Remko Stevens Makelaardij

ZETTENHenri Dunantplantsoen 16

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1974
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BS
Straat
Henri Dunantplantsoen 16
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Henri Dunantplantsoen 16
 
Verrassend ruime EENGEZINSWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen met onder meer een entree/tochtportaal, een ruime woonkamer, een moderne keuken v.v. inbouwapparatuur, maar liefst 4 slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met o.a. een 2e toilet, een praktische wasruimte op de 2e verdieping. Dit alles is voorzien van een diepe achtertuin gelegen op het zonnige zuidoosten. De woning zelf is gelegen aan een doodlopend hofje met een speeltuin om de hoek.
 
Quote van de makelaar: “Een echte gezinswoning die veel pluspunten biedt: een diepe achtertuin, 4 slaapkamers en een ruime woonkamer en een moderne keuken zijn slechts enkele voorbeelden. Zorg dat je hier snel bij bent voordat iemand anders deze woning voor je neus wegkaapt.”
 
PRETTIGE WOONSFEER
Deze ideale starterswoning heeft veel positieve aspecten. Zo heeft deze woning een ruime woonkamer welke is voorzien van een sfeervolle houten vloer. In combinatie met de grote raampartijen met daarbij de prettige lichtinval, zijn alle ruimtes heerlijk licht. Ook op de 1e en 2e verdieping geniet deze woning van veel woonoppervlakte. Er zijn 4 volwaardige slaapkamers waardoor ook een groter gezin voldoende ruimte heeft. De diepe tuin is een kers op de taart, hier kun je door de ligging op het zuidoosten heerlijk genieten van de zon.
 
WOONKAMER
Vanuit de hal/tochtportaal waar zich de meterkast en de garderobe bevindt kom je binnen in de woonkamer. Wat direct opvalt is de grote ruimte die de woonkamer betreft. De grote raampartijen benadrukken dit gevoel. Op de vloer licht een massief houten vloer wat veel sfeer geeft. Door de indeling met het tochtportaal aan de voorzijde en een hal centraal in de woning is de indeling verrassend en speels te noemen. De woonkamer is ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is voor een royale hoekbank en een 6-persoons eettafel. In de tweede hal tref je de trapopgang alsmede het toilet met fonteintje.
 
KEUKEN
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. Door de plaatsing aan de achterzijde van de hal kijk je vanaf de bank niet direct op het aanrecht, maar staat de keuken wel in verbinding met de eethoek. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst in een tijdloze kleurstelling. De witte fronten steken mooi bij het antracietkleurige blad. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, een oven, een vaatwasser en een 6-pits gasfornuis met afzuigkap. De keuken heeft veel glasoppervlak waardoor er veel lichtinval is alsmede een toegang tot de achtertuin. Naast de keuken is een vaste kast geplaatst met opbergruimte.
 
1e VERDIEPING
Via de trap in de hal kom je op de 1e verdieping terecht. De ruime overloop schakelt de slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Hier tref je 3 volwaardige slaapkamers aan, deze zijn respectievelijk 13m2, 13m2 en 8m2 groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een brede schuifkastenwand. De minst grote slaapkamer is ook voorzien van een vaste inbouwkast.
 
BADKAMER
De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche, een wastafel en een 2e toilet (zwevend geplaatst). De spiegel boven de wastafel is voorzien van opbergruimte. Prettig is de aanwezige mechanische ventilatie, uiteraard is ventileren middels het raam ook mogelijk. Ook de handdoekradiator is ontbreekt hier niet. Het tegelwerk is neutraal uitgevoerd met crèmekleurige wandtegels en antracietkleurige vloertegels.
 
2e VERDIEPING
Via de vaste trap komen we op de 2e verdieping. Dit is een verrassende ruimte wat mede komt door de hoge nok. Hier is dan ook een ruime 4e slaapkamer gecreëerd van ca. 16m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte) Deze kamer is voorzien van 2 grote dakramen waardoor er veel lichtinval is. Mocht je het wensen dan zou je hier zelfs 2 kamers van kunnen maken. Op de voorzolder is een wasruimte aanwezig waar zich de witgoedaansluitingen bevinden, alsmede de opstelling van de cv-ketel. Ook hier is een dakraam aanwezig.
 
ACHTERTUIN
De achtertuin van deze woning is bijna 10m diep waardoor er voldoende ruimte is om meerdere zithoeken te creëren. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met aan een zijkant een border met diverse planten voor een groene uitstraling. De achtergelegen bebouwing staat haaks op deze woning waardoor je van meer privacy geniet. De tuin is gunstig op het zuidoosten gelegen waardoor er altijd een plekje is om heerlijk van de zon te genieten. Achter in de tuin is een stenen schuur aanwezig welke is voorzien van een elektra-aansluiting. Naast de schuur is een achterom aanwezig.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie over, van, voor deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.
 
INDELING
Begane grond:
Entree/tochtportaal met meterkast en garderobe nis
Ruime woonkamer
2e hal met trapopgang en toilet met fonteintje
Moderne keuken
1e Verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de 2e verdieping
1 Slaapkamer met schuifkastenwand
1 Slaapkamer met vaste inbouwkast.
1 Slaapkamer
Badkamer met ligbad/douche, wastafel en 2e toilet
2e Verdieping:
4e Slaapkamer met 2 grote dakvensters
Wasruimte met witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel.
 
BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning
Moderne keuken in hoekopstelling
Keuken in hoekopstelling
Vaste kast aanwezig bij de keuken
2e hal met trapopgang en toilet
Badkamer met een ligbad/douche en 2e toilet
Ruime 2e verdieping met een 4e slaapkamer
Wasruimte met witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel
Diepe tuin met mogelijkheid voor meerdere terrassen
Tuin gelegen op het zuidoosten
Stenen berging aanwezig v.v. elektra
Achterom aanwezig
Gelegen aan een doodlopend hofje
Speeltuin om de hoek
In een kindvriendelijke wijk
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning