprit met carport v.v. lichtkoepel
Ideale en complete gezinswoning
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving
Op loop/fietsafstand van basisscholen, dorpsplein en winkels
De vrije natuur van Landgoed Hemmen begint om de hoek.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning