Remko Stevens Makelaardij

HERVELDDe Bongerd 21

Vraagprijs €285.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 AL
Straat
De Bongerd 21
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HERVELD
De Bongerd 21
 
Uitgebouwde, op gunstig perceel gelegen HOEKWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en met onder meer een doorzonwoonkamer, een complete keuken in de aanbouw, in totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen en een badkamer met o.a. een 2e toilet. Dit alles is gelegen op een gunstig perceel met vrij gelegen achtertuin op het zuiden, een praktische stenen berging en terrasoverkapping. Ook de oprit met plaats voor meerdere auto’s ontbreekt hier niet.
 
Quote van de makelaar: “Naast een fijne woning is ook het perceel en de ligging belangrijk. Met een ligging aan de rand van het dorp, geen bebouwing achter de woning, een achtertuin pal op zuiden en een ruime oprit heeft hier alleen het perceel al veel te bieden!”.
 
VEEL WOONCOMFORT
Deze woning heeft veel aspecten die gericht zijn op het vergroten van het wooncomfort. Zo zijn vrijwel alle kozijnen vervangen voor onderhoudsvriendelijke kunststof exemplaren met HR++ glas en bijpassende horren. De aanbouw van de keuken is voorzien van een onderhoudsvriendelijk aluminium kozijn. In 2019 is de zijgevel geïmpregneerd en opnieuw gevoegd. De keuken is in een aanbouw geplaatst waardoor er extra ruimte beschikbaar is gekomen in de woonkamer. Ook de tuin beschikt over veel comfort, een brede schuur voorzien van elektra biedt praktische opbergruimte. De achtertuin is pal op het zuiden gericht waardoor je hier geniet van veel zon. De vrije ligging aan de achterzijde levert hierbij veel privacy op. Parkeren is ook geen enkel probleem aangezien de oprit de mogelijkheid biedt om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren.
 
WOONKAMER
De woonkamer van deze woning betreft een traditionele doorzonwoonkamer. De grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning maken dit een lichte ruimte. Doordat dit een hoekwoning betreft is er ook een zijgevelraam aanwezig voor extra lichtinval. Zowel bij de voorzijde van de woonkamer en het raam aan de zijkant van de woning zijn uitgevoerd in kunststof. De keuken is naar de aanbouw verplaatst waardoor er een extra hoek is ontstaan waar je een werkhoek of een speelhoek voor de kinderen kunt creëren.
 
KEUKEN
Aan de achterzijde is een aanbouw geplaatst ten behoeve van de keuken. Het betreft en gesloten keuken welke middels een deur af te sluiten is van de woonkamer. De keuken is in 2017 vernieuwd en geplaatst in een hoekopstelling. De kleurstelling is neutraal met witte fronten en een antracietkleurig, kunststof werkblad. Alle wenselijke inbouwapparatuur in aanwezig, zijnde een combi-oven/magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. De keuken heeft een deur naar de achtertuin waardoor je direct het buitenterras oploopt. Dit kozijn is uitgevoerd in aluminium.
 
SLAAPKAMERS
Via de spiltrap in de hal komen we op de eerste verdieping terecht. De overloop schakelt hier 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m2, 10m2 en 6m2 groot. Ook hier zijn grote raampartijen aanwezig waardoor er veel lichtinval aanwezig is. De gehele 1e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen.
 
BADKAMER
De 4e deur op de overloop is van de badkamer. Deze ruimte is ingedeeld met een douche, een wastafelmeubel en een 2e zwevend geplaatst toilet. Het wastafelmeubel is voorzien van praktische opbergruimte, daarnaast is ook de spiegel voorzien van kastruimte. Een groot raam is aanwezig voor lichtinval en een mogelijkheid tot ventileren, dit kozijn is tevens voorzien van een breed ventilatierooster. Ook de radiator ontbreekt niet in deze ruimte.
 
2e VERDIEPING
Via de vaste spiltrap is de 2e verdieping te bereiken. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. De voorzolder is voorzien van de opstelling van de cv-ketel en de witgoedaansluitingen. Onder de schuine dakvlakken zijn knieschotten met opbergruimte aanwezig.
De 4e slaapkamer heeft een goed formaat van ca. 9m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De slaapkamer is voorzien van een wastafel en een groot dakraam met verduisteringsgordijn. Je zou hier eventueel een dakkapel kunnen plaatsen waardoor je een panoramisch uitzicht krijgt over de weilanden aan de achterzijde van de woning.
 
ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal deze achtertuin je zeker aanspreken. De woning ligt op een gunstig perceel welke breed uitloopt richting de voorzijde. Hierdoor is aan de zijkant van de woning ook voldoende ruimte aanwezig. Doordat de woning aan de rand van de wijk is gelegen, is er geen achterliggende bebouwing aanwezig en heb je daarbij geen inkijk van achterburen. Je geniet hier dan ook van veel privacy. Ook kun je hier veel van de zon genieten aangezien de tuin gunstig op het zuiden is gelegen. Aan de woning is een terrasoverkapping geplaatst waardoor je een sfeervolle zithoek hebt. Achter in de tuin is een brede schuur geplaatst welke groter is dan gemiddeld waardoor er veel bergruimte is. Middels deze schuur is de achterom bereikbaar. Door de praktische vorm van het perceel is ook de voorzijde zeer gunstig, hier is een lange oprit geplaatst waardoor je meerdere auto’s op eigen terrein kunt parkeren.
 
HERVELD-ZUID
Deze woning is gelegen in Herveld-Zuid, een ‘buitenwijkje’ van Herveld/Andelst. Deze wijk is rustig en autoluw, ideaal voor kinderen. Parkeren kan voor de deur.
 
Herveld is een centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. In het dorp vinden we 2 basisscholen terug, alsmede een grote diversiteit aan (sport)verenigingen. Er is een dorpshuis aanwezig welke aan het plein is gelegen. Elk jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd, waardoor het dorp als levendig en gezellig wordt ervaren.
 
Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter ademt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Op 5 minuten fietsafstand is een treinstation gelegen die u naar Arnhem, Nijmegen of Tiel brengt. Kortom, Herveld is een veelzijdig dorp met een prettig woonklimaat!

INDELING

Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer
Keuken (in aanbouw) met tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met o.a. douche, 2e toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Voorzolder met knieschotten, cv-ketelopstelling en witgoedaansluitingen
Slaapkamer 4 met wastafel.
 
BIJZONDERHEDEN
Uitgebouwde hoekwoning
Veel lichtinval door grote raampartijen
Grotendeels kunststof kozijnen met HR++ glas en horren
Gezinswoning met 4 slaapkamers
4e Slaapkamer met wastafel
Voorzolder met witgoedaansluitingen en knieschot opbergruimte
Achtertuin op het zuiden van ca. 11,5 meter diep
Terrasoverkapping
Vrije ligging aan de achterzijde (aan de rand van het dorp gelegen)
Stenen berging v.v. elektra
Achterom aanwezig in de berging
Ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.
 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning